Új privát üzeneted érkezett!

Koda! Pont most írtam a lapodra, mert ez sokáig nem jött be. Bocsi
paat

PaatKép
én meg válaszoltam neked oda!Kép De értekezzünk már azokról a kis kert képekről! Pontos színmegnevezést kérnék, mert baromira tetszenek!Kép

AnykoKép
A kép valami fantasztikus lett! Az a szín.....gyönyörű! A természetes sziéna talán nem ennyire narancsos, de ez is csodaszép. ha kell, én szívesen veszek neked ilyen festéket és elküldöm! (a term. sziénát..) Kép Persze ajándékba, nem pénzért!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Anyko!
Nagyon szép a kereted, de nem gipsz, ugye?

Koda!
Nem lehet, hogy nagyobbra kéne venned az üzenőfaladat? Kép Kicsúszik az előző írás és nem tudok utána menni. Vagy csak ennyire béna lennék?

Úgyis pont most fogok hozzá a szavak alá való képcsatoláshoz. Ha nem írok, akkor megölt az ideg!!!!!!!!
paat

Béna voltam, béna!!!!
Így kiadál a kisfiam is, ha elront valamit. Már ott is elolvastam Kép
De a színek történetét jobb, ha nem akarod hallani, mert amit egyik este írtam, hogy lámpafénynél 4 tubusból barnát kevertem, azt látod a mályva kávés szélénKép Kép Kép
Szóval azt másnap bolti barnával fel kellett spéciznem.
Vagy mást kérdeztél?
Virág lányom nem haragszik, hogy fiúnak nézted, felévesen ez még nem cikiKép Bár a képének virágos rózsaszín kerete... Hát nem tudom!
paat

Akkor most megpróbálom másoknak is idevágni az újakat, csak előbb kaspó-téma.
Conti, elég plasztikusan be tudom mutatni, mi lesz egy cseréppel, ha fested lakkozod, belül meg natúr és beleültetsz. Az öntözővíz a cserép pólusain átszivárog és felhólyagositja a felszínt.

Én most már a mintás lukas cserép belsejébe teszek alátétet, majd rá a töltött cserepet.

Egyébként a harang alakúakat 2xx körül vettem a Tescoban.

OFF-1 Szokolka! nem semmi a kisfiad, mindenki hazavágja Virágot. 6,300 most 6,5 hónaposan, de egy angyal

OFF-2 A pasijaitok hogy bírják az esti eltűnéseket? ecset vagy billentyűzet? Az én férjem ugyan csak röhög, meg szép-szép, de demonstratíve elvonult horkolni Kép
paat

Paat!

De a keret gipszből van!!! Kép

Kép

KépKép
anyko

\ newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=2&image=71979,anyukám osztályába}

\ newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=2&image=71961,vadász öcsémnek}

\ newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=2&image=71980,kertes kaspók és kisképek}

\ newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=2&image=71987,mályvaszélű kávés}

\ newurl {http://babanet.hu/album/main.php?album=3072&page=2&image=71998,dédiknek}
a kisebbik barnája repesztett, azért látszik foltosnak Kép

Ha ez most jól kimegy, akkor kösz nagyon Conti, ha nem, akkor aludni megyek Kép
paat

Megőrüljek, vagy megőrüljek?!
Jó éjt!
paat

Lányok!
Meg tudnátok mondani nekem mi az a siena és mire jó ?
Köszi.Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Krimo!
Megnéztem a sós cserepedet, szép lett, bár nem sok sót látok rajta....de sebaj, néhány hónap múlva majd csak kiül rá Kép

Anyko!
Jó lett a boros képed, az a szalvéta az egyik kedvencem, bár még nem csináltam meg... a kerete is szép lett, talán egy kicsit valahogy töményebb, homogénebb a hatása, mint a term.sziénának, de szép a színe!

