Sziasztok!
Melinda
Olviérnek sok boldog szülinapot!
Emese
Nem vesznek vissza vagy te akarsz máshol dolgozni? A 30 napot nem értem, miért pont 30 napra?
Vagy ez a szabi?
Én is pont valamelyik nap paráztam, hogy mi lesz márc.-tól. Most max. gyed-et kapok, ez után a gyes elég érdekes lesz. De nekem sajna nincs hova visszamenni dolgozni, olyan hely meg nincs szerintem, ahova 4 órásként felvesznek gyes mellett.
Koda
Új frizudról fotó?
Gyöngyöske
Légyszi, légyszi ne haragudj, hogy kifelejtettelek a listáról.
Gyertek, gyertek, várunk benneteket.
Halászat volt?
Ditta
Heverő
Fotó róla?
A 7-8 gyereket én is sokaltam egy kicsit.
Te milyen szakon végeztél?
Ági
Én a főzeléket a főzőlével készítettem, mert nekem Beni semmilyen formában nem volt hajlandó meginni/enni a fagyasztott anyatejet. De a főzelékeket a frissel sem ette meg. Még szerencse, hogy nem fagyasztottam le túl sokat, a kinti macsekok jól jártak.
Cumi: játszócumija van Beninek, de cumisüveget nem használtunk. Néha próbáltam, de nem tudott belőle inni. Igaz ő 6 hónapos koráig még a teát sem volt hajlandó meginni, csak anyatejet kapott, utána meg már pohárból ivott.
Szopizáshoz gratula a bal ciciből. A fájdalom ellenére is próbáld meg Rebekát abból is szoptatni, mert az fogja rendbehozni.
Szopis tea: én is Lactoherbet vettem, de talán 2 filtert használtam el belőle, az íze egész jó. Ami még nagyon jó tejszaporító (itt a babaneten szinte mindenkinek bejött) az a birsalmalé.
Tejkiütés majd minden kisbabának van, ne aggódj miatta. Nem is nagyon szoktak adni rá semmit, majd magától elmúlik.
Sapis kép nagyon édi.
Nagyon szép, különleges virágaitok vannak.
Cat
Az jó, hogy tetszik a suli a nagylányodnak, csak tartson ki jó sokáig ez a lelkesedés.
Olyan lüke vagyok, párom még nyaralás előtt megkérdezte neked az okmányirodán a jogsit, csak én mindig elfelejtem megírni. Nincs semmilyen határidő, nem kell újra vizsgáznod, bármikor meghosszabbíthatod. A háziorvoshoz kell elmenni papírért és azzal mehetsz az okmányirodára. Csak arra vigyázz, hogy ha mondjuk pl.: szept.-ben elmész a háziorvoshoz, de az okmányirodára csak dec-ben, a jogsid szept.-től lesz érvényes, elvesztel 3 hónapot.
Krisztina
Üdv újra a koszos városban
Remélem mostmár gyakrabban hallunk rólatok.
Zsuzsa
Milyen nagyfiú már Beni.
A nagyágyas fotón annyira hasonlít az én Benimre.
Ő is mindig csak a cicitől nyugodott meg. És tényleg úgy van, ahogy Emese írja, hogy rajtad megérzi a tejszagot, azért viselkedik veled máshogy.
Legjobb tejszaporító a gyakoribb szoptatás, nekünk gyakran volt, hogy a két óra sem volt meg 1-1 szopi között.
Anita
Jó, hogy ti is jöttök a talira.
Vizsga milyen volt? Mostmár remélem jössz gyakrabban.
Melindáék jól vannak? Olyan régen írt már ide.
Erika
Láttad a taliidőpontot? Jó nektek?
Betti
08.31.-én kaptam tőled mailt. Arra gondolsz? Holnap már lesz MM?
Kata
Nekünk már nem is írsz semmit?
Pedig már elkezdődött a suli.
Dkriszta
Kristófnak egy kicsit megkésve, de nagyon sok boldog szülinapot kívánunk.
Ági, Zsuzsa
Tanács: (bár lehet, hogy nektek is eszetekbe jutott
) télen lesznek 6 hósak a bébik és most van itt az őszibarack szezonja, ha van rá lehetőségetek, akkor érdemes fagyasztani belőle jó sokat, hogy ha elkezditek a hozzátápit legyen mit adni a kölöknek.
Tali
Időpont: szept. 19. vasárnap du. nálunk.
Aki jön eddig:
<pre>
f gy batyubavaló
Búzaszem 2? -
Cat 2 2
Ditta 2 2
Dkriszta 2 2
Marika 2 1
Betti 2 2
Koda 2 1
Magdi 2? 1
Emese 1 1
Neva 2 1
Zsuzsa 2 1
Krisztina 2? 3
Zsua 2 1
Gyöngyöske 2 2
Anita 2 2
Panka 2 1
Összesen 31 23 </pre>
Jó sokan leszünk.
Remélem, most nem hagytam ki senkit.
Elkezdeném összeírni, hogy ki mit hoz, jó?
És hány órától legyen? 2? 3?
Puszi mindenkinek, Panka