Új privát üzeneted érkezett!

Nori szep az avatar keped :)

nekem is 36hetet mond a dokim.

Kép
monyo83

Hát a Jánosban legalább kórházi cucc van a vajúdóban. Csak a szülés után kell saját cuccba bújni...
De akkor majd nézek valamit... Csak ugye ekkora elefántméretben nem egyszerű - vagy nem olcsó. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti,

Hálóinget szerintem is vigyél, én is vettem néhány gagyit még Jázminnal, szüléskor használtam egyet, s nekem mondjuk a túlhordás miatt be kellett feküdnöm a kórházba, s ott a hálóinget preferálták az állandó vizsgálatok miatt. De szülés után váltottam is gyorsan pizsire.
Szopis pizsi, hálóing szerintem is felesleges - pofátlanul drágák is :evil:
Én is úgy csináltam és fogom is, mint Ildi.

Nóri,
Most olvastam a lakásvásárlásról. Tök jó! Gratula!

Kép
Kép
szana80

Érdekes ez a koraszülés téma, én is 37 hetet tudtam, de a dokim múltkor 3 hetet emlegetett, hogy ki kell bírni, az meg csak 36.

Reni,
Kicsi séta szerintem sem árt, na de ha nem érzed jól magad akkor pihizz inkább.

Kép
Kép
szana80

Kakti!

Ósan 2900Ft/db. A drágák 3500Ft/db. Még 52-es is van. Inkább rövid ujjút vigyél, mert bazi meleg van a kórházakban!

Én is a szexi hálóing, vagy a testhez simuló spagettipántos híve vagyok, de abban tuti kiröhögnének. Én viszek melegítőt is gyerekágyra, mert rühellek pizsamában lenni. Meg valami sminket is, mert 2- nap már elég hiú leszek hozzá! :lol: :lol:
Vendég

Kattkat,

Te tudod, hogy miket kell vinni a picinek? Textilpelust és eldobhatót is, 3 éve még adtak pelust, igaz csak napi 5db-ot, az amúgyis kevés.
Azt viszont nem tudom, hogy házassági anyakönyvit kérnek-e, mert az osztályon még láttam kiírva, hogy 300 napnál nem régebbi kell nekik. S azt sem tudom egyelőre, hogy ruhákat most is lehet-e vinni a picinek vagy sem. Jázminnak vittem - nem is boldogultam volna azzal az angolpólyával :lol: - azt hiszem abba öltöztették.

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!

Én hálóing párti vagyok, ebből viszek hármat. A Skála Metróban vettem pár hete kettőt 2190/db-ért.
Ez elől patentos jó hosszan, kvázi jó lesz szoptatni, de volt kimondottan szoptatós is, ami sztem szarabb anyagból volt és 6000 fölött árban, csak mert szoptatós. :evil:

Zuzmooo! Én csak azt tudom, hogy a Gremese-félét dicsérik, és hozzá lehet fordulni itt a fórumon bármikor, ha kérdésed van a használatával kapcsolatban. (nem kapok érte pénzt, hogy népszerűsítsem:)

Szana!
Nekem a héten kéne lezavarnom az első NST-t és a Pálmánál, ráadásul laborra is tőle kéne beutalót szereznem, mert a dokimtól csak egy ilyen recept formátumút kaptam, amin annyi van, hogy T Péterfy kórház terhesgondozó! Kérem nevezett szíves labor vizsgálatát!
Szóval részletezni a Pálmának kéne, hogy vércukor, teljes vérkép, szerintem vércsop.+elllenanyag szűrés is. A dokim ráadásul nem híve az éhgyomri vércukor vizsgálatnak, azt mondta menjek úgy, hogy megittam a glükózt, amivel nem lenne gond, de hogy a túróba számoljam ki, hogy itthon megiszom, bemegyek a Pálmához, kivárom a soromat, mert nyilván várakozni fog rajtam kívül ott más is, aztán ha bejutok Ő NST-re kapcsol, közben megírja a beutalót és mikor végzünk, még álljak be a laborra várakozók sorába, és mindeközben ne teljen le a 2 óra, amikor is le kell csapolni a vérem a vércukor vizsgálat miatt, mert hát lusta dög révén szeretném egy napon lerendezni a két dolgot.
Tudom, hívjam fel, de sohasem veszi fel senki! Most, hogy ezt leírtam, megint hívtam őket és nem veszik fel. :twisted:
Én a VI. kerületben lakom egyébként kb 5 troli megállóra az állatkerttől, de jó időben simán gyalog megyünk, szóval ez nekem a "nem messze" kategória. Te merre felé laksz?
Később NST-re már én is a 4. emeletre fogok járni, úgyhogy simán találkozhatunk majd! :)
Egy biztos, hogy pénteken UH-ra megyek a Péterfybe.

