Új privát üzeneted érkezett!

Bencinek Nagyon Boldog 1.Szülinapot Kívánunk!!!

Kép

Brigi+Bömbi
bombomanyu

Szia Vera Bencéje!

Sok szeretettel köszöntünk első szülinapod alkalmából.
Kép

Marcsi és Ákos

Marcsi
Ákos(2003.07.23), Peti(2005.12.22) és Eszter(2009.02.17.) anyukája
marcsi77

Benci,
mi is boldog szülinapot kívánunk!Kép

Zsizsa és Gabó

Kép Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

BOLDOG SZÜLINAPOT BENCE! Kép

Klarissza és Laca

(Ne felejtsetek el képeket felrakni!! Kép)
klarissza

<font color="ff0000">Kedves Bencike!

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!</font>

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Bencének Boldog születésnapot!

cory, Zsoma és Balu

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

GAbi75,Barbi és a többiek!

Elnézéseteket kérem, ha kimaradt az írogatásom hiányai mitt, igen Robó már elindult és nagyon szépen megy márKép.Bár néha pelusra huppan, de akkor következik be nála, ha felgyorsít, vagy valami írtóra eltereli a figyelmét.Igaz még gyaloglóversenyre nem nevezünk be, de már haladunk szépen , lépegetveKép.

Lányok, volt régen egy táblázat, hátha tudtok segíteni.Egyes vércsoportokhoz volt benne étrend összeállítva.Igaz nem it a babaneten, de valahol láttam és jó lenne átézni.Köszi aki tud valamit az ügy érdekében tenniKép.

Látom nagy a pangás, mindenki köszöntés ereéig jött ma.

BArbi:Ádibádinak jobbulást kívánok. Miféle fránya vírust szedett össze? Szegénykém.

Gabi75:szép helyre költöztök biztosan.Jó kis pénzkiegészítőKép.Meg nem árt ha Dávid is kicsit babák között van.Mennyi idős gyerkőcre kell vigyáznod?

Vera : fotókat várunk ám az egyévesek táborában belépő Benciről!Kép

Nálunk is kicsit náthás Robó , orrduguláson kívül nincs komoly gond, de ez is megviseli szegénykémet. Most cseppentgetünk és tisztítjuk, amit nagyon úúútál, de ez van.Ahogy közben sír még több termelődik, remélem hamarosan elmúlik már.

JA és ma is puszira ébredtemKép. Csókos szájú lett a RobómKép.

Rohanok , mert csomó dolgom van, csak bequkkantottam még Robó alszik.

Szép, vidám napsütéses napot kívánok mindenkinek:

Kép

Anita
anita77

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen későn köszönöm meg, hogy válaszoltatok, de én állandóan időhiányban szenvedek!! Biztos rosszul csinálok valamit Kép . Ha meg éppen ráérnék aakor meg a férjem ül itt.

Nagyon köszönöm a válaszokat Ákos autós hányásával kapcsolatban. Remélem azért legközelebb nem fogja így bántani a gyomrát. Én is előrelátóbb leszek és viszek majd váltóruhát legalább. Pedig nagyon szeretnék még az ősszel felmenni Pestre a rokonokhoz. (Kb. 2 évente jutunk fel) Olyan sokan írtátok, hogy már élvezik a gyerkőcök az állatkertet - én is szívesen megmutatnám neki. Mondjuk az az út nem annyira kanyargós meg bukkanós - majd meglátjuk.

Ákos közben kinövesztette a 7. fogát és a 8.-nak is nekiállt. Nálunk még a mászás a menő menni is csak kétkezesen szeret. Mindig csúszásban van hozzátok képest. (7,5 hónapos volt mikor megfordult). Ahugom kisfia 16 hónaposan merte lerakni a lábát a földre - úgyhogy nem vagyok mostmár lekeseredve, mint az elején.

Na de a legfontosabb:

BOLDOG SZÜLINAPOT BENCE!!

Vera: nem csodálom, hogy a HA-s tejet nem issza meg - azt Ákos is kiköpte. Nekünk is olyat kellen inni az ekcéma gyanú miatt, meg hogy én asztmás voltam, de a doki néni javasolta, hogy mégis valamit igyon a mildibé 3-ast vettük. Egész finom, vanília ízű. Nekünk 2 éves korig nem lenne jó ha innéánk tejet Kép.

Na most már eldugulok
Sziasztok!!!

Eszti
beszti71

Kedves Vera és Bence!

