Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Máté! Boldog szülinapot!!!


Boldog új évet mindenkinek!

Lassan kezdem összeszedni magam, tegnap értünk haza a maratoni mamázásból, egyenlőre térdig járunk a mosnivalóban, de majd alakul.

Jól vagyunk, elkezdődött az ovi.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Ja, Andi, elkezdődött az ovi! :lol: Most újult meg a vonalzód?

Judit! De jó, hogy tettél képeket! Az egyiken épp rajta van a CandyLand, te ajánlottad, én is vettem, de még nincs felbontva. Pedig nagyon szeretnék már társasozni!!! De még milyen mesze van!

Dorka! De jó, hogy te is tettél képeket! Álmomban (ép tegnap éjjel) veszekedtünk. :cry: Lehet még korai, de meddig tervezed, hogy otthon maradsz Bálinttal? Szabinak ízlik még a bölcsi? Balázs már emlegeti pár napja a barátait.

Hát csajok eget rengetőt én sem tudok írni... Balázs szépen növöget, gondozónénik szerint nőt és hízott az ünnepek alatt. :mrgreen: A beszédfejlődésével nem vagyok kibékülve, de Peti szerint eltúlzom. Na, majd meglátjuk szeptemberben, addig mennyit fog ez változni. Legnagyobb sajnálatomra MOST MÁR sem énekelni, sem mondókázni nincs kedve, és rém is rám szól: Anya, ne énekelj már! :shock:
Szerencsére a könyveket, meséket szereti, bár sokszor a 3-4 mondat/lapot is ép hogy csak ki bírja várni, még elolvasom. :?
Barátokról jut eszembe: Balázs tök komolyan tudja kérdezni: Anya, vagy a barátom? :lol:

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Dorka!
Mamánál szilvesztereztetek? Húú de komoly Dávid! mi nem tetszett neki? :lol:

Olga!
igen, azt is elvittük, hogy azzal mindenki tud játszani, nálunk Leti is nagyon szereti, érti, meg elég gyors játék, így nem unja meg.

Nálunk is zökkenőmentesen indult a reggel, bár a korán kelés nem igazán tetszett senkinek sem.

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 

 
 

Sziasztok!De jók a képek!!!Tényleg nagyon sokat nőttek a gyerekek,olyan jó látni pl.Dorkáéknál hogy a kis pici újszülöttből aki még most született mosolygós baba lett.Úgy irigyellek benneteket akinek már min. két gyerkőce van olyan jó lehet!!!


Rólunk:én fél órát babusgattam a lányt az oviban,mire bement nagy nehezen.Igazából az volt a baj,hogy a nagycsoportosak is ott voltak mert a termüket még takarították a terem felújítás után.Aztán már a nap folyamán nem volt gond.Én meg új év új fogadalom,fogyózok.Voltam ma konditerembe és égettem a zsírom.Tök jó esett a mozgás,kíváncsi vagyok holnapra mennyire lesz izomlázam??? :D

Kati Kép
virag9
 
 


Írjatok lányok! vagy képeket tegyetek!!!!

Velünk továbbra sem történt semmi érdemleges...

Kati!
Hajrá torna! én nem mertem ráállni a mérlegre, pedig nem ettem többet mint máskor, csak ez a punnyadás....

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Áve.

Van egy kis időm, úgyhogy gyüttem az elmaradásaimmal...

Szami, Anna hogy van? Tényleg gyönyörű lett Anna haja! Csinosak voltak a lányok az egyenruciban :) Máté meg a lezser kiskamasz :D Még bízom benne, hogy bevárja Lucát :wink: Fiatalos anyukád van!

Olga, nekem tetszik a centi a fán :lol: Hugod miért Playboy-os tortát kapott? :oops:

Vera, jól áll Bencének a szemüge :) Dizájnos :D Deédes Jázmin a babájával!

Judit, első tortához képest nagyon fajin lett :) Amindenit, sokat nőtt a lányok haja! Vizsgák?...

Dorka, olyan helyesek vagytok 4-en együtt :D A szopi azért így is sokáig tartott! Gratu a mászáshoz és az ácsingózáshoz! Jó korán kezdi :)

Anikó, ideje akkor visszatérni ide :wink:

Márti, te halgyilkos! :) Édes a picilány, és szép a karácsonyi ajándékod :)

Kata, bocs, hogy ezzel kezdem, de te ugye fogytál?! Nagyon helyesek a fiúk :D

Jaimee, csini Réka a köténykéjében, jól megy a konyhához :lol: Dejó, hogy így bejött neki :D
Luca leginkább autókat kapott :oops: Most ugye időben elkezdtük az ajándékgyűjtögetést, és olyanokat vettünk, ami éppen érdekli...hát ez most az autó. Egy élethű kukásautót, mert azért teljesen odavan, egy Duplo-s kukásautót, egy autószimulátort :) De azért babát is hozott a Jézuska, hordozósat, etethetőset. Hasonlót, mint Vera Jázminjáé :)
Szemorvost nem ismerek...
Hiszti...mi már nyakig benne vagyunk :?

Katlina, biztosan várja már nagyon Robika a kistesót, csak akkor lesz majd aranyos a helyzet, amikor szembesül azzal, mit is jelent ez :lol:

Andi, ezzel én is így vagyok...szép lassan fogom összekaparni magam...

Hunorral tanácsadáson voltunk, minden szuper (bár nyirokcsomók vannak a nyakán, de dokibácsi nem mondta, hogy ez probléma lenne), 8,7 kg 74 cm. Amúgy 4-es pempörszt hordunk, de volt már rajta Luca 5-öse is...nem igazán lötyögött benne... Még a végén télleg center lesz belőle :D Az esélye meglesz, hogy megszeresse a kosárlabdát, Apa biztos viszi majd a meccsekre.
Luca meg átesett (sajnos) az első székrekedésen :( Jól viselte, de akkor is... Egyre hihetetlenebb a szövege, és minden megtapad a fejében. Szal káromkodás takaréklángon...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára balwin 2010.01.05 23:43-kor.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Képek rólunk...má nem is mondom...hogy "majd"...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

balwin Judit! Olvasom: képek rólunk... Már megörültem! Aztán olvasom tovább... 8) Hiszti Annalucánál? He-he... Bocsi, de édes lehet! Kop-kop-kop, nálunk nincs hiszti, vagy csak én nem ismerem fel? :lol: :wink:
Hunornál ez a 74 centi nem semmi! Szép szál legényke!
Autószimulátor alatt mit értesz?
Balázs is eszméletlen dumát tud nyomni, meg próbálja a főnököt játszani... Osztja ki mit csináljon/ne csináljon. Apjával mi is gyakran összemosolygunk rajta.
Nem tudom lányok nálatok hogy van, de Balázs mondja az ő teljes nevét, az apjáét, az enyémet meg véletlenül se... Persze, ha a ju szótaggal besegítek, akkor többnyire már kimondja, hogy jujász óga. :lol:

Hugi miért Playboyos tortát kapott? Háát, mostanában ez nagyon menő lehet, mert mikor megyünk haza állandóan az új szerzeményeket mutogatják: Playboyos pénztárca, playboyos telefontok, stb... Azt gondoltam akkor egy playboyos tortával is hagy büszkélkedjen már!

