Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mint mindig most is kutyafuttában vagyok.

Nyuszi ha akar jönni a baba akkor jöhet, nincs akadálya, de annyira nem vagyunk rákattanva. Én ciklusvonalzót nem teszek, mert hát nekem ugyebár össze-vissza van. De lekopogom, mert nyár végétől mintha beállt volna.
Mindenkinek puszi, most rohanok tovább...

Bettike feltétlenül menj dokihoz, nem hinném, hogy a te problémádat a cickafarkfű tea orvosolja. Biztos ami biztos nézesd meg magadat. Én nagyon szorítok neked, hogy ne legyen nagyobb gond és gyorsan jöjjön az a baby...

királylány
 
 


köszönöm királylány :) :)
próbálok igy is,úgy is tenni az ügy érdekében..teákkal nem ártok az tuti,mert már most érzem jotékony hatását...ne bántam meg,és még ha korábban is jönne a mensi akkor nagyon jó lenne.de ettől függetlenül nemsoká doki,aztán majd meglátom mi lesz..

KépKép
bettike83
 
 


Bettike igen, azt lefelejtettem, hogy ártani tuti nem árt. :)

királylány
 
 

 
 

azt biztos nem :lol: érzem is hogy jobb picivel,én mindig is küzdöttem különbőző hűvelyi fertőzésekkel,és sokszor fájt a szex is.doki hiába adott rá bármit,egy ideig jó volt aztán ujra előjött(candidáról beszélek :cry: )de le kopogom,mióta iszom a teát,azóta sokkal kellemesebb a szex is és nem jött elő a candidám,pedig ettem édességet és mégse..szoval nem tudom mi módon de ezen segitett,nekem ez már fél siker :)

KépKép
bettike83
 
 


sziasztok!!!!!
mondtam már hogy tele a faszom az autósokkal?????????????
azért mert kocsi van a picsája alatt mért kell le fröcskölni a gyalogost???még csak le se lassít..............rohadjanak meg....akinek nem inge ne vegye magára......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!.

Jan 6-án hazajöttünk a korházból. Szeretnék visszaolvsani, de lehetetlennek látom. A sok sok jókívánságot köszönjük :lol: Ha lesz időm, jövök amint tudok. Eddig minden rendben, összeszokás fázisában tartunk. :-) Eszik, alszik, ma kicsit nyűgösebbek voltunk.

Puszi

Márti

ui.: Pussz mindenkinek. Remélem hamarosan felveszem újra a fonalat...

Kép
kicsi80
 
 


Kicsi ha lesz időd hoz képet Zoéról és várjuk a történetet is:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bettike én is ittam ezeket a teákat nekem sem volt babatéren eredménye és sajnos abban a hónapban 32 napos ciklust produkáltam, lehet véletlen. Azonban a hőgörbém nagyon szép lett és a tojcsis folyás is olyan volt mint a nagykönyvben. én kevés vizet ittam így legalább 2 csésze folyadékkal többet fogyasztottam jobb volt a vese működésem is.

Királylány aztán te is szánd rá magad és menj dokihoz. A tornát meg ne hagyd abba fantasztikus hatása van mint testileg mint lekileg :wink:

Nita nyugi sajnos vannak ilyen sofőrök pedig a kresz is írja, hogy tilos a gyalogost összecsapni. De néha akkora a víz, hogy lehetetlen.

Kicsi majd várunk vissza jó babázást!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


de ha lelassít nem fröccsen akkorát...nem... :?: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát igen..csak egyeseket nem érdekli..sajnos

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok! Majd próbálok jönni, csak etetek, altatok...
Nita: velem, pont ugyan ez volt, azzal megspékelve, ha nem állok meg, akkor még a babakocsit is elviszi. BARMOK...más országokban megállnak a gyalogosok előtt, itt meg hiába szabály, még rá is kapcsol, ha zebrát lát...Szánalmas...
Majd jövök!

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!

Először is Zoéhoz hatalmas gratula!! Majd gyere ha lesz rá időd.