Kórházi cucc: utoljára az volt kiírva, hogy:
-2 db textil pelus/nap
-8 db eldobható/nap
-törlőkendő
-kizárólag hazamenős ruha a picinek
Azt nem tudom ott mibe bugyolálják őket, de valami kórházi cuccba. Ezt a házassági anyakönyvit jó, hogy írtad, még nem kérdeztem rá, majd jövőhéten randizok a dokimmal és kifaggatom ez ügyben.

Kattkat

Kép
kattkat

Nézegettem a madarasteszkóban én is (itt van, mellettünk), de felpróbálni még nem volt lelkierőm egyet sem. Valahogy elég kicsinek tűntek a vállfán nézve... :? De valamelyik nap bepattanok megnézni.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

vicky: bocsi, elfelejtettem megdícsérni a szobadekort :oops: nagyon szép :lol:

én utálom a hálóinget, hogy állandóan körbecsavarodik a testemen és úgy érzem magam mint egy dilibogyós aki kényszerzubbonyba van, mert nem tudok mozogni benne. Részemről póló+sötét színű térd alá érő vékony kis pizsigatyó.

Azt olvastam, hogy a szülés megindulásakor lehet könnyű kaját enni a tejtermékek kivételével. Csak azt nem értem, hogy miért :shock: Nekem be van tárazva jó reggelt keksz, rostos, és tejberízs. Most akkor lőjem a rízst? :?

Ma királyság van, még alig keményedtem

zuzmooo: írt a csecsemős csaj. Azt írta, hogy valóban angolpólya, de szivacson vannak a babák, nem a pucér műanyagon. Nálunk is betöltött 72 óra a hazamenés, és hogy csak popsitörlőt vigyünk be, a többit ami babaápoláshoz kell, ők adják

Tudjátok csajok mi jutott eszembe? Hogy akkor most ebben az új 72 órás rendszerben nem korai 72 óra után a varratszedés?
stephie

Kokonya vagy valaki, aki gyakorlott homeopata tudor!
Mit lehet szedni (ami használ is) székrekedésre?
A Collinsoniát szorgalmasan eszegetem, de semmi hatása nálam. :roll:
A buktában volt szilvalekvár, az sem hozta meg a hatást.:) Vmelyik nap almanapoztam, az sem. 3 hete kizárólag barna magvas kenyeret eszem, sok narancsot, rostdús kajákat (kivéve most 7végén).
De az nem lehet, hogy 2 anyuéknál töltött nap az 1,5 kiló+ legyen... :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

72 óra után nincs varratszedés
akkor vesznek le vmi vérvizsgálatot a bébinek, aztán lehet menni haza.
hogy van varratszedés vagy nincs, az attól is függ, mivel varrnak. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat,
Nekem szerencsére a dokim vette le múltkor a vért is, nem kellett várakoznom a labornál, s még cukros löttyöt sem kellett innom, csak zsemi+tej. Neked, miért lesz most is cukor? A múltkori értéked magas lett?
Hát nem tudom mit mondjak, 3éve én mindig időpontra jártam Pálmához NST-re, bár az sem feltétlenül garancia. Én valószínűleg nem merném meginni otthon a lötyit. Viszont kb 10-15 percnyire (trolival még gyorsabb :lol) lakom a Péterfy-től, szívesen látlak a várakozási időben…:lol: Komolyan! S persze máskor is, ha erre jársz.
Állatkertbe mi is gyalog járunk :lol: , bár nincs olyan közel, majd privibe megírom pontosan hol lakunk.
NST-re nekem minden héten hétfő délelőtt kell majd mennem, ez már tuti.
Na ez nem jó hír, mármint a babaruha…remélem már leváltották azóta azokat a pólyákat. :lol:

Kép
Kép
szana80

Sziasztok!!!