Kati! Én semmi fogadalmat nem tettem... Elsején anyósnál lencseevés előtt ugrott be hogy nem... Bár egyébként sem nem... Mindenesetre sok erőt, és kitartást kívánok neked!

Én is féltem délelőttös lévén, hogy a gyerekek a 16 nap "szabadság" után milyen lelkiállapotban jönnek vissza... Kellemes csalódás volt. Szépen jöttek be, sokuk pedig olyan sokat ügyesedett, önállósodott a szünidő alatt.

Jaj, körkérdés! Szünidőről jut eszembe: létezik hogy húsvétkor csak április 5-e lesz szünet, és 6-án már menni kell a gyerkőcöknek suliba??? Pénteken (2-án) még mennek, és kedden már suli???

Én ráálltam a mérlegre +4-5 kg. Igaz nem csak az ünnepek, hanem az elmúlt néhány hónap termése ez.

bbj Judit! Hétvégén akkor lehet csak előkapom azt a CandyLandet. a Hiho Cherryt szeretném még beszerezni, de még nem láttam (Régió, Corában néztem).

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szasztok!

Katlina: Aranyérről. Vérzik is vagy mi vele a helyzet? Nekem csak fájdogált és ....hogy is mondjam....egyszerűen OTT volt, no. :oops: A Reparon nagyon bejött és a langyos zuhany. Mintha elfújták volna. Reparonból a krémre gondolok. Recept nélküli. És hát sok folyadék, kerülni mind a hasmenést (ezt könnyebb), mind a szorulást.

Olga: SZünidőkről: Nem tom', de azt igen, hogy én meg Pünkösd hétvégéjére vagyok kiírva, ami csak azért érdekes egy picit, mert Rékával meg SZentestére voltam. :D Nálunk Réka tiltakozik Apa neve ellen, ő ÁpÁ és kész. A sajátját viszont tudja kb. Idézem: Dááá....Jéka Ánná. Az én nevem még fel sem merült...

Balwin: Nagyon jó kis méretei vannak Hunornak, Réka évesen volt 9000 g. Kereken. Káromkodás....ne is mondd! Egyszer már leszoktam róluk, mikor külföldön éltem, most lesz a második kör, de ez nehezebb lesz. :lol:

Dorka: Klasszak a képek! :D

Niki: Köszi, amit a bloggal kapcsolatban írtál, aranyos vagy. Nem teszel képet a csajokról?

Judit: Nagyon édik a csajok! Hogy vagytok, vizsgák?

Kata, Anikó, Niki, Szami, Vera, Andi stb stb...veletek mizu?

Rólunk: Átmentünk a két "genetikai" uhun, most nagyon boldogok vagyunk, hogy egészséges a Ficánkánk, rúgkapál és mocorog már ezerrel. A hasam meg óóóóóóriási. :shock: :shock: Réka van hogy ráül, megüti véletlenül....úgyhogy máris "kapja az ívet" a Tesó a Nővérkétől. :) Őőőő...remélem, kárt nem tesz benne.... :roll: :roll:
jaimee1
 
 


Erika!
Hát "csak" van-volt-most nem érzem,reparont vettem én is a krémet,meg próbálom magam dönteni a vizet sok-sok vizet-védőnő szerint csak ez a folyadék


Ficánkolásról ne is beszélj,biztos valami front jön de tegnap este azt hittem soha nem akar aludni a legkissebb,naaaagyon eleven volt
Hát igen ilyen hogy birja a méh szájam gondolat bennem is felmerült,de multkori vizsgálatnál teljesen zárt volt remélem így is marad,és hát igen Robika is néha odasóz ahová nem kéne!
De amúgy aranyos multkor mászott föl az ölembe és közölte hogy "Vigyázok a kistesóra,anya" :D ,na megkönnyeztem,maúgy is bőgős vagyok!


Hétfőn lesz írásbelim,21.-e szóbeli,tanulni is kéne de olyan lusta vagyok hogy csak na!

Kép

Kép
katlina
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyors bekukk!!!


Meg egy KÉRÉS!!!!Egy barátnőmnek a kislányának anyatejre lenne szüksége(szolnoki),ha tudtok esetleg akinek van sok tejcsije és adna le belöle szoljatok már légyszives(három hónapos a baba),aki esetleg "csak"olvas és tudna tejcsit
írjon már nekem erre az email címre légyszives:kiraly.k@chello.hu

Köszönöm!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Katlina!
és aki hasonló gondokkal küzd!

SPERTI: természetes krém, kismamáknak, szoptatós anyukáknak egyaránt ajánlják, én megelőzésnek használtam. de valahogy ha minden másban nem is vagyok jól legyártva, ezt valahogy sikerült elkerülnöm, talán a krémnek köszönhetően, viszont van a családban aki a már kialakult gazdagságra használja, és, és hatásos.

Andi!
kihámoztad már magatokat? dobhatnál pár képet!

Jaimee!
ma is voltam, haladok lassan, de biztosan....

Olga!
hiho cherryt nem ismerek! infó? nincs kedvem utána keresni.

Na ne már, hogy csak annyi! annyira fáradt vagyok, hogy alig várom a hétvégéket, ez a téli semmittevés lefárasztott, hulla vagyok a munkám is áll, a tanulással sem haladok szörnyű!!!!!!!

Kata!
a neten találtam egy elérhetőséget a logico forgalmazására, egy veresegyházi cím. nem hívtad véletlenül? Nálunk most Gréti nagyon rákattant, és véges a készlet.

Katlina!
szorítok hétfőre!!!! Elhiszem, hogy nincs kedved tanulni, én terhesen képtelen voltam rá.annyira fáradt volt az agyam, hoyg nem vett be semmit...

Judit!
kéééépek!!!!! jók Hunor méretei! mi az az autószimulátor? az a tévé elé ülős, kormányos izé? Én is káromkodós vagyok, de mint a bakancsos katona, de a lányok nem mondják utánam, még szerencsére...ja és igen, megvolt az első fodrászolás a csajoknak, Grétinek már ideje volt. kis kleopátrás lett.

Köszönöm a tortadícséretet, most januárban kettőt is akarok kreálni, csak Olga segítségére lesz szükségem, annyira belejöttem. Nikiéktől karira tortaformát kapta, fel kell avatni, és apropó is lesz.
:lol:

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Voltunk Annával doktor bácsinál, de egyenlőre semmi, csak újabb labor, mert megint nem volt jó az eredménye. Viszont azt mondja a doktor bácsink is, hogy mivel minden más eredmény jó, meg egyébként is jól van, ne aggódjunk. Mondjuk, bennem is felmerült már, hogy az is lehet, hogy mindig is alacsony volt ez az értéke, csak sosem mérte senki...

Igyekszem még ma jönni, de Máténak holnap két dolgozata is lesz :?

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Judit! Bármikor, bármit! A Hiho Cherryt meg azt hittem te ajánlottad... Akkor lehet Vera írta? A karácsonyi ötletbörze környékén...