Nyuszifűl, örülök hogy kezd elmúlni a pocifájás. Hát igen most már 3 hónaposak is elmúlattatok.

Lenne egy kérdésem. Ki hogy áll az éjszakai átalvással? Ki hogy csinálja?
Pancsa már 6100 gramm, és még mindig napi hatszor eszik, ami nem baj csak éjjel ne tenné (napi 850-900ml). De valahogy nem hagyja el az éjjeli 2 órás kajcsit. Akinek sikerült, valami ötlet? Ki hogy csinálja hányszor és mennyiket esznek a picúrok? Előre is köszi a tippeket.

Majd még jövök csak hulla vagyok. Barátnőm most szült így apa tejfakasztó bulin van. Most rá várok.
Addig is egy kép a kis hercegnőmről. A felíratott figyeljétek, mert nagyon tuti.:-)
Kép Pancsa baba
És persze az én kis hercegemről is itt egy kép.
Kép Levi manó

Kép
Kép
boganna07
 
 


Baoganna: majd írok, csak nnyira kerülget a hányinger, hogy mindjárt kidobom a rókabőrt...és még mindig altatok!
De írok holnap...meg azt is, hogy nálunk, mit mond erre a doki. Beni pont annyi kiló, mint Pancsa, ő most megállt...de mi tápisok vagyunk már sajna...de azóta sokkal jobb a hasa...
Gyönyörűek a Manók...hol vettétek Pancsának a felsőt?????????????????, nagyon sirály... :lol:
Jó éjt!

Kép
nyuszifül16
 
 


én is majd összehányom magam.mitől lehet????nem tudok aludni se....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Melinda: Lh-t mikor csináltál? Este is volt halvány csík vagy nem?
Ha este nagyon erős a csík, akkor vagy pé-d van, vagy babás vagy...:) Én ált mindig 6 és 7 között csináltam, azt olvastam, hogy akkor adja a legtutibb eredményt!
Lehet babás vagy... :lol: vagy nem?

Boganna: majd jövök, csak Tecoban voltam, stb...és még gyors el akarok menni sétálni, mert akkor jobbat alszik.

Csajok: Tescoban van akciós pampers pelus, sleep and play 70 db, 1999 HUF, sajna most nem volt csak az activ baby nálunk, de ha lesz, én mek venni egy csomót, mert 35 ft-ra jön ki darabja, sztemígy megéri, mert én többért veszem a rosszabb minűségűt is.Csak gondoltam szólok, hátha érdekel vkit.

HA VANNAK BABACUCCOS AKCIÓK? SZTEM TÖK JÓ LENNE? HA ITT MEGOSZTANÁNK EGYMÁSSAL!
na, mentem!

Kép
nyuszifül16
 
 


Reggel első vizeletből....ma reggel meg nem volt csík....a franc se érti ezt.
Se nem eszek,se nem iszok előtte....

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


valakinek van még tapasztalata cickafark és palástfű kombinácioról??

az én hűvelyi fertőzésemre bizti jó volt,meg a folyásra is,szoval ennyiből pozitiv a véleményem...ciklussal kapcsolatban meg még nem tudok véleményt mondani,még nem jött meg.pedig örültem volna ha korábban megjön,na de mit várok egy hó után..

KépKép
bettike83
 
 


de azt nem tudom hogy hathatott a fertőzésemre,erről sehol nem irnak..max h ciklus rendezésre jó..szoval nem értem :shock: de az a lényeg hogy jó :)

KépKép
bettike83
 
 


Bettike: én ittam, szerintem a gyógynövényeknekvan hatásuk! egyébként Gynevacot próbáltad már, nézz utána hpnéapn, nekem azóta a fertőzések sokat javultak, nálam annyira szar volt a helyzet, hogy méhszájsebműtétem is volt, és még sem javult a helyzet, cdak a Gynevac után...de van akinek nem hat, más is használta babásodás előtt, ha nem megy, sőt nálunk a házi doki is ajánlja, a nősokik álatában nem, emrt csökken a beteglétszámuk...