Bencének boldog születésnapot kívánunk!Kép

Hagnosz és Barni

Ági
Kép
Kép
hagnosz

Vera Bencéjének mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk sok szeretettel!Kép

Kép

Tündér&Ilang
tündér

Bocsi, nem a fentit akartam csatolniKép

Kép - ez sem az igazi de nem találom a szülinapi giffjeimetKép

Tündér
tündér

Klarissza: ne haragudj, hogy nem válaszoltam, de az utóbbi időben azt sem tudom hol áll a fejemKép Szinte semmire nem jut időm. Persze hogy mehetünk játszóra. Nekem a délelőtt 10-11óra a jó, vagy délutánn 5-6. De ha nektek máskor jó megpróbállok igazodni.
Bocs, hogy megint ilyen rövid voltam, de muszáj kiteregetnem a ruhát, mert a mosógép már fél napja lejárt.
Na jó még annyit, hogy Hami nagyon ügyi már.És ahogy lépcsőzikKépZsizsa Gabócája is kész nagylányKép Ma én is kipróbáltam Bömbikének kukoricát adni, és nagyon szépen lerágtaKép Köszi az ötletet. Legalább egy ideig csend voltKép Nekem Dani alszik igy félig nyitott szemmelKép
Gabi: Zsoltika is nagy fiú. Szépek vagytok eggyütKép

Na most már tényleg eltünök, na nem örökreKép

Brigi
bombomanyu

Zsizsa:
Gabi csuda édes pofi, akár egy tinicsaj, olyan lazásn ül a kukoricájával Kép

Anita:
épp itt volt az ideje, hogy írjál nekünk Robóról Kép

Basszus megint közeledik Laca ki fogja kapcsolni a gépet, jajjjjjj inkább kilépek gyorsan.
klarissza

folytatom, elhárult a veszély reklámot néz Kép

Gabi:
Hát én egyáltalán nem fogyóztam, sőt ettem szépen az elmúlt 1 évben mégis lecsúszott 14 kg és már "csak" 6 kg felesleg van. Kirájjjj Kép Te fogyóztál is vagy csak tornáztál? Ha tudnék futni akkor esetleg gyorsabban eltünnének a kilók...jajjj megint itt van, na megyek... sziasztok!
klarissza

Bencike, BOLDOG SZÜLINAPOT!!!
Kép

Hami + Ann
annann

Boldog Születésnapot kívánunk az 1 éves Bencének!

Dandy, Dorina, Martin
dandy

Zsomának és Bencusnak nagyon Boldog Szülinapot!

Hanzika+Marcus

Kép
hanzika

Barbi!

SZegeny ADamka Kép,tovabbi gyogyulast kivanunk neki.
DAvid az 1 eves meresen 79 cm,es 11600 gr volt.
A te nagy fiadat mekkoranak mertek?Kép O is nagy fiu latszik a kepeken.
BArbi,mennyit eszik Adamka egy etkezes alatt?Te csak szemre adsz neki vagy mered?En mar kezdek leszokni a meregetesrol regen mertem,de mostmar nagyjabol tudom hogy hany dkg -t eszik.A multkor anyukam azt mondta hogy szerinte az nagyon sok egy ilyen pici babanak amennyit en adok a fiamnak.(reggeli 20-25 dkg,de ennyi az ebed es vacsija is)Neha elbizonytalanodom hogy tenyleg nem kene neki ennyit adnom?Kivancsi vagyok te mit irsz mert tudom hogy irtad regen hogy Adamka is jo evo,de mennyire?KépMOndjuk szerintem DAvid nem az a kover gyermek,hanem inkabb olyan tomor kis vasgyuro formaju,nem folyik a zsirtol.TEnyleg
nalatok poundban,es inchben mernek vagy ugy mint otthon (Kg,cm)?

VERa!
Szulinapot majd ird meg milyen volt,hogy sikerult.