Hát én is úgy gondoltam, hogy térd nadrág plussz polót viszek /meg azért egy pizszit is/mikor már nem a benti hálóingben kell feszíteni, mert nálunk csak bentiben lehet szülni.. Mikor bent feküdtem nappal sosem volt bent szinte senki hálócuccban, mindenki melegítőben, térdnadrágban, rövidnaciban volt, aztán éjszakára vettek fel valami hálócuccot, mintha otthon lennének..mivel napközben otthon sem feszítesz hálócuccban, nem? De nem tudom pesten mi a szokás, itt sokan így voltak.
Lányok aki még nem vett pelust vagy fürdőlepedőt illetve akar még bodykat! Péntektől a tescoban jó nagy akció lesz: a libero megapack/84db/ libero törlőkendő ajándékkal/64db/ csak 4299ft, illetve a tetra fürdőlepedő 875ft..a bodyk db-jaa meg 350ft, mert 1-et fizet 2-t kap lesz.. ez itt a reklám helye volt, de szerintem tök olcsók ezek a cuccok most.

Kép
Kép
ronci

Kokonya, igen a dokim is 2-szer akar majd adni antibiotikumot, ha meg 6 órán belül megszületik a baba, akkor meg pech..legalábbis ilyen szempontból :D

Fürdés, WC a kórházban: az volt a legdurvább, amikor mentem WC-re és előttem jött ki egy frissen szült anyuka és csupa füst volt a WC, mert ott bagózott titokban...naponta többször...gyerek meg gondolom itt a füstölt tejet..:?

Rokonlátogatás: 6 hétig senki, talán ha 2 hónapos lesz, akkor jöhetnek, de minél később annál jobb. Majd küldök mindenkinek fotókat, aztán kész. Zuzmoo, ez az SMS-ben megirás jó 5let!

Erusverus, nemsemmi, milyen nagy Botond!!! És már 90mm a BPD-je! Szép nagy baba lesz! Jól tartod!
lara

Szana!
Kaptam az orvosomtól egy listát a várható vizsgálatokról, és abban a 36. héten (amiben én is vagyok) van a III. laborvizsgálat, ami ua. mint a II. laborvizsgálat volt a 20-24. hét között, azaz vérkép, vizelet, TTC.standard vércukor (nem tudom mi az a ttc) rh negatív terheseknél rh ellenanyag, magzati-anyai vércsop. összeférhetetlenség vizsgálata.
Amúgy teljesen jó lett az előző vizsgálatnál a vércukrom. :)

Kattkat

Kép
kattkat

Köszönöm a mei tai véleményeket. Még rágódok egy picit :) De legalább már abban biztos vagyok, hogy mei-tai-t akarok :D

Nóri: ma rajtam is álomkór van. Felkeltem reggel szabival, majd vissazfeküdtem és fél12-kor keltem fel. Akkor is csak azért, mert ránéztem az órára és nem akartam átaludni az egész napot :oops:

Anita: köszi a kórházi infót. Egy gonddal kevesebb. Azért te viszel pelusokat? Varratszedésre szerintem visszahívnak.
zuzmooo

monyo: akkor legalább nem vagyok egyedül....azt hittem csak én vagyok elcs*szett, de akkor ok. ugy látom kezd levándorolni a pocakom is. hát a fene tudja.

Edit

Kép
ézsóné

Érdekes... Nekem nem mondták, hogy kell megint vércukor! Sőt!
A laborosok kifejezetten ki voltak akadva, hogy ha nincs semmi indok, akkor a kismamákat nem szabadna ilyen gyakran ekkora cukoradaggal terhelni! Végtére is ebben a négy (vagy kevesebb) hétben már túl sokat amúgy sem tudsz segíteni a helyzeten - szerintem.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat! Nekem az a vizsgálat a 32. héten volt. :lol: Tényleg ahány orvos annyiféle gyakorlat.

Ediiiiiit! :lol: Basszus nagyon szurkolok érted. Kép Neked már tényleg nem sok van hátra. Kinek fogsz írni, ha eljön a nagy nap? Ha gondolod én rendelkezésedre állok :lol:

bellerreni
Eger

kattkat: majd megy a privi és akkor megnézheted, hogy a te székrekedésed melyik fajta, ha a collinsonia nem jött be.

kakti: nekem mind a kétszer volt varratszedés, mert a külső bőrt nem felszívódóval csinálta.