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!

Boganna ez a csajszi nagyon édes! Úgy megnyomorgatnám, persze jó értelemben. :wink:

Bettike én ugyan elkezdtem inni, de pár nap után feladtam. Borzalmas volt az íze. Van aki dícséri, ártani biztosan nem árt.

Melinda most már én is kíváncsi vagyok rád, mi van veled. De nem gondolnám, hogy baba van.

Melisch igyekszem többet jönni. Orvoshoz is megyek majd. Bár a ciklusom nyár óta rendben van. Te jól vagy?

Dius merre tekeregsz?

királylány
 
 


Boganna próbáld meg hogy csak oda mész megpróbálod meg nyugtatni és cumit adsz a szájába........hátha......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, sajna ez nem megoldás mert éhes és este meg is issza a 150 ml. Azt kéne elérnem hogy napközben ugye 5-ször eszik, és ebből 3-szor csak 120-130 ml egyzser 150 ml és este vacsira 180 ml. Szóval ha napközben mindig meginná a 150 ml akkor talán nem ébredne éjjel. Mindegy lehet kicsit rágörcsölök, csak visszanéztem és Levi manó ennyi idősen már este 8-tól reggel 6-ig aludt. Mondjuk ő 160 ml-ket mindig megitta napközben. És hát 6,17 kg a kis Pancsa, szóval nem egy kis baba. Na mindegy csak sikerül egyszer. Csak kíváncsi voltam hogy kinek hogy megy, hátha van valakinek valami jó ötlete.

Melisch mi újság hogy bírod a terhességet? Az jó ha nem vagy rosszul.

Nyuszi írtad hogy majd leírod egy napotokat, várom:-)
Duna mi újság veletek? Rég jártál erre, kíváncsi lennék rátok is hogy zajlik egy napotok.

Na már mennem is kell. Levi idén még nem volt bölcsibe, és januárba nem is szeretném ha menne, nagyon sok a beteg gyerek, és a karácsonyi beteg hullámot még egyszer nem szeretném.

Kép
Kép
boganna07
 
 


Csak a vonalzóval sezerncsétlenkedek, de most nincs több időm, majd később szórakozok vele.

királylány
 
 


Hűha. Nem kis munkámba került míg meg bírtam csinálni.

Boganna mindenképpen nappal kellene többet ennie Pannának. Akkor végigaludná az éjszakát. Este mikor eszik utoljára? Nem tudod emelni az adagját neki vagy még egy étkezést beiktatni?
Nekem ence kb 2 hónapos korától végigaludta az éjszakát. Igaz nem volt egy nagy evő.

királylány
 
 


Királylány köszi a válaszod. Igen én is úgy gondolom hogyha eleget enne napközben akkor este nem kellne, de sajna ennyit eszik csak hiába adok neki többet. Biztos még nem érett rá. Vagy valami laktatóbbat kéne adnom estére. Pl. tejbebpépet, de azzal még várnom kell egy hónapig, mert az csak 4 hónapos korától adható. Addig csak kihúzzuk;-)
De remélem beáll. Szép az új vonalzód :wink: :lol:
Várom még az ötleteket hátha van valami amit ki tudok próbálni.

Kép
Kép
boganna07
 
 


Boganna mikor eszik este utoljára? Mást úgysem tudsz tenni, mint vársz türelmesen. Megtömni mégsem lehet Pannát ha ő nem akarja.

királylány
 
 


Boganna druuk hogy hamar úgy legyen ahogy nektek a legjobb:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan tudok jönni...
Köszi a babakocsis hozzászólásokat. Nem tudom milyet vegyünk. Használtat gondoltam, de ezek a kocsik szerintem nem túl strapabíróak, a miénk is tönkre ment, pedig vigyáztam rá... szóval félek használtat venni. a Tescosat majd megnézem, ha egyszer eljutok oda... :roll:
Pocsék hangulatom van. Meghalt párom nagymamája (dédi) és az egyik szomszédunk is... :( :cry: Borcsinak még nem is mondtuk dédit, fogalmam sincs mit mondok Neki, ha kérdezi. Még szerintem semmit.A Vuk-ban sem érti, hogy mi lett Karakkal.