Most rohanok majd kesobb jovok!
gabi75david

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon-nagyon köszönjük a köszöntést, annyira aranyosak vagytok, nagyon jólesettKép

Hát igen, nálunk is eljött a nagy nap!Kép Reggel Halász Judit Boldog születésnapot című számára ébresztettem Bencikét, mert szegény ma nem alhatott sokáig, mert 9re jött a gyógytornász. De fél 9-kor amúgy is ébresztenem kellett volna, hát gondoltam miért ne kelhetne egyszer zenére? Amint meghallotta a dalt, felpattant az ágyban és tündérien vigyorgott. Tetszett neki a zenés ébresztőKép Aztán én is énekeltem neki a dalt, de közben persze meghatódtam amit már előre sejtettem... Annyira hihetetlen hogy már 1 éves! De olyan jó érzés, nagyon boldog vagyok!Kép
Aztán tornáztunk, és képzeljétek a gyógytornászunktól kapott Bence ajándékba egy ugrálólabdátKép Igaz némi célzat is van benne ezt mondta mikor átadta az ajándékot, mert ezzel nagyon jó egyensúlygyakorlatokat lehet csinálni. Hát mi este ráültettük és le sem akart szállni, rettenetesen élvezte az ugrabugrátKép
Délelőtt pedig pontos időzítéssel a nagyszülőktől kapott függöny is elkészült, ma szerelték a karnist és gyorsan fel is tettem a függönyét. Hát ettől is extázisba esett, és miután vagy 100szor kérdeztem tőle hogy széééép??? közölte hogy szééééééKépKép Ugyanolyan hangsúllyal mint énKép Olllyan kis drága volt!
Aztán délután mikor hazaért az apukája végre felköszöntöttük. Szombaton lesz a hivatalos ünneplés szép tortával, de ma sem szerettem volna ezt elmulasztani így vettem tortaszeletet és arra tettünk neki egy gyertyátKép Tetszett neki, bár szerintem nem értette hogy mit keres az ott a kaja tetején. Mert amint levettük a gyertyát a tortáról egyből belecsapott és evett is belőle. Aztán eltettem mert nagyon nem nekivaló volt (Eszterházy). De örült neki így is, na meg az ajándékoknak is. Egy kacsás legot kapott, valamint egy kantáros farmert és egy felsőt. Esküszöm ezek jobban érdekelték mint a lego! Főleg a gombok, patentok és az árcímkeKép

És akkor jöjjenek a képek:

ilyen a kis vigyorgós egyévesem
Kép
élete első gyertyájával
Kép
meg is tapsolta a tortát annyira örült
Kép
egyik kezével fogja azért a kacsáját de az árcédula sokkal vonzóbbKép
Kép
az új farmerban (ami csak egy picit nagyKép)
Kép
Anyával egy nevetős
Kép
és végül az ugrálón
Kép

Bocsi Lányok hogy ennyit raktam fel de nem tudtam választaniKép

Ja és azt nem is mondtam hogy éjjel Bence este 9től reggel negyed 7ig aludt a helyén egyetlen ébredés nélkülKép Biztos a szülinapjára akart bennünket megörvendeztetni, másra nem is tudok gondolniKép

Hétvégén majd beszámolok az "igazi" ünneplésről isKép de most megyek aludni mert hosszú volt a mai napKép

Jó éjt mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Vera,
nagyon-nagyon jók a képek! Micsoda mosolygós Bencike, látszik hogy nagyon élvezte a szülinapját Kép Szépek az ajándékok is. És az átaludt éjszaka is szuper, igazán nagyon ügyes Bencéd! Én épp ma nézegettem a MÁV-os topicot, pontosabban az 1 évvel ezelőtti írásokat Kép Emlékeztem, hogy mikor megszületett Bencike, akkor Ákos rakott fel róla képeket Kép Akkor írtam az első hozzászólásomat a Babanetre, gratuláltam is nektek. Hihetetlen, mennyit nőtt-változott, ugye?

Klarissza,
húha, nagyon lementek rólad a kilók! Gratulálok! Hát én Zsoltika születése után csak híztam, mert rengeteg cukros üdítőt ittam Kép Végül most nyár elején telt be a pohár Kép Azóta már több mint 6 kilót adtam le, részben azzal, hogy nagyon ritkán iszom már cukros lötyiket, részben pedig azzal, hogy elkezdtem a Norbi UpDate módszert (ez itt a reklám helye Kép) Különben a fogyókúrás topicban vannak "sorstársak", nagyon jó kis csapat, ha gondolod nézz be oda is Kép

Brigi,
köszönjük a dicséretet Kép Hogy vagytok? Pocibabád növöget? Remélem, nem viselnek meg nagyon a frontok.