zuzmooo: eredetileg úgy terveztem, hogy csak pár pelust viszek be, mert ott mindig azt csináltuk, hogyha maradt, akkor is kivettük a kiskocsiból, hogy ne lássák és akkor megint a teljes adagot megkaptad. De így ha látogatási tilalom lesz és nem fognak tudni apukák pótlást hozni, akkor lehet hogy beviszek egy csomagot.
Lehet hogy inkább mindjárt azt is megkérdezem a lánytól, hogy a földszintre bejöhet-e apa, vagy hogy lehet bejuttatni a cuccokat.
stephie

kattkat: nézd már meg, hogy elment-e a privi, mert kétszer is begépeltem már, de az elküldött fiókban meg nem jelenik meg.
stephie

hogy milyen egy hisztis p*csa vagyok ma :shock: :shock: semmi se nem jó. nincs kedvem semmit csinálni. a tököm tele már az egésszel, kövezzetek meg érte. de ez se éccaka, se nappal nem alszok hetek ota, nehezen mozgok, püffedek, borzasztoan fájnak a bokáim, és már mocskosul elszívnék egy cigit :oops: :oops: mert hogy én cigiztem terhesség előtt. 10 évet. és akkor tettem le amikor megtudtam hogy terhes vagyok. de egyből. azóta egy slukk se. és már nagyon rágyujtanék. meg ledobnék egy fél jagert is. :shock:

Edit

Kép
ézsóné

tiszta hüle vagyok ma télleg. inkább nemis írok. :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Edit
kitartás. tényleg vacak tud lenni a vége, nekem a 2.-nál volt így a 34. héttől, én is vizesedtem és semmi nem segített rajta. szülés után pedig kipisiltem pár nap alatt. de ez is változó, van akinek hetek alatt megy csak le a víz.

Viki
nagyon szép a babaszoba:)

Erus
aurobin volt nekem is a nyerő.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Edit: a fél jager nem árthat ;) (bár talán inkább 3cl) Vedd úgy mintha a doki előírta volna a konyakozást ;)
zuzmooo

Sziasztok!

Na, ma megvolt a mozgásom, sétám, aláírtuk a szerződést a kocsira, és okmányokat innentől ők intézik, ami azt jelenti, hogy pénteken elvileg átvesszük az autókát. Juhé!!! :)

Szépen süt a nap, úgyhogy nem esett nehezemre a mászkálás, még így gyalogosan-bkvsan sem :)

Hálóing: nekem is baromi idegen a hálóing, már vagy 15 éve csak pizsiben alszom (vagy nyáron top+bugyi), szóval nem vagyok vmi lelkes, de a szüléshez, vizsgálatokhoz sajnos kell 1-2 db. Amit én kinéztem, az szintén skála, 2000 Ft körül, hosszan gombos, lehet benne szoptatni, normális pamut anyagú. Hát, nem szép, elég mamókás, de kb. lesz*rom, egyszer lesz csak rajtam :) Utána én is a pizsire v szabadidőcuccra szavazok. Csak a gátseb miatt aggódom, hogy elviselek-e majd bármit is a lábam közt utána :(

Apák bepróbálkozásai: én nagyon szerettem volna, hogyha a férjem rávehető a hétvégén, de nem jött össze, mindig volt vmi nyavajája az egyikünknek, fáradt, nyűgös, mittomén. Pedig nálunk nincs akadálya, szóval :(

Keményedések mostanában elég ritkán vannak, főleg ha hirtelen felkelek, vagy hidegbe megyek, amúgy egész puha a hasam.

A csíkok (a meglévők felül :oops: ) is elkerültek eddig, persze ez egy éjszaka alatt is bekövetkezhet, úgyhogy nem kiabálnám el...

boruska

Ja, és a pia: én is annyira innék néha egy fél pohár bort, de a férjem nagyon szigorú, és szerinte árt a gyereknek (tök mindegy, mit mond az orvos), és ha vki iszik heti egyszer-kétszer egy pohár bort, az már alkoholizmus :oops:
Én magam elég boros voltam a kapcsolatunk előtt (nem a berúgásig nyilván, csak módjával), de azóta alig... Kb. 2 deci bort ittam meg összesen a terhességem alatt....
Röviditaltól meg ki is térne a hitéből :)

boruska

Hát Bori!
Totál egy cipőben járunk, ami Apát illeti. De én már nem húzom így sokáig! Ma még kell egyet kúpoznom, de utána semmi akadálya semminek. Hát bepróbálkozom Apánál egy keksz light-ra. Hátha... Már kezdek begolyózni. :)