Boganna
Nekem sem alussza át Attila az éjszakát. Borcsi 3 hónapos volt, amikor átaludta, utána viszont nem etettem meg, hiába kérte, rövid idő alatt újra átaludta, és azóta is. :wink: Ezt várom Attilánál is, hogy magától ha sikerül, utána nem fogom éjjel megetetni. Nem tudom mennyiket eszik, nem mérem a szopikat.
Pár napja egy szobában alszanak délben is és éjjel is. Első két éjszaka majdnem 11-ig ébren voltak, de azóta már egymástól függetlenül is elalszanak (kopp-kopp). Attila elalszik kb 9-kor, akkor felébred 2-kor is és 5-kor is hajnalban. Én megetetem. szerencsére rögtön elalszik utána. Amikor11-ig ébren voltak Attilát még megszopiztattam, és akkor kibírta 5-ig. (vagy csak én nem ébredtem fel korábban) :lol:

Még remélem, képet tudok feltenni még.
Vendég
 


Kép

Kép
Vendég
 


Duna: gyönyörűek a gyerekek! Őszinte részvétem a dédi miatt, szerintem ne is magyarázd neki. Max, ha kérdezik mondd, hogy a Mennyországban van a csillagok között...mert oda szerett volna költözni...én ilyet mondanék.

Boganna: nem felejteelek el, de szerintem lelkiekg nincs rendeben velem valami, próbálom magam összeszedni és írok...oksi?

Csajok úgy megidetem, feküdtem az ágyon, sé észre vettem, hogy a két hasfalam közé függőlegesen be tudok nyúlni , valószínűleg szétcsúsztak a hasizmok, majd megyek orvoshoz, mert sérv is lehet belőle, ezért nem megy le a pocakom, olyan, mint ha öthónapos lennék...ráadásul nagyon fáj a hasam. Be vok szarva, mert hasplasztikával szokták helyre hozni az ilyet, tb fizeti, összevarrják az izmokat, van , aki köv szülés előtt is ajánlja, mert romlik a helyzet. Nagyon rossz ez a folyamatos fájdalom, de műtét után meg nem lehet emelni, ugye ez meg nálam ne kivitelezhető...

Kép
nyuszifül16
 
 


Sziasztok!

Melinda: emlékszel mit küldtél nekem tavaly, kettőt is?
[img]

Kép

Köszönöm szépen!

királylány
 
 


Nyuszi!
Köszi!
Nem tudom milyen a hasad, de nekem nyárra ment le szinte teljesen. Addig én is terhesnek néztem ki. Sőt, most pedig meg is kérdezték, hogy jön a harmadik? És ezt egy olyan nő, aki már szült, látta, hogy ott vagyok két gyerekkel és a kicsi még csak két hónapos.!!! Nagyon boldog voltam :twisted:

Királylány!
Csak nem?!? Ez a Tiéd? Mostani?!?
Vendég
 


Boldog szülinapot Bencének! :D
Vendég
 


Királylány: Ez mi????? A Tiéd????? Ez komoly? Mond, hogy a Tiéd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Még ma írj, mert tülkön ülök!

Duna: hát asszem meg kell ejtsem a 6 hetes kontrollt, így mert már kezdek addódni, de nekem lóg lefele...a stria meg borzalmas Neked is van?

Kép
nyuszifül16
 
 


Duna gyönyörűek a gyerekeid!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))
dédihez részvétem:((((((((
Királyány ha ez a tiéd akkor halk gratula!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Duna nagyon édik a gyermekeid és micsoda szép szemek :shock:

Nyuszi remélem majd elmúlik a hasad és nem kell semmilyen beavatkozás.

Dia :wink: Boldog szülinapot BENCÉNEK!!!!!