Hi Ho! Cherry-O - Cseresznyeszüret.
Egy szórakoztató könnyen elsajátítható játék. A gyerekek fejleszthetik és gyakorolhatják matematikai készségüket - az összeadást és a kivonást. Szedd le a gyümölcsöt és töltsd tele a kosárkád! A játékosok választanak egy színt és forgatóval kiforgatott mennyiségű gyümölcsöt teszik a kosarukba. De vigyázat, mert a kutyus és madárka dézsmálja a kosár tartalmát.

Kategória: Társasjátékok
Korosztály: 3 és 6 év között
Hányan játszhatják: 2-4 játékos
Kiknek ajánljuk: lányok és fiúk számára

Tartozékok: játéktábla pörgető nyíllal és talppal, 4 gyümölcskosár, 10 meggy, 10 áfonya, 10 alma és 10 narancs

Az ára sem nagy, na persze ha nem kellene postaköltséget sem fizetni... 1990 ft-ért már árulják webshop-ok. De hátha lehetne találni is boltban vagy játékboltban néha...

Kati! Sajna nem tudok segíteni anyatej ügyben.

Katlina! Akkor hétfőn szidunk! Rám számíthatsz! :wink: Ne haragudj, de olyan jó, hogy nekem most nem kell tanulnom egy ideig! Aranyér szerencsére engem is messzire elkerült. De remélem valamelyik kence-fice bejön majd neked.

Szami! Ugyan messze vagyok az orvoslástól és/vagy a kuruzslástól, de én is úgy gondolom, hogyha nem okoz gondot ez az alacsony érték, akkor talán nem is olyan nagy baj. Egyébként nem értem ezt a sok labort. Most akkor szednie kell valamit Annának? Mert ha most nem jó az eredmény 2-3 nap múlva mitől lenne jó? Sőt ha sorozatosan nem jó...

Egyébként hogy van a sulis Máté? Szereti? nektek mennyire nagyobb teher például időben? Gondolok itt pl: leckeírás, kikérdezni a leckét, ilyesmi...

Hmmm... Hirtelen ennyi. Megyek pancsizni.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szami!
annyira sajnálom ezt a sok vérvételt! Szegényke megbékélt már vele? és mit szed, hogy várják a jobb eredményt?


Olga!
ez nagyon jónak tűnik, Grétivel naponta játszunk olyat, hogy annának 5 almája van, ha petinek kettőt odaad, egyet megeszik hány almája marad. ...gondoltam egy számra, ha elveszek belőle kettőt, három lesz, melyik számra gondoltam. inkább csak 5 alatt, de éppen tegnap kimerészkedtem 10-ig. nagyon szereti ezt a fajta játékot, bár a kezét használja, amit tudomásom szerint nem nagyon szeretnek a tantónénik, de majdcsak leszokik róla. úgyhogy! ha látsz valahol ilyet feltátlen gondolj rám!!!!


Sütivel majd szólok, hogy mit akarok, és tippet várok, hogy hogyan kellene megcsinálni!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hali!
Mi is élünk, csak már annyi az írásbeli lemaradásom, hogy már hozzáfogni is nehéz. Meg már sok mindent el is felejtettem...

Szami: szegény Anna!!! Ez az érték mit befolyásol? Fontos? Gondolom Máténak nem fog túlságosan nagy nehézséget jelenteni a dolgozatok jó eredménye :wink: És és és Jázmin? Vele mi újság? Lassan 3 éves... Mikor mész vissza dolgozni?

Vera: annyira aranyos kis kutyitok van :lol: Meg nagyon tetszett ám Bence szemüveges, nagyon jól áll neki!

Bbj: Sokat kell még tanulnod? Mikor lesz a következő vizsgád? Nagyon ügyi vagy, a mákos-narancsos tortádat meg sem dícsértem, tuti volt... a recit lehetne? Dobj képet a csajok hajáról! Hol találtad a locicot? Megírod?

Virág: én sem tudok sok tejjel rendelkezőt... (bár nekem még 2 hete volt némi... de ez csak vicc volt :wink: ) Ja, Tiszaparti... nekem rémlik, mintha emlékeznék is Rád... :roll: És Figaró... oda szoktam menni életmentésre... a derekam miatt, Bathó Gáborhoz... szerintem már ott is láttalak, mikor még nem ismertelek.

Külön nem kiemelvén bármelyik fényképet is, de nagyon szoktam örülni, ha tesztek, olyan szépek a gyerekek (na jó, a felnőttek is...)

Olga: nekünk van HiHo C., Bence nagyon szeretei. A Müllerben is szokott lenni, kari előtt láttam, 2190 volt, ha jól emléxem. Nagyon állta tortákat csinálsz!!! És olyankor alkotsz ilyeneket, amikor Balázs is szabadon garázdálkodik körülötted, vagy tök egyedül, meg sikerül oldanod...?! És például ez a nyuszis csoda mennyi idő alatt készült el?

Balwin Judit: én is gyorsan továbbgördítettem a lapot, hogy írtad a fényképeket.... ha-ha-ha :lol: Hunor baba jó nagy! Marci meg épp, hogy levékonyodott, most kisebb pelusa van... 4+-ról most 4-es. AnnaLucával jól elvan Hunor bébi? Nincs veszekedés? Még nem fogytam... sajnos (azért köszönöm:-)), de január 1. óta visszafogom magam, remélem hamarosan leugrik rólam a 7 kiló feleslegem. Akkor sem leszek nádszál kisasszony, de az vagyok én (65kg... az elérendő).

Dorka: együtt szilvesztereztetek Szilviékkel? De jó, hogy a 4 fiú sokat együtt tud játszani! Bálint nagyon ügyi!

Jaimee: no szépen haladsz a pozitív eredményeiddel :lol: Látod, no para! :lol: Aztán meg hipp-hopp már szültök is Katlinával!

Katlina: kitartást a tanuláshoz! Amikor tanulsz, anyós szórakoztatja Robikát?

Szerintetek az baj, hogy Bencét nem nagyon érdeklik a fejlesztő feladatok...? Vonatozik (sínpályát épít), autókkal játszik, bármit, csak ne számoljunk, színeket ne ismerjük fel, ne kössünk össze két pontot....

egyenlőre...

Kép

Kép
szolkata
 
 


Helló!

Képeket még most sem hoztam, de már legalább írok egy pár sort.

Virág: nagyon ügyi vagy, kitartást a mozgáshoz!

Szami: a doki mit, mond mitől lehet rossz az az érték és okoz-e valamit? Az is lehet, hogy ilyen tipus?

Judit: kitartást a tanuláshoz...nem irigyellek. Ügyes vagy, hogy rá tudod szánni magad...

Jó, hogy mondtad ezt az almás példát, kérdezgettem Maját én is és tök ügyes volt. Igaz, hogy korban már rég tudnia kellene ezeket a dolgokat, de ő még csak mostanában ért meg rá. Eddig zsigerből hárított minden olyan játékot, amiben le volt maradva.

Nóri viszont 14ig elszámol.
:shock: sosem gyakoroltuk, valószínű ráragadt, mint egy mondóka. Azokat nagyon szereti, a kiskarácsonyt és a bocibocit is két versszakkal énekli, nagyon lelkesen. A beszélőkéje hihetetlen.

Balwin: Hunor tényleg nagy baba!