Eszti,
gratula Ákos fogacskáihoz Kép Zsoltika is mászik még főleg Kép Bár ő majd' 1 hónappal fiatalabb Ákosnál, de tényleg nem kell aggódnod Kép

Anita,
ügyes Robóka, gratulálok a totyogáshoz és a pusziadogatáshoz is Kép Náthájához jobbulást!!! Sajnos én nem láttam az a táblát, amit keresel, de nekem megvan a könyv (ABO-Terv, vércsoportdiéta). Ha érdekel, nagyon szívesen kölcsönadom (mi nem használjuk).
Köszönöm a választ a tehéntejjel kapcsolatban Kép Én is úgy tervezem, hogy később vezetem be, ráér majd ha nem szopizik Zsoltika. A cicifájás pedig kezd javulni, bár még mindig nagyon fáj, amikor elkezd szopizni Zsoltika, de azért kibírom. Csak rosszabb ne legyen Kép

Barbi,
nektek is jobbulást! Szegénykém Kép Zsoltika is imádja tologatni a babakocsiját Kép Ez mindennapos program, csak az a baj, hogy ha meglát a földön valami érdekeset, rögtön felvenné (falevél, kupak, bármi eldobott cucc). Na ezt nem engedem, neki meg nem tetszik Kép Ezért aztán inkább a játszótéren gyakorlunk, ott van ilyen jó kis puha kőszerűség (nem kő Kép), az legalább nem is hideg, ha lehuppan KépKépKép
Köszönjük a bókot Kép Nem vagyunk mi olyan fiatalok! Én 28, Zsolti (férjem) 29 múlt. Na jó, öregek sem vagyunk Kép De tényleg nagyon jólesett, amit írtál KépKépKép

Gabi75,
nagyon jól hangzik az apartmanotok Kép Biztos jól érzed majd magad! Majd tegyél fel képeket róla! Ez a babysittelés is nagyon jól hangzik, jó sokat fizetnek érte. Ügyi vag, hogy így besegítesz a családi kasszába Kép

<font color="0000ff">No most értem a végére, mindent leírtam, amit akartam Kép Ma olyan fejfájós napom volt Kép És képzeljétek, tegnap véletlenül leesett egy üvegpoharunk az étkezőben Kép Persze a kőre zuhant, millió darabra tört. Nem is a pohár miatt voltunk bajban, de összeszedegetni, felporszívózni, felmosni... Aztán még jó sokáig vizslattuk a járólapot a férjemmel, nehogy még egy icipici darabka is maradjon, mert Zsoltika is szokott ott bóklászni, nehogy beletenyereljen Kép Szerencsére nem volt gond ma, úgy látszik minden darabot felszedtünk.

Ami viszont jó: Zsoltika egyre ügyesebben és gyakrabban lépeget kapaszkodás nélkül KépKépKép Persze még keveset, 2-3 lépést, de úgy látszik, elkezdte ezt is Kép Azt hiszem, hamarosan én is szaladgálhatok utána Kép

Késő van, megyek aludni, jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Még valamit: most láttam csak a naptárban:

Dandy, Dorinának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

KépKépKép Vera Bencejenek nagyon boldog 1. szulinapot kivanunk! KépKépKép

batka
batkamano

Emmának a világ másik végére Kép nagyon boldog születésnapot kívánunk!!

Lizi és Panu
panu

Kedves Emma!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk KépKépKép

Kép

Kép

Zsoltika és Gabi

pgaboka

Emmának nagyon boldog 1. születésnapot kívánunk!!!

Kép

Bence és Vera

KépKép Kép
76vera

Drága Emma!!!
Téged is üdvözlünk az 1évesek közöttKép
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT

Brigi és Bömbi
bombomanyu

Kedves Emma!

Sok boldog szülinapot kívánunk mi is!

Kép

Marcsi és Ákos

Marcsi
marcsi77

Vera:
Látom jól sikerült a "kisszületésnap". Ugye lesz kép majd a nagyról is?

amerikai Gabi:
Nagyon ügyes vagy munkaügyben! A keresztanyámék mikor kint voltak 2 évig, akkor ő is ezt csinálta. Neki is nagyon bejött a dolog.

Gabi:
én az első hat hónapban napi minimum 1 liter Hohes C-t ittam Kép (+400 kcal bevitel) Aztán rájöttem, hogy tök felesleges, hiszen elég az ásványvíz is, most már mindegy, majd a következő babával Kép Megnézem a topicoit, már ha megtalálom Kép

Orsi, Edit, hol vagytok?????????
Mi újság Benével, Panka tündérrel? Boti elindult már?