Paat!
Ha még nem őrültél bele...vagy már kialudtad a mérged, akkor próbálkozz tovább a feliratokkal! Szerintem az a gond, hogy ahova kell, oda nem teszel, ahova pedig nem kell, oda teszel szóközt Kép Az elején a \ után nem kell szóköz, a newurl után sem kell, a hivatkozás után van egy vessző (szóköz nélkül) utána szóköz és a szöveg, majd szóköz nélkül ez a jel:}. Tessék csak kitartóan próbálgatni, aztán nem feladni ám!! Sikerülni fog! Egyébként megnéztem a munkáidat, és nagyon szépek! Jó az a barnának nevezett mályva!Kép A kerti képek és a dédisek is szuperek!!

Szilde!
A természetes sziéna egy akrillfesték, aminek így hívják a színétKép ennek is azzal van festve a kerete! Ami nekem van, azt a pannoncolor gyártja, olyan tubusban van, mint a tembera, és 22 ml került 330 ft-ba. Fahatású színt lehet vele alérni, vízzel higítható.

Üdv.: Jubi
Ui.: Én még tudnék aludni ilyenkor, csak a fiaim nem Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda!
Elfogadom a sienát, de valamit csak kérj érte, mert ajándékba már kaptam szalvit tőled! Na? Esetleg valamit a kisfiadnak????

Jubi!
Örülök, hogy neked is tetszik! Igen, valamivel(sokkalKép) erősebb a színe, de hígítani még nem próbáltam. Lehet, hogy nem is lehet. Ez 2 sorral van lekenve, mert az első után le kellett egy helyen csiszolnom, mert babám zsíros kézzel megtapogatta a keretet. Ott meg ugyen nem fogta meg a festék. Kép

Anyko

Kép

KépKép
anyko

Paat, sehova ne tegyél szóközt! Sikerülni fog!
Egyébként a cserépbe konkrétan nem ültetem be a virágaimat, hanem a műanyag cseréppel együtt teszem bele. Valahol olvastam, ha többször ki van lakkozva akkor elvileg vízállónak kéne lennie. Na nálam ez a műanyag cserép megoldás jó lesz, így nem megy tönkre.
Off2: nekem lehet hogy rámegy a házasságom az új hobbimra.

Azért tegnap is készült egy kép maci mintával, és egy kis dekorgumival felturbózva. Van rajta két katica is.

Anykó, nagyon szép a keret színe!

Koda, az egyiptomisak nyomtatva lettek, felragasztottam celuxxal egy a4 lapra a szalvit és nyomtatás. Jó sokáig száradt és a gipszre tökéletesen felkentem. Tegnap viszont fára próbáltam és a képen lévő fekete festék maszatolni kezdet, na akkor lefújtam fixáló spayvel, de így hozzáragadt az egész a fához. Kicsit ráncos lett így a szalvi, ha kész lesz majd felteszem, csak a keret még nincs kész. Szóval jobb lenne lefixálni a kinyomtatott képet, de akkor hozzáragad amin éppen van. Van erre valami megoldás?

Puszi, Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Paat, sehova ne tegyél szóközt! Sikerülni fog!
Egyébként a cserépbe konkrétan nem ültetem be a virágaimat, hanem a műanyag cseréppel együtt teszem bele. Valahol olvastam, ha többször ki van lakkozva akkor elvileg vízállónak kéne lennie. Na nálam ez a műanyag cserép megoldás jó lesz, így nem megy tönkre.
Off2: nekem lehet hogy rámegy a házasságom az új hobbimra.

Azért tegnap is készült egy kép maci mintával, és egy kis dekorgumival felturbózva. Van rajta két katica is.

Anykó, nagyon szép a keret színe!

Koda, az egyiptomisak nyomtatva lettek, felragasztottam celuxxal egy a4 lapra a szalvit és nyomtatás. Jó sokáig száradt és a gipszre tökéletesen felkentem. Tegnap viszont fára próbáltam és a képen lévő fekete festék maszatolni kezdet, na akkor lefújtam fixáló spayvel, de így hozzáragadt az egész a fához. Kicsit ráncos lett így a szalvi, ha kész lesz majd felteszem, csak a keret még nincs kész. Szóval jobb lenne lefixálni a kinyomtatott képet, de akkor hozzáragad amin éppen van. Van erre valami megoldás?

