Sziasztok, jó estét!
Ági! Köszi a bölcsi infót, én is elégedett voltam az óvárosival, az uncsitesó odajárt, szerintem nagyon jó kis böli. Nagyon jó gondozónénink volt, imádott odajárni a Bius.
Timi! Örülök, hogy újra vagy. Jó kis hét van akkor mögöttetek. A szánkós sztori haláli. Szerencsére Lara nem keresi, úgyhogy nem kell a füvön húzkodni.
Nem semmi kiscsaj Ágikád sem.
Melinda! Ügyes vagy, hogy ennyit melóztál ma. Tegnap én is megkértem Apát, hogy vigye el Larát egy kicsit sétálni, hogy gyorsabban haladjak. El is vitte, de háromnegyed óra múlva már otthon voltak.
Mindegy, nem baj, azért addig is haladtam, de azért szükségem lett volna még egy órára. Mondjuk azt gondoltam, hogy annyit azért nem lesznek el, de nagyon gyorsan szaladt az idő. Mindegy, azért elkészültem.
Nekem eddig jó véleményem van a Tescos bodykról, nem nyúlott meg a nyakuk és az áruk is nagyon jó szerintem. Én meg valahogy a C&A-t nem szeretem. Még csak egyetlen egyszer fogtam ki ott egy jó kis bélelt farmergatyót a Larának, még mikor 8 hónapos volt. Aztán ennyi. De mivel nem szimpi a bolt, ezért nem is nagyon megyek oda, hát nem is csoda, ha nem fogok ki semmit.
Topiktali? És kivi vagy a lábbal lefogásra? Na, azt el is hiszem
, csak nem tudom, hogy meg tudom-e ismételni
. Örülök, hogy szórakoztatnak a történeteink, csak várd ki a végét, Te is leszel ám ilyen cipőben!
Nem győzöl majd futni Dávid után! Dávidbaba haláli cuki a durcis képen. Nem igaz milyen pofákat tudnak vágni, teljes meggyőződéssel.
Edit, Melinda! Gyerekeink "csajozása", "pasizása" haláli. Larám is stíröli a faszikat. Vele aztán lehetne pasizni. Úgy tudja őket nézni, hogy még a legelvetemültebbet is mosolyra fakasztja. Meg köszönget az utcán
! Ha jön szembe valaki és elmegy mellettünk, mondja neki, hogy szia. Van aki visszaköszön, van aki úgy meglepődik, hogy csak mosolyog, van aki csak továbbmegy.
De általában veszik a lapot, én meg jót mosolygok. Olyan kis édi.
Évi! Jó, hogy megjöttél, örülök, hogy lehiggadtál, mondjuk kellett hozzá idő!
Gyönyörű Gergő a képeken. Igazi kispasi. Hogy sajnállak, hogy nem főzhettél tegnap.
Jók az ilyen hirtelen meghívások, nem?
Örülök, hogy Te is a bőgős anyukák sorát gyarapítod. Akkor ez asszem kódolva van szülés utánra. Mondjuk én előtte is tudtam bőgni, na de azóta......
Ma is felelevenítettem anyukámnak a csecséktől való búcsúzkodást és megint elpityeredtem, persze anyu is. Hát hiába a gének, volt kitől örökölnöm.
Anna! Írtam privit.
Mi voltunk délután fodrásznál. Anna kérte, hogy rakjak fel képet, de ez megint nem jött össze. Apa próbált lefényképezni minket, hármat elcsattintott, de mindegyik homályos lett. Nem tudjuk miért, mondjuk már tök le volt merülve az elem, lehet, talán azért. Nem tudjuk, de most töltjük az elemeket, apa meg megunta a fényképezést. Bocsi, Anna.
Mondjuk el kell mondjam semmi különös, csak vörös vagyok mint a róka, mondjuk Lara édi lett a kis gomba fejével, de hát Őt meg azért mindig látjátok.
Ma fél 5-kor hívott a védőnő, hogy holnap jönne látogatni. Hát mondom jöjjön. De a lottó ötösöm így jönne be, mert épp ma mondtam anyukámnak, hogy már 3 hónapja nem volt a védőnő, tuti be fog jelentkezni. Hát így is lett. Úgyhogy holnap délelőtt jön. Azt mondja a telóban, hogy mikor alszik a Lara. Mondom, olyan fél kettő körül teszem le. Azt mondja, és délelőtt nem is alszik? Mondom nem, hát már két évesek leszünk (már több mint egy éve nem alszik délelőtt). Erre, Ő azt hitte, hogy ebéd után leteszem!
Mondom persze, hogy leteszem, egykor ebédel, fél 2-kor már alszik. Nem értem..... Na mindegy is. Csak délben lehet letenni egy gyereket, vagy mi? Nálunk ez a kialakult rend, és nekünk így jó. Remélem már nem fog jönni többet, mert majd márciusban látja Larát a kétéves státuszon, aztán csak nem jön már. Semmi bajom vele, de itt nagy divat, hogy állandóan jönnek látogatni. Mondjuk egy éves kora óta nem olyan sűrűn, de előtte.... Havonta jött, két hós koráig pedig hetente. Amúgy rendes nő, de őszintén szólva nem szeretem, hogy nem mond pontos időpontot, csak, hogy délelőtt, volt, hogy már ebédeltettem a gyereket mikor ideért, már tök hisztis volt a Lara mire le tudtam rakni, volt olyan is, hogy a gyerek végigaludta a látogatást, és különben is utálom, hogy itt várom, aztán ki tudja mikorra ér ide, a kutyát be szoktam csukni, de így azt se tudom, hogy mikor, nem beszélve a főzésről, stb. Na mindegy, nem nyafogok tovább, túlleszünk ezen is, aztán kész. Kicsit antiszoci lettem?
Jujj, kéne mennem fürödni, meg még ki kell szednem a szárítót.
Jó éjszakát Mindenkinek!