Magunkról annyit, hogy:
Tegnap megint Ikeáztunk, illetve én nem vásároltam, hanem Laca "rohangált" a játszórészeken. Nagyon élvezi, most úgy tervezem, hogy hetente egy napot, illetve egy fél napot ott töltünk. Bárki csatlakozhat hozzánk, bármikor Kép (Ingyen bébikaja az étteremben Kép)

Teljesen belelkesültem a sok szülinap ünnepléstől és tegnap vettem ajándékokat Lacának, pedig még 16 nap van hátra Kép Ja és a torta, hát nemtom mi a férjemmel teljesen odavagyunk a Szamos Marcipán süteményeiért és tegnap "véletlenül" a cuki felé jártunk és láttam nagyon jópofa marcipánnal bevont tortákat, például egy édes katicabogarat. (Talán Beninek volt ilyen.)
Ja és Laca már álldogál néhány másodpercig, persze ebből még soká lesz járkálás.
klarissza

Emmácska!
Boldog Szülinapot!!!!!!!!

Klarissza és Laca baba
klarissza

SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK, EMMA!!!
Kép

Hami + Ann
annann

Klarissza:

Ikeában benne vagyok.
A 85-ös busznak itt van a megállója a házunk előtt és negyed óra alatt az Örsön vagyok.

Szólj majd, hogy mikor mész a jövő héten és felpattanunk mi is, ha épp ráérünk.
Ingyen bébikaja az étteremben? Ezt nem is tudtam.

Marcsi
marcsi77

Sziasztok!

Klarissza,
gratula Lacának az álldogáláshoz Kép Az Ikeázás is jó lehetett. Nekünk sajnos irdatlanul messze van. Én a Kikáról hallottam a minap a játszótéren, hogy ott is van játszósarok, az viszont egész közel lenne nekünk, majd megnézem Kép

Az én kedvencem az Apenta Málna (volt) Kép A napi másfél liter simán lecsúszott. Hát ez nem tett jót... De ittam mást is, sok dobozos gyümölcslét is, ezek is agyon vannak cukrozva Kép A fogyókúrás topicot megtalálod a Mi, nők témában, a címe: Fogyókúra Kép

Zsoltika szülinapját már én is nagyon várom (még 1 hét) Kép Aznap itthon lesz Apa is, rendelünk tortát, sütök is egy kis finomságot, és már előre vettem én is ajándékot KépKépKép Hú nagyon izgulok!

<font color="0000ff">Délelőtt dokinéninél voltunk Zsoltikával, megmérték mindenhogy Kép A paraméterek: 9000 gramm kereken a súlya, 78 cm a hossza és 47 cm a fejkörfogat Kép Ezek lesznek az egyéves értékek Kép Bár szerintem a súly az nem reális, mert Zsoltikám nagyon sírt, épp csak rátettem a mérlegre, már vehettem is le, szóval nem vártuk meg, hogy megálljon a kijelző. Majd ha felébred, megmérem az itthoni mérlegünkön is, szerintem 9,2 kg körül lehet. És felírattam az agyhártyagyulladás elleni oltást is, mert úgy döntöttünk, megkapja Zsoltika. Így viszont csak egy oltás lesz Kép Ez is valami!

Most viszont nekikezdek tornázni, bár kedvem az nem sok van, de muszáj Kép
Gabi</font>

pgaboka

Na sziasztok Kép

Klarissza, elhiszem, h belelkesültél a szülinap kapcsán, már én is tök lelkes vagyok, pedig nekünk még 2 hónap KépKépKép Persze még semmit sem tudok biztosan, csak tapogatózom és figyelek Kép

Gabi, én is eltörtem vmelyik nap egy tányért, de úgy tört, mint a pohár, ezer darabra. Én is őgy féltem, h marad valami szilánk Kép Egyébként is utálok törni Kép De ügyi Zsoltika, hogy már így lépeget Kép

Vera, 1 éves Benci tündéri!!!! KépKép Mostmár látom, h a huncut mosolya az valszleg apáé, az ugráló labdás képen nagyon egyformák KépKépKépKép (érdekes, amelyiken meg veled van, rád hasonlít Kép de tényleg!)
Én is emléxem, 1 évvel ezelőtt, amikor Benci megszületett, Ákos teljes extázisban írt be a MÁVos topicba és az a kép Benciről, már akkor is nagyon gyönyörű volt Kép Tényleg, meg is nézem, ha már Gabi ilyen jó 5letet adott Kép Várjuk ám a 7végi ünnepség képeit is, nem baj, ha sok Kép

