Új privát üzeneted érkezett!

Szégyellem, hogy ide nem írtam, Lexi szilveszterkor elindult, azóta pedig minden nap egyre többet kotor. :D Persze még nem teljesen stabil, de nagyon lelkesen gyakorol. :D Én meg borzasztó büszke vagyok rá! :D 11 hónaposan 9540 gramm és 75,5 centi volt.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Noci
Ugyi voltal reggeli ugyben...en sajna a kajabol nem ngyon tudok lefaragni...inkabb mozgok :oops: Tuzijatek kicsit fustos volt igy sok nem latszodott a fele utan de marha szep volt. 8) Ujevi fogadalmakat meg nem szoktam csinalni am mert en szerintem ha valaki akar valakit akkor azt anelkul is megteszi :roll: nem kell ahoz az ujev ne igaz :wink: Csakhat apacska szerint valaminek kell lennie :roll: Cigirol is egyik naprol a maikra mondtam le 2szer is :!: sajat elhatarozasbol 8)

Kata
Na tudtam,hogy kihagytam valakit :oops: varjuk am a fotokat es elmenybeszamolot 8) Valamelyik nap megneztelek tteket iwiw-en 8)

Kitty
Nekem olyan hobbit KELL valasztanom amivel nem itthon ulok :oops: mert ugye paromnak ez a baja...ugyhogy megyek suliba angolt vgy japant tanulni,festeni tanulni,tenisz,korcsoja ilyesmi de van meg 1-2dolog amire rakell keresnem....mert erdekelnek de nem akarok hulyeseget mondani hogy mi is a neve :oops: Aztan gondolkozom a pszihomokuson is mert ngyon jo lenne neha kiadni magambol a gozt es itt amcsiban allitolag mindenki jar :shock: szal ha elmegyek akkor senki nem nez hulyenek vgy gyagyanak :roll:

Furti
Dolgozni nem tudok...nem is akarna mert azt mondana,mint japanban amennyit keresnek annyiert inkabb uljek otthon es csinaljak mast...nem azzal van a baja...azzal,hogy engem semmi nem erdekel...semmivel nem tudom lekotni magam csak itthon ulnek a gepen allandoan :roll: szeretne ha normalis emberi eletet elnek...baratokat szereznek es elveznem az eletet(foleg ,hogy finansziroz is barmit amit szeretnek)az a baja,hogy nem hasznalom ki a dolgokat es talan ez avarja a legjobban :roll:
Szal munka kilove...neki az kell hogy eljarjak csinaljak rendszeresen valamit amit szeretek,baratokat szerzek eljarogatok veluk is tudod amit a normal emberek csinalnak :? Magyar barinok aaah az egyik az aki 2het mulva valaszol egy sms-re :shock: szerinted? a masik meg itt dolgozik 10utcara tolem de o nem jon fel hozzam mert neki errefele nincs dolga :shock: en meg nem fogok allandoan kavezokban ucsorogni,hogy talalkozzunk foleg -7fokban nem :roll: Az uj magyar lany az unnepekre kiment a varosbol mert o nem itt lakott manhattanban es most keres itt lakast.Ugye a het most kezdodott ugyhogy majd lassan jon vissza es lesz magyar tali is jovo heten azt hiszem.Sajna itt mindenki ilyen :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


"A szerelem olyan, mint a kábítószer. Először eufóriába esel, és teljesen átadod magad az érzésnek. Aztán másnap többet akarsz. Még nem váltál függővé, de annyira jólesett az az érzés, hogy azt hiszed, ura tudsz maradni a helyzetnek. Ha két percre eszedbe jut a szeretett lény, hát három órára elfelejted. De aztán szép lassan rászoksz, és teljesen függővé válsz. Ekkor már három óráig gondolsz rá, és csak két percre tudod elfelejteni. Ha nincs a közeledben, ugyanolyan rosszul érzed magad, mint a drogos, aki nem kapta meg az adagját. És ahogy a drogos képes lopni és megalázni magát, hogy megkapja, amire szüksége van, te is bármit hajlandó volnál megtenni a szerelmedért. "

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

 
 

Szép jó reggelt!

Ma már reggel 7-kor el lapátoltam a havat! Jól esett csak nem tudom mitől, de az a legujjabb divat, hogy amint lehajolok a hátam majd le szakad! Már a manó fürcsiztetése is lassan kezd nehezemre esni, de ezt nem hagyhatom! Eddig azt gondoltam a terhesség az oka utána a tul súly, de ezek szerint lehet valami más van a dologban! Csak még rá kell jönnöm, hogy mi az! :roll:

Fürti! Nem csak a cukrom miatt fogyizom, bár hazudnék, ha azt mondanám másmiatt csak! Azaz benne van az is a pakliban! Bár rég nem mértem a cukrom, de ha nem is magas akkor is jobb lenne ezt elkerülni szerintem! Így maradok a diétánál!! :wink:

Brid! Teljesen igazad van a fogadalmakkal kapcsolatban! Ha valaki igazán akar valamit ahoz nem kell várni az uj évig! Bár basszus én a cigivel elég szarul állok bevallom! Amint elment a tejcsim és csak gyültek a gondok basszus ujra elövettem apa legnagyobb bánatára! Tudom az nem mentcség, hogy sokkal kevesebbet szívok, de most mi a frász tegyxek! Én ezekben a cigi elvonokban nem hiszek szerintem csak akarni kell! Talán az is meg lesz egyszer! :roll: :wink: Remélem!
A tűzijáték mindig füsttel jár, de gondolom ezek szerint ez most nagyobb volt! DE azért élvesztétek gondolom!
És ez a vers vagy monolog vagy nem is tudom mi ez konkrétan nagyon jó!!! Tetszik nekem!

Beze! Gratulálok, Lexike elindulásához és, hogy öszinte legyek én is sajnálom, hogy ezt eddig nem írtad nekünk, de jobb késöbb mint soha! És igen is büszke lehetsz rá!

Enis???? Merre jársz te csájé??

Dorka! Hogy vagy drága????

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Itt lennék,
gondoltam ideérek még mielőtt hiányolnátok...de nem sikerült :roll: így meg olyan,mintha arra várnák,hogy emlegessetek,pedig dehogy,de becsszóra alig van időm élni.Mikor itthon vagyok egyfolytában csörög a telefonom,még az emailjeimre sem volt még időm válaszolni,amiket Karácsony előtt kaptam.

Csak panaszkodni tudnák,ehh:x Mondjuk imádom a pörgést,de néha visszasírok egy-egy semmittevős napot.
Próbálok jönni és reagálni név szerint,talán egyik késő este,ma vagy holnap,de nem akarok olyat ígérni,amit úgysem tartok be :oops:

Lassan amúgy idegbeteg leszek,komolyan, a barinőmék harca folyik tovább,írtam,a férje elköltözött,de elhagyta végül a csaját,és akarja,hogy a barinőm a gyerekkel hozzá költözzön(bérelt lakást).Na,de közben meg ugyanolyan flegma,tűrelmetlen a kicsikkel és a feleségével is...szóval mintha neki a félrelépés kijárt volna...semmi megbánás,igyekvés,változás...És a legrosszabb,hogy mindkét fél tőlem akarja ,hogy a másikat le/rá beszéljem a költözésre.Hiába mondtam,hogy ezt nekik kell megbeszélni,eldönteni,egyszerűen nem tudnak kommunikálni,egyik hív engem,hogy mondjam meg a másiknak ezt vagy azt...és fordítva.Nagyon xar :?
Velem ennyi "újdonság" van.