Maja most mondta, hogy Nóri már "nagy" kellene egy új baba itthonra. Egy kisfiú. :lol:

De jó, hogy jól vannak a kismamáink!

Szilveszter napján megnéztük a gyerekekkel a hercegnő és a békát. Nekem nagyon bejött. Nem az a csöpögős hencegnős diznimese, hanep szép is vicces is. nagyon jól szórakoztunk.

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Okés Judit, majd gondolok rád HiHo Cerryo-o ügyben! Köszi Kata, holnap meg is nézem a Müllerben hátha van. Neked jó Judit ez a 2200 ft körüli ár?
Judit, tanító nénik nem tudom szeretik-e, de még óvodáskor végére sem elvárandó követelmény, hogy "fejben" számoljon vagy számláljon a gyerek. De az már pl. egy magasabb fejlettségi szint, ha nem egyenként számlál, hanem csoportosan (pl: 2,4,6... nem pedig 1,2,3,4...).

Vera! Bocsi, ha átsiklottam felette, de megírtad már a véreb nevét?

Logikóval kapcsolatban én azt hallottam, hogy ezt a "régi" fajta 4-5 gombosat kivonják, és egy új, széthajthatós, átlapozós fajta lesz helyette. Próbálták magyarázni a működését, de én még leragadtam a régi gombos-húzogatósnál.

Kata! Akkor te írtad volna karácsony előtt a Hiho Cherry-ot?
Hogy a tortákat mikor csinálom? Hát, mikor a gyerek is itthon van! :roll: Igaz, néha az őrületbe kerget a "segítségével", a nyuszis tortába is belesegített, a verdás tortának is benyomta az oldalát, így kerültek rá lámpák, különben nem tettem volna, stb... Egyébként ilyenkor apa foglalja le. Meg az az igazság, hogy egy torta legalább 2 napig készül. A lapoknak is jó, ha rendesen kihűl, a krémhez meg nélkülözhetetlen. Másnap meg megy a diszítgetés, csinosítás. A nyuszis torta azért tartott viszonylag soká, mert a virágokat, leveleket egyenként "nyomdásztam", illetve ezek "felragasztása" a torta oldalára nem volt könnyű feladat, nemigen akartak ottmaradni, csak ha fél órát ott tartottam őket... Na jó, annyit nem... De maga a virág/levelek kinyomása+felrakása 3-3,5 óra volt... A fondant főzése és a torta beborítása is kb. 3/4 óra. A tejszínhabosakat sokkal egyszerűbb, könnyebb, gyorsabb elkészíteni.
Megkaptad a múltkor az e-mailt, amit küldtem a tortákkal kapcsolatban?
Kata, Bencével kapcsolatban csak így látatlanban, a saját és a hasonló korú ovis gyerekeimből kiindulva nincs még semmivel elkésve Bence. Ez majd már inkább nagycsoportban fogja érdekelni. Melyik fejlesztőt veszed neki? Ovis? Tappancs? Mini-manó?

balwin Judit, neked is akartam küldeni a tortás e-mailt, de nem él már az az e-mail címed, ami a tábliban van. Tudom küldtél utána freemailre egy mailt, amiben megírtad az újat... De azt még lusti voltam megkeresni, bocsi...
De emlékszem, hogy Annaluca első születésnapjára egy gyönyörű marcipántortát csináltál! Tennél róla képet még egyszer?

Andi! De édes Maja a kistesó hozzáállásával! :lol: És ezt a hercegnő és békát moziban néztétek?

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Andi!
muszáj...bár mostanában a nylevtanulás érdekelne. az angolt fel kellene eleveníteni, szilveszterkor volt egy holland srác is a csapatban, és nem beszélt magyarul, elég sokat beszéltünk, és teljesen meg voltam magamon lepődve, hoyg azért még valahol megvan az a középfok, csak elő kellene szedni! meg az olasz érdekelne.

Grat Nórinak! Gréti anno az elmóból tanult meg számolni, és nekem is úgy tűnt inkább mondókának fogta fel, nem tudott hozzá mennyiséget társítani.

Olga!
ár oksa!

nem erőltettem neki ezt a számolást, sztem az oviban csinálhattak valami hasonlót, ő kezdte el...

na engem pont ez a fondant érdekelne... majd hívlak a jövőhéten ezzel kapcsolatban!

Kata!
itt találtam, de nem hívtam még fel őket...
http://www.varazsvar.hu/catalog/Logico_katalogus.pdf

sztem sem gáz! az oviban a fiús anyukákat mindig arról hallom panaszkodni, hogy nem ülnek le rajzolni, színezni a fiúk, )holott nagycsoportban már a mini manót haza sem hozhatják ott kell megoldani), de semmi ilyesmire nem lehet őket rávenni. Volt anyuka, aki minden este tanította a gyereket színezni, de állandó vita volt!

Dorka!
Bocs hogy rohantam, de 1/2 7-re haza kellett érnem, egy munka miatt! de láttam a ksi mosolygóst! hihetetlen jó kedélyű barátságos baba! soha egy rossz nap? bár ne is legyen!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hola.

Szami, úgy sajnálom Annát a vérvételek miatt :(

Judit, az ótószimulátor csak bébiverzió, nem tv-s :) A Cora-ban lehetett venni. Egy konzol az egész, kormánnyal, automata sebváltóval, index-szel, jaóóó nagy indítókulccsal, meg még egy-két aprósággal :D
Az olasz nekem is tetszik. Meg a spanyol.

Olga, n.judy@citromail.hu. Most ez az ideiglenes címem. Mekköszönném az infót :) A marcipánborítás nekem annyira nem gyütt be...
Tyűha, tortaképet majd mekkeresem :roll:

Kata, deee, vannak veszekedések :lol: Most még nagyon bírom őket ilyenkor :) Később gondolom nem lesz ilyen vicces...amikor már tépni is tudják egymást...

Andi, gratu Nóri számolótudományához :) A hercegnő és a béka engem is érdekel, meg Csupó Holdhercegnője...én odavagyok az ilyen filmekért :)

Jah, hamár film...most megy (illetve ment...) a tv2-n a Megérzés, Sandra Bullock-kal. Megnézendő :) Persze nem az ismert filmjei közé tartozik...

Ööö, bocsánat, hogy megvezettem a népet képügyileg :oops: Deakkó most rakok párat 8)
Csak ezt elkűdöm...

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Nosztalgia...pocakos fotóval még úgyis lógtam :) A szülés napjának hajnalán...az időpont a faliórán meg a fejemen is látszik...
Kép

Luca, rövidhajúApa és Mikulás (a nem szokványos puttonyával...)
Kép
Kép

Plútó kutyával...szintén Miki napon.
Kép

Luca nap. Perszehogy autóval...
Kép

Hunor bébi akcióban
Kép

Muszáj Hunor mellé bepréselődni...
Kép

:D
Kép

Az itthoni, félig feldíszített :oops: karifa.
Kép

Testvéri szeretet :)
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Namégnéhány...

Karácsony az egyik mamáéknál
Kép

Ezt a szerkezetet Luca is szerette :)
Kép
Kép

Féléves Hunor :)
Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jah! És ma megérkeztek az első fogacskák :D Mindkét alsó 1-es kibújt.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Jó reggelt!