Gabi75, nagyon szép méretei vannak Dávidnak. Bevallom, először csak lstem, h mi az a sok szám, miért 5 számot írsz (11600) és nem négyet... de én a pici súlyokhoz vagyok hozzászokva, hülye vagyok KépKépKép Amúgy Dávid szerintem is kis vasgyúró... de láthatnánk róla új képet? KépKépKép

Anita, végre itt vagy! Nagyon sajnálom, ami a keresztapáddal történt Kép
Szépen járkáló Robó is nagyon hiányzik - élőben is úgy látnám már! Képet kaphatunk róla? Jobbulást neki! Gyógypusssssssz

Barbi, hogy van Ádi? Remélem jobban, de neki is mennek a gyógypuszik!Kép

Még Zsizsa Gabiját meg kell dicsérnem, annyira édi a képeken KépKépKép

Én is teszek fel képeket, tudom, h most tettem fel, de annyira édi ez a Hami. Szóval kipróbáltuk az állatkerti játszóházat, megmutatom, hogy sikerült.
Először is az állatkertben minden állathoz be kellett - volna - menni. A játazóházban meg a kedvenc a kocsi volt + a hintaló + a babakocsi + a csúszda - erről nincs kép. De az egészet nagyon élvezte, ki is purcant, nála jobban, már csak én Kép

Kép
Kép
Kép

Pusszancs
Ann
annann

Sziasztok!

Emmának Boldog első szülinapot kívánunk!

Gabi: köszi Dorina nevében is a köszöntést!

Dandy, Dorina, Martin
dandy

Hahó!

Emmának boldog szülinapot!Kép

Zsizsa és Gabó

Kép

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

A kis Emmának boldog egyévességet kívánunk!

Hanzi+Marcus

Kép
hanzika

Sziasztok!

Csak gyorsan pár sort írok mert már ezerrel készülünk a holnapi vendégségre főzésilegKép

Gabi!
Szép méretei vannak ZsoltikánakKép Bár egy kicsit meglepődtem, mert Bence is hasonló, 79 centinek mértük (de ez csak kb. mert nagyon mozgottKép), viszont ő csak 8,5 kiló. Zsoltika nekem nagyobbnak tűnt centiben is.

Ugye azt mondják hogy 1éves korukra meg kell háromszorozni a születési súlyukat. Na ez nekünk sikerült (ja , 2150ről nem volt nehézKép) de ha normál súllyal született volna Bencus, mondjuk 3300grammal, akkor már nem lenne meg. Még így is sokszor vékonynak találom Bencét mert mostanában olyan igazi "gyerekkeze" lett, tudjátok nem olyan párnás már, hanem olyan kis laposKép A combija viszont még mindig jó husikaKép

Ann!
Jaj, nagyon drága Hami a képekenKép Azon nevettem hogy szinte ugggyanilyen képeink vannak a játszóházbólKép De még a beállítások is!

És tetszett a játszóház neked is? Nekem nagyon, én már jártam egy pár helyen a nővérem kislányával és azok nem voltak ilyen igényesek.

Képzeljétek én is megnézegettem a születéskori képeit Bencének most hogy 1éves lett és olyan jó volt nosztalgiázni kicsit. Bár szerintem ő egyáltalán nem felismerhető a képeken, mármint a mostani kinézetéhez képest teljesen más volt. De majd holnap teszek fel ilyen volt-ilyen lett képeket és majd ti eldönthetitekKép

Sok pussz mindenkinek,
Vera

KépKép Kép
76vera

Emmának Boldog szülinapot!

cory

cory
Budapest

Nekem is van ilyen volt/ilyen lett képem

1 naposan:
Kép

1 évesen:
Kép

cory

cory
Budapest

Annnnnn:
Hami nagyon édes! Jövő héten muszáj elmennünk Lacával abba a játszóházba Kép, ha már így dicséritek.

Cory:
Zsoma kajcsizós képe Kép Kép (Már egyedül eszik??)