Szilveszter eltelt,férjem influenzás volt végig Olaszo.-ban,de amúgy abszolút semmit nem tudtam shoppingolni sem,mi 2-án reggel repültünk vissza és pont aznap kezdődtek az árleszállítások,így meg csak bámultam,ilyen árakat még sehol sem láttam,mint ott :shock:
A - fokok után jólesett az ottani 17,a fák tele mandarinnal meg citrommal,minden zöldell :lol: Viszont 1-én akkora szél volt(közel laknak a tengerparthoz akiknél voltunk),hogy ki sem bírtunk mozdulni egyáltalán. :roll:

Ne haragudjatok,hogy most csak magamról írtam,jövök majd... :oops: :wink:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Csak most tűnt fel mekkora marhaságot írtam a házasságos vonalzómhoz :oops:
Bridget,
miért nem szóltál? :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Enis!

Hát nem irigyellek a kedves barinődék miatt! Hogy lehet, hogy 2 felnött ember így ne tudjon megállapodni egymás mellett! Vagy menjenek külön azt kalap kabát! Bár ha én lennék a csajszi herlyében lehet én se lennék külömb nem tom!

De az olasz országi kis kiruccanás miatt marha irigy vagyok! Nekem is össze kéne szedni ismiket külfölkdön! Hogy ha kimegyünk akkor legalább a aszállás helyért ne kelljen sokat fizetni! Meg a repülésért is egy kicsit! Nagyonb szeretnék repülni! meg télen látni zöldellö citrust?? Ez nekem maga lenne a csoda! DE nem baj, majd jól megnyerem a lottot és akkor megyek!

A pörgést én is szeretem, de csak egy bizonyos pontig! És amugy ha az megnyugatat én is csak tegnap néztem meg a december elejei email-jaimat!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok Csajok!

Pár órával ezelőtt írtam egy hosszú levelet, ami eltűnt :twisted: Megpróbálom újra.

Beze, hát ez szuper, örülök neki, hogy ilyen ügyes ez a kis manó!!!

Brid, fallabda? Beszélhetnél azzal a magyar csajszival, és mehetnétek együtt, biztos jó kis időtöltés lenne, ez csak egy tipp.
Testmozgásnak sem rossz, én nagyon szeretek, bár már elég régen voltunk.

Nócika, őszintén és töredelmesen bevallom, hogy én is dohányzom.
Többször próbálkoztam már a leszokással, pár hétre le is tettem=idegbetegség
Szóval mindig rágyújtottam újra. De igenis nagy eredmény, hogy kevesebbet szívsz, én is kevesebbet szívok, és örülök is neki. Tudom, hogy le kellene szokni, főleg ha babát szeretnénk, de aki nem dohányzik el sem tudja képzelni, hogy milyen nehéz dolog is ez. Gyenge vagyok, nincs elég akaraterőm, tudom.

A hátad.... Nem lehet, hogy a gerinced szórakozik? Nekem is voltak hasonló jellegű problémáim, még gimiben, orvosról orvosra jártam, míg az egyik röntgenorvos a sok közül észrevette, hogy nincs S alak a gerincemban, hanem teljesen egyenes. Azóta is gyakran fáj, de már hozzászoktam :?

Enis, háát , ami a barátnődékkel van, abba szerintem ne menj bele. Az ilyen esetekben, mindig az szívja meg a legjobban, aki segíteni akart. Vagy azért, mert kibákülnek, vagy azért mert különválnak az útjaik. Nem irigyelem a barátnődet, szemét egy helyzet.

A kocsma......Hát én nem tudom, hogy mikor lesz ennek vége. Hatalmas, mínusz, idegeskedés, veszekedés.
Féltem a kapcsolatunkat is, mert mindketten feszültek vagyunk egyfolytában.
Úgy néz ki per lesz belőle.
Pénzünk nem marad. Most kéne egy segítő angyal, de csodák nincsenek, abba már nem hiszek.
Teljesen tönkrementünk anyagilag, és minden kilátástalan.
De ahogy telik az idő biztos könnyebb lesz.

Vicces nem, folyamatosan azon dolgozom a munkahelyen, hogy a szegény embereknek támogatást szerezzek, iskolába járjanak, könnyebb legyen az életük.
Most meg mi, amit kemény munkával szülői segítség nélkül megszereztünk, mindent elveszítünk.
Még olyan barátunk sincs, aki átmenetileg kölcsön tudna adni.Mindenki szar évet zárt.

Szóval kaki! :evil:

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Jelentem én is élek!!!

Az ünnepek jól teltek és nyugodtan,békésen!
Babaprojekt átmenetileg szünetel,mert beszéltem dokimmal és újra szedek hancúrbogyót,kb 3 hónapig.Egyrészt azért mert a menzim nem épp volt eddig normális és lehet ez egy kicsit helyre rázza,meg hát arról is beszélgettünk vele hogy a párom mostanában nem igazán volt aktív az ágyban és így nem érzi kényszeresnek az együttlétet.Idő kell neki is ennyit mondott,ha meg továbbra is baj van vele akkor menjen el egy orvoshoz kivizsgálásra,majd ő ajánl egy kollégát,így mondta :wink: Szóval ez a nagy harci helyzet nálunk 8)
Ez az anyagi dolog nekünk is nagy dilemma most nálunk is,mivel idén végez lánykám és itt van a szalagavató,ballagás meg minden ami ezzel jár :? Csak pénz nincs igazán rá így érdekes mutatvány lesz mindent kihozni a nagy semmiből,de nem aggódok mert eddig valahogy mindig lett pénzünk amikor épp a legjobban megvoltunk szorulva :wink: Hiszen van mamája meg apja is ennek a gyereknek :wink:
Van már terve is hova megy tovább tanulni!Szegedre vagy Pestre ahol a keleti kultúrát tanulhatja és japánul is megtanulhat,ez tök szupi!Remélem sikerülni is fog!Mondjuk az Eltére nehezebb bejutni de Szegedben bízom hogy sikerül!!!

Na most önző módon csak magamról írtam és nem reagáltam senkinek :oops: Ne haragudjatok!

MINDENKIT NAGYON PUSZILOK ÉS ÖLELEK!!!!

Kép
anyci
 
 


Szal talaltam tegnap japan sulit januar vegetol kezdodik.Tenisz oktatot is talaltam mar irtam nekik emailt 8) A festosulival is felvettem a kapcsolatot a heten mind2sulit megnezem ha etszik befizetek rajuk 8) Mellette megyek a gym-be meg jogara mikell meg nem igaz :D Remelem ennyi hobbi mar eleg lesz apacskanak :roll:

Beze
Na akkor jon a fogyokura nalatok is :lol: Rohangalhatsz mostmar :lol: :lol:

Noci
Hat tudod ha mar nem szoptatsz akkor vegulis mind1...bar en nem hiszem,hogy bagzanek baba mellett mert ha osszepuszilgatom cigiszagu lenne :roll: Persze ezt most en mondom aztan meg ki tudja mi lesz :oops: Tuzijatek azert jo volt csak a lakas masik vegeben mi meg a tevet neztuk inkabb 8) Az az idezet nekem is ngyon tecc.Mondta anyu 20cetis ho esett :shock:

Kitty
THS-ra ma megyek megnezik az FSH-mat is :shock: tok izgulok :roll: Koszi a drukkot!!!!

