Csak gyors bekukk, én is csak olvasó üzemmódban vagyok, Lili még mindig itthon van, holnap kell újra visszamennünk a dokihoz, pénteken még nem volt teljesen gyógyult. Ma már azért balettra elviszem, már 4. hete van itthon, sokat kimenni sem tudtunk a levegőre, hiányzik neki a mozgás meg a társaság.
Közben Nati is lebetegedett, tegnap megnézettem az ügyeleten, torokgyulladása van, meg a nátha miatt csorog le neki a váladék, két éjszakát végigköhögött emiatt. Amit felírt a dokinő az ügyeleten, a sedotussin köhögéscsillapító, december óta hiánycikk, mást meg nem nagyon lehet ilyen piciknek adni
. Szerencsére ma éjjel már csak párszor köhögött fel, előtt két napig nappal is csak fél órát bírt aludni, mindig felköhögte magát. Láza nincs szerencsére, így csak kalciumot, cebiont meg orrcseppeket kap, meg lándzsás útifű szirupot. Holnap azért őt is megnézetem a saját dokinéninkkel.
Tünci, ma feladtam Neked a könyvet, kíváncsi vagyok, mikor kapod meg. Anyósomnak a karácsonyi képeslap 5 nap alatt ért oda Sopronba.
Mancsa, szegénykéim, remélem, már jobban vagytok. És szegény Anyukád
, Neki is jobbulást. Milyen szolgáltatónál vagytok, ahol ilyen rossz a net?
Huh, Krisztina, ez a hányós dolog nem hangzik valami jól.
Én is a tejecskére gyanakszom, lehet, hogy nem esik jól neki most valamiért.
Betti, most engem is jól elkapott a nosztalgia, Nati mindig a hátát tolta ki, Lili meg inkább a popóját, amikor kezdett szűkössé válni a helye. Milyen jó is volt. Szerdára jó mozizást Nektek!
Ja, a mosógépes sztorihoz szólni sem tudok, annyira durva!
Mosás: eleinte én is külön mostam a babacuccokat, de a mi mosószerünkkel, egyikük sem érzékeny bőrű szerencsére. Most már Natiét is rég együtt mosom a miénkkel, mióta négyen vagyunk, így is szinte minden nap mosok, nemhogy ha még külön mosnám az övét. Na jó, sensitiv öblítőt használok, de ennyi...
Ez a dreft ilyen jó? mert akkor kipróbálom én is.
Lara, a start számlát még mi sem nyitottuk meg, de nem ártana. Lilinek mi is életbiztosításos megtakarítást kötöttünk, de az nem sokat ér sajna, főleg, hogy most megszüntetik az adóvisszatérítést.
Megyek, össze kéne kapni a lakást, aztán lassan indulunk, Natit viszem anyuhoz, őt nem akarom így elvinni a balettra, Lili barátnőjéért meg még be kell ugranunk az oviba, velünk jön ma.
Katinka