Judit!
hát nagyon jók a képek! apa rövid hajjal, mellesleg sok boldog névnapot, és boldog szülinapot is neki!

Hunor hihetetlen mennyit nőtt! Egynémely képen, mint egy nagy egyéves, és neki boldog félszülinapot! és grat a fogacskákhoz!

Luca hány centi, ha már a méreteknél tartunk? Letit bőven lehagyta, ahogy nézem, de még talán Grétit is.

nekünk is el kellene menni arra a mozira, Nikiék is voltak, bár nem emlékszem mit mondott róla... :oops: a filmet én is láttam már párszor, és nekem is nagyon tetszik! egy kicsit követhetetlen, és még midnig nem értek pár dolgot, de megnézem legközelebb is tuti!

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Áve.

Judit, köszi, átadom Apának :) Vagy majd elolvassa 8)

Luci 95 cm, kb. egy hónapja mértük. Fél év alatt 7cm-t nyúlt. Látszik is rajta, vékonyabb lett... Pedig édesszájú :?

A lányok mekkorák?

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Leti 86-88
Gréti 100-102.

Mit kap apa erre a szép kerek évfordulóra?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!

Hát igen... :oops: balwin majdnem férjuracskájának boldog név-és születésnapot kívánok!

balwin Judit! Szóval már fogacska is van? És kettő?! Gratula! Megszenvedtetek vele? Fél év! Ehhez is gratula! Görgetem a képeket, Peti megkérdezte már megszültél-e... Végül is tavaly nyáron voltunk Szamiéknál, amikor már pocakod volt... :roll: Férfi...
Hozzátápit elkezdtétek?
Luca ilyen magas? Szeptemberben :oops: Balázs 100 cm, és 15,2 kg.

bbj Judit! Voltunk a Müllerben, de sajna nem kaptunk HiHo Cerry-ot. :cry: Azért majd néha benézünk (eléggé hiányos volt -üres helyek- a társasjáték részleg). Ha valaki valahol látna esetleg, akkor szóljon már! Köszönöm!
Viszont volt CandyLand 2200-ért. Még jó, hogy decemberben a buszvéges Régióban 3400 felett vettem...
Te most a Sandra Bullockos filmet írod, hogy megnéznéd? Fonalat veszítettem... megint. Na kezdem is a letöltést.

Elin! A House valamiért nem jön le... beregisztráltunk, satöbbi, de maga a letöltés el sem indul... :cry:

levay Judit! Hippsy ügyben hogy állsz? :lol: Egy ismerős is nagyon szeretne egyet.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Persze a lényeg lemaradt... Gyönyörű szépek a gyerekek balwin Judit! És tényleg Hunor olyan nagy fiúnak tünik!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk nagy Budapestről. Tegnap este színházban volam a barátosnémmal. A Pinceszínházban néztük mrg Pogány juditot egy monodrámában. Nagyon jó volt, megrázó, de nagyon jó.
Fent aludtam, Zoliék pedig feljöttek ma értem. Voltunk Ikeában, MIkában, Auch..-ban. Elköltöttünk sok pénzt.

Szami: Sajnálom Annát én is, de biztos tényleg nincs baj. Döntöttek már suli ügyben?

Balwin Judit: Nagyon édesk a gyerkőcök. Olyan jó, amikor már együtt játszanak, veszekednek, szeretgetik egymást.
Neked pedig óriási hasad volt.

Andi: Nagyon ügyes kislányod van! Gratula Neki! Mi is láttuk a Hercegnő és a békát, nekem is tetszett, Dorka egy kicsit már unta végét. Te vitted Nórit is? És bírta?

Kati: Nem tudok én sem segíteni anyatej ügyben sajnos, de majd fülelek.

Olga: Köszi a társas tippet. Úgyis jön Dorcsi névnapja és imádja a társasjátékokat.

Kata: Szerintem nem baj, ha nem érdeklik még Bencét a foglalkoztatók. Majd eljön annak is az ideje. Szerintem az a lényeg, hogy ne erőltessétek.

Niki

Kép
Kép
csni
 
 


Na a lányok is megjárták a mozit, nagyon tetszett nekik a békakirály.

Hoztam pár képet az elmúlt hét alkotásaiból

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Sziasztok!
Kicsit nagyon eltűntem, tudom :oops:
De az az igazság hogy éjjel-nappal olvasok, amikor csak van egy kis időm :roll: Megnéztük az Alkonyatot itthon, utána pedig az Újholdat a moziban és hát megvettem könyvben is... Először csak az elsőt, de azt 3nap alatt kiolvastam, így ma megkaptam Apától a 2-3.részt is :wink:
De ha kiolvastam ezeket is, akkor jövök :lol: Báááár, ma kinéztem újabb könyveket is. Most nagyon élvezem, idejét nem tudom mikor olvastam ennyit utoljára. Talán mikor Bence volt pici :oops: Pedig imádok olvasni!

Olga, szerintem már írtam, de nem biztos: Nadinnak hívják a kutyát, aki mostanra bűnrossz lett :lol: De imádjuk, csak néha lefáraszt ;)
Pl. lopkodja a levetett ruháinkat, ha nem vagyok elég gyors fürdésnél... Aztán beül a gyerekek szobájába és nem jön ki, csak ül és bámul, pedig tudja hogy oda nem mehet be. Be kell érte mennem, felvenni és kihozni, különben várhatnék szerintem. Ha nem figyelünk rá, lefekszik elénk és elkezd vakkantgatni, majd a végén ugatni, ami még inkább aranyos csipogás részéről :lol:
Szóval édes :) Kb. mintha 3.gyerekem lenne, nagyon sokat kell vele is foglalkozni, törődni, ápolni. És Jázminnak is olyan mintha kistesója lenne, ő nagyon nyomul rá. Bence is, de ő már komoly nagyfiúként viszonyul hozzá ;)
És még mindig napjában 10szer mosok fel, bátran hívhatok vendéget a nap bármely szakában, mert csilivili minden :lol:

Niki, és jól sikerült az út is Pestre? Kata nem volt rosszul a kocsiban?
Örülök hogy jó volt a színház :)
És miket vettetek?? ;)


Judit
, akkor ezek szerint te nem ültél a kocsiban ma! ;) Láttam Misit a Plázánál, ő be-, én pedig kifelé fordultam éppen.
Te miért nem mentél? És Leti is végignézte simán? Szerintem Jázmin félne olyan hangos a mozi...
Szépeket alkottak a lányok! Ezt majd mi is kipróbáljuk, eszembe sem jutott :oops:

BalwinJudit
, nagyon szépek a gyerekek! Hunor mennyire hasonlít Annalucusra :shock: és így Rád is természetesen ;)
Lucinak is mekkora haja van! És nekünk is van olyan lovacskás CundA-s felsőnk :wink:

Jut eszembe C&A!! Nagy leárazás van, nagyon jó cuccokat lehet kapni potom áron!! De tényleg olcsón :shock: Meg a Deichmannban féláron vannak a csizmák. Igaz én egy olyat találtam amire rá volt írva hogy méretkülönbség, az egyik 36os a másik 37es :roll: Azért ez vicces sztem... Fel sem próbáltam :(

Kata, sztem sem kell erőltetni a "fejlesztést". Arról nem beszélve hogy azzal is rengeteget fejlődik Bence ha "csak" autózik, legózik, stb. amiket írtál!!
Ezek a fogl. füzetek (a Mini Manó, Tappancs) jók szerintem, nálunk Jázmin is színezi már, persze inkább össze-vissza :wink:
Judit, azért ezen kiakadtam hogy nagycsoportban az oviban KELL megoldani :shock: Kötelezik az összes szülőt hogy vegye meg??? (Amúgy az unokatesóm férje terjeszti az ovikban, aki esetleg ismerné ;))

De hogy én is ajánljak már valamit ;) Nagyon jó a Bartos Erika két verseskönyve, a Százlábú és a Zsákbamacska!! Aranyos, "fejlesztő", könnyen tanulható kis versek vannak benne, az oldal szélén lévő rajzok alapján pikkpakk megtanulták a gyerekeim!