Enis
Baratnodek sztorijahoz no komment :? De jo lehetett 17fok :shock: :wink: kepet kerunk :!: Shopping nem volt pedig ott jo csimmak vannak :roll: Este gyere 8) Nem is figyeltem az irast a vonalzidon :oops:

Dorka
Ari vgy :lol: Fallabda nem is rossz otlet :wink: Utananezek bar a tenisz jobban erdekel 8) Sajnalom,hogy meg mindig all a bal az italoz miatt :? kapcsolatotoknak ez nagy proba lesz :roll:

Anyci
Matol majd en is szedem a hancurbogyot 8) ma vervetel utan :roll: De azert gyere beszelgetni babaprojekt nelkul is lehet. :wink: Alexandranak meg hajra drukk a japan nyelvhez nem olyan nehez am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Bridget, abba is beleszédülök, ha nézem. :lol: Ma gyakorlatilag egész nap kotort, és nem engedi, hogy segítsek neki.

Enis, én nem közvetítenék kettejük között, lehet, hogy tényleg te jönnél ki belőle rosszul. Aztán ki tudja?

Anyci, akkor 3 hónap múlva megy a drukk!

Nóci, fogyókúra megy, nem nehéz tartanod?

Dorka, köszönjük. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Bridget,ne ezek a hobbik jól hangzanak :D Így aztán tényleg egy szava se lehet apácskának!
Persze hogy jövök azért,addig tartom bennetek a lelket meg szurkolok ezerrel mindenkinek akinek kell :!: :wink: :D
Most te azért kell hogy szedd mert sok peti legyen,ugye?

Beze aranyos vagy hogy előre drukkolsz :D

Kép
anyci
 
 


Sziasztok!

Dejó volt ujra olvasni!

Nos!

Dorka! Én mikor mondom mikor kiderült, hogy babás vagyok abszolut nem volt nehéz megálni a cigit, de miota tudom, hogy ugymond nem ártok senkinek csak magamnak így már más volt a ahelyzet!
A hátammal meg nem tom milesz!

Anyci! Egyáltalán nem vagy őnző! Sőt örülök, hogy egyáltalán jöttél írni magadról!
Lesz akkor dolgotok meg kiadásotok itt az uccso nagy hajrában! Valahogy nem irigyellek, de a lányzodat igen! Én is szívesen lennék most a helyében! Olyan jó volt abban a korszakban!

Brid! Igazad van a cigivel kapcsolatban, de azt tudnod kell hogy kezet azért mosok utána azért már az is sokat számít!!!!!!!

Beze! Most míg nem szükül össze a gyomron teljesen addig nehéz, de már egész jól megszoktam!!!

Nos most megyek, holnap elvileg meg kapja a jánykám a 3 hos szurkát szal nem tom leszek e meg hogy meg minden! Legyetek jó rosszak pusza

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Beze
Hat pedig keszulj fel meg csak kotor nem fut :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyci
Azert kell fogigatlot szednem mert nekem hormon bajaim vannak es ezzel leallitanak minden fele termelodest es amikor jon a kovi lombik akkor mestersegesen mindent bele alapon indulunk 8) lombik elott szokas egyeseknel...gondolom a hormonzavarosoknal :? nekem ugye az FSH-em magas :roll: es ha az magas 3.cn nem is indulhat a lombik :shock: mivel nem vgyok stimulalhato :? ezert kell szednem...az FSH-t leviszi normal ertekre persze ettol nem gyogyulok meg :? de a lombik mehet mert 3.cn tuti normal ertekek kozott lesz :roll:

Noci
Ez a cigis dolog ngyon megoszlik az emberek kozott....en is most mondok ezt pedig bagoztam en is es sosem lehet tudni,hogy fogok-e :shock: en azert nem is itelek el senkit :roll: helyesnek azert nem tartom ha kismami bagzik de ha nem tud rola leszokni hat ez van...utalni ezert senkit nem fogok :roll:

Most nem azert irtam am...csak mert uncsitesom is bagzik mint ha koelezo lenne es olyan fustszagu szegeny kiscsaj :x hozzank mikor jon ugy indul a dolog,hogy levetkoztetjuk ruha mosas este furdes hajmosas mert kesz van csori gyerek(tudom nalatok nem ilyen a hadi helyzet...csak nekem a cigirol ilyen kepek ugranak be :oops: )

Na meg az amikor bagzottam es allandoan felve adtam csokot a paromnak merthogy bagoszagom volt :oops: :oops: bar azt mondta ot nem zavarja es tenyleg 1szer sem tette szova en meg letettem a kedveert :D

Szal kinek a pap kinek a papne :wink:



Drukk mindenkinek csajok!!!! 8) Megyek en meg vv-re 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó éjt mindenkinek!
Kép

Kép
anyci
 
 


Pendi!

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Pendi, boldog születésnapot!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!!!

Csajok! Hogy a frász karikába és honnan szedtek le ilyen képeket??? Valaki elmondaná nekem degu nyelven?? Azaz ugy mintha értelmi fogyatékos lennék?? Mert sajna én nem értek ehez és hiába és probálkozom nekem ez nem megy naaaa!

Pendi! Itt is istenke éltessen soksokásoká!!!

Brid! Értem én, hogy nem itélkezel! Nincs ezzel baj! És tudod mit full igazad van! És az én Petim se bagzik és nézd meg én meg nem tudom letenni! De tudom, hogy egyszer leszek olyan erő és le teszem csak ugy minden fogadalom nélkül!!!!!!!!!!!!! Milyen vérvételre mész???

MI megkaptuk ma a szurkát egész jól viselte! Féltem, hogy gond lesz, de szerencsére nem volt semmi most olyan szépen csicsikál! Olyan édes csajok!!!!!!!!!!!
A védőnőnél megismerkedtem a hátsó szomszéddal kaivel már 5 éve kerülgetjük egymást! Novemberben szülte Hanna kislányát! Át is hivott minket magukhoz! Végre megint egy uj kapcsi! Tényleg baba kellett ahoz, hogy ismerkedjek! Fasza!
Tesom nevében regisztráltam az egyik társ kereső oldalra és ugy döntöttem én keresek neki barinőt! Már elegem van, hogy siránkozik, hogy nincs senkilye! De nem tesz semmit ellene, mert fél az ujjabb csalodástól! Amit megértek, de sajna nincs szerelem riziko nélkül! Meg mindenkinek van egy párja a világban nem igaz??? Kérlek titeket szurkoljatok, hogy meg találjam neki az igazit! Meg amugy is mi is apával így ismerkedtünk meg! Ő volt az ujságban én meg írtam neki és ez lett belöle! A sogornőék is így lettek eggyüt és van 4 közös baba! Szal nem olyan rossz ez!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hahó Csajok! :)

Nócikám, örülök, hogy minden rendben Regikével!!!!Csak figyeld majd, nehogy estére belázasodjon
Na csak óvatosan a társkeresővel, én már majdnem megütöttem anno a bokámat!Beleugrottam egy kapcsolatba, ami tiszta hazugság volt, kiderült, hogy a pasinak felesége volt meg gyereke!
Később az iwiw-en jöttem rá!
:evil:
Privimet nézted?

