Sziasztok!
Csak gyorsan tudok jönni...
Köszi a babakocsis hozzászólásokat. Nem tudom milyet vegyünk. Használtat gondoltam, de ezek a kocsik szerintem nem túl strapabíróak, a miénk is tönkre ment, pedig vigyáztam rá... szóval félek használtat venni. a Tescosat majd megnézem, ha egyszer eljutok oda...
Pocsék hangulatom van. Meghalt párom nagymamája (dédi) és az egyik szomszédunk is...
Borcsinak még nem is mondtuk dédit, fogalmam sincs mit mondok Neki, ha kérdezi. Még szerintem semmit.A Vuk-ban sem érti, hogy mi lett Karakkal.
Boganna
Nekem sem alussza át Attila az éjszakát. Borcsi 3 hónapos volt, amikor átaludta, utána viszont nem etettem meg, hiába kérte, rövid idő alatt újra átaludta, és azóta is.
Ezt várom Attilánál is, hogy magától ha sikerül, utána nem fogom éjjel megetetni. Nem tudom mennyiket eszik, nem mérem a szopikat.
Pár napja egy szobában alszanak délben is és éjjel is. Első két éjszaka majdnem 11-ig ébren voltak, de azóta már egymástól függetlenül is elalszanak (kopp-kopp). Attila elalszik kb 9-kor, akkor felébred 2-kor is és 5-kor is hajnalban. Én megetetem. szerencsére rögtön elalszik utána. Amikor11-ig ébren voltak Attilát még megszopiztattam, és akkor kibírta 5-ig. (vagy csak én nem ébredtem fel korábban)
Még remélem, képet tudok feltenni még.