Puszi, Conti

conti

Bocsi, 2x ment el.

conti

Conti!
Ez a macis kép csuda aranyos lett! Nagyon ötletes, tetszik, hogy nem csak egyféle technika van benne! A katicákat pedig elsőre nem vettem észre, csak amikor jobban megnéztem! Élőben biztos feltűnőbb, mint így a képen! Kép
Off: ez a házasságos dolog ugye csak vicc volt??

Pussz: Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

PaatKép
Remélem nem őrűltél meg közbenKép
és a kicsi Virágtól elnézést, hogy nem nem ismertem meg leányka mivoltát, pedig a keret tényleg rózsaszín..Kép Az én Marcimat is sokszor lánynak nézték, hiába mondtam, hogy a neve Marcell...Kép
Én a kerti kisképek színét kérdeztem volna, mert a mályvásra emlékeztem, hogy miként született. De azok a kertiek nagyon megfogtak..Kép

AnykoKép
Nem kell semmi, tényleg. Akkor beszerzem a héten a festéket, csak pár nap türelmet kérek, mert lehet, hogy pont nincs. De akkor hoznak hamarosan! és akkor küldöm is, nem fogom elfeljteniKép

ContiKép
Hogy ti miket tudtok ezekkel a gyerekmintás szalvikkal művelni..Kép és ez a kép hova lesz??
A nyomtatás ezek szerint nem egyszerű, nem is fogok bele inkább. Túl macerás...Kép
Az én férjem attól van kiakadva, hogy mostanában tízezreket költöttem el a hobbymra...Kép pedig nem állunk valami fényesen..de nem tudok ellenálni a dolgoknakKép

MelindaKép
Tényleg nem "kis" baba márKépKép Puszilgasd meg helyettem is!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Jubi, hááát valamivel kompenzálnom kell a férjem fociőrületét.

Koda, a kép a kisebbik lányom szobájába lesz, ill. már ott is van. Tényleg sokat el lehet költeni, de legalább van valami eredményKép A férjem hetente focimeccsre jár, vidékre is, sőt van egy külföldi kedvenc csapata is, oda is többször megy egy évben. Igaz hogy a pénz is ő keresi, de azt hiszem ennyit megengedhetek magamnak. Tisztára úgy érzem, ha nem élhetem ki magam ebben, akkor csak ideges leszek és végül csak előveszem, és kupálok valamit. Már az jár a fejemben, hogy karácsonyra kinek mit fogok csinálni.Kép

Puszi, Conti

conti

Conti!
Csak nem függő lettél...amiket leírtál kísértetiesen hasonlítanak az elvonási tünetekre KépKép
Én most csak ennyit készítettem - ezt is csak szükségből Kép, de alakul ám valami más is, csak kéne hozzá a párom...

Könyvszakértők!
Szeretnék egy olyan könyvet csinálni, amit ha az egyik oldalról nézek akkor Baba váró napló, ha a másikról, akkor babanapló. Na nem ám magamnak Kép, hanem a sógórnőmnek, aki most várja a 3. babáját. A gond csak annyi, hogy még sosem csináltam ilyet, szóval ha valaki leírná nekem teljesen szájbarágósan a menetét, megköszönném. Ja, és szombatra kész kell, hogy legyek vele, mert megyünk Miskolcra beiratkozni a fősulira, és ők is ott laknak, oda szeretném adni neki.