Pendi!!Ha olvasol, nagyon boldog szülinapot kivánok és kivánom, hogy ez az év hozzon meg minden jót, amit kivánsz!

Beze!Hát ez a kis menyem nagyon ügyes!!Jó korán megindult!!!!
Éjszakák?Nálunk most megint gáz az éjszaka sorozatban.

Bridg, igy már értem a dolgot!!Féltem, hogy meg fogsz sértődni, de látom nem.Igy nekem is világosabb minden már
:) :)
Tök jók ezek a hobbik!!!

Hát nálunk tegnap egy kis baleset történt, Marci rájött, hogy milyen jó rohanni, így fogocskáztunk tegnap a lakásban, és a konyhában az öntvény radiátornál elesett és szegényke beütötte a fejecskéjét, totál lila lett neki és púpos.Gondolhatjátok, egész éjjel nem aludtam, azt figyeltem, renmdben van-e minden.De rá 5 percre már már vigyorgott
Ja, a tesztem meg nega.Nem is tudom, valahol megkönnyebbültem egy kicsit, hogy tudom, hogy mi a helyzet, de csalódott is voltam.
De akkor mi a francért késik, vagy kimarad?
Vendég
 


Kitty
De jo ez a kep :D

Noci
En elmagyarazom neked ha jossz MSN-re 8) vv-rol minnya irok bivebben :wink: Sok szerencset a lanykeriteshez :lol: Nagy fejszebe vagtad a fadat...na ezt jol megaszontam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Most mar igy hagyom :oops:

Furti
Nem sertodom en meg!Sor orulok ha valaki kerdez vgy erdeklodik vgy probal tanacsot adni vgy esetleg mas a velemenye es azt kifejti :!: Ezt szeretem ngyon...mert azzal ha bologattok itt nekem elorebb nem jutok nem igaz :wink:
Jaj az a nagy lila pup nem hangzik tul jol :? :roll: jobbulast..borogattad?Hanyadik napon vgy?szerintem meg csak nem rendszeres ennyi :roll: De ha ngyon zavar menj el dokihoz mert ha hormonproblema akkor a 2.baboca varat meg magara amig nem teteted rendbe :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


vv megvolt ma lesznek eredmenyek az AMH az csak 1het mulva :roll: Neztek FSH,E2,THS es azt a specko AMH 8)

Ez a vv ngyon specko :shock: Most kerestem magyar oldalakat is rola a lenyege az megnezik mennyi kis tuszo van meg a petefeszkekben meg a jovomre :shock: ebbol lelehet szurni mennyi idom van meg hatra babavallalasra... :shock: marhara izgulok csajok lecci szoritsatok most nekem kicsit :roll: :oops:

http://www.otvenentul.hu/page.php?PageID=6779

Bovebben itt :arrow: http://www.google.co.jp/search?q=amh+ho ... d=0CAYQuAE

Meg nem volt idom utananezni.Dokibacsi meguhuzott nem zavaro a miomam,terhessegnel tuti nem fog zavarni,mehem szep nyalkahartya szepen valik le.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hoztam olvasnivalot :oops:

Na hat mar lehiggadtam ugyhogy nem is akarom elmondani de a fejem kb igy nezett ki este: Kép

Elindultam dokihoz erre kiderult,hogy nem lehet A.E. kartyaval ott fizetni...nekem meg a masik kartyamon nem volt 750$ :twisted: hivom apacskat aszongya,hogy kerjek szamlat,hogy majd befizetjuk...na mind1 hosszu leirni a lenyeg az mar multheten mondtam neki megyek dokihoz...tudta,hogy A.E-szel nem lehet ott fizetni es nekem az a kartyam van :roll: es wazze ezeket is mar 2napja hivogatom hogy megis mennyi az az annyi es uccso pillanatban mondtak meg mielott ugye indultam,hogy a specko vv az 500$ :twisted: Parom melozik en meg mennek vgyis mentem is penz nelkul...aztan kitalaltak,hogy parom jojjon oda kifizetni,o meg azt mondja megadja telefonon a kartyaszamot meg ilyenek....az ezeknek meg nem volt jo...aztan annyiban maradtunk megcsinaljak a vv-t es majd beviszem holnap azaz ma.

A lenyeg az az egeszben,hogy annyira bepipultam es kijott rajta az ideg :roll: Hogy wazze en meg mielott kijottunk mondtam paromnak,hogy mi lesz a biztositasommal?Mert hogy itt milyen draga minden ha nincs es o meg ahhh me lenne ma draga....es lokette a hulye dumajat...most meg itt vgyunk dokihoz kell mennem...penz otthon nincs....ilyen hulye kartyam van amivel fizetni lehet de levenni penzt nem...es az osszeg is sokkolo ebben meg az uhu benne sincs :oops:

Na persze azt is kertem mert aggodtam a miomam miatt de mint mondtam megnezte a doki es a mehet nem zavarja nem deformalja el igy a terhessegnel semmi problemat nem okozhat ami engem ngyon megnyugtatott raadasul azt is megmondta melyik fajta mioma ez es a jobbik ami meg nincs bent a mehfalban :arrow: Szal elmeletben az uhu meg 200$ de en mar lesz@rtam mert en megmondtam neki elore,en nem fogok azert nem csinaltatni meg valamilyen vizsgalatot mert draga :twisted:

Japoban is volt biztositasom otthon is van :twisted: Itt meg azert nincs mert nem vgyunk hazasok :evil: Ugyhogy nem erdekel Kép

Csak szar volt maga a tudat,hogy nekem kell szegyenkeznem,hogy nem tudok fizetni(jo nem nagy dolog mert meglehet oldani)meg,hogy itt kell kerdeznem mindig mi mennyi mert nincs biztositasom es brutal arak vannak annelkul,meg ugy amugy is....

Itt vgyok omiatta es az a minimum hogy ilyen helyzetekbe nem kerulok,es akkor meg szoba jott a lombik is a dokival.(Ez a magyar doki akinel anno nyaron is jartam)Mondtam neki,hogy ha nem tudok hazamenni februarban a vizum miatt ami isme\t egy marha idegesito dolog :twisted: akkor igenis lessz itt egy en nem erdekel,hogy mennyibe kerul :roll: (Asszem 12ezer$ vgy valami ilyesmi es ez mar akcios :shock: )

Szal marha szarul esett,hogy ilyen limited eletem van es minden a hulye szabalyoktol fugg es akkor en hogy erezzem igy jol magam jarkaljak el bulizgatni meg baratnozni :?: :?: :?: :?: :?: :?: eeeees kibuktam a dokinal mar alig birtam visszatartani a sirast :oops: O is azt mondja van nekem bajom epp eleg amig idegeskedhetek(ugye ez a magas FSH :roll: )

Aztan marha pipa voltam elmentem szoliba,boltba aztan este meg csinaltam rizseshusit :roll: Es mikor a tepsibol kivettem a labost annyira nem szoktam en labost tenni a sutobe...es kozben Patinak panaszkodtam a skype-on mondom leveszem a fedot megkutyulom a rizst erre wazze 200fokos volt 3ujjam odaegettem :twisted: :twisted: de leginkabb a mutato ujjam a finger printem remelem megmarad :| Meg jo hogy azonnal hideg vizet tettem ra mert igy nem lettem holyagos most megvan kemenyedve a bor es kivan szaradva :shock:

Hozattam ra kremet apacskaval.O meg kozben kerdezte mi volt dokinal(jott a kedveskedes mert erezhette gaz van) meg mi lesz a vacsi?Meg hogy huh az jol hangzik.Este persze mire hazaert lenyugodtam (este 10re) evett azt mondta fini na ilyet se mondott mar honapok ota :roll: Aztan mentunk csicsikalni ejfelkor 8) Szal nem borultam ki neki....mondtam mennyi volt es azt is,hogy en meg plusz kertem uhut ami elmeletben 200$ de nem tudom mennyit szamol fel ra doki mivel mindent kedvezmennyel kapok.