Amúgy ami a hálóruhát illeti: én SEMMIT nem viselek jól alvás közben. Szóval én pizsit/hálóinget/bugyi+pólót csak akkor veszek fel, ha idegen helyen alszunk (pl. anyósoméknál), vagy kórházban. Én meztelenül szeretek aludni! :(

Jaaaa!
Akartam mondani:
találtam szoptatós melltartót 2100 Ft-ért a Minimanóban. Stella a neve, 100E-ig terjedő méretekben van, puha pamut. Hátránya: csak fehérben van, de annyi baj legyen. :) Rögtön vettünk kettőt is!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, de jó, hogy mondod ezt a melltartót! Ilyenbe én is beruházok! Minimanó nincs messze, és akkor ott megveszem a még szükséges babacuccokat is.

boruska

Edit, Te tudod, de én a helyedben tuti nem gyújtanék rá szülés után. Vért fogsz később pisilni a leszokásnál. Tapasztalat. :roll:

Boruska, grat az autóhoz!

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Bori!
Én kapásból levettem a 100D-t meg a 100E-t próbálni, de a legnagyobb örömömre a D is jó lett. És úgy, hogy még tudok bele "nőni". Szóval szerintem tök jó vétel.
És alapvetően minden fontos cuccot meg tudsz ott venni. :)
Hajrá!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Titeket nem idegesít ez a mászó micimackó reklám? Állandóan itt dalol a fülembe! Ráadásul a szomszédom kislánya kapott egyet, és elég vicces. Az az egyik mondata: gyere, keressünk édességet! :evil:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

csuppancs: tudom, hogy igazad van. de rá fogok. mert hogy nem akartam én leszokni. csupán szüneteltetem a baba miatt, mert akkora paraszt nem vagyok, hogy a gyerekemet mérgezzem. egész egyszerűen nem tehetem meg. de utána....én megmondom őszintén, szeretek cigizni. te teljesen leszoktál rola?

Edit

Kép
ézsóné

Boruska
jó szigorú a férjed :lol: engem mindig kínálgat apa de én se merek nagyon, néha egy ujjnyi bor.

régen én is cigiztem, aztán jöttek a gyerekek, azóta NEM! nem szeretném ha ezt látnák tőlem. apa meg sosem, úgyhogy nálunk nincs cigizés.

megyek eldőlök mint a rohadt nád, húzódik a pocak.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Szép új hetet mindenkinek!

Én sajni náthával küzdöttem az elmúlt három napban - dögrováson voltam. De azért volt néhány elintézni való is, ami nehezítette a helyzetemet. Pénteken anyáék jöttek látogatóba, úgy volt, hogy 6kor legkésőbb indulnak haza, de csak 11 kor mentek :? Teljesen kész voltam már. Hétvégén meg vásároltunk ezt-azt. Zsolti felfúrta a frissen szerzett polcot a pelenkázó fölé. Csinosítgattunk ezt-azt, meg mostam babacuccot, törölközőket, pelenkákat... Most éjjel pedig még 4kor is csak vergődtem, aztán meg aludtam 11 ig.

Kérdés: Ti már beszereztétek a Tena betétet meg bugyit? Én bementem az egyik gyógyászatiban, de ott nem árulták ezt a hálós bugyit. Hol lehet azt kapni? Tena betétből melyik nedvszívó kell, a legnagyobb - csak mert sehol nem látok csak hátulról a 3. szívósságut?

Boruska gratula az autóhoz!

Látogatás: nekem bejelentették, hogy jönnek és kész. Mivel olyan ritkán látogatnak meg minket, mindig mi megyünk (amit amúgy már nagyon utálok) így örülhetek, hogy szándékukban áll meglátogatni, nem hogy még én szabjam meg, hogy mikor.

Hálóruha: nekem van ilyen is olyan is, majd meglátom melyik lesz a szuper. Mondjuk én is a szexi, szatén, spagettis stb. híve voltam terhesség előtt vagy csupaszon aludtam. Mióta terhes vagyok rászoktam a hálóingre. Zsipiben melegem van, csupaszon meg Zsolti megtiltotta hogy aludjak, mert megfázok szerinte.

