Új privát üzeneted érkezett!

Körtés kevert süti:

Hozzávalók:

1 pohár natúr joghurt
2 pohár liszt (a natúr joghurt üres pohara legyen a mérce mindenhez)
3/4 pohár étolaj
4 db körte (meghámozva és felkockázva, de más gyümi is lehet)
1 pohár cukor
fél zacsi sütőpor
1 egész tojás

Ezt a masszát összekeverjük fakanállal, majd egy kicsit robotgéppel is. (néhány percig). Utána belekeverjük a körte darabokat.
Az egészet kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük és 180 fokon 30 percig sütjük. Ha kihűlt, porcukorral meghintjük a tetejét.

Kép

Kép
daniellla

Timi: Még azt szerettem volna kérdezni, hogy Vilcsinek most kb. mekkora a hossza és a súlya?

Kép

Kép
daniellla

Daniella, a párom neve a Vass Istvánból ered, de fősuli időben akikkel albérletben lakott jó haverok maradtak és volt köztük egy Lang István akit ugyibár Langinak szólítottak és volt egy Varga Zoltán is aki ugye nem lehetett Vargz hanem lett Vargi. :D De, szerintem ő mindig is Vasi volt mert mindenki így hívja.
Ez a másik süti recept is fincsi lehet, ezt is megjegyzem. Hmmmm. Köszönjük szépen. Nagyon aranyos vagy.
Grácus, nagyon jó lenne ha leírnád hogy milyen területen dolgozol mert akkor elnézhetek arra. Mondjuk én nem nagyon csodálkozom hogy nem futottunk még össze hiszen ekkora gyárban ennyi ember között. Múltkor is csak azért taliztunk mert tudtam hol leszel. Ha majd leírod hol dolgozol akkor majd megnézlek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Lányok!

Beszéltem Angyallal. Megpróbál hamarosan jönni a fórumra. Jól van, tegnap volt 14 hetes. 20-án kell mennie dokihoz, akkor majd megmondják, hogy mikor lesz a műtét. Nem fekszik folyamatosan, de azért próbál pihengetni. Szurkálásokat érez ott lent.
Mondtam neki, hogy nagyon hiányzik nekünk és hogy szorítunk neki!!!!!

Kép

Kép
daniellla

Csak egy kis bekukk, íme a kandallónk:

Kép

Holnap beburkolják, meg mellette a falat is, amiből már látszik 4 sor :lol:

Pusz

Kép
Kép
arte

Kellemes estét!

Remélem többnyire mindenkinek jó napja volt!
Nekünk mondhatni jól alakult. Vilcsi csodák csodája, d. e. aludt 1 órát, ilyen még sose volt. D.u. sétáltunk, 2 órát voltunk lenn, ugyanabba a pózba aludta végig a sétát, ahogy letettem. Este sem kellett sokáig játszani vele, fárasztani, és 10 előtt már beájult.

Daniella: megnéztem a képeiteket! Nagyon szereti apát a pici, és fordítva…olyan szép dolog ilyet látni! Milyen jó nektek, hogy sok hasonló korú babával vagytok körbevéve. Sajnos én Laaron kívül senkit nem ismerek itt Pécsen, mivel nem is idevalósi vagyok. Ezért is nagyon örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok!
De válaszolva a kérdéseidre: Vilcsi egyszerre kezdett el ülni, négykézláb mozgatni a fenekét, és kibújt az első foga. Már 6 hónaposan kúszott, mint a katonák, és forgolózott. Épp ma jött rá, ha kinyújtja a lábát, fel tudja húzni magát, de a kezei a földön vannak, elképesztő mutatvány, nagyon élvezi. Ebből gondolom, hamarosan fel fog állni, csak erősödnie kell még a lábainak, illetve kapaszkodót kell találnia. Hihetetlen, de úgy tünik, napról napra ügyesebb.
Járunk baba-mama tornára, és onnan lesi el a többi gyerektől a tudást. Látom, ti pedig úszni jártok! Biztos élvezi Alexa, szeret pancsikolni.
A ht. –t már 4 hónaposan kezdtem, egy kis almával. A kezdetektől problémánk volt a szopizással, így tápszerezni kellett anyatej mellé. Aztán ez a mai napig megmaradt, de erőltetem az anyatejet, és el is fogadja, igényli még. Naponta 3szor szopik, de délben és este plusz tápszer. Napközben adok neki gyümölcsöket, mindent szeret, de ő is főleg az alma, banán párosítást kedveli, és a barackot. 1 hónapja adok neki husit, de azt is csak gyümivel eszi. A zöldségeket nem szereti, főleg a zöldeket nem. A répa, krumpli jöhet, de mást keverve sem szereti, nem lehet becsapni sem. Igen, almát minden nap reszelek neki, a banánt is, barackot fagyasztottam le, répát és krumplit is főzöm. Viszont sokszor keverem üveges ételekkel is. A Mecsek teát adom neki, illetve megkóstoltuk az instant teát is, szereti, finom is az biztos…Ja és hát tejpépet kap még uzsira, vaniliásat, vagy gyümölcsöset. A vizet én is próbálom neki adni, de nem szereti, azért remélem, mint Alexa, Vilcsi is egyszer csak megissza, de gondolom majd inkább nyáron. Dec. közepén voltunk tanácsadáson, akkor volt 7 kg., és 69 cm. Semmit sem hízott az előző hónaphoz képest, kicsit le is izzadtam, de azt mondta a doki, ha sokat mozog, nem csoda, hogy nem hízik. Majd 2 hét múlva megyünk, de szerintem most sem szed föl max. fél kg.-ot, de majd kiderül. Huhh, mennyit írtam, na be is fejezem! Eléggé kielégítőek a válaszaim, legközelebb biztos kevesebbet kérdezel
Én pedig az úszásra lennék kíváncsi!

Grácus: megnéztem a képeidet, milyen jó is a lagzi, minden egyes pillanata! Nagyon szép képeket raktál föl, tetszik a képek kerete! Mesélnél pár szót magadról?

Petra: a gyerekek már csakis nagyon jó emberek lehetnek, ha ennyire szeretik a növényeket
És milyen zsiványok, tudják, hogy nem szabad, rádnéznek, és mosolyognak, majd folytatják a tevékenységet Meddig használtatok cumisüveget?

Etna: Botival hol tartatok, nálunk most mintha kezdődne az alvásra ráállni Vilcsi! Különben komolyra fordítva a szót, nekem már az is megfordult a fejemben, hogy hiperaktív a gyerek, mert állandóan mozog, alvásproblémái vannak, keveset alszik, rövid ideig köti le a játék…nem tudom…mit gondolsz? Gondoltok? Lehet én lihegem túl a dolgot, és csak eleven a szemem fénye!

Luca: nálatok is fogzás? Na szép, minél hamarabb jöjjenek ki, ha belegondolok, még mi is szenvedni fogunk később is?!

Mára ennyi, már annyi betűt félreütöttem! Holnap új nap!

Csókacsalád!!

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Lányok!

Gyors elolvatam amit még este írtatok, mielőtt megyünk az oviba.

Timi! A Kornélka tavaly nyáron hagyta abba a cumisüvegből ivást. Nekem nem volt szívem elvenni tőle, mert annyira ragaszkodott hozzá, hogy még az oviba is hordtuk magunkkal. Aztán egyik este, pechére az apjától kért bele iszit és apa gondolt egyet és elvette. Úgy csinált, mintha kidobta volna, de csak eldugta. Az nap éjjel a fiacskám álomba bőgte magát. Másnap azzal kezdett, hogy kutatott a kukában, a bentiben és a kintiben is, a kintit azt a frankó kis 120 l-est felburította. De mielőtt felébredt én az üveget szépen kimostam és eltettem a szekrénybe, úgyhogy ne lássa. Aznap még sírt kicsit, és napról, napra kevesebbszer kereste. Most pedig már egyáltalán nem kell neki. Egyébként amióta ovis volt, már csak elalváshoz használta, szépen ivott pohárból meg minden, csak egyszerúen baba korában rászokott, hogy cumi helyett azzal nyugtatta magát. Most a Flóránál igyekszem nem elkövetni ezt a hibát. Ő is iszik pohárból már, de még elég ügyetlen. Az aventes üveghez lehet kapni ilyen puha csört, most azt szándékozom bevezetni nála. A cumisüvegnél az a baj, hogyha túl sokáig iszik, szerencsére a Flóra iszik és kész, eldobja az üveget. Nálunk a víz nem nagyon jön be neki, így ő teazik. És néha ha sikerül akciót kifognom akkor veszek neki baba italokat. Jó multkoriában 200.- volt a fél literes hipp ital... Naná, hogy bevárásoltam :D:D. Kajcsi ügyben többször kell megkínálni a zöldséggel is, majd rááll, csak mivel az édeshez van hozzá szokva, így a szárazabb és ízetlenebb zöldségek nem nagyon jönnek be. Az próbáltad már, hogy a húslevesbe belefőzni a zöldséget és azt pépesítve adni neki?? Nálunk minden zöldség így lett bevezetve. Mivel kicsit ízesebb előbb elfogadja. Most már ha külön főzök neki, akkor egy kis só is teszek bele, tényleg csak keveset...

Azt hiszem, most hirtelen ennyi... Később jövök, akkor visszaolvasom a kérdeseiteket hozzám és reagálok is rá... DE most készülni kell, mindjárt indulunk az oviba, aztán ha haza értem leszedem a karácsonyfát, mert a Flórának már nagyon piszkálja a fantáziáját.......