Megmutattam neki azt a speco vv-t is,hogy mire van mikor mi japanban rakerdeztunk a dokinal,hogy meglehet-e mondani mennyi idom van hatra o azt mondta nem lehet... :? Erre megiscsak lehet milyen jo ma :)

Szal szent a beke vengekunk elment tegnap,ora megerkezett a falra,etkezobe is megjott a kis bufe szekreny van minek mondjak...penteken megyek megnezni a japo sulit.

Huuuh na ennyi :oops: :lol:

Ma megyek befizetni aztan hatha lesz mar eredmeny :roll: de a speckora varni kell 1hetet :? tukon ulok Kép

Ugyhogy csajok kerek most sok sok drukkot ehez a jo specko vv eredmenyhez! :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, a drukkjaim már mennek. :wink: A történet nem semmi, hát nem irigyellek. Azért az jó, hogy apácskával tudtatok tisztázni mindent.
Eredményt már tudod?

Nóci, társkereséshez drukk, én nem szégyellem, a férjemet netes társkeresőn ismertem meg. Már majdnem 6,5 éve egy pár vagyunk.
Regike nagyon bátor volt, örülök! :D

Fürti, jaj, szegény Marci, küldök neki egy jó nagy puszit. Tesztet sajnálom, bíztam benne, hogy pozi lesz. Nekem 4 hónap után állt be 26 napra.
Éjszakák alapvetően jók. El ne kiabáljam...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Hello!
Na itt vagyok én is.
Apa elment éjszakába dolgozni, úgyhogy most egyedül vagyunk a gyerekekkel.

Szóval karácsony: anyuékhoz mentünk 24-én, délben odaértünk, aztán ettünk ebédet, már a fa fel volt díszítve. Elpakoltuk a cuccot (négyszer annyi ruhát viszek mindig, pedig tudom, hogy nem kell), aztán estefelé jött a jézuska. Csöngetett az "angyalka" égett a csillagszóró, és a gyerekek meg nézték a fát, és elénekeltük a kiskarácsony, nagykarácsonyt és a mennyből az angyalt.
Utána bontogatás. Levente nagyon be volt sózva. A nagy meglepit letakartuk és csak a végén vette le a lepelt a Zoli.
(Kérdeztem mit kér a Jézuskától, mert akkor le kell rajzolni, hogy tudja a Jézuska milyen ajándékot kér. Persze megint tankot, amilyen a Nyuszi csoportban van (nem az ő csoportjában, de néha a szomszédban is szoktak játszani, ott látta) Apja rajzolt egy tankot, ő meg kiszinezte, szép pirosra. És sokszor megemlítette, hogy őneki tank kell)
Mondtuk a Leventének, hogy még nézzen körül, de először nem vette észre a nagy dobozt, mert nem a fa alatt volt. Aztán meglátta (nem volt becsomagolva, megkapta a nagy tankot, katonákkal, harci repcsivel, harci motorral, lőállással). Hát azt az örömet látnotok kellett volna. Rácsodálkozott, majd : Igen! Nyertem! Köszi apa! Hurrá! Ez volt a vágyam! és közben a kezével csapkodott a levegőbe. Hát elbőgtem magam.
Lillának meg babát hozott a jézuska. Imád babázni. Kapott még babakocsit, fürdőköpenyt, "csattogó lepkét", (tologatni kell azt is), telefont ami zenél, és rá tudok mondani egy-két mondatot), másik babát, harisnyákat, megint egy babás játékot.
Levente kapott még egy puskát és egy pisztolyt (hangot adnak), legot, társasjátékot, bakugán-kilövőt.
Na most ennyi jut eszembe.

Szilveszterre hazajöttünk, persze előtt volt egy kis rossz is. A Zoli elment kuglizni apámékkal, tesómékkal, aztán sikerült úgy berúgnia, hogy a nemrég vásárolt fényképezőgépünkre nem vigyázott, és ellopták. Marhára örültem. Gondolhatjátok. Úgyhogy most nincs fényképezőgépünk. Ráadásul a képek is rajta voltak, de szerencsére előtt letöltöttük őket anyuék gépére, így azok nem vesztek el. De aki elvitte, az tudja kinek kéne visszvinnie. Rohadékok.

Apósomék - akikkel nemigen vagyunk jóban - az alábbi cuccokkal rukkoltak elő karácsonyra:
Lilla-egy bögre, benne 5 db 200-as, és egy marhára undorítóan büdös, second handes 10 éves ódivatú trottyos farmernadrággal, ami még szakadt is volt
Levente: egy bögre, benne 5 db 200-as, 3 mandarin, egy baromi büdös dobozú second handes műanyag autós domino, kettő second handes ing
Zoli - egy garbó (sose vesz fel garbót), aminek az ujja 10 cm-rel a csuklója felett van (a hol vettétek felkiáltásra - hátha ki lehet cserélni - az volt a válasz, hogy majd ráhúzol valamit) - (elfekvő készlet egyik darabja lehetett)
Én - 6 db kistányér, és egy nagggggyon szexi magasan záródó, hosszúujjú, denevérhatású nagymamihálóing. (elfekvő készlet)

Na ezzel megkoronázták a szilveszterünket, legszívesebben a képükbe vágtam volna a Lillának adott büdös cuccot. Ráadásul egy db. játékot nem kapott a Lilla tőlük.
Ja a tesója - aki a Levente keresztanyja - egyedül a Leventének vásárolt egy pókemberes trikó-bugyi együttest. és ezzel letudta ak arácsonyt. NO KOMMENT.

Voltam éjféli misén, rokonlátogatóban, moziban kettesben (Avatar), moziban a Leventével, és a rokon gyerekekkel, unokatesómmal (Hercegnő és a béka - a csattanónál kellett kivonulni pisilni.... lemaradtak a végéről)

Hát ennyi dióhéjban az ünnepekről.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Bridget! Remélem jó lesz a vv eredménye! Én drukkolok!
Még mindig nem értem mire vár ez a pasi. Tapsra vagy napsütésre?
Habár sok szép ajándékot kaptál, azért tudja nagyon jól mire vársz legfőképpen. Ha már szeretne gyereket tőled, akkor csak motoszkál benne a gondolat, hogy esküvő is kéne. Nem értem mi tartja vissza.
Várom a blogod folytatását!!!