Csíkok: eddig még elkerültek...(koppkoppkopp)

Pia: néha nekem is jól esne...de én még tartom magam. Pedig most hétvégén is feljöttek a haverok, mindenki ivott csak én nem... nem is az ivás zavar, csak látszik, hogy mindenki lazul ugye az alkohol hatása alatt én meg józanon bámulom őket :)

Kép
zsizell

Kakti, nem a f@szt nem idegesít. Tegnap azt hittem hallucinálok hogy mindig hallok valamit.

Edit, én teljesen leszoktam, de nem mernék rágyújtani most 7 év után sem. Néha még mindig hiányzik. :oops:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

egy-egy pohár bort, vagy pezsgőt énitt a végén becsaptam...kicsit stresszes lettem amikor elkezdtem vizesedni 32 hét körül...meg amikor felbaszott valaki, és éreztem, hogy nagyon huzodik a pocak, akkor. de ennyi. töményet nem ittam.

Edit

Kép
ézsóné

Zsizell, Tena Super betétet ajánlanak a Mávban, nem tudom ez sorban a hanyadik, de a betétek közül ez a legnagyobb, felette csak pelenka van... Tana hálós bugyi is van hozzá.
Gyógyszertárban kapható.

KépKép

KépKép
beneildi

Tena bugyi akart lenni...

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és a Libero megapack DM-ben 3500 Ft mínusz a Nóri féle kuponnal már a Tesco-s messze nem olyan jó ár :wink: amúgy aki még nem tapasztalt pelenka téren nagyon nézze az árakat mert nagyon rossz akciókat is tudnak kitalálni, Te meg csapdába sétálsz :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Anita! Megkaptam a pü-t és írtam is vissza! :)

Én majd 2,5 éve szoktam le a cigiről, az első pozitív tesztnél, aztán 1 hónap múlva megjött, de nem szoktam vissza.
Én is rágyújtanék néha, de nem fogok, mert az tényleg egyenes út a visszaszokásra.
Amúgy meg már mocskosul zavar a füst, cigiszag, és messziről érzem a dohányosok ázott csikk szagú lehelletét :?
Pénzben is kurva sok, szóval...
Nem hiába, a leszokottakból lesznek a legvéresszájúbb ellenzők sztem.

Kattkat

Kép
kattkat

A Jánosban a Tena Lady Extrát ajánlják, utána meg éjszakai betétet.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Köszi Ildi! Akkor a gyógyászati boltot lehet félreértettem annó, és a gyógyszertár a nyerő. Mondjuk engem már a minap hülyének néztek a gyógyszertárban, mert szódabikarbónát akartam venni. Azt mondták, már vagy 3 éve nem árulnak a gyógyszertárak, csak a háztartási boltok. Fura, mert anya a múlt héten is vett a gyógyszertárban- igaz Ózdon... :shock:

Én nem merek sokat venni a Libero-ból, csak egy 28-ast vettem (990-ért - az drága?), mert mi van ha nem válik be?

Kép
zsizell

zsizell: nem az, mi 1099ért vettük a rossmannban. én nem vásárolok be pelusbol, nem merek, mi van ha nem bírja a kölök segge?! mi a manot csinálok annyi pelussal????

Edit

Kép
ézsóné

Zuzmoo: a párom engem is Ősasszonynak hív, de ez más, mikor pl egy exmunkatárs lepingvinez. Azért figyelni kéne a kötődési viszonyokra is. Én se tehenezem le, pedig méretre megérdemelné.

Reni: ha nem esik jól a séta az más. Csak azt tedd, ami jól esik. Ha nem kívánod a sétát, akkor hagyd a csudába.

Zuzmoo: a mei-tai alapvetően egy ázsiai hordozókendő. Tehát egy egyszerű négyzet anyag, amire négy kötöző van erősítve. Ezt lehet variálni ezer féleképpen – így az árat is változtatni – de alapvetően én itt a legegyszerűbb a legjobb elvet követném (illetve a biztonság miatt ebből nem vennék no-name terméket). Ezért ajánlottam a Liliputit, mert szerintem jó minőségű, sokan használják megelégedettséggel és az érték – ár arány is jó.

Fürdés: mindig is a zuhanyzás híve voltam. Ám mióta nő a pocim, jobban esik heverészni a meleg vízben. Mivel jól esik, ezért le van sajnálva a doki, hogy szerinte mit kéne meg mit nem. Ha már nem esik jól, akkor igaza van. Egyébként honnét tudja, hogy mi a jó egy várandós nőnek? Próbálta már?