Sziasztok! Puszi mindenkinek pocin kívül és belül!!!
wpetra
Pusztavám

sziasztok lányok!

csak itt-ott olvastam bele, mert kész vagyok.

timi!
én is hasonló gondolatokkal küzdök a hiperaktivitás terén. már azon gondolkodom, hogy elviszem orvoshoz. éjjel 2-kor lemászott az ágyról és elkezdett játszani. majdnem infarktust kaptam. megszólalt a hülye kutya, hogy ölelj meg. 4-ig nem lehetett lelőlni. komolyan mondom, ez már egy kicsit aggasztó. dec 2 óta nem alszik éjjel! nappal sem viszi túlzásban, egyébként mi is kommandósként kúsztunk (király többes :lol: ) és ugyanannyi idős volt boti, mint most vilcsi, mikor össz-vissz 300g-ot hízott, engem a helyettes védőnő majdnem megkövezett, de ha lesz egy kis időd a régi hozzászólásomat olvasd el azzel kapcsolatban. aztán a drnő nekem is azt mondta, hogy mivel mozgékony, örüljünk, hogy hízik. botit egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor tudtam elaltatni babakocsiban. kicsnek ordított benne, most meg ki akar jönni belőle. aztán arccal a hóba és eszi :roll: KI VAGYOK A NEMALVÁSTÓL!

lehet, hogy kérek homeos bogyót a gyógyszertárból, 2x1,5 órát volt lent tengap is + nagybevásálás, mamáék, játszás, márk haverjánál is volt (persze megint bunyózott) szomszédban simán lesöpörte az egész asztalt, már ujjal fognak ránk mutogatni mindenhol. vagy be sem engednek. de azért rengeteget fejlődik napról-napra, most éppen táncol, bármilyen zenét meghall. úgy kell rajta nevetnem, ritmusra, szerencsére nem az apjától örökölte a ritumsérzékét. fel tud már mászni mindenhova, egy két szót már dumál. persze a dádá benne van, mivel állandóan azt mondom neki, hogy dádá lesz a kezedre, ha...pohárból akar inni, de már az orrán jön ki annyit, villával eszik, kenyeret még mindig sehogy.

szóval timikém, ha hasonló lesz a lányod, küldök valami nyugtató lövedéket, mert nekem már lassan arra lesz szükségem, mint a vadaknál.

lucám!
átutaltam, minden szupi. fütyivel én nem foglalkozom, 3 éves koráig a doki sem fog, azután adja a krémet. valami szteroidos csoda, de addig simán fel fog jönni, mert szobatisztaságnál úgyis kell húzni. a vérbővebb fütyivég természetes, sokszor van botinak is, kicsípi a pisi, én langyos vízzel lemosom. ja és mindig olajjal vagy babakrémmel húzd, nehogy berepedjen. én sajnos nem tudom, mert a vízben kicsúszik a kezemből, ő húzza magának, pelenkázásnál meg most az a legújabb, hogy elszalad. ha kakás a feneke, akkor is. tegnap már fejen állt, mert tartottam a lábát ,ő meg közben forgott. egyszer felveszem és elküldöm.

sajnos nem tudom mindenkinek írni, mert hála az én kisfiamnak inhüvely gyulladás van az alkaromban és pihentetni kéne, nem tudom a könyökömet kinyújtani, estére az alkarom 5x nagyobb, mint a bal kezemen. orvos nem tud mit csinálni, pihentessem. ok, jobbkezemet, hogy? hát kirukám most én vagyok hasonló cipőben. fogfájás semmi hozzá képest. kicsit elvene a pasi, de imádni való. megyek, mert szétverte az egeret ennyi idő alatt. ő is allergiás a gépre.

szép napot mindenkinek.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Újra itt vagyok!

Láttam, hogy nem volt annyi kérdés inkább dícséret! Nagyon szépen köszönjük! :oops: kedves tőletek csajok!!

Lucám! Nem baj az ha Tamás nagy dumás lesz, úgyis pasiknál ez nagyon ritka... Légyszi vegyél fel a skypeon!! köszike!! Pusza!

Etnám! Sajnálom, hogy fáj a kezed! remélem, hamar meggyógyulsz! az nem semmi, hogy a te fiacskád éjjel képes játszani... nem irigyellek... Bár a Kornélkánál is vannak ilyen időszakok, csak ő általában ilyenkor 4-kor ébred és reggelig játszik, mesét néz aztán bealszik mire mindenki felébred... Az kint lét nála sajnos semmit sem ér... Hiába van a friss levegőn szabályosan küzd az ellen, hogy elaludjon délután. Ha meg véletlenül sikerül neki, akkor este nem lehet lelőni. Olyankor 10 fele alszik el. A hiperaktívitást állítolag ilyenkor még nem szokták kimondani. Akkor számít egy gyerek hiperaktívnak, ha iskolás korában nem tudja végig ülni az órát... Valahol régen hallottam ezt, amikor én is erre gyanakodtam, a Kornélkánál. A Gelsemiumot próbáld ki nála. Ez lenyugtatja kicsit. Állítólag!!!

Timi! Még jó múltkor kérdezted, hogy egész napos-e az oviban. Igen, már idéntől az. Tavaly amikor még babás voltam, volt, hogy vittem, és délben hoztam, aztán a vége felé mikor elkezdett nyílni a méhszájam a doki letíltott minden féle sétáról akkor már nem vittem. Most viszont szigorúan viszem! nem nagyon szeret járni, de mondjon nekem valaki olyan embert aki szereti a kötelezettségeket... Nem sok van szerintem. Bízom, benne, hogy idővel megszokja. Egyébként időszakosan van hogy szeret járni, aztán mikor szünet után megyünk akkor minden reggel van hiszti... De már nem foglalkozom vele. Muszály! amit egy kis törödést mutattam rögtön még jobban csinálta. Most megfogom a kezét és bevezetem a terembe, és ha sír is fájjó szívvel de rácsukom az ajtót. Kicsit hallgatozom még és eljövök. Általában fél perc bőgés után megnyugszik... Nehéz ez, de ezen mindannyian átestünk, neki is át kell. Hát igen, nem unatkozom a két gyerek mellett. Eddig azért több időm volt, mert a Flóra sokat aludt, de amióta izeg-mozog és mindent tud, azóta nem sokat alszik. Addig alszik amig a Kornél felvisszük az oviban ez kb fél óra, és ebből a félórából alszik 15-20 percet. Aztán ha haza jövünk néha összejön neki egy órás alvás, de most pl nem alszik, pedig nem aludt sokat a levegőn. most adtam neki teát, majd meglátjuk mikor suny be. A jó testvérség még megvan, remélem, meg is marad, némi irigységgel párosítva. Reméljük, hogy ez majd idővel enyhül, de az a szerencse, hogy nem miattam irigy a Kornél, hanem a játékokra inkább. A segítség amit a hugi körül csinál abban merül ki, hogy hoz egy pelust ha megkérem és mást nem nagyon... De neki nem is ez a dolga... Remélem, nem voltam túl összevissza, mert úgy érzem, hogy elvesztettem a fonalat... Saját magamnál.... Ez kész röhely...

Na jó, azt hiszem nem utatlak benneteket tovább és neki esek a karifának!!

Később még bekukkantok!! Puszi mindenkinek!!
wpetra
Pusztavám

sziasztok lanyok!
hat megjöttem.....szep volt minden,nagyon jol ereztük magunkat!
remelem nektek is jol teltek az ünnepek es ezuton mindenkinek megegyszer Nagyon Boldog Uj evet kivanok!
szereteben ,boldogsagban egeszsegben gazdagot:)
köszönöm mindenkinek a kepeket a gyerköcökröl!
nagyon aranyosak,szepek a dragak!
igyekszem visszakapcsolodni mostmar tenyleg!
apa elment 10 napra dolgozok ezerrel de lesz idöm remelem!
puszika minenkinek!
suzi2

Sziasztok!

Olyan edesek vagytok, hogy igy aggodtok, jol esik hogy gondoltok ram. Ne haragudjatok, hogy eddig nem jottem. De ha tehetem pihenek! Ugye foznom azt kell, mert Eszterrel is jatszok, azt ulve, vagy fekve. Szoval nem eroltetem magam.
A helyzet az, hogy a doki megallapitotta, hogy a lkulso mehszaj megnyilt egy kicsit, es mivel Eszterket hamarabb szultem, ezert indokoltnak latja bevarrni. Azt mondta, hogy 16hetesen csinallja meg a mutetet, kicsit izgulok ezert is, hogy ne legyen keso, de biztosan tudja mit mond. MOst majd telefonallok idopontert es megyek mikor lehet, de gondolom az sem tul jo, ha surun nezeget. Ugy szeretnek mar tul lenni rajta, es tudni, hogy manoka is jol van, meg itt lehetek Eszterrel.
Ha valaki tud errol a mutetrol tobbet, vagy valami tortenetet, persze veled egyutt draga Etnam, akkor szivesen vennem megnyugtatasul.
Eszterem jol van, egyre tobbet mond, de meg csak egy szavasakat. Most ebredt meg es fel laba mezitlab masikban mamusszal flangall, ugyhogy megyek, hogy meg ne fazzon.
Lanyok kerlek imadkozzatok ertunk!
Sokat gondolok ratok, es neha azert nezem miket irtok. Nagyon szepek a gyerekek, puszi mindenkinek!

Ollelelek titeket, es koszonom, hogy mellettem alltok!

Kép
Kép
a.angyal88

sziasztok!

hát sajnos azt hiszem megvan az éjjeli nemalvás oka, botinak a tejivás óta világosabb a széklete, de két napja tiszta fehér, felhívtam a drnőt epefesték hiányára utal, azonnal abba kell hagyni a tejet és minden tejterméket. ha javul ok, ha nem kivizsgálás. de mindenképp vizsgálni fogják. vissza a hipoallergén tápszert.
szerintem csak a 3,5-s tej volt a húzós, de hallgatok a drnőre. drukkoljatok, hogy ne kelljen szegényt jobbra-balra vizsgálni. egyenlőre ezzel próbálkozunk, 1 hét múlva miden kiderűl. :oops: szomorú vagyok!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Lányok!

