Sziasztok! Vera, nagyon-nagyon jók a képek! Micsoda mosolygós Bencike, látszik hogy nagyon élvezte a szülinapját
Szépek az ajándékok is. És az átaludt éjszaka is szuper, igazán nagyon ügyes Bencéd! Én épp ma nézegettem a MÁV-os topicot, pontosabban az 1 évvel ezelőtti írásokat
Emlékeztem, hogy mikor megszületett Bencike, akkor Ákos rakott fel róla képeket
Akkor írtam az első hozzászólásomat a Babanetre, gratuláltam is nektek. Hihetetlen, mennyit nőtt-változott, ugye?
Klarissza, húha, nagyon lementek rólad a kilók! Gratulálok! Hát én Zsoltika születése után csak híztam, mert rengeteg cukros üdítőt ittam
Végül most nyár elején telt be a pohár
Azóta már több mint 6 kilót adtam le, részben azzal, hogy nagyon ritkán iszom már cukros lötyiket, részben pedig azzal, hogy elkezdtem a Norbi UpDate módszert (ez itt a reklám helye
) Különben a fogyókúrás topicban vannak "sorstársak", nagyon jó kis csapat, ha gondolod nézz be oda is
Brigi, köszönjük a dicséretet
Hogy vagytok? Pocibabád növöget? Remélem, nem viselnek meg nagyon a frontok.
Eszti, gratula Ákos fogacskáihoz
Zsoltika is mászik még főleg
Bár ő majd' 1 hónappal fiatalabb Ákosnál, de tényleg nem kell aggódnod
Anita, ügyes Robóka, gratulálok a totyogáshoz és a pusziadogatáshoz is
Náthájához jobbulást!!! Sajnos én nem láttam az a táblát, amit keresel, de nekem megvan a könyv (ABO-Terv, vércsoportdiéta). Ha érdekel, nagyon szívesen kölcsönadom (mi nem használjuk).
Köszönöm a választ a tehéntejjel kapcsolatban
Én is úgy tervezem, hogy később vezetem be, ráér majd ha nem szopizik Zsoltika. A cicifájás pedig kezd javulni, bár még mindig nagyon fáj, amikor elkezd szopizni Zsoltika, de azért kibírom. Csak rosszabb ne legyen
Barbi, nektek is jobbulást! Szegénykém
Zsoltika is imádja tologatni a babakocsiját
Ez mindennapos program, csak az a baj, hogy ha meglát a földön valami érdekeset, rögtön felvenné (falevél, kupak, bármi eldobott cucc). Na ezt nem engedem, neki meg nem tetszik
Ezért aztán inkább a játszótéren gyakorlunk, ott van ilyen jó kis puha kőszerűség (nem kő
), az legalább nem is hideg, ha lehuppan
Köszönjük a bókot
Nem vagyunk mi olyan fiatalok! Én 28, Zsolti (férjem) 29 múlt. Na jó, öregek sem vagyunk
De tényleg nagyon jólesett, amit írtál
Gabi75, nagyon jól hangzik az apartmanotok
Biztos jól érzed majd magad! Majd tegyél fel képeket róla! Ez a babysittelés is nagyon jól hangzik, jó sokat fizetnek érte. Ügyi vag, hogy így besegítesz a családi kasszába
<font color="0000ff">No most értem a végére, mindent leírtam, amit akartam
Ma olyan fejfájós napom volt
És képzeljétek, tegnap véletlenül leesett egy üvegpoharunk az étkezőben
Persze a kőre zuhant, millió darabra tört. Nem is a pohár miatt voltunk bajban, de összeszedegetni, felporszívózni, felmosni... Aztán még jó sokáig vizslattuk a járólapot a férjemmel, nehogy még egy icipici darabka is maradjon, mert Zsoltika is szokott ott bóklászni, nehogy beletenyereljen
Szerencsére nem volt gond ma, úgy látszik minden darabot felszedtünk.
Ami viszont jó: Zsoltika egyre ügyesebben és gyakrabban lépeget kapaszkodás nélkül
Persze még keveset, 2-3 lépést, de úgy látszik, elkezdte ezt is
Azt hiszem, hamarosan én is szaladgálhatok utána
Késő van, megyek aludni, jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>