Beze! Grautlálok a lányodnak, hogy elindult! Nemsokára szülinap! (nekem öt nappal előtte van)

Fürti! Hát remélem azért nemsokára kopogtat nálad is a gólya. Hisz az első is összejött spontán, és állítólag a terhesség javítja a homonokat is. Szóval hajrá! Huncut már ez a gyerek! nagyon aranyos!

Pendi! Remélem nagyjából már jobban vagytok.... Adj hirt magadról, különben felhívlak! (remélem megijedtél... ) Boldog szülinapot!

Zsu! Milyen volt az első karácsony?

Dorka! Sajnálom a kocsmát. Nem lehet most könnyű nektek. Remélem lesz kiút, és nem megy rá mindenetek.

Enis! Olaszország! De jó lehetett! Irigykedek...

Noci! Szép nagy már ez a lány! Remélem a fülével minden rendben lesz, még ha most egy kicsit nehéz is, de hamar meggyógyul. Neked is sok kijutott az idegeskedésből.

Kitty! Örülök, hogy a körülményekhez képest jobban vagy. Clostyval mi a helyzet? Ha esetleg valamelyik hónapban nem szeded, akkor is van állítólag hatása még egy ideig. Lilla előtti hónapban én is szedtem 5x1-et. Akkor nem lett semmi, de utána hónapban igen.

Anyci! Jó hogy irtál! Remélem sikerült forrást találni a kiadásokra. Azért majd három hónap múlva próbálkozzatok azonnal, ne várjatok, mert amikor újraindul a szervezet egy ilyen leállás után nagyobb az esély a teherbeesésre!

Remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen bocsi.
Most ilyen rövid voltam, mert elfelejtettem ki mit írt.
Fényképek is lesznek, de el kell mennem aludni, mert marha fáradt vagyok.

Hello!

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


TSH 1.83
f3 1.1
FSH 18.7
E2 67.7

Azaz magyarra leforditva:
TSH jo persze a gyogyit szednem kell mert azzal ertunk el ilyen eredmenyt a tsh amugy a pajzsmirigyem ami 6.7volt az marha sok

f3:jo

FSH:Marha sok mondjuk nekem 22-24szokot lenni

E2:meg benne van az ertekek kozott de minnel magasabb annal jobba a kimerulo petefeszekre utan :? szal kicsit alacsonyabb jo lett volna :roll:

Bovebben http://gyerebaba.blog.hu/2008/07/08/noi_hormonszintek

3.cn-es vv volt :roll: egy honap mulva megyek megint TSH(pajzsmirigy) ellenorzesre :?

Beze
A fentiekben mar valaszoltam is a kerdesedre :lol:

Kata
-Huh de jo lehetett egyutt a csalad es enekel :D
-En minden pillanatban sirni tudnek mikor a leendo babamra gondolok szal megertem az anyai szivedet pedig az tuti job erzes mint ez amikor meg anya sem vgy :roll:
-Aposek ajija no komment :?
-Nem tudom mire var ha napsuterse remelem akkor hamar megjon a nyar :lol: Ilyenkor remenykedem,hogy jon majd valentin nap majd hatha akkor :arrow: aztan amikor akkor sem kapok akkor jon majd az evfordulonk (marcius 25.) altalaban akkor sem kaptam :? most leszunk 3evesek :shock: mar ha addig meg nem folytjuk egymast :lol: :lol: na nem azert annyira rossz helyzet nincs :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szép jó reggelt!!!

Jaj a tegnap! Épp, hogy kikapcsoltam a gépet és megettetem a manot! megevett egy üveg bébi kaját vegyes zöldséget! Büfizett és leraktam aludni! Lementem beraktam egy adag mosást és már lent halottam, hogy a mano sír! Rohanok fel és fél 3-tól basszus fél 6-is sirt! Iszonyuan bedurrant a kis lábia ahová kapta a szurit! Apa persze sehol dolgozott én meg bögök, mert nincs itthon semmi csak lázcsillapitó kup, de nem lázas a gyerek csak nagyon fájt a lába! Istenem nagyon sajnáltam! Annyira ki volt sírva a kis szeme, hogy nagyon! Aztán mikor apa hazajött elzavartam a gyogyitárba és hozot nurofent na ez csodakúp!!!!! Beadtam neki1-et és el is aludt végre! De még álmában is szipogott! Aztán felébredt jött a pacsa kajcsi és csicsika!! Lehet felelötlen vagyok, de nem tudtam, hogy ennyire fog neki fájni és azért nem volt otthon ilyen kúp! Istenem nagyon sajnáltam! Isten lássa lelkemet!
És nem tom mitől, de mára lett magától kaka! Ez nagyon jó a sok rossz után!! El sem hiszitek!
És tegnap azért összegeztem, hogy hova is kell mennünk és mennyit február végéig!
Jan 26: endokrinológia 1 számu gy.klinika Bókay u.
Jan 28: Neonatológia dél pesti
Feb 2: Pszihológus Margit kh.
Feb 3: Kardiologiai intézet
Feb 25: Heim Pál fülészet audilológia
Feb 28: Fejlődésneurológia Margit kh
Ez barátok közt is rengetek!

Brid! Huha! Ez nem semmi story! De örülök, hogy Te legalább le tudsz higgadni! Én csak jobban felstruffoltam volna magam!! Az tuti! De szerencsére te nem ilyen vagy! És ez elég gáz! De lehet apának most ez kellet ahoz a bizonyos nagy naphoz!
Nagyon drukkolok neked hidd el!
Szeretnék neked küldeni valamit ki, de emailbe nem tudom szal elküldenéd privibe a címed???


Fürti! Szegény kis Hercegecske!!! Sok gyogypuszi neki! Remélem mára már jobban van!

Beze! Mondom én a páromat én is így ismertem meg csak nem netes párkeresőben, hanem ujségból és mi már lassan 11 éve boldogítjuk egymást és február 12.-én leszünk 10 éves jegyesek! :D Szal szerintem ez nem ciki!

Kata! Istenem, de szép karácsony! Nem csodálom, ha elpityeredted magad! Hát ha majd lesz kép ide is tehetsz fel, bár olvastam mi lett a ti fényképezözökkel, de még jó, hogy át lett küldve anyudéra! Így szerencse a szerencsétlenségbe!!!!!
És ez az ajándékos storí aposodéktól??? Hát ez fain! Bár igazából a szándékot kel nézni! A ruhákat ugy se fogjátok hordani gondolom én, de a szándék meg volt! S az a lényeg!
na és ez a kerianyus ajizás s e semmi egy gyerek kap a másik csak nézze! Basszus, de akkor sem játékot kap, hanem rucit amit max a szülök értékelnek, mert Ő nem igazán! Csóri lehet valami szép kisautora vagy akármire számított erre kap valami olyat ami a az ő számára értékelhetetlen!!! Szegénykém! És közben szegény kis Lilla meg nem kap semmit csak nagyokat nézhetett! nagyon sajnálom!
De nézd az egész jó oldalát! MIlyen édesek voltak a gyerekek mikor bontogatták az ajándékot! És ez a legszebb ajándék nektek ugy is!!!!!!!!!!!

