Sziasztok!
Én hálóing párti vagyok, ebből viszek hármat. A Skála Metróban vettem pár hete kettőt 2190/db-ért.
Ez elől patentos jó hosszan, kvázi jó lesz szoptatni, de volt kimondottan szoptatós is, ami sztem szarabb anyagból volt és 6000 fölött árban, csak mert szoptatós.
Zuzmooo! Én csak azt tudom, hogy a Gremese-félét dicsérik, és hozzá lehet fordulni itt a fórumon bármikor, ha kérdésed van a használatával kapcsolatban. (nem kapok érte pénzt, hogy népszerűsítsem:)
Szana!
Nekem a héten kéne lezavarnom az első NST-t és a Pálmánál, ráadásul laborra is tőle kéne beutalót szereznem, mert a dokimtól csak egy ilyen recept formátumút kaptam, amin annyi van, hogy T Péterfy kórház terhesgondozó! Kérem nevezett szíves labor vizsgálatát!
Szóval részletezni a Pálmának kéne, hogy vércukor, teljes vérkép, szerintem vércsop.+elllenanyag szűrés is. A dokim ráadásul nem híve az éhgyomri vércukor vizsgálatnak, azt mondta menjek úgy, hogy megittam a glükózt, amivel nem lenne gond, de hogy a túróba számoljam ki, hogy itthon megiszom, bemegyek a Pálmához, kivárom a soromat, mert nyilván várakozni fog rajtam kívül ott más is, aztán ha bejutok Ő NST-re kapcsol, közben megírja a beutalót és mikor végzünk, még álljak be a laborra várakozók sorába, és mindeközben ne teljen le a 2 óra, amikor is le kell csapolni a vérem a vércukor vizsgálat miatt, mert hát lusta dög révén szeretném egy napon lerendezni a két dolgot.
Tudom, hívjam fel, de sohasem veszi fel senki! Most, hogy ezt leírtam, megint hívtam őket és nem veszik fel.
Én a VI. kerületben lakom egyébként kb 5 troli megállóra az állatkerttől, de jó időben simán gyalog megyünk, szóval ez nekem a "nem messze" kategória. Te merre felé laksz?
Később NST-re már én is a 4. emeletre fogok járni, úgyhogy simán találkozhatunk majd!
Egy biztos, hogy pénteken UH-ra megyek a Péterfybe.
Kórházi cucc: utoljára az volt kiírva, hogy:
-2 db textil pelus/nap
-8 db eldobható/nap
-törlőkendő
-kizárólag hazamenős ruha a picinek
Azt nem tudom ott mibe bugyolálják őket, de valami kórházi cuccba. Ezt a házassági anyakönyvit jó, hogy írtad, még nem kérdeztem rá, majd jövőhéten randizok a dokimmal és kifaggatom ez ügyben.