Vilcsi bealudt, remélem lesz fél órám :D
Az éjkszakánk zűrös volt, 1-1,5 óránként keltünk, talán jön a 2. fog?!
Egyébként köszönöm az ötletet, vettem Mam fogkefét, egyik vége masszírozós, nagyon jónak tünik, Vilcsi rögtön dörzsizte az ínyét.

Etna: na tessék, az a fránya tejcsi!! Jajj, Istenem, remélem hamar rendbe Botikánk!!!És tényleg emiatt voltak nehéz éjszakáitok. Nyugalom, egy ilyen eleven kis fickó hamar regenerálódik :wink:
Igen, kíváncsi leszek, mennyit szed föl magára édes kislányom, 2 hét múlva kiderül...

Petra: kösszzz a meghívást a grillezésre, én hiába kergettem az igent, véletlenül a nemre kattintottam
:wink: így ezúton jelentkeznék :lol: Ja, és még nem adtam neki a húslevesből zöldséget, gondoltam sós, és még nem adhatok, de már elég nagy hozzá Vilcsi, megpróbálom!

2010es kívánságok remélem bizakodva célba érnek, és az Újévi Áldás is csodaszép!! Imádom az ilyen pps.-ket!!

Tartozom még egy válasszal, a szülésem körülményeiről: Itthon elfolyt a magzatvizem, irány a kórház, ott már zavaros volt, de a dokit nem hatotta meg. Beraktak a szülőszobába, és a szülésznő rámnézett kb. óránként, a doki meg várta a reggelt, vagy nem akart dolgozni, de ha 2szer láttam, sokat mondok! Nem tágultam semmit, ezért kaptam az epid. érzést.-t, azzal reggelre kb. 8 óra vajúdás után tágultam 2 ujjnyit, majd kaptam még egy adagot, és azzal végre 5 ujjnyira kellőképp sikerült a tágulást elérni. Kezdődött a kitolás, új orvos, hányás, nyomás, ameddig tudtam, majd szólt az orvos, hogy a baba nem mozdul, egyhelyben áll, hiába nyomok. Aztán kiderült, hogy a köldökzsinór körétekeredett, ezért nem tud kicsúszni...és már vittek is a műtőba, vágtak, Vilcsi ki, felsírt, én is :P , és azóta imádom!!
Hiába, egy anya tényleg a gyerekét, gyerekeit szereti a legjobban!!

Ennyi?Letelt a fél óra, Vilcsi ébred!!Na mentem...
Kezdődik a hétvége!Milyen programaitok lesznek????

Pusszz

tokotimi

Sziasztok!

Meg kell állapítanom, hogy ebben az új évben igen mozgalmas lett a fórumunk :D Persze ez nem gond! Sőt!

Laar: merre jársz? Házatok h alakul?

Angyal: kitartás melletted vagyunk 1000el!

Etna: reméljük tényleg csak a tej a ludas! Különben szétcsúszol....

Egyre inkább úgy érzem h nincs mit írnom..., nem ide kéne irogatnom... Nektek ott vannak a gyerekek, engem meg "csak" a ház hajt..... :roll: :roll: :roll:

Kép

Pusz-pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok,

Nem nagyon tudok visszaolvasni megint.

Remelem, ha nem lesz munkam tobb idom lesz, de ketlem.

Akos ma fel eves es 68cm es 7130g es alul dudorodik ket foga. Megtanult gurulni, oda-vissza tud mar fordulni es most mar gurulva kozlekedik igy allandoa figyelnem kell ra.

Etna, remlem nem kell Botit vizsgalgatni es csak rendbe jon. De ez most azt jelenti, hogy soha nem ehet es ihat tejtermeket,vagy csak most le kell allni vele? Nagyon megkesve, de Boldog szuletes napot nektek. Olyan nagy mar Boti :) Lesz nalatok teso?

Luca megkaptam a kepeket. Tamas nagyon edes. A kinti fazos kepen meglehet zabalni :)

Daniella a te kepeidet is megkaptam. Olyan szepen no Lexi baba. Nagyon aranyosak vagytok egyutt harman. A konyhad pedig csodaszep.

Petra, neked gratula a felallashoz.

Laar, Kiru veletek nem is tudo mi ujsag van irjatok nehany sort.

Angyal, gondolok rad es imadkozom erted. Minden rendben lesz veletek.

Most mennem kell. teljesen ki vagyok. Meloba leszivtak az agyam es meg takaritanom kell. Hala istennek Akos mar alszik igy van idom gyorsan. Szegenykem mindig nagyon elfarad a bolcsiben.

Mindenkinek szep estet.

Kép
lesza

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

csak gyorsban!
arte drága!
már, hogy a fenébe ne kéne ide jönnöd. itt csak tanulhatsz remek dolgokat, hogy nem fogsz majd aludni, milyen jó kis szülés vár rád.... gondolod mind babásak voltunk, mikor ide kezdtünk írni? á, ne hidd, én jó sokat vártam, mire az lettem, de a lényeg, hogy előbb-utóbb jön a kis arte, csak várat magára, tuti pasi, ők szoktak ennyit váratni. addig meg te írsz az építkezésről, jegyzetelsz, hogy mi kell fogra, hasfájásra, stb. ki minek a szakértője, én mondjuk minden tutin keresztül mentem, :shock:

petra!
:lol: még mindig röhögök!

lesza!
nem tudom, hogy meddig lesz ez a tápszer dolog a tej helyett, de szerinem a drnő fújja fel a dolgot, ha 2,8-as tejet itatott volna botival és nem rögtön a 3,5-st akkor más lenne a helyzet, azt a zsíros tejet még sok felnőtt sem bírja. már nem látom annyira borúsan a helyzetet, én is csodálkoztam, hogy hiponál is hipóbb tápi után 3,5-s tej? :roll: áki nagyon nagy fiú lett, mekkora haja van, jót mulattam.

hát eddig azt hittem, hogy jó a gyerekorvosunk, ezek után azért elgondolkodom. boti csalános lett rita tejétől, voltunk nála, mikor nagyon zöld volt boti kakija voltunk nála, tehát látta, hogy nem egy beton gyomrú gyerekről van szó, erre elrendeli a 3,5-s tejet, mit gondolt, megizmosodott a gyomra, mikor egy szál virslitől tiszta zöld lett a kakija, mert még azt is nehezen emésztette meg?

viszont a zsemle belét megette ma. kifejezettem jobb gyerek volt, hogy nem kapott egész nap tejet. de ki kell iktatni mindent, gyümi joghurtot is imádta, remélem ezt azért majd visszahozhatom.

timi!
majd éjjel gondolatba értekezzünk, miközben álmosan botorkálunk, gondolj arra, hogy én is azt teszem. ha nagyon a fogára gyanakszol, adj neki nurofent 3 napig, utána viburkol kúp és camomilla vulgáris 1 hétig ez homeos cucc, simán mehet és közben napi 3x dentinox. én nem is mozdulok anélkül. húsleves zöldséget simán adhatsz neki, cs mellet is, biztos szeretni fogja. egyébként ennyi idősen az a kis só már kifejezetten kell neki, már fel fogja dolgozni a veséje. gondolom nem merőkanállal sózól :lol: lehet, hogy azért nem alszik, mert éhes. vacsira add neki a tejpépet! 2x adhatsz neki már főzeléket, sőt 7 hós korától már annyiszor is kell. én a kevés hízás után ezt a tanácsot kaptam. ha megint nem fog hízni, akkor ezzel fognak csesztetni, a gyerek érdekét képviselve. 70 g-ot minimum hízniuk kell 2 hetente. reggel tápszer, neked anyatejci is, tízórai gyümi, ebéd főzi+ anyatejci, uzsi főzi és vacsi pép +tejci. kb 200 g legyen naponta a főzelék, ezt elosztva úgy, hogy ebédre több, uzsira kevesebb, de te látod. a fogkefét rágcsálás után mindig vedd ki a kezéből és te is dörzsöld az ínyét, hogy megszokja, hogy túrkálsz a szájába.

na megyek mert boti érzi, hogy nem vagyok mellette és hallom, hogy nagyon forgolódi.

jó éjszakát!

daniella még régebben kérdezted,h ogy mekkora boti, dec elején volt 10 kg- és 75 cm. hétfőn megyünk mérlegelésre.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Lányok...

Mi minden történt veletek az elmúlt napokban, hihetetlen.

Etnám, sajnálom, hogy Boti így járt, de tényleg baromság volt a dokitól 3,5-ös tejet rendelnie. Reméljük, hogy "csak" a magas zsírtartalom, és a tej mennyisége okozta a bajt, és amint kiürül a szervezetéből, helyreáll a rend. Az epefesték hiánya okoz fehéres székletet. Nem viszket Boti? Kap vitaminokat?

Arte, ne is mondd, hogy te nem illessz ide, DEHOGYNEM. Általad nem zárul be a világ, hallunk másfajta témákról is. :-)

Képzeljétek, hogy jártam. Istenemre, nem léptem félre, mégis majd megbolondulok, úgy fáj a bokám. Másfél napja csak alig tudok rálépni, olyan érzés, mintha el akarna törni. Nincs megdagadva, nem deformálódott, semmi külső jele nincs a fájdalmamnak. Persze azért van jó oldala is, ki vagyok szolgálva. :-D

Pedigdolgoznom kellene, - annyira sajnálom - le kell szednem a fánkat, mert valamiért nagyon hamar kiszáradt, és már szegénykém nem nyújt valami fényes látványt. Persze nekem még most is csodaszép, de még egy hetet fix, hogy nem bír ki.

