csak gyorsban!
arte drága!
már, hogy a fenébe ne kéne ide jönnöd. itt csak tanulhatsz remek dolgokat, hogy nem fogsz majd aludni, milyen jó kis szülés vár rád.... gondolod mind babásak voltunk, mikor ide kezdtünk írni? á, ne hidd, én jó sokat vártam, mire az lettem, de a lényeg, hogy előbb-utóbb jön a kis arte, csak várat magára, tuti pasi, ők szoktak ennyit váratni. addig meg te írsz az építkezésről, jegyzetelsz, hogy mi kell fogra, hasfájásra, stb. ki minek a szakértője, én mondjuk minden tutin keresztül mentem,
petra!
még mindig röhögök!
lesza!
nem tudom, hogy meddig lesz ez a tápszer dolog a tej helyett, de szerinem a drnő fújja fel a dolgot, ha 2,8-as tejet itatott volna botival és nem rögtön a 3,5-st akkor más lenne a helyzet, azt a zsíros tejet még sok felnőtt sem bírja. már nem látom annyira borúsan a helyzetet, én is csodálkoztam, hogy hiponál is hipóbb tápi után 3,5-s tej?
áki nagyon nagy fiú lett, mekkora haja van, jót mulattam.
hát eddig azt hittem, hogy jó a gyerekorvosunk, ezek után azért elgondolkodom. boti csalános lett rita tejétől, voltunk nála, mikor nagyon zöld volt boti kakija voltunk nála, tehát látta, hogy nem egy beton gyomrú gyerekről van szó, erre elrendeli a 3,5-s tejet, mit gondolt, megizmosodott a gyomra, mikor egy szál virslitől tiszta zöld lett a kakija, mert még azt is nehezen emésztette meg?
viszont a zsemle belét megette ma. kifejezettem jobb gyerek volt, hogy nem kapott egész nap tejet. de ki kell iktatni mindent, gyümi joghurtot is imádta, remélem ezt azért majd visszahozhatom.
timi!
majd éjjel gondolatba értekezzünk, miközben álmosan botorkálunk, gondolj arra, hogy én is azt teszem. ha nagyon a fogára gyanakszol, adj neki nurofent 3 napig, utána viburkol kúp és camomilla vulgáris 1 hétig ez homeos cucc, simán mehet és közben napi 3x dentinox. én nem is mozdulok anélkül. húsleves zöldséget simán adhatsz neki, cs mellet is, biztos szeretni fogja. egyébként ennyi idősen az a kis só már kifejezetten kell neki, már fel fogja dolgozni a veséje. gondolom nem merőkanállal sózól
lehet, hogy azért nem alszik, mert éhes. vacsira add neki a tejpépet! 2x adhatsz neki már főzeléket, sőt 7 hós korától már annyiszor is kell. én a kevés hízás után ezt a tanácsot kaptam. ha megint nem fog hízni, akkor ezzel fognak csesztetni, a gyerek érdekét képviselve. 70 g-ot minimum hízniuk kell 2 hetente. reggel tápszer, neked anyatejci is, tízórai gyümi, ebéd főzi+ anyatejci, uzsi főzi és vacsi pép +tejci. kb 200 g legyen naponta a főzelék, ezt elosztva úgy, hogy ebédre több, uzsira kevesebb, de te látod. a fogkefét rágcsálás után mindig vedd ki a kezéből és te is dörzsöld az ínyét, hogy megszokja, hogy túrkálsz a szájába.
na megyek mert boti érzi, hogy nem vagyok mellette és hallom, hogy nagyon forgolódi.
jó éjszakát!
daniella még régebben kérdezted,h ogy mekkora boti, dec elején volt 10 kg- és 75 cm. hétfőn megyünk mérlegelésre.