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
Ha nincs más jelenkkező, én szívesen levezérlem, márha megfelelek. (bár van szakavatottab illető is...KépHa nekilátsz, kb. 20 perc az egész. Először is..farudas a könyv? Szalvétázni akarod? Vagy deku papírt akarsz? Mik az elképzelések? A belső papírt megvetted hozzá? Van hol levágatnod ezt? Kötözőzsinorod van? Legjobb a kenderzsinor. Most vettem, 139 ft 20 méter és gyönyörű színekben van....Szóval én csak a farudas könyvben tudnék segíteni, de hátha más is bszállKép
Ha nem megy, szaladj fel előtte hozzánk és megcsináljukKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Előre is köszi!! Még semmim nincs hozzá, ma reggel pattant ki a fejemből az ötlet. Most nézegettem a neten utána, összeírtam mit kell beszereznem, a farudas könyv lenne a legegyszerűbb, de itt Debrecenben nem tudok hozzá alapot venni, arra meg már nincs idő, hogy Pestről rendeljek. A belső papírt úgy gondoltam, hogy majd én méretre vágom hozzá, vagy ez nagyon vad ötlet? Kép Persze, szalvétázni szeretném a fedő lapját, a belsőket meg nyomtatni. Kenderzsinórt hobbyboltban kapok? Most láttam olyat a neten, amibe ringli volt ütve, az csak a borítóba kell, ugye? Szerintem a kérdéseimből is kiderült, mennyire amatőr vagyok ezen a térenKép Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

JubiKép
Írok mélt...

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka

Jubi!
Köszönöm a magyarázatot.Így tényleg olyan mintha fából lenne a keret.
Mostmár ezt is tudom.Kép
Edit

szilde
Szeged

Hello Mindenki!
Szükségem lenne egy kis segÍtségre.A konyhaszekrényt szeretném felújítani sk,ha lehet.
Az előző lakó összeragacsozta-az amúgy átlag,panel,fehér konyhabútort-kis darabos öntapadós tapétával.
A gond csak az hogy nagyon régen történhetett,mert sehogy sem tudom leszedni ezeket.KépRáadásul ízléstelenek ezek a ragacsok,mert az egyik kék apróvirágos,a másik rózsaszín-narancs-lila konyhai témás,a harmadikféle a fiókokon sötétbarna folyondár-mintás.Brrr.KépKép
Úgy hallottam bútorra is lehet Dechopage-olni.Segítenétek nekem?De más ötlet is szóba jöhet.Esetleg ragacseltávolítási ötlet?A színválasztásban is elkelne jótanács.
A konyhában a padló drappos-mustáros.A tapéta meg piros-kék-lila-naranca-zöld barna konyhai témás.A székek pirosak ,asztal drappos-mustáros.Gondolom nehéz lehet elképzelni,de nem tudok róla képet felrakni,sajnos.
Ki lehet ebből hozni vmit?

A beépítet szekrények szintén tapétázva vannak és írtó csúnyák.Kép
A segítségeteket előre is köszönöm.Edit

szilde
Szeged

Kedves Koda!
Láttam te szekrény ügyben nagyot alkottál.KépSegíts kérlek,ha tudsz!KépKép
Mik a költségei egy ilyen nagy munkának,menny idő alatt készül-szárad?Miből van nálad a szegély?Milye festéket-lakkot használtál?Hogy oldottátok meg addig a főzőcskézést?
Előre is köszönök minden infót.A Jubi által említett parafás ötletről mit tudsz?
Edit

szilde
Szeged

Szilde !
Persze függ attól is ,milyen régóta ragaszkodik az
a ragacs a szekrényhez. De... nekem bevált: -egy férfi zsebkendőt vagy hasonló vékony ruhadarbot,rongyot, ráfektetsz - ha le tudod venni az ajtót - és langyos vasalóval(illetve majd megállapítod,milyen hőfokon ) felmelegíted. Lényeg,hogy a vasaló hozzá ne érjen a tapétához,mert akkor új vasalód is lesz.Remélhetőleg külön ragasztót nem alkalmaztak hozzá.
A legtöbb ragasztót oldja a lakkbenzin.Ezt is megpróbálhatod.Ez főleg akkor lesz célszerű,ha a vasalós eljárás beválik és a maradványokat kell eltávolítani.Ha olyan helyről kell leszedni,ami függőleges - takard be a ronggyal a vasalót és úgy símitsd végig és tartsd is rajta.
Ha végképp nem megy - szerezni kell egy hőlégfúvót- ez a festéket is eltávolítja amiről kell.
Üdv
Zsóka
bizsóka

Bizsóka!
Köszi az ötletet!Megfontolom.A hőlégfúvó nem veszélyes?Nem gyullad meg tőle semmi ugye?
Fogalmam sincs,hogy hogy kell kezelni egy ilyen gépet.KépNem csinál nagy koszt?Ki kell pakolni a szekrényből,v. le kell venni az ajtót?Lehet kölcsönözni?És ,ha igen mennyiért?Hőlégfúvás után mi a teendő,mivel kell kezelni,eldolgozni a felületet?
Többet most nem bírok kérdezni egyszuszra.Kép
Hálás köszönet a válaszokért.
Edit

szilde
Szeged

Sziasztok Lányok!