Csajok, bocsi, most nem írok többet, mert lassan keresztben állnak a szemeim, az időt nézve. :shock:

Puszilok mindenkit, és ha nem nyírom ki a gépemet, jövök: Nofi

nofertiri

[quote]K írta:épzeljétek, hogy jártam. Istenemre, nem léptem félre, mégis majd megbolondulok
,

Nofi, ez annyira jó volt. Már azt hittem valami jó kis szaftos sztorit mesélsz nekünk. Sajnálom hogy fáj a bokád. Az ecetes borogatáson és pihentetésen kívül nem sok mindent tudok ajánlani. Esetleg ha hűteni tudod jégzselével vagy fagyasztott borsóval. Mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Etna, borzasztó hogy ilyen figyelmetlenek az orvosok.

Csajok, most nem tudok mást írni mert valami nyavalya útól ért engem is. Fáj a torkom és kissé fulladok. Köhöghetnékem van csak próbálom visszafojtani mert nem túl jó érzés. Hát, én is megfáztam.

Jaj, Grácusnak még szeretnék üzenni. Majd írd meg drága hogy melyik területen dolgozol mert éjszakásban megnézlek valamikor.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Mennyit írtatok, mostanában nem nagyon van időm jönni, ez a rossz idő meg elveszi a kedvem mindentől.

Tina!
A kis szegény embereket mindig megtalálják.Reméljük jóra fordul a dolog hitelek mellett nagyon nehéz megélni ha kap pénzt az ember akkor is, nem hogy ha még azt is elveszik.

Angyal!
Örülök, hogy jelentkeztél, rengeteget gondoltam rád.Kicsivel minden rendben, és jól vagytok?!Pihenj sokat, ne nagyon emelgess és ne erőltesd meg magad, minden rendben lesz, imádkozom értetek.

Nofim!
Hihetetlen egy háziasszony vagy!A párod biztos imád és a főztjeidet is,tod "a szívhez a gyomron keresztül vezet az út"!:)Úgy irigyellek, sajnos nekem nem jött össze a főzőcske,de majd jövőre.Mindenképpen szeretném kipróbálni az aszalt szilva levesed, annyira jól hangzott, biztos ízre is nagyon fincsa.
Jól vagy? Jársz korizni?Voltál kint a karácsonyi vásáron?Biztos gyönyörű volt megint, magas árakkal, jó illatokkal.

Arte!
Nagyon jó lesz a kis kandallótok, sajna nálunk elég kicsi volt a hely, így ilyen szóba sem jöhetett.
Nem felejtettem el, h ígértem képeket, de mi nem nagyon csináltunk, csak apósom ő meg még nem küldte el, de amint meglesznek feltöltöm őket ígérem.

A bútor lassan kész a konyhába, tegnap megterveztem a konyhabútor felső részét is, majd hétfőn megrendeljük a hozzávalókat, remélem az stimmelni fog.
A fürdőszobaihoz is meg kell rendelni az ajtókat és akkor az is kész.
Majd még az előszoba bútor lesz, de sztem azt majd költözés után.

Csajszik!Köszönöm a képeket, amint lesz időm, küldök én is.

A szilveszter nagyon jó volt, itt voltak a Timiék Vilcsikével, Mírácska 9kor már ment aludni, de Vilcsike még egy ideig lekötött minket, és sajnos nem is sokat aludt.Nagyon édesek voltak, jól eljátszottak, mi jókat dumcsiztunk, iszogattunk:)

Luca!
Szegény kicsik mennyit kell szenvedniük a fogak miatt, gyorsan jöjjenek ki azok a fogak fájdalom mentesen azt kívánom.

Nekünk még nem nő a fogacskánk, hát kíváncsi leszek, szenvedni fogunk e, vagy észre se fogjuk venni h kibújnak.
Voltunk tanácsadáson Mírácska kerek 8 kg, de nőni nem nőtt, sztem elmérhettük vagy nem tom, itthon én 73cm-t mértem, ott meg csak 71,5cm..na mindegy nem fontos, minden esetre elég szorosak a 74-es kezeslábasok már.
Mi mindent kóstolgatunk már, anya apa kajájába bele bele nyalunk...a dokim azt mondta h 6 hónapos kortól bmit megkóstoltathatok vele, így is teszek,mindent megnyalatok vele, had szokja.Evett egy kis kocsonyát már, mustárt, virslit megnyalta, parizert evett,tökfőzeléket, sűlt pulykát, krémest, mindig kér a teánkból, uh adunk neki pár kortyot..meg még ezt azt...nem azt etetetem vele, csak megkóstoltatom..különben bébikaját eszik, este reggel meg tápot, a zöldséges bébikaják még mindig nem mennek annyira, de egy ksi gyümivel bmit megeszik..

Nagyon jól elvan egyedül, leteszem a szőnyegre és egész nap elevickél, játszik, akkor nyüszizik kicsit mikor fáradt vagy éhes.Próbálkozik már a négykézláb állással is, olyan kis édes..
Este hamar elfárad már fél 8kor nyüszizik, akkor fürcsi vacsi, és 8kor már szunyál..

Bocsi csajszik, h nem írtam mindenkinek, de mennem kell..puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!
Tegnap én is beadattam az oltást magamnak. Nem akartam, de a keresztanyám megkapta, 41.6 a láza, és kórházban van. Nem is tudom mit csinálnék, ha Ákosnak baja lenne :cry: Így is nem tudom mi van vele, 5 napja folyik az orra.
Majd később még megpróbálok jönni, és írni nektek!

kiru84

sziasztok!

Úgy néz ki megfáztam vagy mi a fene...folyik az orrom meg kicsit fáj a torkom, tegnap délelőtt még semmi bajom, egyszer csak este elkapott a tüsszögés, majd az orrfolyás és a torokfájás, remélem hamar elmúlik.

Kiru!
Keresztanyádnak jobbulást..menyire súlyos az állapota?

Mi is beadattuk, pedig ellene voltunk, de a manóért bmit..

Kis gyönyörűm most is itt ül az ölembe és ő is nyomkodja a billentyűket...

Végeztem a nagytakarítással..most kicsit pihi..

Nm tom mi lesz az esti bállal, valszeg nem megyünk, anyósom is betaknyosodott apósom mellett uh nem tudjuk ott hagyni a manót:(pedig úgy buliznék már egy jóóót..

puszi mindenkinek és vigyázzatok magatokra

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Csajócák!

Nemsokára indulunk el itthonról, előtte még írok gyorsan nektek. Húgom férjének a szüleihez megyünk, 30 km-re laknak tőlünk, disznótoros vacsira vagyunk hivatalosak. Jönnek a szüleim és a nagyszüleim is, szóval jó nagy családi tömörülés lesz. :)

Timi: Akkor azért Vilcsi is sok mindent kóstolt már. Próbáld a főziket úgy adni neki, hogy gyümölcsöt is keversz hozzá, 1 vagy 2 félét, nekem csak így eszi meg Alexa, kell neki az édeskés íz is. Ma pl. ebédre sütőtököt kapott és tettem neki hozzá egy kis banánt és egy kis almát is. Nagyon ügyes Vilcsi, hogy ilyen kis mozgékony, meglátod, hamarosan mászni fog, aztán egyszercsak feláll.
Igen, szerencsére több babás ismerős is van a közelünkben, így sűrűn összejárunk, együtt megyünk babakocsis sétákra, ilyesmik. Az egyik barátnőmmel egy napon (!!!) szültem, a terhességünket is végig együtt éltük át, egy dokihoz jártunk, együtt mentünk uh-kra. Ez nagyon jó volt! Húgomnál van egy 2 éves és 3 hónapos kisfiú és áprilisban jön a kistesó, szóval velük is sok közös programot tudunk csinálni, a gyerkőcök nagyon imádják egymást!
Babuszival kapcsolatban az az igazság, hogy csak egyetlenegy foglalkozáson voltunk, aztán abbahagytuk. Alexa rá pár napra beteg lett, 2 hétig brutál náthája van. Nem biztos, hogy az uszitól volt, de akkor inkább abbahagytuk és úgy döntöttünk, hogy majd tavasszal, ha jobb idő lesz, folytatjuk. Egyébként nagyon élvezte, abszolút nem félt, 6 hónapos volt akkor. Totál természetesen viselkedett abban a nagy vízben. Ellenérveket is lehet hallani a babuszival kapcsolatban, nem is keveset, mert hogy nem hagyja elnőni a búvárreflexet a babáknál stb. de én úgy voltam vele, hogy nem akartam ilyen tudományos alapon megközelíteni, egyszerűen csak el akartam vinni a gyereket kicsit kikapcsolódni, hogy jól érezze magát és gondoltam, ha tetszik neki, maradunk. Én nem nyomtam volna le a fejét a víz alá meg ilyesmik (mert vannak merülős gyakorlatok is azoknak, akik bevállalják), egyszerűen csak azt akartam, hogy biztonságos közeg legyen neki a víz. Nyilván itt nem igazi úszást tanulnak, annak majd később jön el az ideje, itt csak ismerkednek a vízzel. Amúgy énekek, mondókák vannak közben, érdekes gyakorlatok labdákkal, játékokkal, szóval nagyon jópofa móka. Azt hiszem tavasszal újból megpróbáljuk a dolgot.

Lesza: De jó, hogy jöttél egy kicsit! Szép nagyra nőtt Ákos is. Gratulálok a forgásokhoz, nagyon ügyi! Te azért pihengess is néha a meló és Ákos mellett, bár gondolom, nincs rá túl sok időd. Köszönjük szépen a bókokat, bezsebeltük őket! :D

Kiru: Jobbulást a keresztanyádnak! Ezek szerint elkapta a H1N1-et? :( Szegényke....

Nofikám: Jobbulást a bokád miatt, pihenj és borogasd, ahogy Vasikáé mondta. Hányadik ciklusnapodon vagy? Ovu mikroszkópot használod?

Vasikáé: Jobbulást neked is, remélem, semmi komoly. Nyomasd a C-vitamint, a szopogatós cukorkákat, pl. a Tantum Verde-t meg a mézet.

folyt. köv.

Kép

Kép
daniellla

folyt. köv.

