Sziasztok!
Rengeteget írtatok... nem is tudtam rendesen átolvasni, csak inkább átfutni.
Üdv minden újonnan érkezőnek!
Stelly! Látom, a babáink között 4 hónap különbség van.
Egy gyakorlati kérdés: A napi egyszeri szoptatás mellett kap még tápszert is a kislányod? Egyelőre van még tejem, de jelentősen apadt az elmúlt másfél hónapban. Mondjuk a fejést (tejadó anyuka voltam (Ircsi infói helyesek, adómentes a tej, és 1800 Ft/l)) abbahagytam, a picuri miatt. Remélem elég lesz a tejcsim amíg Boginak szükséges, de az is lehet, hogy tápszerrel kell majd kiegészíteni.
Megnéztem a
gmail-t, (köszi Ircsi az elérhetőséget), nagyon jók a képek, szépek vagytok mind, majd én is rakok fel magunkról. És nagy-nagy köszönet a babaszakácskönyvért, pont aktuális most.
A
mellméret növlésről pedig annyit, hogy nekem nem nőtt a terhesség alatt egyáltalán semmit, aztán a szülés után két nappal hatalmas lett. Kész horror volt, nem akartam elhinni, hogy az enyémek.
Utána persze csökkent a méret, most meg már lötyögnek a szoptatós meltartóim.
Még egy csomó mindenhez, hozzáakartam szólni, de már elfelejtettem. (Tényleg jegyzetelni kellett volna
)
Mára búcsút intek, ugyanis nekem egyetlen terhestünetem van, a fáradékonyság, és alvás. Ezért próbálok akkor pihenni, amikor a kisasszonykám alszik.
Jó éjt nektek! Szép álmokat!
Katka