No, újból itt vagyok!
Reni, sajnálom, hogy megijedtél, de szerintem is a stressz az sokat árt (tapasztalatból is mondom). Egyébként nagyon hasonlóan tudok én magam is viselkedni, ha beijedek... A számok félreolvasására, vagy arra gondolok, hogy már nem is tudom, mit mondott a doki, össze-vissza keverem a dolgokat, és általában sajna a negatívum jut mindig eszembe... Húú, de utálom! Pihenj, amennyit csak tudsz!!!
Keményedés: nekem a védőnőm magyarázta el jól (->szerintem): egyben kőkemény lesz az egész hasad pár pillanat alatt, aztán úgy marad pár másodpercre vagy akár egy percre is, és aztán szépen kienged, elernyed. Múltkor én már amiatt is felhívtam a dokit, hogy egész nap ilyen keménynek éreztem, behívott vizsgálatra, de nem történt semmi, csak ugye felemelte a seduxen adagomat. Megy a pozitív energia!!!
Edit, a vizesedés mellett azért a vérnyomásod jó, ugye? Ha az oké, akkor igazad van, ez az "apróság" (mert emellett ugye vannak még kellemes mellékhatásai a várandósságnak
) már kibírható és nem jelent veszélyt, és Te már hamarosan találkozol a picurival!
Anita, az apus közeledésen jót nevettem
, én is tapasztalom, sőt hallom tőle, mert már nagyon hiányzik nekünk is.
Zuzmooo, ez az sms-küldéses dolog tetszik! Mondjuk nálunk a 120 km-es távolság is visszatartó tényező lesz egy darabig, gondolom. Bár vannak közelebb is, de nagy rohamra legalább nem egyszerre kell számítani.
A bölcsis körülményekről sajna én is csak rosszat hallottam. Egy ismerős párnak a kisfiát már nem tudták helyhiány miatt felvenni az államiba, így havi 40e Ft-ért járatták magánba. Remélem, visszahozzák a 3 éves GYES-t vagy GYED-et, vagy melyik is van később??
Férjem kengurut szeretne, nekem meg majdnem mindegy, hogy kendő vagy kenguru... Apa teljesen rákattant, hogy magán hordozza Botit.
Olyan aranyos!
Kriszta: gondolom, megijedtél, hogy az magzatvíz... De örülök, hogy semmi komoly gond! Vigyázz Te is magatokra!
Ezen a borozós/konyakozós (Zuzmooo) dolgon azét ledöbbentem... Ilyet lehet? Ez az ellazítás végett van? Mint nálam a seduxen mi? No, a bort megiszom, de a Metaxát nem bírom úgyse! Mondjuk egy kis Baileyst, azt elszopogatnék!
(Szívesebben, mint a seduxent!)
Bea!
De jó lehetett hallani Kristóftól, hogy ANYA! Nagyon aranyos!
Nóri, én még csak az első babánkat várom, de már mennyit kínlódtam! Te meg írod, hogy Lucával totál energikus voltál! Szerencsés vagy, hogy az elsőt így élted meg! De teljes tiszteletem minden, már gyermekes várandósnak, le a kalappal! Egyébként én is alig várom, hogy újra pilatesra járhassak. A napokban találtam is egy olyan edzőtermet, ahova babákat is lehet vinni. Jó lenne majd megoldani valahogy!
No, most már itt se vagyok, mert csalogat az a fránya ágy!
Ja, én már nem sütök buktát, de asszem mást sem. Alig bírom a mozgást, és hamar el is telek. Húú, de még milyen hamar! Majd szülés után pótolom!