Etna: Sajnálom Botinál ezt a problémát a tej miatt, szorítok, hogy ne legyen semmi komoly és ne kelljen összevissza vizsgálgatni szegényt. szóval már 10 kg! Akkor nem is olyan vékonyka. Nem tudom, Alexa 1 éves korára lesz-e 10 kg? Nagyon kiváncsi vagyok a súlyára most 27-én! :roll:

Arte: Ne butáskodj, ne akarj lelépni innen, ahogy Etna is írta, sokunknak egyeltalán nem jött össze könnyen a baba és mégis jöttünk ide a fórumra. Mi is majdnem 1 évig küzdöttünk, mire Alexa megfogant. Nem szabad elkeseredni, ez az év biztosan meghozza nektek a kisbabát!!! Csak higgy benne és próbálj meg lazán hozzá állni a dolgokhoz. Gondolom, Szilvi is elkedvtelenedett a sikertelen próbálkozások miatt és azért nem jön, sajnálom, remélem, neki is mielőbb összejön a kis pocaklakó! Drukkolok mindkettőtöknek!!!!!! +++++

Angyalom: Vigyázz nagyon magatokra, sokat gondolunk rád, minden a legnagyobb rendben lesz!!! Erősen kapaszkodik az a kis babóka, hidd el!!! Sok-sok puszi nektek, imádkozunk értetek!

Laar: Jobbulást neked is, ahogy Vasikáénak is írtam, vesd be a házi praktikákat, hogy elmúljon a megfázás és a nátha. Nyomasd a mézes teát, ha szereted a grapefruitot egyél azt is, mert nagyon jó immunerősítő. Én ilyenkor télen sokszor facsarok le citrusféléket és azoknak iszom meg a levét. (narancs, mandarin, citrom, grapefruit)
Ügyes Mírácska, hogy ilyen jól elvan, eljátszik nélküled is. A felnőtt kajákra hogy reagál, tetszenek neki?

Jaj, Timi még neked akartam, hogy érdekes, mert én is azt hittem, hogy Alexa majd nyáron, a nagy melegben fogja jobban elfogadni a vizet, de valamiért nem így volt. Most az ünnepek alatt kapott rá, azóta issza napi szinten többször is. Régebben meg csak 1-2 korty csúszott neki. Érdekes.... :)

Bibócska
merre jár?

Na mentem csajok, hatalmas pussz mindegyőtöknek!!!

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Zsuzsa
G2 tisztatérben vagyok bent. Meg a T öltözőben vagyok!
Jobbulást remélem nem leszel beteg!

Arte
Nagyon jó a kandaló biztos nagyon szép lesz ha elkészül!! :lol:

Timi
Köszi! Nektek is nagyon jók a képeitek szép volt a ruhád! :D
Pár szó rólam: 3 éve szeretnénk babát van 2 Angyalkám :(

Angyalom
Imátkozok értetek minden renben lesz! Sok-sok puszi nektek!

Etna
Jobbulást Botinak!

Lesza
Ákos milyen nagy már boldog fél éves szülinapot kívánok neki!
Örülök, hogy lett munkád!

Nofi
Mikor olvastam Én is arra gondoltam mindt Zsuzsa :lol: :lol:
Jobbulást remélem már nem fáj anyira

Kiru
Jobbulást keresztanyudnak!

Laar
Jobbulást neked is!

Remélem mindenki jól van!

Megjött a mensim 33 NAPRA!!!!!!!!!!!!!! Ami nálam nagy szó egyre rövidül a ciklusom 39, 36, most meg 33!! Ma vagyok a 2. napon!
Más amúgy nincs velem! Dolgozok meg pihenek férjecskémel vagyok! (igaz már Ő is dolgozik)

Ja ezt majdnem elfelejtetem megszületett a férjem testvérénél
az első unoka!! Annál akinél elhalt a baba a régiek biztos emlékeznek szent este kelett megszülnie a halot babát! Kislány lett Bianka lett a neve! (ez lett volna a mi lány nevünk is most gondolkozhatunk más neven)

Sok-sok puszi mindenkinek!!

Kép
grácus

Vasikáné!

Én is azt hittem, h valami szaftos sztorit akar mesélni Nofi, aztán csalódnom kellett:(
Milyen rosszak vagyunk!:)

Borogasd a bokád drága és pihenj sokat.

pussz

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Helló Lányok!

Csak gyorsba benézek!!
Szomorúan olvasom, sokan náthásak vagytok!! Jobbulást, meleg fürdőt, citromos- mézes teát, pihenést!!

Etnám: éjszaka megfordultál a fejemben!! Újra 2 óránként kelünk, de szerencsére visszaalszik...csak valamiért felkel, szól, átmegyek, cumi, és elfordul alszik tovább.
Daniella, és Etna köszi nektek, adagolom a zöldséget a gyereknek, és változtattam az étrendjén, másképp építem föl a napját. És hát most sokkal többet is eszik, estére hagytam a tejpépet, aztán szopi, és rá még tápszer. De nem ájult ám be, nyüzsgött tovább...hihetetlen energia van benne!!
Vasika: az a videó nagyon jó, szétröhögtem magam a kis huncut gyerekeken...

Na eltünök, talán hosszabban még jövök, addigis jó pihenést mindenkinek!!
Puszika

tokotimi

Nofi: Hogy ki vannak éhezve a csajok egy kis zaftos storyra :lol:
írjál már egyet, hogy ki legyenek elégítve :roll: De komolyra fordítva, pihentesd, vagy borogasd kicsit. Lehet a nagy sütés-főzés ráment a lábadra!!

Ja és az jutott eszembe, hogy Ti hogyan szokattátok a gyerkőcöket a pohárból ivásra! Most hogy van fogunk, lassan elhagynám a cumisüveget, de a pohéárból mindig kicsurog, kilefetyeli a folyadékot. Az a titka , hogy sok türelem kell? Már pár napja próbálkozunk, de mind az előkén landol!Vagy beszívja és köhög, megijed.
Köszike!
Aztán most már jó éjt mindenkinek!!

tokotimi

sziasztok!

hála istennek kaki rendben, tejet kiiktattam, de a tejtermékeket nem. alvás talán egy fokkal lett jobb, de nincs annyi hiszti.

timi!
hát nálunk is ez van, gyakori ébredés, utána gyors visszaalvás, neki, én meg forgolódom, aztán mire aludnék, addigra újra ébred. pohárból ivást én nem erőltettem, de most már ő kéri, én úgy vagyok vele, hogy nem minden trendi divatot követek boti fejlődésében, hanem hagyom, hogy megérjen rá. ő szereti a cumit, állítólag újszülöttek is isznak pohárból, szépen, de nekem megmondom őszintén nem volt idegen kipróbálni. aventes cumit használok, nem engedem neki rágni, ahogy megitta el is dobja, nem játszik a cumival, egyáltalán nem cumizik, csak üvegből iszik. most már ő hisztikézett a pohárér és simán megy minden. eddig hallani nem akart a csőrös pohárrról sem. az alvása figyeld meg, hogy be fog állni, boti ennyi idősen kezdett jól aludn, aztán újra nem. biztos a foga miatt lehet. kend neki be dentinoxal, hátha akkor nyugodtan alszik. vidd sokat levegőre, most lesz pécsen élet, hogy eu kul. fővárosa lett, te sem fogsz unatkozni közben. ki kell fárasztani, én szinte első pillanattól, hogy ül vittem játszótérre. a csecsemő hintába teszek plédet és az overáll rajta, kesztyű és hintázik. a hinta nagyon sok mindenre fejlődésére jó, közben ismerkedsz anyukákkal, én imádok játszóra járni, de nem a lakáshoz közelibe, mert ott tele cigizik a babakocsit, hanem találtam egy nagyon frankót, sokáig keresgéltem, volt közte tök jó játszó, tök sznob emberekkel. oda csak néha vittem. aztán rátaláltam az igazira. ismer mindenki mindenkit, botit is simán ott merem hagyni, ha elugrom a közibe addig. megismeri a jövendőbeli ovis társait, mert oda tartozunk.

laar!
jobbulást neked!

vasi!
neked is!

nofikám!
remélem tudsz már lábra állni, én nem vártam a szaftos sztorit, csak mióta itthon vagyok nézem a szappanoperákat, persze már boti óta nincs időm, csak amíg fekvős voltam. esmeralda, dallas, második esély, gondoltam jó lesz ezek után egy kis magyar teleregény. ja ment a szomszédok is :lol:

a karom nagyon fáj még mindig, egyenlőre ennyi voltam.

lucám, merre vagy?
bibócska?

angyalom!
azért hívtalak valamelyik nap, mert én szedtem a magnéziumot, elevitet, rutascorbint és a méhpempőt is a műtét után. nem kell félni, nagy biztonságot ad. szülésnél lesz csak kicsit kellemetlen, mikor kiveszik, de utána nagyon gyorsan meglesz a pinduri. vigyi magadra. csók a gyönyörűségnek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok Drágáim!

Tegnap olyat buliztam mint a csuda! Az öcsémnek volt a 18. szülinapja és elmentünk páran Delta buliba(aki nem hallott róluk, keressen rájuk a gogliba, jó kis báli és bulizós zenét játszanak) és kiengedtem a fáradt gőz, ami már rámfért :D Voltak ott volt munkatársak is meg sok ismerős :D Ittam pár mézest és hoztam a formám, úgy énekeltem, hogy ma tök rekedt vagyok :D na meg táncoltam 4 órán keresztül! Mindenkit ölelgettem puszilgattam akit ismertem 8) AzUram meg tök besz..rt, mert letámadtam :oops: :twisted: Mondtam is neki, h gyönyörű a saját asszonykájától megijedt... mert ha még vmi idegen nő lenne még meg is érteném, sőt el is várnám! Ilyet még sose csináltam :roll: Szóval a lényege az h újjá születtem, megvolt a pótszilveszteri buli is :D úgyhogy most tele vagyok energiával, na meg kicsit náthás vagyok, de nem gáz :D

Laar, Vasi jobbulást Néktek!

