BÚÉK Mindenkinek
Babaimádó: nagyon nagy gratula! Én nagyon - nagyon örülök, hogy leírtad, hogy jártatok. Nekem mindenképp egy pozitív megerősítés abban, ha egy babának eljön az ideje hogy megfoganjon, akkor meg is fog.
Krisztike nagyon nagy gratula!!
Aggódtunk érted, hogy minden
rendben legyen. Olvasom, hogy még mindig rosszul alszol. Én sajna alapból nem vagyok túl jó alvó, általában többször felébredek éjjelente.
Régebben a dm-ben vettem büdibogyót. Nem is kell bevenni, mert olyan büdi, hogy attól simán elkábulsz.
Esténként 1 tablettát vettem be, simán végigaludtam az éjszakát. Teljesen gyógynövény alapú!!
Mary: most olvasom, hogy mindig kérdezik mi van a babával. Nos, ez nálunk is így van. FŐleg Anyósom barátnője kérdezgette egy időben. Volt hogy én is azt mondtam, nincs és nem is lesz, mert nem akarok. Erre meg elkedzett kérdezgetni, hogy miért és mitől változtam meg ennyire. Úgyhogy az se jött be. Hál'Istennek jórég találkoztam vele.
Örülök, hogy jobb a hangulatod kicsit.
Mmzsó: ügyes vagy, hogy megcsináltattad a vizsgálatokat!
Gratula a lombikkezdéshez!! Dejó!!
Röpcsikém nagyon édes a Férjed
Hogy vagy? Hová költöztök helyileg? Melyik városrészbe?
Nita komoly döntést hoztatok az örökbefogadással! Drukkolok, hogy az is és a saját baba is sikerüljön! Nem tudom, láttad e a Sex & NY mozifilmet. Az egyik csaj nem maradt terhes, így elindították az örökbefogadást és egy kis kínai kislányuk lett. (nem ez az
érdekessége a dolognak, bár nem elhanyagolható) Aztán ugye a kislány okozta boldogság nagy volt, meg is nyugodott a hősnő és egyszer csak spontán terhes lett. A vérszerinti baba is kislány lett. Így már két kicsi lány büszke anyukája lehetett. Remélem Veletek is minden rendben lesz.
Kamilla: Apukádnak igaza van, csak sajnos nálunk úgy tűnik mégse a világ legtermészetesebb dolga. Bennünket várat a gólya... :S
Mostanra sikerült végigolvasnom a kb 4 oldalt.
Köszönöm, hogy hiányoltatok!
Ma kezdtem a melót reggel 6kor. Jajj de kibírtam volna még egy pár napot otthon.
Szilveszter jó volt, jöttek a rokonok. Kb 1ig -1/2 2ig voltunk fent.
Elsején mostam, főztem, pár képet beszkenneltem tesómnak és már el is ment a nap. Du jöttek át, még dumcsiztunk egy ideig. Másodikán Férjem dolgozott, én meg átmentem szüleimhez, meg még a maradék otthoni dolgokat rendezgettem. 3-án meg mentünk telelni. Reggel gyors pakolás volt, reggeli, még kitettem Anyósomnak a kis dolgokat + cicának enni és indultunk is. Nagyatádra mentünk, 6nap - 5 éjszakára. Svédasztalos reggeli és svédasztalos vacsora volt, + 5 db napi belépőt kaptunk a helyi gyógyfürdőbe. Jajj de jó volt
Vittünk elég sok játékot magunkal, monopoly utazót és a kockás változatot, 6az1ben csomagot, torpedót, könyvet, vettünk magazint és vittem egy xszemes hímzést is, nos ezeket egyáltalán nem használtuk. Viszont a kártya lemaradt, így vadászatra mentünk, hogy legyen egy pakli magyarkártyánk. Sikeres volt a vadászat, így minden nap a
medencében ücsörögve zsugáztunk. Közben volt ovum is, úgyhogy semmi sincs kizárva, de nem is élem magam bele semmibe.
Nagyon jól éreztük magunkat, 6 nap csak kettesben, gondok - problémák nélkül élveztük egymás társaságát. Pénteken este érkeztünk haza. Mostam egy adagot, aztán mentünk aludni. Tegnap is gyorsan eltelt, délelőtt megnéztük az Avatart 3D-ben, délután mentünk Szüleimhez. Este jöttünk el, későn, úgyhogy szintén mást nem csináltunk már, csak aludtunk. Mától meló.
Új évi tervekből is van egy pár, már írtam, hogy szeretnék pár kilótól megszabadulni. Jézuska hozott egy szobabringuszt, vele fogok tekerni
Átreformálom az étrendünket, közben pedig csináljuk a kis dolgokat. Férjem holnap fogja hívni az andorlógust, kiderül mikorra kap időpontot. Aztán ha az megvan, akkor a köv. ciklusban elmegyek a nőgyógyhoz úgy, hogy tudjon ultrahangozni, kiváncsi vagyok, látunk e tüszőt. Aztán kérek clostyt ha jobb az eredménye mint a mostani. Aztán majd kiderül mi lesz.
A Kaálit csak ezek után akarom felhívni. Addig pedig jó lenne pár kilótól megszabadulni. A terhesség alatt is tuti fel fogk szedni pár kilót, és úgy a kétszeres többlet súlyt nehezebben fogom leadni, mint ha most is fogynék. Velem/velünk ez van.
TWIST! 1ben vagy még????