Gabi:
ja ne búsulj! én már az elmúlt egy évben a következőket törtem össze a konyhában: legalább 3 pohár, tegnapelőtt egy bögre, jénai Kép (ezt tényleg sajnáltam) és a férjem bizti tudná még sorolni lyukaskezű feleségének mutatványait. (Ja meg a szülés után nem sokkal egy vadiúj teáskanna, amit utólag rendeltem a teafőzőnkhöz, mert az eredetit eltörtem, ez nagyon drága mutatvány volt Kép )

Na megyek mozizni, utolsó este Apa nélkül. Mosmá eléggé hiányzik Kép
klarissza

hi

élek még, bár már csak hálni jár belém a lélek.

remélem mostantol egy kicsit könnyebben idetalálok Kép
esélyem sincs visszaolvasni, bocsi.

magunkrol:
bene 13 honapos lett (utolag is köszönjük szépen a köszöntéseket, mert tuti bizti vagyok benne, hogy nem felejtettétek el eme számomra jelentös napot). 3x3at ünnepeltünk azon a héten.
a gyerköc szépen elindult, nem szeret kocsiba ülni, imád autozni és telefonálni, szereti a zenét (de csak az igaz jo ritmust, nem a tuc-tuc-ot)

panna ujra oviba és különorákra jár.

férj önállositotta magát (munkaügyben) igy baromi sokáig dolgozik minden nap. pl. ebben pillanatben jött ma haza.....
orsolya11

kiestem a rutinbol
véletlen elküldtem mielött befejeztem volna.
na mindegy

közben a gondolat kiesett a fejemböl, hiába, 11ora van már.

jo8
orsolya11

Csak gyorsan,mert nekem is most jött haza apa...

Batka Emmájának nagyon boldog Elsö szülinapot kivánunk!!!Kép
Kép

Ádámka javulgat, alig van már orrfolyás és a szeme is javul. Tegnap megkapta az oltását, idáig semmi tünet vagy panasz, viseli mint egy kisvasgyúró...
Kapott egy bilit, már 2-szer véletlenül bele is pisilt, nem nagyon érti mit akarok, de azért elszórakozgat üldögélés közbenKép

Orsi, ezer éve nem láttunk, azért majd irjál máskor sürübben,különösen hiányolom ikertesónkról a hireketKép

Cory, Zsoma kicsinek és "nagynak" is aranyos, ügyesen eszik egyedül márKép!

Ann, Hami is nagyon vagány a képeken,jót nevettem,hogy az autós kép után gyorsan betettél egy babakocsizósat is, elvégre csak lány a lányKépKépKép

Bencének jó kis szülinapi bulizást, már az elö-ajándékok is nagyon jók, majd várjuk a folytatásról a képes és szöveges beszámolótKép

Mindenki mástól elnézést megint, ennyire futotta, talán hétvégén majd több idöm lesz olvasni. (nálunk 3 napos hétvége leszKép) Csak az a kár,hogy már fütünkKép

Gabi75,nem felejtettem el, majd leirom,mikor és mennyi eszik Ádám!!! Ja, és 79 cm, a múltkor elmérték azt a 81 cm-t...Igy is 75 % -os a magassága a korosztályában, vagyis 25 % magasabb csak,mint ö. Itt is inch és pound a mértékegység, illetve az a megszokottabb, de azonnal váltják át kg-ba és cm-be, mert azt is irniuk-tudniuk kell, de szerintem nagyon sokára fognak átszokni véglegesen.

NA, tényleg megyek
Barbi
Egy kép a legújabb szórakozásunkról:

Kép

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Hú mi ez a pangás?Kép Na de majd akkor én írokKép

Szülinap megvolt, nagyon klasszul sikerült minden! 14en voltunk, nagyszülők, dédik, testvérek és azok családjaiKép Bence rengeteg ajándékot kapott, igazából egy darabig nem is tudott velük mit kezdeni, mert eleve nagy volt a meglepődés a sok ember miatt (mire felébredt a délelőtti alvásából már mindenki itt volt), azt sem tudta kire nézzen. De délutánra már mindennel játszott kicsit és naggggyon felpörgöttKép
Kapott vízi játékokat, műanyag állatkákat, textilkönyvet, kisautót, újabb doboz legot, ruhákat és egy bébitaxit, ennek nagyon örültünk mert már nagyon szerettem volna neki ilyet. Van rajta körben leesésgátló és alatta hintalótalp amíg nem tudja lábbal hajtani. De este már ezek nélkül tekertünk végig a szobán és mivel leér a lába, már próbálja saját magát hajtaniKép
Az ajándékokon kívül nagy sikert aratott egy cserepes begónia és egy csokor katonavirág amit én kaptam, ezek állandó visszatérői voltak a délutánnak, ugyanis amint meglátta mindig oda kellett menni és megcsodálniKép
Mindenki nagyon jól érezte magát, kaja fini volt, a torta egyszerűen fantasztikus!!! A Horváth Cukrászdából rendeltük (már nem tudom melyikőtök ajánlotta anno, de kösziKép). Egy tigrist rendeltünk, nagy is volt és nagyon finomKép A szájába tettük a gyertyát és volt rajta tűzijáték is, amiről sajna csak egy kép sikeredett mert pont lemerült a gépKép De gyertyás szerencsére sok vanKép Bencének tetszett a tűzijáték, a tortát nem merte megfogni csak mikor már szeletekre volt vágva, akkor viszont annál nagyobb örömmel nyomta szétKép
Teszek fel képeket is, csak hogy meglegyen a képes beszámolóKép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Cory!
Zsoma nagyon cuki kis 1éves lettKép És ez a kép! Nagyon tetszikKépKép