Megyek pakolászok kicsit, mert fut a szoba...

Pusszantás

Kép
Kép
arte

Timi megnéztem a képeidet. Nagyon szépek voltatok az esküvőn. Már tudom, hogy te hordod a nadrágot, hisz a tortafelvágás elárul mindent :D Nagyon szép a kislányod is! A pelenkatorta nagyon szuper :D

Pusz

Kép
Kép
arte

Sziasztok!

A nózim még folyik de a torkom már jobb, csodákra képes ez a Mebucain Mint.
Tegnap megvolt az ünnepség a Széchenyi téren, még jó h nem mentünk, rengetegen voltak, úgy sem láttunk volna semmit, max a kivetítőn, de a tv-ben ment élőben, és legalább nem kellett szétfagyni.

Gyerekek, ez a lány, csak nől, és nől, tegnap vettem neki a tescóba 3 felsőt 6-9 hónapos korig, és éppen be tudom zipzárolni, uh el kell mennem kicserélni nagyobbra, mondjuk eszembe juthatott volna előbb is, mert a felsőket amit nem rég kapott az is mind 9 hós kórtól van, és az is pont jó.
Annyit eszik majd kidurran, tegnap is két bébikaját evett meg egy kajára, szerencsére, sem az alvással sem az evéssel,sem a viselkedéssel nincs gond.Igaz most már nem marad meg a szőnyegen és lehet futkosni utána, de ha leteszem addig még éhes nem lesz vagy álmos, elvan, nem nyekereg, nem sír..uh nagyon jó kis csaj.
Sokat mondókázunk, lovagol a lábamon, hintázunk, imádja.Múltkor voltunk az új Uránvárosi játszótéren, és ráültettem egy rugós lóra, nagyon tetszett neki:)A bevásárlókocsiban sem kell már hordozó szépen megül az ülésben, teszek alá mindig egy párnát, és nagyon jól elvan, kapaszkodik, és nézelődik, sztem órákig el lehetne tologatni a sorok között.Bámulja az embereket dumál, és ha meglát egy babát majd kiugrik a kocsiból, tegnap a plafonra függesztett nagy plakáton is kiszúrta a két babát.Olyan édes volt.

A Bál elmaradt...:(

Arte!De irigyellek, biztos szuper lehetett a buli..

na megyek reggelizek, a gyerek meg már a konyhában van megint..

Vasi, Nofi, jobban vagytok már?

puszika mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Szép Napot Mindenkinek!

Etna: látom áruljátok a lakásotokat!Milyen jól néz ki, és csak ennyi pénzt kértek érte?! Nagyon el akartok költözni?
Igazad volt, a foga miatt kelt föl sokszor, dentinoxot használjuk!Ma már kibújt a 2. foga, de ha ez egyesével bújik, zombi leszek mire kijön az összes foga
:D
Arte: de jó neked, a Laar-al már jó párszor nekiindultunk bálozni, de valahogy eddig még mindig közbeszólt a sors, de ami késik nem múlik, annál nagyobb buli lesz!!!

Jaajjj, de nyűgös ma a lány, talán ez az időjárás, süt a nap és 7 fok van, d.u. séta lesz, jó hosszú!

Remélem még tudok ma jönni, addigis puszika

tokotimi

sziasztok csajok!

arte!
én minden éjjel ilyen jól bulizok, boti adja a zenét. de majd egyszer én is eljutok és akkor jaj a világnak. én nem mézeset iszom, vodka fanta a tuti, aztán lehet, hogy addigra egytől ko leszek és alszom az asztal alatt, majd kisöpörnek a takarítók.

laar!
én is néztem volna, de nem nagyon tudtam, hogy melyik adón megy a megnyitó, én imádom pécset, végigbuliztuk egyszer egy hosszú hétvégén és minden tuti jó volt. de ez még időszámítás előtt volt.örülj annak, hogy még így elvan a kiscsaj, aztán majd kezd pakolni, járkálni, esik-kel, mindent ki akar próbálni. nálatok sem fog ez kimaradni :wink:

timi!
sajnos semmi értéke nincs a panelnak, hiába 5*-os a lakás. ez az ingatlanosok véleménye, felrakták luxus kategóriába, nem tom az mit jelent, de mindenhol max értékelést kapott. szeretnénk a 16. kerületbe vissza menni, nem tudom, hogy mennyire ismered pestet, de újpalota szar környék, hiába szép a lakás, gázosak a lakók. de még mindig nem annyira, mint pest más panelos részén. én a 16. kerületben nőttem fel és nem tudom ezt megszokni, nem azért, mert sznob vagyok, hanem nagyon lelkis és már voltak atrocitások, amik itt mindennaposak, de én napokig nem tértem magamhoz, pl postán egy bedrogozott csávó úgy rámállt a kocsijával, hogy nem tudtam beszállni a sajátomba, megkértem menjen arrébb, mert pici gyerekkel vagyok, aki éhes és vinném haza enni, boti pár hós volt, erre ordítozott, hogy ő jó helyen áll, térdeljek le és úgy kérjem. a szemei félelmetesek voltak és jött felém, többszőr rámmozdult, mintha ütni akarna, én meg a gyereket védtem. kihívtam a rendőröket, akikkel szintént ilyen agresszív volt és azok meg jól beszartak tőle és engem igazoltatttak és kb 1 órás procedúra után tudtam beszállni a kocsiba. a másik oldalon bokor volt, én átmentem volna rajta, de botival nem kockáztattam meg. nagy nehezen arrébb állt. közben boti végig ordított. egész nap bőgtem a tehetetlen dühtől . aztán egy hajléktalan, aki régen itt lakott csak elitta a két lakását telefo...ta az egész lépcsőházat a mi emeletünkön és nem lehetett kimenni, addig míg nem jött az ántsz, mert fertőző májgyulladása volt a pasasnak, persze boti pont akkor volt hőemelkedéses a fogzástól és 6 órán át nem tudtam lemenni a gyógyszertárba. a leggázabb, szoptattam botit, norbi elment dolgozni és késésben volt ,mondta, hogy itt a lift zárjam be az ajtót, mert rohan. boti még cicizett pár percet és csöngettek, a sógórnőm, aki a szomszédom is egyben hozta vissza a táskámat a szemétledobóból. valaki bejött és levette az előszoba falról. még jó, hogy a üres volt. aznap fizettem ki a gyerek autós ülését. gondolom ezek után megérted....

ma voltunk súlymérésen 10,5 kg és 78 cm boti. minden ok, csak a színtejet kell elhagynunk, más minden mehet. elájultak, hogy milyen stabilan megy csizmába is. hát még mikor meglátták, hogy lépcsőzik. produkciózott, integetett, táncolt, ugatott, megmutogatta az összes testrészét, amit tud, (fej, fül, orr, szem, fütyi) büszke voltam rá. ettől úgy felpörgött, hogy alig akart aludni. pedig 2 órát még lent is voltunk .majd du megint megyünk.

luca!
fütyire körömvirág krém és fürdéskor 6-8x húzni. akkor fogják engedni, mert nem fáj, a körömvirág lehúzza a gyulladást. na jó hosszú lettem, fáj is a kezem.

megyek vasalni, remélem boti még alszik addig, míg ezzel a halom ruhával kész nem leszek.
csók mindenkinek

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Helló Csajok!

Nem nagyon van időm mostanában írni, állandóan van valami, rohanunk erre-arra, ezer intézni valóm van. Sajna már megint a herpesszel küzdök, a hócipőm tele van vele. Régebben - kb. 15 éves koromban - annyira gyakori volt a számon a herpesz, hogy kb. havonta volt!!!! Aztán szépen "elnőttem", kb. egy évben egyszer fordul elő, mióta terhes voltam - tehát több, mint két éve - nem is volt. Aztán karácsony előtt kijött, egy hét alatt elmúlt, most meg ismét herpeszem van, iszonyatosan fáj, alig tudok enni. UUUUTÁLOM!! És semmilyen csodaszer nem használ rá. Nincs valakinek valami jó ötlete? Jah és ami a legjobb: tegnap este fél 11-kor lefeküdtem, semmi jele nem volt a herpesznek, éjfélkor felébredtem, éreztem hogy ég a szám, kimentem bekenni, reggelre akkora herpesz lett rajta, hogy majdnem elájultam. :( szóval most magam alatt vagyok, TAmásnak sem tudok puszit adni, mert fertőző elvileg. Tök nagy büntetés ez nekem, mert ha egy nap 500-szor nem puszilom meg, akkor egyszer sem. Na mindegy, nem siránkozok tovább.

Etnám!
Tökre örülök, hogy helyre jött a kaki-ügy. A súlya szuper, Tamás is ekörül volt egy évesen, most 12 kb. KÉt hét múlva megyünk szurira - már most félek tőle - , akkor megtudom pontosan mennyi. A sztorik nem semmik, amiket leírtál. Hát nagyon gáz. A táska elemelősre emlékszem, de a másikakat még nem írtad. Elhiszem, hogy el akartok menni onnan. Kívánom, hogy minél előbb sikerüljön valamit összehozni! PUszi Nektek!

Timi!
Köszi, hogy leírtad a szülésed történetét! Nagyon szeretünk ilyeneket olvasni, csak sajna már régen volt itt a fórumon szülés, minden hónapban kellene egy :) A következő Bibócskáé lesz, reméljük beszámol majd! Nagyon el van tűnve, pedig elújságolhatná a híreket, mi a helyzet kis Lalóval?