Én megjöttem a dokitól, pici baba jól van, korának megfelelő, sőt doki inkább 10 hetesnek saccolta a mérete alapján CRL 27,6 mm, bár annyit mozgott és olyan pici, hogy elsőre kicsinyítve 30,6 mm-nek is mérte. Már járt a kis keze olyan jó volt látni, bár nem találtam ki a képen. Rögtön a seggét néztem a fejének :oops: :oops: aztán mutatta a doki, hol a feje ja mondom ok, én fordítva gondoltam. Jövő héten kell menjek vv-re, majd 12. héten valamikor uh, 15-17. hét körül meg újabb vérvétel a Down kor miatt. Kép

Kép
Kép
melisch
 
 


Királylány!!
Amoda már írtam!!!!
EZ AZ AMIT ÉN KÜLDTEM???HÁÁÁT ÉN EGY BOSZORKÁNY VAGYOK AKKOR!!!!!(Nem,csak ti vagytok ügyesek!!!!)))

Kép
Kép

Kép
melinda1985
 
 


Melisch jaj én annyira örülök nektek!!!!!!!!!gyönyörű a kis pindur:))))))
Meli akkor én nem veszek tesztet tőled :P :P :P :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita köszi, bár még nem látszik valami jól 8)

Kép
Kép
melisch
 
 


szerinte tökéletesen látszik mindene:)))))...még a kis kezeit is látni)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Melisch: gartula, gyönyörű pocilakótok van ám! Tessék rá nagyon vigyázni! :lol: :lol: :lol:

Melinda: emlékszem, anno mindenki tesztjét megvuduztad tavaly... :wink: :P

Nita : veletek miújság?

Nekem olyan szara hangulatom, már megint napok óta nem voltam kint!

Kép
nyuszifül16
 
 


Nyuszi köszi megvagyunk...........
tessék kienni sétálni....dádá lesz......hidd el felfrissülsz és a kedved is jobb lesz:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen a jókívánságokat Bence nevében. Hétvégén lesz megtartva a szülinapja.
A teszt az enyém. Melinda küldte még tavaly. Elárulom, hogy nem tegnap csináltam, hanem karácsony előtt. Azért csak most tettem fel, mert biztos akartam lenni benne, hogy minden rendben van. Tegnap voltam orvosnál 11hetes+4napos várandós vagyok. Szülés várható ideje: 2010. Július 31. A baba 47.8mm. Jövő héten kell mennem a 12.heti szűrővizsgálatra. Mellékelek egy képet is, illetve kettőt:

Kép Kép

királylány
 
 


Kircsilány
GRATULÁLOK!!! :D

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Dia!
Gratulálok! Ügyesen lapítottál :lol:
A másik topikomban is tegnap kaptunk egy elveszett topiktárstól egy pozi tesztet! Zebraeső kezdődik (csak épp engem nem ér el :( )
Vendég
 


Melisch,Királylány!

Nagyon szépek a Babák!!!! :lol: :lol:
Szuuuper!!!! :lol: :lol:
Vendég
 


[b]Betty, Angie, Dunakavics[/b]: nagyon szépen köszönöm. :D

Betty, Angie nagyon szorítok nektek, nincs nap, hogy ne jutnátok eszembe. Remélem hamarosan ti is jelentkezhettek az örömteli hírrel.

királylány
 
 


Dia sok sok boldogságot és jó egészséget kívánok így előre is:))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Csajok!

Rég nem irtam már, csak annyi minden történ már, hogy nem volt időm feljönni.

Gratula minden babához, akik születtek, és akik terhesek lettek!

Nekünk még mindig nem jött össze a baba, és az orvosom úgy látta jónak hogy elkezdjük az alap meddőségi vizsgálatokat.

Ma voltam vérvételen, a férjemnek meg megvizsgálják a spermáit. 1 hónap múlva megyünk újra dokihoz eredményekkel.

Melisch gratula a babához!!!! Annyira örülök...

Hát röviden ennyi, majd meséljetek mi történt azóta, amig távol voltam.

Puszi mindenkinek...
Vendég
 


Cathy el indultatok a siker útján!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?