Kakti: azt mondták, már nincs a régi rend, abban vagy a kórházban, ami tetszik. DE: első napokban az alfeleddel nem leszel baráti viszonyban, nem fogod kívánni a nadrágot rá, inkább had szellőzzön, és kínszenvedés fel le húzogatni a nadrágot. Ezért javasolják a hálóinget. Az elöl gombos hálóinget meg a diszkrét szoptatás miatt javasolják.

Nóri: hát én vettem klasszikus hálóinget, de már most háborog a lelkem tőle. És a legjobb, a Zsolti kinyúlott pólója. Abban alszom, elfér a pocim, szereti a bőröm az anyagát, kellemes viselet és hát nekem combközépig ér. A múltkor gondoltam egyet és a szülőszobás motyóba beraktam egy Zsolti pólót is a hálóing mellé. Lehet, hogy ott inkább a Zsolti pólóra fogok szavazni. Sokkal kényelmesebb komfortosabb, mint az a nyamvadt hálóing.

Zsizell: hát én józanon is elég bolond vagyok ahhoz, hogy ne lógjak ki egy részeg társaságból. Bár már mindenki tudja, mentes víz legyen, ha engem várnak.

zarja

Uh, vazzeeee, még két hét :shock: :shock: :shock:

zarja

zarja: ugye????????????????????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Edit

Kép
ézsóné

Gyorsan eltelt ez a pár hónap. Még jól esne egy két hónap, csak azért hogy lélekben is felkészüljek rá.

Bár szerintem Edit, be fogsz előzni mindenkit. Esetleg Kokonya Mónival versenghettek.

Lehet, hogy mégiscsak a januáriakhoz kellett volna csapódni? :? De ők meg úgy elkülönültek :( Biztos kivetettek volna maguk közül :?

zarja

Na megjöttem a bevásárló túráról!

Beszéltem Csipivel!
Asszem ő lesz az első szülő köztünk. Bent van a kórházban. Betöltötte a 37. hetet is, szóval nem ez a gond. Egész héten beteg volt, mert elkapott valamit. Hétvégén görcsölt és elment a nyákdugesz. 1ujjnyira nyitva. Ami sz@r: 160felett a vérnyomi. Teszteket csináltak. Holnap kiderül toxémiás-e. Ha igen, akkor ugye csaszi. De mivel folyamatos méhtevékenységet mutat a CTG, nem akarják feleslegesen megvágni, hátha beindul magától. De kb 1héten belül baba lesz. Ja és már 3300g körül van a kiscsaj!!!!
Ő jönne haza, mert ugye mit tudnak ott csinálni vele... :lol: :lol:

Megvettem a még hiányzó cuccost! Tena Extrát vettem. 30db-ot. Hozzá hálós bugyit a DM-ben úgy 600Ft körül.
Valóban akartam írni én is, hogy a Tesco pelus ár elég necces. Tényleg 3500Ft körül van a csomag ára és hó végéig ebből jön le még 400Ft.
Az Isten szerelmére nehogy 1csomagnál többet vegyen valaki 2-es pelusból. Én pl newborn méretet nem is veszek. 2-ből vettem 1csomaggal, meg 3-ast. Az ugye 5-8kg körött van. Kb 1hónapos-6hetes babának már az a méret a jó!!!!!

Nyitott üzletet itt Budaörsön is a kedvenc bababoltom. Elmentem mózes bekötőt venni. Az ugyan nem volt, de sikerült 20eFt-ot elcsesznem... Vettem Avent poharakat, mert a régieket befogtam pisipohárnak a laborhoz. :oops: Hálózsákot, egy plüss rugit, sok zoknit meg miegymást. A legfontosabbat majd elfelejtem: hordozható cumisterilizáló. :shock: http://www.vatera.hu/pipila_hordozhato_ ... 01841.html

Asszem mégsem sikerült leszoknom a baromságok megvásárlásáról! :oops: Csak ilyen még Luca idejében nem volt! :lol:
Vendég

Ilyen sterilizáló bogyót láttam a Minimanóban is. 6500-ért.
A kép ugyanaz:
http://www.minimano.hu/termekeink/jatekok_es_jatektartok/altato-_es_jatszocumi/pipila_uv_cumi_sterilizator.html
Nekem elég vicces dolognak tartom. Bár lehet, ha megtehetném, és nem kéne néznem, mire mennyit adok ki, én is megvenném.... :? Ki tudja...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?