ARte!
Elhiszem, hogy iszonyat jó volt a Delta buli. Ismerem őket, itt is voltak tavaly augusztusban, hatalmas hangulatot tudnak csinálni. Merre volt most a bulijuk? Ha jól tudom valahonnan innen a környékről valósiak - Kapuvár, vagy Sopron? Nem tudom pontosan, de szuper banda! Tök jó néha ilyet bálozni, én is imádom, de meg sem tudom mondani mikor voltam utoljára... talán tesóm esküvőjén 2008 júl-ban 38 hetes terhesen! :roll:

Na megyek, mert a kisfiam randalírozik itt a maminál, alig bírnak vele :) Puszi Mindenkinek! Próbálok többet írni, de állandóan dolgom van. A herpeszre várom az ötleteket!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

Etna!
Borzasztó amit írtál..szerencsére nálunk ilyenek nincsenek, még részegekkel, drogosokkal sem találkoztam,van a földszinten egy házaspár a nő tanár, de sztem idegbeteg lehet, egyfolytában zeng tőle a lépcsőház, üvöltözik a lányával és a férjével, neki tök mindegy h karácsony van, éjjel van.. múltkor még hajnali 1 kor is hallottam. Sztem a Timiék környéke is nyugis.Rózsadomb csendes, nyugodt környék, kicsit sajnálom is, h elmegyünk, reménykedek benne h ott jobb lesz majd, és nem sírom vissza.
Nagyon régóta hirdetitek a lakást, tényleg reménytelen a lakások eladása még az is ami nem rossz környéken van, mi sem tudtuk volna eladni a mienkét, talán ha volt rá egy jelentkező.Nálatok azért megfordultak már néhányan, ilyenkor nem félsz, nem pakolod el, takarod le az értékes holmikat,hangfal tv ilyesmi?Mi ezért sem szívesen fogadtunk volna érdeklődőket, mert féltünk nehogy egyszer vki lakásnézés ürüggyel tudjon körül nézni és egyszer kipakolnak bennünket.

Luca!
Nem irigyellek, borzasztó lehet a herpesz, szerencsére nekem sosem volt még, anyumnak jön ki sokszor.Nem lehet h vmi olyasmit ettél ami miatt kijöhetett?Sajnos nem tok gyógymódot rá, anyum vmi gyógyszertárban kikevert krémmel keni mindig ami egy két nap alatt leszárítja.Megkérdezem tőle és majd leírom, hátha segít voltál már vele orvosnál?
Tényleg vigyázz, nehogy elkapja a kicsi.

Én még mindig taknyosan.

Mihamarabbi gyógyulást!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok!

Egy kérdésem lenn használt már vmelyikőtök a picinél gyógynövényeket?Megfázásra köhögésre...
A lándzsás utifüvet, a csipkebogyót, bodza teát stb.

puszika

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

sziasztok lányok!

lucám megértelek, én is herpeszes vagyok. én azt vettem észre, hogy akkor jön ki rajtam, ha le van gyengülve az immunrendszerem. nekem sem használ semmi. paradicsomot szoktam rá tenni vagy fogkrémet. az összes csodaszernél ezek sokkal jobbak, valamint vitamin, vitamin, vitamin. én csókolgattam botit akkor is, ha nincs még a szervezetükben herpesz vírus, nem fertőz. egyébként állandóan szar időben jön ki nekem. mikor volt a lombik visszaültetés akkor kijött, beszartam ,hogy vírus, de aztán rájöttem, hogy szűrtek és nega voltam herpeszre, mert már átestem rajta, aztán epe műtétkor megint, de tényleg mindig jelezte,hogy le vagyok épülve. próbáld ki a c vitamint legalább. az aloe vera termékek közül van ajakápoló, az nagyon gyorsan rendbe hozza.

laar!
én úgy tudom, hogy lándzsás utifű és egyéb készítményeket egy éves kor alatt nem javasolják. de kérdezd meg a gyógyszertárban.

megint nem aludtunk, pedig nurofeneztem, este nagyon sírt és mutatta a fogát, tűz forró volt az ínye és duzzadt, tisztára áttörés előtti állapot, reggelre semmi, pedig a kis heréje is nagyon piros volt. éjjel megint játszott, mert átázott a pelus. libero!! mi az istent adjak már rá. kisebb korban nem volt gond, de most sokat is iszik. na megyek, mert norbi levitte és szokásos porszívózás, felmosás vár rám egy kis fürdőszoba sikálással együtt. jó kis program.
csók nektek!

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Etnám!
Akkor a herpesz terén is egy cipőben járunk... utálom nagyon, de ez van. A legérdekesebb, hogy pont egy hónapja kezedtem szedni a Cetebe-t, úgyhogy C vitaminból nincs hiány. Úgy gondolom most erősebb az immunrendszerem, mint általában, de ezek szerint nem. Fogalmam nincs nálam mitől jön ki, régebben még csak-csak volt tippem (idegesség, megfázás..) most semmi ilyen nem volt és mégis. Ha rövid időn belül megint előjön, akkor elmegyek dokihoz vele, hátha mond valamit. Patikában nem sokmindent tudnak mondani, adják a csodaszereket, ennyi... Ma már azért jobb a helyzet, nem feszít, ég annyira.
sajnálom a megint nem alvást :( A Ranschburg Jenő könyvben megint olvastam erre egy érdekességet, olyasmit írt az Öreg, hogy vannak babák, akik elevenebbek, napközben, mikor világos és nyüzsi van, akkor érzik jól magukat. Az éjszakai sötétség csend nem az Ő világuk, ezért van az, hogy olyankor is próbálnak játszani, hangoskodni, csakhogy ne csendben legyenek. Szerintem Boti pont ilyen. Annyi érdekességet ír a Ranschburg, nagyon szeretem az Öreget. Például tegnap este azt olvastam, hogy az erősen anyjukhoz kötődő gyerekek óvodás korukban sokkal könnyebben illeszkednek majd be, magabiztosabbak lesznek, mint azok, akik egy-másfél éves korban már nem kötődnek annyira az anyukhoz. Kicsit megnyugodtam, mert Tamás iszonyatosan kötődik még. Oké, többet nem idézek, mert az egész könyvet ide írhatnám :wink: puszi

Laar!
Megkérdezheted anyukádtól a krém nevét, rákérdezek a patikában, mert a méregdrága csodaszerekből (Hevisos és társai) már marhára elegem van. 3 g és 1000 ft alatt nincsen.
ÉN használtam lándzsás utifű szirupot Tamásnak, szerencsére csak egyszer kellett eddig kisebb korában. Adtam neki egy nap 3-szor, alig aludtunk éjjel. Aztán a doki felhívta a figyelmem, hogy este nem szabad adni, mert akkor éjjel is készteti a köhögésre és semmit nem tud aludni. Este elhagytuk, úgy már jobb volt a helyzet. ezekkel is vigyázni kell szerintem, kérdezd meg az orvost mit mond.

Csajok totál odavagyok, tegnap megjelent egy cikk az Index-en, hogy a PPO (telefonos egyenlegfeltöltő oldal) lehúzta ügyfeleit:
http://index.hu/gazdasag/magyar/2010/01/11/lehuzta_ugyfeleit_a_ppo/
Nem tudom valaki ismeri-e, vagy használta-e ezt az oldalt? Én kb. négy éve regisztráltam ide, innen töltögettem fel a telefon egyenlegeinket (magunkét, anyuét, mamáét..), ingyenes volt, most meg írják, hogy 2500 ft-ot leemeltek minden ügyfél számlájáról. Nagy felháborodást keltett az egész, mert nem értesítették az ügyfeleket, hogy fizetős lesz, csak valamilyen belső levelezésen keresztül. ÉN pl. két éve nem léptem be ide, most kíváncsi leszek levettek-e tőlem is. (Mondjuk az enyémről nem tudtak- mert azóta már nem OTP-s vagyok, de anyuéról igen) Ha valakit érdekel a cikk, el tudja olvadni a linken.
Na puszi csajok, megyek, mert Tamás megint bealudt itt mellettem a földön :roll:

Kép

Kép
luca81

Etnám elfelejtettem: majdnem hajszál pontosan egyforma méretűek voltak a gyerkőcök egy évesen, Tamás: 10480 gr és 77,5 cm volt :) LÁttam én a kádas képeken, hogy Boti jó húsban van :wink:

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!!

Etnám: ez borzasztó, mik vannak, hát igen ez Pest...bár bárhol megtörténhet, de ott esélyesebb, hogy ilyen alakokkal kerülsz kapcsolatba, és ilyen gázos szitukba keveredsz. Szörnyű...igen, megértem, hogy költöznétek, hát csak minél hamarabb adjátok el a lakást, és uccu egy nyugisabb helyre!! Nálatok is fogzással küszködés, átérzem, mert nálunk is...ugyan kibújt a 2. fog, de ha egyesével megszenvedünk mindegyikkel, rászokom a kávéra.
Remélem már végeztél a női munkával :lol: milyen jó lenne, ha csak körmöt kellene festegetnünk, vagy fodrásznál ücsörögnünk...

Lucám: herpeszre nagyon sok módszer van...utálatos dolog, az biztos, szerencsére nekem 10 évente 1szer van. De amin meglepődtem, hogy a fülzsírt írják és ajánlják, háááát, kinek hogy, de végső esetben meg lehet próbálni hátha...
Gondolom a Zoviraxon túl vagy, és különböző aloe vera-t tartalmazó készítményen, a fogkrémről nem is beszélve :roll:
Grapefruit mag kivonat? Alkoholos vattapamacs+só - ez még azelőtt, mielőtt érzed kijönni, Lizin kapszula, ennyit találtam, talán a többiek okosabbak lesznek.
Jobbulást!!

Puszi mindenkinek!!

tokotimi

Sziasztok!

A gyógyszertárban vettem a lándzsás utifüvet és ott azt mondták és rá is az van írva h 6 hónapos kortól lehet használni.

