Sziasztok!
Kicsit nagyon eltűntem, tudom
De az az igazság hogy éjjel-nappal olvasok, amikor csak van egy kis időm
Megnéztük az Alkonyatot itthon, utána pedig az Újholdat a moziban és hát megvettem könyvben is... Először csak az elsőt, de azt 3nap alatt kiolvastam, így ma megkaptam Apától a 2-3.részt is
De ha kiolvastam ezeket is, akkor jövök
Báááár, ma kinéztem újabb könyveket is. Most nagyon élvezem, idejét nem tudom mikor olvastam ennyit utoljára. Talán mikor Bence volt pici
Pedig imádok olvasni!
Olga, szerintem már írtam, de nem biztos: Nadinnak hívják a kutyát, aki mostanra bűnrossz lett
De imádjuk, csak néha lefáraszt
Pl. lopkodja a levetett ruháinkat, ha nem vagyok elég gyors fürdésnél... Aztán beül a gyerekek szobájába és nem jön ki, csak ül és bámul, pedig tudja hogy oda nem mehet be. Be kell érte mennem, felvenni és kihozni, különben várhatnék szerintem. Ha nem figyelünk rá, lefekszik elénk és elkezd vakkantgatni, majd a végén ugatni, ami még inkább aranyos csipogás részéről
Szóval édes
Kb. mintha 3.gyerekem lenne, nagyon sokat kell vele is foglalkozni, törődni, ápolni. És Jázminnak is olyan mintha kistesója lenne, ő nagyon nyomul rá. Bence is, de ő már komoly nagyfiúként viszonyul hozzá
És még mindig napjában 10szer mosok fel, bátran hívhatok vendéget a nap bármely szakában, mert csilivili minden
Niki, és jól sikerült az út is Pestre? Kata nem volt rosszul a kocsiban?
Örülök hogy jó volt a színház
És miket vettetek??
Judit, akkor ezek szerint te nem ültél a kocsiban ma!
Láttam Misit a Plázánál, ő be-, én pedig kifelé fordultam éppen.
Te miért nem mentél? És Leti is végignézte simán? Szerintem Jázmin félne olyan hangos a mozi...
Szépeket alkottak a lányok! Ezt majd mi is kipróbáljuk, eszembe sem jutott
BalwinJudit, nagyon szépek a gyerekek! Hunor mennyire hasonlít Annalucusra
és így Rád is természetesen
Lucinak is mekkora haja van! És nekünk is van olyan lovacskás CundA-s felsőnk
Jut eszembe
C&A!! Nagy leárazás van, nagyon jó cuccokat lehet kapni potom áron!! De tényleg olcsón
Meg a Deichmannban féláron vannak a csizmák. Igaz én egy olyat találtam amire rá volt írva hogy méretkülönbség, az egyik 36os a másik 37es
Azért ez vicces sztem... Fel sem próbáltam
Kata, sztem sem kell erőltetni a "fejlesztést". Arról nem beszélve hogy azzal is rengeteget fejlődik Bence ha "csak" autózik, legózik, stb. amiket írtál!!
Ezek a fogl. füzetek (a Mini Manó, Tappancs) jók szerintem, nálunk Jázmin is színezi már, persze inkább össze-vissza
Judit, azért ezen kiakadtam hogy nagycsoportban az oviban KELL megoldani
Kötelezik az összes szülőt hogy vegye meg??? (Amúgy az unokatesóm férje terjeszti az ovikban, aki esetleg ismerné
)
De hogy én is ajánljak már valamit
Nagyon jó a Bartos Erika két verseskönyve, a Százlábú és a Zsákbamacska!! Aranyos, "fejlesztő", könnyen tanulható kis versek vannak benne, az oldal szélén lévő rajzok alapján pikkpakk megtanulták a gyerekeim!
Andi, nagyon ügyes Nóri!
Maja várja már a sulit? Ti beszéltek róla otthon vagy még nem?
És lesz kisfiú???
Szami, mi újság Annával? Engem is érdekel hogy ez az érték mit jelent pontosan, mit mutat?? Lehet hogy neki mindig is ilyen szokott lenni, nem?
Meg írhatnál bővebben is, mostanában te sem jössz
Katlina, neked drukkolok a vizsgához, nem lehet könnyű!
Jaimee, örülök hogy minden okés a picivel!! Nem mondták még esetleg hogy fiú vagy lány??? És te mit érzel?
Kép esetleg Rékáról?
Nézegettem a bologodat többször, de most nem vagy formában úgy látom. Keveset írsz nagyon
Pedig jó olvasni
Dorka, jók a képek megint
Anyukádéknál voltatok szilveszterkor? És ott is tudtok ennyien aludni, elfér mindenki? Biztos jó buli volt
Kati, minden elismerésem hogy még tornázni is eljársz!
Én lusta dög vagyok pedig nekem is nagyon kéne
Melyik konditeremben voltál?
Azóta Virág könnyen megy oviba? Nekünk érdekes módon most nagyon könnyű volt az újrakezdés, pedig Bence egy egész hónapot nem volt, de simán ment, sőt örömmel!
És képzeljétek, Bence nagyon szépen beszél újabban ami nekem külön öröm és megkönnyebbülés!!! Nem mondom hogy nincs már dadogás, de már nem olyan mint régen, hanem inkább van valamikor kis görcs, feszültség benne amikor nehezen tud belekezdeni a mondanivalójába, de utána szépen egyenletesen végigmondja az egész mondatot egyetlen akadás nélkül
:):):
Na végigértem az oldalon! Jó hosszú lettem, de egy ideig lehet nem jövök