Andi, nagyon ügyes Nóri! :) Maja várja már a sulit? Ti beszéltek róla otthon vagy még nem?
És lesz kisfiú??? ;)

Szami
, mi újság Annával? Engem is érdekel hogy ez az érték mit jelent pontosan, mit mutat?? Lehet hogy neki mindig is ilyen szokott lenni, nem?
Meg írhatnál bővebben is, mostanában te sem jössz :(

Katlina
, neked drukkolok a vizsgához, nem lehet könnyű! :roll:

Jaimee, örülök hogy minden okés a picivel!! Nem mondták még esetleg hogy fiú vagy lány??? És te mit érzel? ;)
Kép esetleg Rékáról? ;) Nézegettem a bologodat többször, de most nem vagy formában úgy látom. Keveset írsz nagyon :(
Pedig jó olvasni ;)

Dorka, jók a képek megint :) Anyukádéknál voltatok szilveszterkor? És ott is tudtok ennyien aludni, elfér mindenki? Biztos jó buli volt ;)

Kati, minden elismerésem hogy még tornázni is eljársz! :shock: Én lusta dög vagyok pedig nekem is nagyon kéne :oops: Melyik konditeremben voltál?
Azóta Virág könnyen megy oviba? Nekünk érdekes módon most nagyon könnyű volt az újrakezdés, pedig Bence egy egész hónapot nem volt, de simán ment, sőt örömmel! :)

És képzeljétek, Bence nagyon szépen beszél újabban ami nekem külön öröm és megkönnyebbülés!!! Nem mondom hogy nincs már dadogás, de már nem olyan mint régen, hanem inkább van valamikor kis görcs, feszültség benne amikor nehezen tud belekezdeni a mondanivalójába, de utána szépen egyenletesen végigmondja az egész mondatot egyetlen akadás nélkül :):):):

Na végigértem az oldalon! Jó hosszú lettem, de egy ideig lehet nem jövök ;)

KépKép Kép
76vera
 
 


Vera. jó, hogy voltál. Akkor valószínű, hogy életkori dadogás lehet Bencénél!
Szerintem sem kell eröltetni a fejlesztést és hát szerintem nincs is értelme, csak nyűglődés szülőnek is gyereknek is és szerintem is a játékkal fejlődnek a legtöbbet.

A mozit Nóri is simán végignézte, talán a végén helyet cserélt az egyik unokatesójával, de ennyi. A zenékre táncolt, a poénokon röhögött.

Judit: nagyon szép dolgokat alkottatok!

Balwin: Luci tényleg olyan nagylányos lett, Hunor pedig annyira jó kishapsi! Bomlani fognak utána a lányok, pláne ő is zenélni fog... :)

Maja szokta már emlegetni a sulit, hogy várja meg ilyenek.

Csni: örülök, hogy jó volt a színház!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Vera!

Jaj de jó, hogy Bence elhagyja! akkor legalább Ti is megnyugszotok!

igen mondta, hogy találkoztatok, csak inteni már nem bírt, mert addigra elhaladtál Te is, ő is. Hoztam haza egy kis munkát, és azt csináltam, meg tanulnom is kellett volna, de arra már nem maradt időm. Leti nagyon ügyes volt Misi szerint, a közepén kellett kimenni pisilni. Itthon mondtuk neki, hogy hangos lesz, sötét lesz...azt mondta akkor majd befogja a fülét, de nem ijedt meg a zajtól, igaz folyamatosan vártam őket haza, a fene se tudja, de azt hiszem megszerette.

Hát, azt nem tudom, hoyg kötelező-e mindenkinek megvenni a minit, de az tudom, hogy az ovi vesz 1-2-t pluszba, ami közös, és abba is lehet dolgozni. gondolom a nagyoknak már a kötelező foglalkozások keretében mükszik a dolog, de nem erőltetik, azt mondták a szülőin.

Én is láttam az első részt, de nekem egynek jó volt, annyira nem jött be ez az arany pasas. mondjuk nem is szeressem a vámpíros filmeket... már én is várom a vizsgaidőszak végét, hogy mást is olvassak, mint szakmát...

azért két olvasás között, nyugodtan ugorj be!

Andi!
nem mondod, hogy Nóri is volt moziban? nagyon ügyes! nálunk 2 évesen, még 5 percet a tévé előtt sem ültek nyugodtan!

na mi van a kisfiú témával? :lol:

köszi a dicséretet, oylan egyszerű, és a lányok meg annyira odavoltak érte! a múlt évben az oviba kellett ilyeneket bevinni, onnan jött az ötlet.

Jaimee!
nemet nem tudtok még?

Többiek?

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Hát nem tudom jó-e, de Nóri mindig azt csinálja amit Maja és így, ha Maja megnéz egy-egy mesét, ő is nézi vele, így simán végigül egy hosszabb mesét is. Inkább attól féltem nehogy kiabáljon a szereplőknek itthon néha kiabál, hogy " vigyázz Zsebibaba"!

Kisfiútéma: háááát, pont most lett már Nóri babából kisgyerkőc, és elmegy majd bölcsibe és lehet, hogy már nem is lesz több bébi itthon. És ez, hogy őszinte legyek nagyon elszomorít nagyon élvezem minden percét a babázásnak.
De most semmiképp sem szeretnék, de egyszer majd .... lehet.
Az pedig, hogy kisfiú vagy kislány teljesen mindegy. Én szívem mélyén kislányos vagyok. :wink:

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok!!! :D :D :D

Vera:a B-fittbe voltam múlthéten és már rendesen várom hogy holnap tornázhassak pedig én is nagyon nehezen szántam rá magam,elég kényelmes típus vagyok.A kaját is elég jó betartom,kivéve a tegnap éjszaka születésnapozni voltam(színház után)gyerekkori barátnőm volt az ünnepelt és hát éjjel kettőkor csirkepörit ettem.

:oops:

Mi is voltunk mozizni Virággal igaz mi szilveszter előtt néztünk az Alvin és a mókusokat,nagyon cuki kis film.Azóta voltunk születésnapon a mekibe és pont a filmbéli mókusokat adják a happy mail menühöz volt is öröm!!!


Judit:jók a képek,Virág is imádja az ilyen fajta készítős kreatív dolgokat bár mióta meg van az aqua beads azt rakjuk egyfolytában,kell neki minimális segítség de imádja jó választás volt köszi aki ajánlotta(lehet pont te :D ).