Luca!
Én PPO tag vok, és igen, kva ideges lettem mikor megláttam, h levontak a kártyámról 2490.-, uh sztem neked is, minden év elején levonják már.Magyarázkodhattam apának, h de eddig nem vonták le stb..és elolvastam, le van írva a feltételekben már.
Be is állítottam az emlékeztetőt, h az év végén törlöm a tagságom.
Most nem fogom mert már kifizettem a tagsági díjat.
Én sem használom havonta sőőt, félévente talán..és elég bunkóságnak tartom, h tudják az e-mailcímem és akkor nem oda küldik az értesítést, h fizetős lesz hanem az ő oldalukra, ahová csak akkor megy az ember ha matricát akar venni, vagy feltölteni a telefonját.Még akkor sem szoktam elolvasnia leveleim, mert csak reklámok...voltak eddig.Háát ez van sajna..Minden estre nem éri meg itt maradni..uh töröltetni fogom magam az év végén.

cupp mindenkinek

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok, csajok!

Laar, nagyon köszönöm, jobban vagyok. Remélem te is jobban vagy már. Szerencsére lázas nem voltam és csak szombaton haldokoltam de vasárnap már fel is szakadt és tudtam köhögni. Remélem Mírácska is jól van.
Arte, annyira lejött az írásodból hogy milyen jót buliztál. Én inkább azt vettem észre hogy már iszonyatosan rád fért. :wink: Tök szép lesz a kandallótok. Csatlakozom a többiekhez hogy mi már egy megszokott társaság vagyunk és egyikőtöknek sem jusson eszébe lelépni. Nemrég leveleztem egyikőtökkel, szerintem mindannyian néha úgy érezzük hogy nem ide valóak vagyunk, de nekem elhihetitek hogy igenis itt a helyünk mert mindannyian törődünk egymással. Úgyhogy ehhez tartsd magad, de nem csak te hanem ez mindenkire vonatkozik. Egyébként monoklid hogy van? :lol:
Etna, annyira sajnálom hogy ilyen éjszakáid vannak. Próbáld mesével elaltatni a kiscsávót. Én mindig mesével altattam őket. Nem tudom mennyire értették de nagyon figyeltek mindig. Puszilom a kis drágaságomat és mondd meg neki hogy imádom. A fogacskája pedig bújjon már ki, ne kínozza szegényt ennyire. Bele gondoltál már hogy ezek a fogak csak tejfogak?
Luca, nekem hála Istennek herpeszem még nem volt. De, a puszival kapcsolatba annyit hogy Vasinak nemrég volt herpesze és a smacizást akkor sem hagytuk abba de nekem nem jött ki. Az aloevera tényleg mindenre jó, de én csak a növényt használom minden sebre. Levágok egy levelet és a letykóval kenegetem. Sokkal hamarabb gyógyul. A barátnőm is nagyon herpeszes, de én úgy tudom hogy semmi sem használ rá. Minden kenőcs nagyon drága és ha nem kened akkor is leszárad ugyanannyi idő alatt. Én szerencsére nem vagyok tagja ennek az oldalnak. Én eddig csak a bankkártyámmal töltöttem fel az automatánál. Ez a legtisztább szerintem. Felháborító hogy miért nem értesítik az ügyfeleket.
Suzi, jöttél láttál és leléceltél. Mesélhetnél milyen volt és hol voltatok és mindent tudni akarunk. Anyukád hogy van, meg minden ami veled kapcsolatos.
Grácus, hogy bírtad az éjszakát? Tudtál ma aludni? Tök örültem az este hogy összefutottunk. Nagyon szimpatikus vagy nekem. Egyébként akikkel eddig taliztam mindenki szimpi volt. Ezért vagyok kíváncsi a többiekre is. :wink:
Kiru, veletek mizu? Ákosnak nem jön a foga? Tudod még szoptatni, nem harapdál? Éjjel alszik? Szereti még azt az ugráló valamit amiben olyan édesen elaludt? Ügyi vagy és bátor hogy beadattad magadnak az oltást. Némi para bennem is van de mégsem adattam be magamnak. Nem lázasodtál be?
Petra, kiscsaj már rohangál? Annyira hamar kezdett el mindent csinálni hogy már nem tartom kizártnak hogy ott futkoss a lakásban. :wink: Még mindig annyira szereti Kornélka a kishugit? Ti mikor költöztök?
Lesza , te dolgozol? Én asszem lemaradtam már megint valamiről.
Nofi, a mi fánk még illatos volt és ugyan nagyon kopaszodott de a fán mégsem látszott mégis kidobtam már. Annyira jó illat volt egész délután a liftben. Sokat kellett takarítanom utána mert mire kicincáltam azt a hatalmas fát a gyűjtőhöz, végig hullajtotta magát. Írj magadról, mi újság? Mensit mikorra nem várod? Nekem nincs semmi esélyem spontán teherbe esni de képzeld mindig azt hiszem csodák azért történhetnek és néha csinálok egy tesztet. :roll: Pedig semmi értelme, de ilyen dili vagyok. :lol:
Timi, ahogy olvasom nem semmi a kiscsaj. Tényleg a fiúk táborába van a helye. De, nagyon édibédi.
Daniella, szopogattam a cukorkákat (mebucain és strepsil), mézet nyalogattam és meleg teát ittam. C vitamint nem szedtem mert szedem a Lenkei féle vitamint, abban van bőven. Gondolom ezért nem tartott csak egy napig a neheze és ezért nem voltam lázas.
Csajok, kicsit fáradt vagyok. Nem olyan könnyű az éjszakás műszak. Jobb mint a többi mert csend van nincs annyi főnök, de fárasztó. A nappali alvás nem olyan mint az éjszakai. Szegény Etna se éjjel sem nappal nem alszik és még én panaszkodom. :? Egyébként jövő héten természetesen délutános leszek mire dokihoz kell menni, szabit kellett kérnem már most januárban. :? Remélem legalább megéri. Vasival változatlanul szeretjük egymást és változatlanul boldog vagyok, más nincs. :wink:
Mindenkit ölelek és puszilok és már alig várom a tavaszt hogy talizzunk. :D

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Képzeld Vasi és Grácus én is éjszakás vagyok. Tök jó csak mivel beteg vagyok, így alig aludtam, úgyhogy ma meglesz a böjtje. Tista nátha vagyok, fáj a fejem, torkom, meg ilyenek. Ma ki se mentem a házhoz, úgyhogy már várom azUram haza, hogy hozza a képeket! :roll: Megyek megfürdök, ha tudok ma még hozok képeket, ha nem akkor holnap reggel.

Pusszantás!

Kép
Kép
arte

Arte, de kircsi!!! :D Egy műszakban vagyunk mi hárman, többiek babáznak, így a tali könnyebben összehozható. Jobbulást kívánok neked. Úgy látszik mi általában egyszerre vagyunk betegek. Remélem nem vagy lázas. Tegnap én is csak negyed egyig aludtam, hát nem voltam túl friss az éjjel. Néhányszor bealudtam pár másodpercig.
Még egyszer jobbulást neked.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Luca!
Sajnos, anyum azt mondta ha dobozról lekopott a neve a kenőcsnek uh nem tudja megmondani, h mi volt.De mondta h érdeklődd meg a gyógyszertárban, pici tégelyben adták, és nagyon sűrű is, alig lehet kenni, és erős szárító hatása van.Mondta h herpeszre kérj kikevert krémet.Mondjuk manapság olyan segítőkészek néhány patikában, h rád sózzák a legszarabb kencét amit kapni lehet, nehogy már még kutyulgatni is kelljen nekik.
Öcsém most Zoviraxot használ bevált neki.Próbáltad?

Vasi, a torkom meggyógyult lázam nekem sem volt, csak az orrom folyik még sajna.

Na megyek nincs vmi jó napom.
Manóm az éjel belázasodott de azóta semmi, lehet h jön a foga, azt hittem megfázott, de egyet kettőt köhécselt csak, és az orra sem igazán folyik.

puszika nektek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Laar!
KÖszi az infót, ismerem ezt a gyógyszertári keveréket is. Régebben volt, egyetlen a bajom vele: annyira sűrű, nehezen kenhető cuccos, hogy lemosni is alig lehet és tökre beleivódik a számba, főleg nehéz lemosni, ha ott a seb alatta. Zoviraxot ismerem, Herpesin, Hevisos, Epavir...mind-mind próbáltam, nem nagy eredménnyel. Mindegy, remélem hamar elmúlik.
A ruhákhoz akartam még írni, hogy nekünk kb. három hóval előbbre járnak a méretek... tehát 6 hósan vettem 9 hós ruhákat, stb... most kb. 82 cm a Tamás, de simán 92-es ruhák kellenek neki. Nem lehet pont akkorát venni, mert kb. egy hónap alatt kinövik őket. A cipőjével így is meg vagyok áldva, iszonyat gyorsan nő a lába, két havonta egy számot. Elkezdtem 20-as bakanccsal novemberben, most 22-es van neki... kész téboly :D Na megyek, jó éjt mindenkinek !

Kép

Kép
luca81

Daniella még gyorsan Neked: Megsütöttem a kevert diós sütit, apa el volt ragadtatva :) Nagyon ízlett, fincsi lett! Tuti a recept!!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok!

A második borzasztó éjszakánk volt...negyed 5kor aludt el a manó, apa meg 5:20kor kelt, szegényem el sem tom képzelni milyen állapotban ment dolgozni.12h-tól nyöszörgött, forgolódott felsírt megint, mint tegnap..nem tom mi lehet vele..sztetek nő a foga és azért?Néztem neki de semmi jele..Kenjem be az ínyét, adjak neki fájdalomcsillapítót, mit csináljak vele, próbáltam magam mellé venni, simogatni az ínyét, de csak rágta az ujjam és nyöszörgött tovább, nem aludt pedig nagyon fáradt volt.
Fogalmam sincs mi tévő legyek:(

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Luca!
Anya most még a Hevisost használja, neki az is bevált!
Nem próbálsz meg elmenni bőrgyógyászhoz, hátha tud ajánlani vmit?!

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?