Hoztam olvasnivalot
Na hat mar lehiggadtam ugyhogy nem is akarom elmondani de a fejem kb igy nezett ki este:
Elindultam dokihoz erre kiderult,hogy nem lehet A.E. kartyaval ott fizetni...nekem meg a masik kartyamon nem volt 750$
hivom apacskat aszongya,hogy kerjek szamlat,hogy majd befizetjuk...na mind1 hosszu leirni a lenyeg az mar multheten mondtam neki megyek dokihoz...tudta,hogy A.E-szel nem lehet ott fizetni es nekem az a kartyam van
es wazze ezeket is mar 2napja hivogatom hogy megis mennyi az az annyi es uccso pillanatban mondtak meg mielott ugye indultam,hogy a specko vv az 500$
Parom melozik en meg mennek vgyis mentem is penz nelkul...aztan kitalaltak,hogy parom jojjon oda kifizetni,o meg azt mondja megadja telefonon a kartyaszamot meg ilyenek....az ezeknek meg nem volt jo...aztan annyiban maradtunk megcsinaljak a vv-t es majd beviszem holnap azaz ma.
A lenyeg az az egeszben,hogy annyira bepipultam es kijott rajta az ideg
Hogy wazze en meg mielott kijottunk mondtam paromnak,hogy mi lesz a biztositasommal?Mert hogy itt milyen draga minden ha nincs es o meg ahhh me lenne ma draga....es lokette a hulye dumajat...most meg itt vgyunk dokihoz kell mennem...penz otthon nincs....ilyen hulye kartyam van amivel fizetni lehet de levenni penzt nem...es az osszeg is sokkolo ebben meg az uhu benne sincs
Na persze azt is kertem mert aggodtam a miomam miatt de mint mondtam megnezte a doki es a mehet nem zavarja nem deformalja el igy a terhessegnel semmi problemat nem okozhat ami engem ngyon megnyugtatott raadasul azt is megmondta melyik fajta mioma ez es a jobbik ami meg nincs bent a mehfalban
Szal elmeletben az uhu meg 200$ de en mar lesz@rtam mert en megmondtam neki elore,en nem fogok azert nem csinaltatni meg valamilyen vizsgalatot mert draga
Japoban is volt biztositasom otthon is van
Itt meg azert nincs mert nem vgyunk hazasok
Ugyhogy nem erdekel
Csak szar volt maga a tudat,hogy nekem kell szegyenkeznem,hogy nem tudok fizetni(jo nem nagy dolog mert meglehet oldani)meg,hogy itt kell kerdeznem mindig mi mennyi mert nincs biztositasom es brutal arak vannak annelkul,meg ugy amugy is....
Itt vgyok omiatta es az a minimum hogy ilyen helyzetekbe nem kerulok,es akkor meg szoba jott a lombik is a dokival.(Ez a magyar doki akinel anno nyaron is jartam)Mondtam neki,hogy ha nem tudok hazamenni februarban a vizum miatt ami isme\t egy marha idegesito dolog
akkor igenis lessz itt egy en nem erdekel,hogy mennyibe kerul
(Asszem 12ezer$ vgy valami ilyesmi es ez mar akcios
)
Szal marha szarul esett,hogy ilyen limited eletem van es minden a hulye szabalyoktol fugg es akkor en hogy erezzem igy jol magam jarkaljak el bulizgatni meg baratnozni
eeeees kibuktam a dokinal mar alig birtam visszatartani a sirast
O is azt mondja van nekem bajom epp eleg amig idegeskedhetek(ugye ez a magas FSH
)
Aztan marha pipa voltam elmentem szoliba,boltba aztan este meg csinaltam rizseshusit
Es mikor a tepsibol kivettem a labost annyira nem szoktam en labost tenni a sutobe...es kozben Patinak panaszkodtam a skype-on mondom leveszem a fedot megkutyulom a rizst erre wazze 200fokos volt 3ujjam odaegettem
de leginkabb a mutato ujjam a finger printem remelem megmarad
Meg jo hogy azonnal hideg vizet tettem ra mert igy nem lettem holyagos most megvan kemenyedve a bor es kivan szaradva
Hozattam ra kremet apacskaval.O meg kozben kerdezte mi volt dokinal(jott a kedveskedes mert erezhette gaz van) meg mi lesz a vacsi?Meg hogy huh az jol hangzik.Este persze mire hazaert lenyugodtam (este 10re) evett azt mondta fini na ilyet se mondott mar honapok ota
Aztan mentunk csicsikalni ejfelkor
Szal nem borultam ki neki....mondtam mennyi volt es azt is,hogy en meg plusz kertem uhut ami elmeletben 200$ de nem tudom mennyit szamol fel ra doki mivel mindent kedvezmennyel kapok.
Megmutattam neki azt a speco vv-t is,hogy mire van mikor mi japanban rakerdeztunk a dokinal,hogy meglehet-e mondani mennyi idom van hatra o azt mondta nem lehet...
Erre megiscsak lehet milyen jo ma
Szal szent a beke vengekunk elment tegnap,ora megerkezett a falra,etkezobe is megjott a kis bufe szekreny van minek mondjak...penteken megyek megnezni a japo sulit.
Huuuh na ennyi
Ma megyek befizetni aztan hatha lesz mar eredmeny
de a speckora varni kell 1hetet
tukon ulok
Ugyhogy csajok kerek most sok sok drukkot ehez a jo specko vv eredmenyhez!