Új szalvik az oldalamon és megjött az előjegyzéses
csomag is.Nézzétek át.
szorgosstuci

Jubi!

Kép az már biztos, hogy kiül rá a só! Olyan nagyon aprószemű só volt ez. no mindeggyis.

ma ezt csináltam: http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=108574&index=1 gondosan eltettem télire Kép

Conti!
Jaj nem tudom elképzelni, hogy a házzaságod rámenjen egy hobbira! Nekem szerencsém van a párom olyan büszke a műveimre, hogy az már néha túllzás Kép Persze a kuplerájt azt nehezen tűri...
Előtúrtam neked valamit, most ez egy ősrégi kis telefonos könyvecskére van felvarrva, de leszedem, és elküldöm neked, csak dobd a címed. Persze csak ha kell Kép
http://gportal.hu/picview.php?prt=22588&gid=108574&index=2

krimo

Kép
krimo

Sziasztok!

Nagyon kezdő vagyok a szalvétatechnikában, meg aztán festeni sem festettem gimi óta, szóval segítségre lenne szükségem.

Hogyan lehet előállítani azt, hogy halványbarna foltosan festett alapom legyen (itt kicsit világosabb, ott kicsit sötétebb barna, stb.)? Van hozzá fehér és barna festékem. Fessem be fehérrel a cuccot, és utána a barnát vigyem fel, de hogyan (tényleg elég halvány a szín, a festék viszont elég sötét)? Vizes szivaccsal esetleg? Vagy keverjem össze a két festéket, de hogyan vigyem fel? És előtte akkor is be kéne festeni fehérre, nem igaz (fára csinálnám)? Nem tudom, érthető-e, hogy milyet szeretnék, remélem igen.

Előre is köszi a segítséget!

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

Szia Zsizsa!
Én így csinálnám: lekenném az alapot fehérre (de lehet, hogy tennék belen egy-két csepp barnát, hogy ne legyne olyan "nagyon" fehér), aztán pedig vizes szivacsot mártanék a barnafestékbe, és azzal nyomkodva összepacsmagolnám. Az egyik helyre többször nyomnám, a másikra kevesebbszer, így foltos lenne. Ezen például így csináltam.
De ha nem festékkel akarod, akkor úgy is lehet, hogy a fehér alapozás után sötétbarna pasztellkrétával maszatolod össze. ez a cserépígy krétázva készült.
Remélem tudtam segíteni.Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

SziasztokKép

JubiKép
A könyvedet meg a zsinórt feladtuk tegnap délután, gyorsaságival. Remélem csütötrtökig odaér. Addig csináld a píprokatKép