Itt most nézem, hogy milyen rohadtul fuj a szél! Ma nem igen megyünk sehova én ugy látom!!!
Ma kelkáposzta főzeléket főzők!

Ja és story! November elején bedobtak egy papirt, hogy mikor lesz villany óra leolvasás! De mivel nem jó a csengönk kiiírtuk! Úgye 2 órát írunk ki, mert 2 generációs a ház egyik fele anyuéké a másik a miénk! Erre decemberben karikor jött egy levél nekem, hogy ha január 4és8 között nem leszek otthon, hogy ha jön a leolvasó és habtákban álljak neki akkor szerződés szegést csinálok és kikötik a villanyt! Na egész két ünnep között nem birtam őket felhivni pedig az volt a levélbve írva, hogy dolgoznak! Erre hétfön sikerült elérnem őket és mondom a nőnek, hogy mit is akarok és mondja, hát jó majd akkor felhiv az a bizonyos emberke csengetés helyett hogy ha ide ér! Mondom jó de a csütörtö nem jó! Azaz tegnap, de mondja, hogy pont aznap járnak erre felé! Én meg mondom baromira sajnálom, mert a gyereket viszem dokihoz és csak este fogok ráérni! Aztán megbeszéltük a jővő hét hétfőt! Na majd kivi leszek! Ha nem esz itt pontosan akkor megbaszhatja, mert mért én álljak ezek után haptákba???? Ha nem lesz itt időben amit előre érzek, hogy nem úgy lesz akkor majd jól elküldöm melegebb ékhajlatra!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na épp most néztem ki az ablakon, hogy ki a franc brümmögteti az autoját és látom, hogy becsuszott az árokba egy auto! :shock: Csóri, de 2 bácsi segitett is neki kimenni már ki is tolták! Nagyon jó erőben voltak az öregek!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Bridget
drukkhegyek! Örülök, hogy javultak az értékek, és drukk a februári lombikhoz! ha ilyenek maradnak az értékek, akkor már mehet a lombik? (de reméljük addig még egy picit javul).

Kati
köszi a felvilágosítást a clostiról, nem is tudtam, hogy akkor is hat, ha épp adott hónapban nem szedem.
Ha 28 nappal számolok, akkor egy hét múlva kéne megjönnie, de nálam ugye kiszámíthatatlan, így 35 napnál előbb úgyse tesztelek.
Édesek lehettek karácsonykor a gyerekek, hát asszem én is elbőgtem volna magam :oops:
Apósodék nem semmik, no comment. Az ilyennel úgy vagyok, hogy még az is jobb, ha nem ad semmit.
Moziért irígy kutya vagyok!

Nóci
hát nem fogtok unatkozni, mire mindent végigjártok :roll: Regi amúgy hogy bírja, hogy állandóan vizsgálják, nyúzzák?
Képfelrakás: pl gugliba beírod h szülinap, rákkatt, hogy képet keressen, ami tetszik, lemented (egér jobb klikk, mentés), aztán úgy, mint amikor képet teszel fel (melléklet feltöltés), ált. ezek a képek jó méretűek, nem kell kicsinyíteni.

Enis
Olaszország jó lehetett!

Anyci
lányodnak drukk, hogy felvegyék, ahova szeretne menni! Én Szegedre jártam (igaz más szakra), de nagyon szép város, szerettem oda járni.
Vendég
 


Sziasztok!

Na lássuk akkor...azért egy ideje már olvasok vissza ám... :wink:

Kati,
ne haragudj,de én jót nevettem az apósék ajándékain,főleg a te szexi hálóingeden. :lol: Mondjuk a gyerekekén egyáltalán nem :evil:
Engem anyós lepett meg párszor ilyen szép hálóingekkel,gondolom azért,mert a lánya ilyet hord(nincs is férje,38 éves),gondolta én is örülök majd ...aztán az x-edik után szóltam,hogy még a többi is vadiúj,köszönöm,elég lesz erre az életemre:roll:
Levente aranyos lehetett,milyen jó érzés is,mikor így eltalálod az ajándékot :D

Nóci,
szegény Regi... :cry:
Hallod,nem semmi ez a lista :shock:

PENDI,
ha olvasol esetleg,utólag is Isten éltessen.Puszillak :)

Kitty,
örülök,hogy a körülményekhez képest jól vagy-ne haragudj,hogy megint felhozom a témát,de december óta nem reagáltam talán senkinek :oops:
Akartam kérdezni mikor kell megjönnie,de közben olvastam is a választ.

Fürti,
nem hangzik jól ez a baleset :shock: Valahogy mi megúsztuk az ilyen komolyabb eséseket.Milyen most a púp,csúnya?

Beze....és Nóci,
mesélnétek nekem kicsit,hogy lehet összejönni egy társkeresőn megismert pasival? :oops:
Úgy értem,mondjuk chatelsz vele,beszélsz telón,de a hús-vér találkozás mégiscsak más.Így neten én is bátrabb vagyok a férfiakkal pl,de ha találkozásra kerülne a sor,meg sem bírnák szólalni.Azért így online kialakítassz egy képet róla,ami nem biztos,hogy valóságban is olyan...vagy rosszul gondolom?

Bridget,
én is szorítok,naná :wink:
Azért ti nem vagytok olyan rég együtt apácskával...elhiszem,hogy tűrelmetlen vagy,de én azt gondolom,ez nála olyan,mint némely ffinál,mikor megtudják,hogy apák lesznek.Addig vágytak rá,de akkor valahogy megijednek,hogy "úristen,de máris?" :lol: ,még inkább ne...Igaz pár éve még a babát sem akarta...próbálj ne sokat idegeskedni emiatt.Biztos eljön az ideje a házasságnak is.Ha már mondjuk 10 éve együtt lennétek,akkor megérné aggódni,de így... :wink: Lehet majd pont mikor bejelented a nagy hírt,vagy megszületik a baba...talán akkor érzi majd azt,hogy eljött az idő :)

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Ja,Bridget,
képek?Nem vagyok nagy fényképész,most is alig készült pár fotó,főleg ,mert mint írtam,nem voltunk sehol.
Az este mind noszogatott a férjem,hogy menjek vele jövő héten Belgiumba és akkor bemegyünk Németben vásárolni.Most már vannak leárazások.De inkább meztelenül járok,amúgy meg megkapom itthon is ami nekem kell :roll: Elegem van az utazgatásból,főleg,hogy a hazafelé utat már alig bírtam a repülőn,pedig csak 2 óra :oops: Inkább nem kell semmi :evil:


Lányok,
kicsit félek...egyik barátnőm decemberben volt rákszűrésen,most visszahívták,hogy megismételje:cry: :? Már csak az hiányozna neki is,hogy valami gondja legyen ilyen téren is a 2 válása után :roll:
Én meg úgy határoztam,hogy kicsit önző leszek és nem törödőm egyfolytában a mások problémáival. :oops: A barátnőimre gondoltam,kezdek idegbeteg lenni,tegnap a reálban észrevettem, miközben nézelődtem a polcok között,hogy tördelem a kezeimet(persze a barátnőm ügyén filóztam-akit elhagyott a férje) :shock: Aztán később a kávézóban szólt rám a fenntebb említett csaj,hogy miért mind kaparászom a zsebem belsejét,nem hallom,hogy szól?Azelőtt kérdezték mi szól úgy,mondom én is hallom,de fogalmam sincs. :lol: Kicsit furán néztek rám mindketten :oops: Aztán mondom nekik annyit problémátok van,hogy maholnap én dilizek be-ugye én hallgatok meg mindenkit-.Úgyhogy .. :oops: :roll:no comment :lol:

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok Lánykák :)

Kati!!De jó hogy jöttél!!!
Olyan jó olvasni a beszámolóidat :wink: Az az apósos sztori-ajándékozás nem túl jó viszonmt :evil: Az én anyósom-akivel szintén nem vagyunk jóban-az unokájának semmit nem küldött.De egyébként tavaly húsvétra (5!hónapos volt a gerek)csokinyuszikat hozott, valami olcsó xar csokiból.Rá is jellemző a second handes ajándékozás :evil:

Én is szedtem clostit Marci előtti hónapban és nem akkor, hanem 2 hónapra rá jött össze M :)
Azt hiszem Kitty, ezt neked is írtam :wink:

Brid :) örülök viszonylag jó eredményeknek!!!Ez most ugye akkor jobb, mint a múltkori volt?
És apával kapcsolatban bizd magad a sorsra-az Úrra, úgyis majd magától megoldódik minden, elrendeződik szépen!! :wink:

Nóci :shock: te Atyaég!!!!!!!Szegény kicsi lány :? De inkább végigjárni és bajt nem találni :P

Kis törpém nagyon xarul aludt éjjel, én nem tudom, egy hete elromlott megint a jó alvókája :? na, mindegy, ez is alakulgat majd.

Felhivtam a dokimat, mondta, hogy ismételjem meg a tesztet jövő héten is.Ha negativ, akkor nyugi van, mert a szopitól lehet ilyen, hogy kimaradozik.Megbeszéltem a párom spermavizsgálatát is, majd valamikor tavasszal, úgyis mennem kell citologiára is.
Vendég
 


Apósomék ajándékozásához még annyit, hogy van mit a tejbe aprítani rendesen. Szóval a Zoli tesója WV Polot kapott, 5 évest, mert épp az kellett neki, és amit akar azt meg is kapja.
És ha most felsorolnám mennyi ingatlan, arany és pénzük van, dobnátok egy hátast. Tehát e tekintetben nézzétek az ajándékok minőségét, mennyiségét és fajtáját.
Anyósom 60e ft nyugdíjból tartja fenn magát és a lakását, mégis tud normális ajándékot venni. Mert AKAR. Nem akarásnak meg nyögés a vége, lásd apósék.

Na ez van.

Este majd jelentkezem. Most megyek mosogatni, mert Lilla alszik, utána séta, uzsi, mosást kell beraknom, jön a Levente haza, szóval a programot tartani kell.

Kép

Kép
szakmarinekati
 
 


Sziasztok!

Kati, talán tényleg jobb lett volna, ha nem adnak semmit. Én soha nem kaptam anyóstól semmit, de jobb is, legalább nem kell hálásnak lennem. Keresztszülők nálunk érdekesek, a keresztapa csak névleges, keresztelőajándékot vett, karácsonyra még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy eljöjjön megnézni Lexit, és tuti semmit nem fog kapni szülinapra sem. Oké, nem azt várom, hogy ezreket költsön rá, de egy kis apró figyelmességre sem telik tőle. De úgy van, ahogy mondod, nem akarásnak nyögés a vége! Ja, anyósom és a sógornőm beállított egy plüss macival, abszolút nem izgatja a gyereket, és egy újszülöttekre való tutyival...

Enis, regisztráltam magam, levelezgettünk, felhívott, megbeszéltük az első randit, aztán a következőn összejöttünk, és azóta együtt vagyunk. Én is kuka voltam, Zoli beszélt helyettem is, ő nem volt zavarban. :wink:

Fürti, nem is érzel semmit? Marcit puszilom, Lexinek se volt olyan nagyon jó éjszakája.

Bridget, örülök, hogy jók az eredmények, és hogy az fsh-d is alacsonyabb. Ugye lehet még jobb is?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Dorka, kértél képeket. :wink:

szilveszteri ebéd
Kép
ülök a bárpulton :D
Kép
megyek
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kata! Akkor valóban no comment! Lehet meg kéne nekik mondani, hogy inkább mellözzék az ajándékot nektek! No de mindegy!

Enis! Nem ér bedilizni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze! Jaj Lexike milyen kis ügyi csajszi!!!!!!!! És milyen helyes kis pofija van!!!!!!!!!!!!!!!!! Zabbantani való!!!!

Fürti! Szerintem csak a front teszi ezt a kis herceggel!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1262971250.2387.jpg[/img]

na lássuk[/img]

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1262971408.3401.jpg[/img]

remélem ez már nem lesz olyan kicsi!!!!!!!!!

DE azért köszi a segitséget csajok!!!!!!!![/img]

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


miért ilyen kics?? na nehogy máe ezt meg nagyitani kelljen

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1262971715.791.jpg[/img]

utólag!!!!!!!!!!!!!!!!![/img]

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Fürti,
Boldog névnapot Marcinak,ha ma ünneplitek :wink:

Beze,
Lexi nagyon édes,gyönyörű kislány :D

Kellemes hétvégét mindenkinek!

[img:ed5097665c]http://alterna-tickers.com/tickers/generated_tickers/7/748876.png[/img:ed5097665c]
enis
 
 


Sziasztok!

Látom nagy a pangás ma! Ma olyan szép időnek tünt aztán hipp hopp eltünt és megint itt az eső!!!

Mindenkinek nagyon szép 7végét!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263039883.0852.jpg[/img]

[/img]

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1263040056.6448.jpg[/img]

bocsi, de még probálkozom!!!!!!!!!! :lol: :lol: :oops: :oops: [/img]

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát ezt nem hiszem ellllllllllllllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!! Így meg tul homályos!!!!!!!!!!! Oké a kép feltétele is meg van, de hogy csináljátok, hogy pont jó?????????????? :o :o :o :o :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :x :P

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Enis
engem nem zavar, ha felhozod, néha még jó is kibeszélni magamból a dolgokat. :oops:
Barátnős téma: elhiszem, hogy aggódsz, meg érdekel mi van velük, de sztem kell egy határt szabni, hogy nehogy rámenjen a te életed is. Tudom, hogy nehéz, de muszáj, neked is jobb így.

Fürti
én azért drukkolok, hogy az a teszt pozi legyen :wink:

Kati
apósod: no comment. De ált. az ilyen emberek szoktak a legzsugoribbak lenni, és az esetek nagy részében a hozzájuk legközelebb állókkal teszik ezt :evil:

Beze
Lexi nagyon édes!

Nóci
a képet ne úgy mentsd le, ahogy a gugli kidobja, hanem azt a képet még nyisd meg (simán rákatt), és úgy kicsit nagyobban tudod lementeni, nem kell utána nagyítani, és szép lesz a kép.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Anyci, Nóci, Kitty, köszönjük szépen.

Ha ma ünnepeltek, Fürti:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Fürti Marcijának

Kép
Vendég
 


Kitty, ez nagyon édes. :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Kitty, neked mikor kellene nem megjönnie?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?