Orsi!
Örülök hogy újra vagy, írj még többet magatokról és képeket is kérünk ám!!! Már meg sem ismerjük a gyerkőcöketKép

Barbi!
Ügyes Ádi hogy ilyen jól viseli az oltást, reméljük a későbbiekben sem okoz gondot nála!
Kép is nagyon tutiKép

Mindenkinek jó éjt, muszáj lefeküdnöm mert már nem látok az álmosságtól!

Vera

KépKép Kép
76vera

Sziasztok!

Már megint rohanásban vagyok, mint mindig. Meg mostanában olvasós üzemmódban, mert a nagyimnál voltunk, nem voltam itthon. Együtt mentünk Marcussal és anyukámmal (nagyi Nyíregyháza mellett lakik). Marci jól bírta az utat, én kevésbé (sofőrködtem, de fáradt voltam nagyon). Nagyi nagyon örült, de szegénykém már nagyon nem látta Marcust, mert elég beteges mindene (92 éves lesz).

Babócák nagyon szépek és aranyosak (Cory - az ilyen volt, lett kép fantasztikus. Bencéről meg ne is beszéljünk Kép Hami a játszóban nagyon édes Kép).

Én is töröm már a fejem, hogy hogyan is legyen a szülinapja majd Marcusnak. Főleg, hogy mostanában egymást érik a szülinapos napok!

A másik fejtörés meg az, hogy ma hívtak, hogy a lány, akinek a helyére mennék vissza, áprilisra várja a babáját. Kissé sokkolt a hír, bár már vártam valahogy. De én igazából nyárra terveztem a visszamentelt.... még nem publikus számomra a hír, csak fülest kaptam. Ha nem megyek az ő helyére vissza, akkor vszleg azon az osztályon, ahol 11 évet lehúztam, nem lesz hely. Ugyanakkor kicsit Marcust is sajnálom. Nem tudom, mit tegyek.

Vera,
Egy kérés: meg tudnád adni a gyógytornász elérhetőségét? Egy ismerősöm babája hasonló cipőben jár, mint ti Bencussal és nagyon el van kenődve. A Dévénynél gyógytornászt ajánlottak. Előre is köszi (emilben várnám az üzit, köszi!).

Jó éjt!

H.

Kép
hanzika

Barbi!

Tuti ez a kép a bilis Ádibádiról!

H.

Kép
hanzika

Sziasztok!
A legfontosabb: Nagyon BOldog Szülinapot Bencinek, Zsomának és Emmának (késve bár de törve nem) és végre pontosan Martinnak!

Mi megvagyunk, BOti szépen jár, beszerzett egy nagy moncsicsit amugy szokunk a bölcsibe és rohngálunk mint az örültek. Sok dolog és sok gond van. Azért majd jövök.

Üdv, Edit

Edit

KépKép
KépKép
szedit

nagyon boldog szülinapot kívánunk mi is minden szülinaposnak!!!!

Bence, Emma, Zsoma, Martin, sok boldogságotKép

Sajnálom, hogy nem tudok mostanában sokat jönni, de ezerrel csinálgatom a honlapomat egy barinőmmel közösen.
Jól vagyunk, Bencének jön a foga, így nem hajlandó szilárdat enni (biztos fáj, mikor rág) és minden reggel úgy megy a hasa, hogy fürdetni kellKép

Nézzetek be ti is az oldalraKépRegisztrálni is érdemesKép

http://gyerekruha.uw.hu

Zsófi

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Martinnak boldog születésnapot!

Hanzi+Marcus

Kép
hanzika

Dandy Martinjának nagyon boldog első születésnapot kívánunk!

Kép

Bence és Vera

KépKép Kép
76vera

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?