Dorka:örülök hogy taliztunk,még ha nem is túl sokat tudtunk beszélni.Jók a filmek is,már 1-2látott a lány belőle..Csuda édes Bálit baba.


Olga:torta kész van???Vele meg ma a Lidl-ben találkoztam és persze sütéshez valókat(is) vásásárolt,mi mást :lol: Úgy láttam Balázs nagyon jól bÍrja a vásárlást.Tök nyugisan elvolt.


Szami:Anna hogy van???


Kis mamik???

Kati Kép
virag9
 
 


Andi:Nóri megy majd bölcsibe vagy csak oviba???Munka???

Kati Kép
virag9
 
 


Andi ja most látom hogy bölcsis lesz Nóri,mikor és hova hordod majd?Helyben van bölcsi?


Niki:diafilmet rendeltél végül mert én is szeretnék majd szólj ha aktuális?!

Kati Kép
virag9
 
 


Sziasztok!

Kati! Igen, kész a torta, csak az ünnepelt lépett le tegnap este. Remélem ma már be tudjuk cserkészni! :lol: (szomszéd)
Balázs változó, hogy mennyire bírja a boltot. Pennyben most voltak autók, kamionok, munkagépek, mindig megfogott egyet, hogy az kell neki. :? Szerencsére most a Lidl-ben nem látott semmit, ugyhogy jól bírta, apa eltologatta a bevásárlókocsiban (bár már nem ülhetne bele, elhagytuk a bűvös 15 kg-os súlyhatárt).

Diafilmet. igaz nem emlékszem milyen áron, de az Aladdin(?)-ban láttam, a Tünde cukrászdával szemben kell bemenni valami sikátoros részbe. :oops:

Jaj, Niki, nem is írtam, hogy de irigy vagyok, hogy hétvégén Kikáztatok, meg minden!
Szerdán nekünk is színház, Bánk Bán... hááát... Anyós látta decemberben, azt mondta jó volt, zenés.

Képzeljétek, tegnap vettem észre, hogy kibomlott Balázs csizmáján a varrás, a lábfejtetőn. Dec. 19-én vettük a Deichmannban. Apa visszavitte, szó nélkül visszaadták a pénzt. Csak sajna máshol meg nagyon nem volt méret... 26-os. Végül a buszvéges Deichmannban apa vett egy 28-as fekete, csúnya bakancsot... Majd felrobbantam. Szerencse, hogy nem esett ma a hó. És van a gyereknek egy másik bakancsa, igaz, az sajna csak enyhén vízálló. Úgyhogy 9 körül robogok be a városba cseréltetni a bakit. Remélem nem fognak nagyon kötekedni.


Hmmm... hirtelen ennyi.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


HAli,

még mi is vagyunk, csak időm nem vlt reagálni, mindig mentünk valahová, vagy épp a takarításban-vasalásban próbáltam utolérni magam (esélytelenül).

NAgyon jók a képek, én úgy szeretem nézegetni őket!

VEra, még a kutyushoz nem is gratuláltam, nagyon cukipofa lehet, és milyen érzés úgy egy "3. gyerek", hogy nem készültél rá 9 hónapig? :wink:
A gyerekek biztos nagyon élvezik még az új szitut, nem? Ha elmentek majd pár napra, viszitek magatokkal?

KAti, jó volt élőben találkozni, meg pár szót váltani, csak azt sajnálom, hogy szép leányzóddal nem tudtam találkozni :)

Andi, már én is akartam a bölcsit kérdezni, mikortól szeretnétek beadni Nórit?

Olga, Szabi továbbra is jól érzi magát a bölcsiben, szerencsére nagyon jó kis csoportjuk van, szeret sokmindenkivel játszani, nem szoktak nagy konfliktusok lenni. ÉS sem agresszív, sem labilisabb nem lett a gyerek, néhány "nagyon hozzáértő" ezzel riogatott :)
Bálint is majd 28 hónaposan megy bölcsibe, 2011 őszén.
Nálunk is elállít Szabi, ha énekelni akarok, azt mondja: Anya neeeemááá.... :) Ne izgulj, ninsc ott gond!

Judit, kár, hogy nem sikerült beszélgetnünk, majd egyszer összejön! De jó, hogy LEti már így bírta a mozit, én még Szabit nem emrem vinni, mindent kommentál ezerrel :)
Igen, Mamiéknál volt a szilveszter, bár PEti és Bálint hazajöttek este 8-kor, neki még nem akartuk nagyon megbolygatni a kis életét, de én Szabival ott aludtam. A 3 "nagy" unoka már olyan jól elvan, este volt közös mesenézés, pancsi, élvezték.

Judit nem semmi, milyen nagy baba HUnor (képeken is, meg az adatokból is látszik :), nagyon édesek együtt is Lucával!!!
Én az ovit akartam tőled kérdezni: hová szeretnétek Lucát beíratni?

Jaimee, mikor mentek UH-ra?? Izgatottan várjuk, hugi vagy öcsi lesz! :)
Első körben ennyi, most mennem kell.....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Ja, OLga, PONTOSAN így jártunk a Deichmann-ban, tegnap vittem vissza a hótaposót, persze már nem volt a méretünkben egy darab sem, de én megszívtam, mert vás.utalványt adtak.... :twisted: :evil:
ÉS persze a FAmily centeres boltjukban sinc smár....
Én hülye, hogy elfogadtam az utalványt, ahelyett, hogy a pénzt kértem volna el....

Kép
Kép
dorkáék
 
 


Alma együttes koncert Cegléden!

2010. március 24. Sze 10:00 Cegléd Kossuth Művelődési Központ
2010. március 24. Sze 14:30 Cegléd Kossuth Művelődési Központ

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Dorka! Mi a Familisbe vettük. Fekete hótaposó, két piros csíkkal a lábfején. Balázs csoporttársának is ugyanolyan volt, januárra már nem volt meg ott sem, ők is visszavitték. Petinek is felajánlották a vásárlási utalványt, de szerencsére a pénzt is. Mondjuk ugyanúgy Deichmannban vásárolt, csak tegnap délután már bent a buszpályán. Végül is nekem az sem baj, ha csak becserélhetem, mert a bölcsis szandált is kezdi kinőni babó.

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Sziasztok!

Szami!
nagyon sok boldog szülinapot!

Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj
 
 


Szami:

Isten éltessen szülinapodon!

Kép
jaimee1
 
 


Szami! Nagyon boldog születésnapot kívánok!

Olga

Kép
juhaszolga
 
 


Szami, Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Neked!

Kép

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést, nagyon jólesett. :oops:

Hát, igen, nem nagyon vagyok mostanában, s ennek talán három oka van. Az egyik, hogy a zenés fórumon a két fiú, akikkel csináljuk, nagyon elfoglalt és rengeteg dolog maradt így rám - lassan már kezdem úgy érezni, az inkább munka, mint kellemes elfoglaltság. DE! Akit érdekel, az Alma összefűzött, új zenés koncertje, dvd-je már fent van, az én gyerkőceim imádják!

