Halihóóóó!
Monyó! Szia! Abból gondolom, hogy előtte olyan sok tojásfehérje állagú, nyúlós( bocsi) cucc ürülget belőlem, ami mensinél a középidőben. Ez szintelen, több-kevesebb, aztán egyszer csak majd jön a a dugó. 2. lányomnál így volt, onnan van a tapasztalat. Nekem 2 ujjnyinál volt ez már, gondolom akkor tudott kicsúszni
Aztán másnap már szivárgott a magzatvizem.
Csajok! Nekem 100 % érzésem, hogy jan. 30 vagy 31-én fogok szülni. Ennyire nem voltam még biztos semmiben.
Mostanában imádom a konyakmeggyet, meg néha iszok egy kis bort is. Tegnap is kockapokereztünk az urammal, én iddogáltam a kis boromat és azon heherésztünk, hogy ha most mennék szülni, senki nem mosná le, hogy no, itt az alkesz anya
Reni! Ilyen méhszáj szurkálásom nekem is van, sokszor összeszorítom a lábam, hogy jobb legyen. Ugyanakkor nekem egy kis könnyű torna sokat segít a székelési inger megérkezéséhez.
Szép a babasarkotok! De a pocakod sem semmi. Nekem is pont ilyen, csak egy picit nagyobb és nincs csík alul
De a formája totál ilyen.
Nóri! De jó, hogy írod! Én is egyik percben mufurc, depi állat vagyok, mindenkivel üvöltözök, vagy csak aludnék. Másnap meg örülök, várom a nagy napot, tervezgetek....Ezek a fránya hormonok.
Kakti! Én úgy örülök az ilyen pisitúrának. Deréktól lefelé nagyon vizesedek, és alig várom, hogy valami kijöjjön.
Erusverus! Hát UM szerint akkor tényleg nagy babűd van. Nekem csak 2 héttel volt hamarabb UM, és már totál meg vagyok zavarodva, mert -e szerint még 37 hetes sem vagyok. A doki meg már sürgetne.
Móni