Timi, hát ezek a lányok csodaszépek
Hanga hajtömege
Alexa kopszisága
Annyira édesek
Móni, mindenkiben felmerül, hogy valamit nem jól csinál. Az elején tényleg különösen nehéz. De el nem tudom képzelni, hogy akik ennyire akarták ezeket a gyerkőcöket, mint mi, akik ennyit küzdöttek értük, várták őket, annyira rosszul csináljunk valamit. Biztos hibázunk, hibáztunk, és még fogunk is hibázni. Ez benne van. De ők akkor is imádni fognak minket, nekik akkor is mi leszünk a legeslegjobbak!!!! Mert nálunk jobban nem szereti őket senki, és ezt ők érzik. Be ne fordulj nekem, ahogy Nyulasz írta, itt vagyunk egymásnak, ha valami nem megy, segítünk. Valaki midig tud valami jó megoldást itt. És ITT nem ciki kérdezni. Én mindig azt mondom, mi ikresek, egy külön faj vagyunk, rajtunk csak egy hasonszőrű ikres segíthet. Ezért lett ez a fórum. Csak gyere, ha időd engedi!
Nyulasz, én legutolsó alaklommal kb 50-60ml fejtem le (nov. végén), majd másnaptól leálltam. Szerencsére nem kellett újra elővennem a mellszívót. Pár nappal később (talán volt az egy hét is) valóban találtam egy kisebb csomót a mellemben, de elmúlt magától. Azóta meg csak szörnyülködök, hogy milyenek a melleim. Mikorra lesz ez újra olyan, mint rég
Meg hát a kontraszt is hirtelen túl nagy a hatalmas tejjel teli mellek és a mostani, tej és zsír nélküli között. Nem is ragozom tovább...
Gyümiitalokat én nagy ritkán adok nekik, bár a körtét nekem Emma nem szereti. A hippesekhez viszont még sokszor a kettes mam-os lyuk is kevés. Barátnőm szokta adni amúgy gyakran a kisfiának, mert olyan bélpoklos a drága, hogy semmi kaja nem elég neki, így ebéd után azzal "fojtja" le a végét, hogy ne hisztizzen további kajáért
A hajhullásom kb a lányok 5 hónapos korában hagyott alább. Én még utána szoptattam, tehát nincs összefüggésben vele szerintem. De mindenkitől ezt az időt hallottam többnyire a fürdőkádat szifonjának fellélegzési idejének
Sipolás: nekem Emma sipol, de doki mindig azt mondja, hogy gyönyörű rózsaszín a tüdeje, nincs semmi baj. Hát csak sipolgasson, arany gőzmozdonyom. (Pedig én dupla para vagyok az asztmám miatt, nehogy örököljék. A gyerekdokim meg allergológus is egyben, tudja, hogy figyelni kell a csajokra fokozottan. Ha szerinte nincs gond, akkor én elhiszem neki.)
Vocsi, és hogy csinálsz sinlacot? Vagy valamit rosszul értettem? Én azt sosem adtam a lányoknak, így nem is igazán tudom, mi az. Azt hiszem azt mondtátok, olyan, mint a tejpép?
Vanda, jobban vagytok már? Meggyógyultatok? Szép kis súlya van Daninak. Réka meg édes kis törékeny hercegnő. Mint amilyennek egy csajszinak lennie kell. Na az én Emmám pont nem ilyen
Edit, imádom a rövid, tömör, velős tanácsaidat. Még ha nem is nekem szólnak
Tigriske, szerintem Te leszel az a csodaszámba menő hármasikres kismama, aki túlhordja a babáit
Zsófi, tudod hányszor jutott eszembe, hogy mennyivel könnyebb lenne eggyel?
De kívánom, hogy jussatok el mihamarabb ahhoz a korhoz már, amikor eljátszanak egymással ezek a kis mókusok. Én nem gondoltam, hogy ez lehetséges, de egyre jobban imádom őket. Egyre kevesebbet sírnak, egyre könnyebben kiszámítható a napjuk, egyre viccesebbek, szórakoztatóbbak (már pogácsát sütünk és pápázunk
), egyre többet dumálnak, szóval csak nézem őket és olvadozom. Ahogy egymásra vigyorognak, ahogy mászkálnak egymáson, ahogy veszekednek egy-egy játékon (pedig kettő van belőle, de neki a tesónál lévő kell), ahogy szövegelnek egymásnak... Most már nem mondom, hogy könnyebb egy gyerekkel. Most már az éjszakai keléseket is jobban viselem, mert napközben két angyal anyukája lehetek. És ez szerintem már csak jobb lehet.
Megint sok voltam, bocsi