A másik ok, hogy nagyon sok időmet lekötik a gyerekek, s ezzel válaszolok is arra a kérdésre, hogy mennyit kell Mátéval foglalkozni. Bizony, nagyon sokat: naponta, átlagosan 1,5 órát. És ez csak a kötelező iskolai tananyag, a versenyek, a zeneiskola, a tenisz, a szolfézs ezen felül vannak. Csaba azt mondja, s tudom, hogy igaza van, hogy más szülő más gyerekkel nem görcsöl ennyit. De én ilyen vagyok, csak akkor leszek nyugodt, ha tudom, hogy másnapra minden lecke kész, az órai munkában javítva vannak a hibák. S ezt egy igen erősen kamaszodó 11 évessel, aki ismét olyan hisztis és sértődékeny, mint mondjuk Jaimee Rékája - nem könnyű!

A harmadik ok én magam vagyok. Azt hiszem, nagyon befelé fordultam. Nem szívesen mozdulok ki sehová, csak ahová feltétlen kell. Emellett Jázmin "anyássága" kb megtízszereződött, s én magam sem tudom, mit tegyek. Május 5-én telik le a szabadságom, bár még nem voltam bent a munkahelyemen, majd csak februárban akarok érdeklődni, hogy mi a helyzet. Képzeljétek, hogy a Gekkóban is nem elég Jázminnak, ha ott vagyok bent a foglalkozáson, nekem is játszanom "kell", mert ha nem teszem, egyszerűen odakuporodik az ölembe és nem csinál semmit, csak bekapja az ujját és szopizza. Néha, legszívesebben semmit nem csinálnék egész nap, csak őt babusgatnám, dédelgetném, de aztán meg eszembe jut, hogy hogyan is lesz az elválás, ha ősszel kezdődik az óvoda, ill. ha vissza kell mennem dolgoznom.

Emellett Jázmin is elkezdte a költözködést éjszaka: hajnali 2-3 között megjelenik, de van, hogy olyan halkan, hogy észre se vesszük, csak reggel, amikor ott ébred mellettünk-közöttünk. De nem elég nagy neki az ágy, csak én kellek éjszaka is: a fejével, a lábával, mindenével gyúrja, tolja magát nekem, úgyhogy van olyan reggel, amikor úgy ébredek, mint akit összevertek. Pedig aki járt nálunk, az tudja, nem éppen kicsi az ágyunk :roll:

Annára még visszatérve: elvileg a fehérvérsejt a vér leggyorsabban kicserélődő, újratermelődő része, s legtöbbször vírusfertőzés vagy autoimmun betegség esetén alacsony az értéke. És (elvileg) ha pl. vírus miatt alacsony az érték, annak pár nap alatt magától rendeződnie kellene. Most erre várunk, hogy ez mikor következik be, ill. bekövetkezik-e egyáltalán.

Korántsem röviden ez a helyzet a velünk.

Kép
Kép
Kép
szamóca73
 
 


Szami!

Nagyon boldog szülinapot!!!

Andi

Kép
Kép
andii
 
 


Szami!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk!!! :)


Én nem is tudom, te hol dolgoztál? Mikortól mennél vissza, csak ősztől mikor Jázmin oviba megy, vagy már előbb kéne ha májusban lejár a szabid? Én annyira nem tudom ezeket.
És te várod már a dolgozós időszakot, mennél már vissza, vagy te magad sem vágysz még rá? Mert lehet Jázmin is érzi rajtad a feszültséget és azért ilyen bújósabb mostanában, nem?

Az én Jázminom is ilyen egyébként... kezdődött ugye a sírós estékkel mikor nem akart egyedül elaludni... azóta ez rendeződött szerencsére (és pont ezért nem is vesszük még meg a betervezett gyerekágyat a kiságy helyett).
De mi meg decemberben voltunk egy családi napközit megnézni ahova hetente egy (esetleg kettő) délelőtt szeretném vinni (???), eddig ő is emlegette hogy megy majd, de már nem akar :? Én ne menjek el vásárolni, ne hagyjam ott, én is maradjak ott játszani :roll: Úgyhogy vele is ugyanolyan "fájdalmas" lesz az elszakadás mint anno Bencével volt, akármikor is kerül majd rá sor. És ez tudom, nagyrészt az én hibám is :oops: Olyan nehezen engedem el magam mellől őket akár egy órára is.

És ha Annánál nem fog csökkeni az érték? Mert mindig is ilyen volt csak ti nem tudtatok róla? Akkor tovább vizsgálódnak efelé az autoimmun betegség felé? Remélem mondjuk erre már nem lesz szükség és most már majd csak javul az érték ha vírus volt! ;)

Nem semmi a napi 1,5óra tanulás Mátéval :shock: De látod, legalább megvan az eredménye :)
És egy fiúnál miben nyilvánul meg a kamaszkori sértődöttség? ill. miért képes megsértődni? ;)

Judit, ezek szerint Misi is látott engem és meg is ismert abban a fél mp-ben? :lol: Mert én nagyon későn kapcsoltam hogy ti voltatok (vagyis ő a lányokkal ;)) és így nem is intettem meg semmi. Bocsi! :oops:

Dorka, hát jó volt hogy csak 2hónapot vártunk a kutyára és nem 9et :lol: És még szülnöm se kellett megint :lol:
Nem tudom még hogy lesz ha nyaralunk... Vagy anyósoméknál lesz addig, vagy olyan helyre visszük ahova el lehet vinni magunkkal... ;)

Andi, sajnos ez nem élettani Bencénél :( Ez annál súlyosabb és nagy valószínűséggel maradandó, sosem fog teljesen elmúlni :( Stressz, fáradtság hatására kijön, mint ahogy ma is totál visszaesés volt :( Pedig már úgy örültem, mert mostanában rengeteget javult. És lefuttatok mindent az agyamban ezerszer és nem tudok rájönni és összefüggéseket találni hogy mikor, minek a hatására lesz jobb vagy rosszabb :? Illetve nem mindig.

KépKép Kép
76vera
 
 


Apa köszöni szépen a gratulációkat :) Ő is kíván mindenkinek egy 40. szülinapot - minél hamarabb :mrgreen: :lol: Megviselte egy kicsit szegényt... Pedig a legszebb férfikor 8) Aszongyák.

Judit, irigylem a hóemberetek karcsú derekát :lol: Nagyon szép dolgokat kreatívkodtatok! Öhh...egyre sűrűbben fordul elő, hogy kétszer is meg kell néznem a lányokat a képen, mert elsőre nem egyértelmű, melyiket látom :oops: Nagyon hasonlítanak!

Andi, nekem is megakadt a szemem azon, hogy Nóri is mozizott... Deakkó jól bírta, nagyon ügyi :D Én még nem mernék Lucával beülni, hosszabb időre nem köti le egyetlen mese sem.
Ótényleg, hamarosan lesz egy iskolás nagylányod :shock: Maja nővérének fognak nézni a suliban :wink:

Dorka, még nem tudom, hova jelentkezünk :| Filózok a Kolozsvárin, a Liget útin is, de az egyik kisgyerekes szomszédasszonyom szóba hozta már itt a garázssoron lévő ovit is...

Még akartam írni, de mennem kell, holnap folyt. köv.

Judit
Kép

Kép
balwin
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?