SzildeKép
Az én konyhaszekényem alapja fa, de 40 éves a bútor..és már vagy 5 réteg festég volt rajta, zománc meg mindenféle.....Én le sem szedtem, mert lehetetlen lett volna lecsiszolni. Leírom, hogy én hogy csináltam olcsón, takarékosanKép
Szóval egyenként leszedtem a szürke festett szekrényajtókat. Nem csiszoltam le, nem csináltam vele semmit. . .
Fogtam a fehér diszperzitet és beletettem egy kevés citromsárga színezőpasztát. Jól elkevertem és ezzel festettem le az ajtókat. Kb. 3 rétegben. Minden réteget nagyon jól megszárítottam!!! Mikor kész volt, fogtam a narancssárga akrill tubusos festékemet és egy durvább ecsetet. Az ecsetre tettem egy nagyon kevés narancsrágát, épp hogy legyen rajta. A felesleget leszedtem róla úgy, hogy egy papírra festettem vele. Ami rajata maradt az ecsen, azzal helyenként bemaszatoltam a sárga alapot. Így foltos lett a sárga alap. A végén a narancssárga foltokat ronggyal jól összemaszatltam, hogy jobban összemosódjon a maszatolás. . Ettől lett olyan régies, foltos hatása. . . Majd fogtam a tapétaszegélyt (bordürt) és körberagasztottam az ajtókon. (érdemes vízállót venni..)
Utána fogtam a szalvétát és középre ragasztottam egy teljes negyedet. Látni is a képen. . . . Utána a maradék szalvétákból kivágtam ágakat, olajbogyó szemet, meg amit még lehetett. . . és ezt is felragasztottam a sarkakba. Szóval a sárgás-narancssárgás rész az festés!!
És a legvégén jól étkentem decoupage ragasztólakkal az egészet, hogy tartós legyen. 2x kentem át. .
Az ajtók közti részeket pedig csak a diszperzit+sárga színezőpaszta keverékévek festettem le, illetve ezt is átkentem dec. rag. lakkal. . . .
A főzéssel nem volt gond, a gáztűzhely szabadon volt, illteve egyszerrecsak egy ajtót csináltam, az meg elfért egy sarokban. kb 1 hét alatt végeztem, de csak azért, mert este tudtam csinálni a kisfiam miattKép

De vigyázat!!!! A bordürre nem szabad rámenni a dec. rag. lakkal, mivel beszívja és tocspgni fog. . . azt ki kell hagyni!

KrimoKép
Jól átvertél az uborkoválKép Azt hittem valami kép....

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Köszi, hogy feladtátok!! Írd már meg mélben a számlaszámotokat, ill. azt, hogy mennyi volt a könyv és a postaköltség! De ha neked az jobb, akkor a címetekre is küldhetem.Kép Köszönöm még egyszer, nagy segítség ez nekem!!Kép
off: Milyen lett a hajad?

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Krimo, nagyon aranyos vagy, persze hogy kérem, küldöm a címemKép
UborkákKép

Csináltam a napokban egy új őrületet, igaz nem dekop, azért megmutizom íme

Kész lett néhány egyiptomi kép a többihez csak léptetni kell tovább.

Puszi, Conti

conti

Sziasztok!

Visszatértem.
Csodás dolgokat csináltatok, amióta nem voltam.

Zsuzsimama!
Nem felejtettem el, hogy rendeltél szakácsos szalvétát. Csak szégyellem magam, mert sokáig nem jelentkeztem, és biztos már leírtál. Ne hari. :-)
makrancos

Makrancos!
Örülök, hogy újra itt vagy!!KépKép

Képzeljétek néztem ma a Delelőt, és abban egy hölgy dekupált, aki azt mondta, hogy lehet tap.ragot is használni, de ő mindig csirízzel csinálja.(fél liter vizet felfőz egy evőkanál liszttel). Próbálta már valaki?

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Szia Jubi !

Kb.féléve csak tapétaragasztót használok. Felülről kenem le - jobban javítható a ránc,gyűrmi. Sokkal közelebb kerülök a képhez,mert pici ujjacskámmal tologatom alóla némi száradás (pár perc) után a ragacsot,levegőt.
Amikor tökéletesen száraz - akkor jön náléam a varázsszer:nemrég itt is említettem, hogy a dec.ragasztóhoz hasonlót találtam : Mozaik faragasztó néven. Nos ezzel jól lekenem a művet,az eredmény: tök sima szinte viaszos felület ami még fényes is :és én már nem is használok lakkot.
Eccer úgyis meg fogom mutikálni.
Csiríz ?......hmmmm rémlik, nagyapó valamit ragasztott vele.Újságból kivágta a naptárt minden évben és egymásra csirizelte. Ki kéne próbálni...

Zsóka
bizsóka

Sziasztok!
nem gyözöm olvasni amiket eddig írtatok és csak csodálom a szebbnél szebb müveket! Hát nem csodálom, hogy elvonásitünetek jelentkeznek nálunk! Én is ha 1-2 nap kimarad a decoupálásból már rendesen rosszul vagyok! Ma is voltam beszerzö úzon, az én párom is rosszul volt, hogy ennyi pénzt elköltöttem, de szerencsére az ö hobbyjára is áldoztunk!Kép No a lényeg, hogy ma nem igen jutok szalvi közelbe mert épp boltívet csinálunk és hát mást kell csinálni, de már nagyon idegesít, hogy a gyönyörü új szalvik csak itt néznek rám!
Ma is olyan szép öszieket vettem...van pár darab amit majd fölteszek a portalra. Hátha tetszik valakinek!
Jubi! Milyen kicsi a világ! Igazán beugorhatnál hozzánk is megmutogatni az összes technikádat!Kép
Ja! Krimo nem semmi vagy azzal az ubival! Jól átvágtál, de igazad van...ezekkel is alkotunk vagy nem?!Kép
Sziasztok!
abby
abby

AbbyKép
Jó boltívezéstKép majd megnézem, ha kész vagytok...Kép

JubiKép
El is felejtettem megdícsérni az evőeszköz tartódat! Az az egyik kedvenc szalvétám, az a narancssárga olivás..
És előre is nagyon köszönöm a meglepit, de tényleg nem azért küldtem a könyvet!! Így tényleg nem tudok ellenkezni...Kép Majd ugye csinálsz képet a könyvről?Kép

ÉviKép
Merre jártál??Kép

ContiKép
A kavicsaid baromi jók! nekem is vagy 2 kg itthon, még festetlen...Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Köszönöm az alapos magyarázatot.Kép
Anyagszükségletről,árakról írnál még?
Bye.:Edit

szilde
Szeged

Conti!
Nekem is nagyon tetszik a kavicsok sokasága, hát még az egyiptomi!!!
Évi!
Még mindig nem tudott a csaj beszerezni szakácsos szalvit, de van nálam egy darab biztonságból eltéve neked Kép
Szilde!
Sok sikert!! Aztán a végeredményt megmutizni ám!!!
Krimo!
Ubi: Kép
Zsu

ui: képzeljétek, ma voltam először dolgozni kristóf óta Kép marhára fárasztó volt... Kép vissza kell szoknom....

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Látom sikerült átvágnom a népet az ubival Kép
Conti!
Tök jók a kavicsaid! Az egyiptomosokat hogy használod, mert úgylátom, négy luk is van némelyiken, összelesznek fűzve?
A kavicsokról jut eszembe a Praktika, abban is volt most, csak indián minták, abba meg én vagyok belezuhanva! Kép
Koda !
Amikor így leírod a bútorodat igazán oda tehetnél egy képet rólla, az olyan lusták kedvéért, mint én Kép Tudom, hogy már láttam, de ilyenkor megnézném mégegyszer.
Zsú!
Hajrá! Bár ezt lehetetlen megszokni Kép alig marad idő másra.

krimo

Kép
krimo

Krimo, a képeket a hálószobánk polcára tettem így néz ki.
A kavicsok ezüstre festését én is a praktikából vettem, a kelta mintákat pedig imádom, a fonatokat, stb.
Egyébként az indián dolog is érdekel, volna helye.. Van egy faragott indián fejünk a nappaliban, jöhetne hozzá pár kiegészítő.

A nagylányom meg elkezdte a sulit, pémteken lesz először szakmai órája, nagyon kíváncsi vagyok, mert könyvművességet fog tanulni, majd remélem tudok pár ötletet közvetíteni a könyvrajongóknakKép

Conti

conti

Jubi,
köszi a választ és a bemutatott képeket is, majd kipróbálom mindkét módszert, és meglátom, melyik tetszik jobban.Kép

Zsizsa

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

EditKép
Az anyagköltség nem volt sok. kell hozzá kb. 1 liter diszperzit. Ez pár száz forit. De talán a legkisebb 2 liter, amit kapni lehet. Ez 500-700 ft között van.
kell 1 tubus citromsárga Aquakolor színezőpaszta 300 ft.-
kell 1 tubus piros Aquakolor színetőpaszta 300 ft.-. De ebből is alig kell egy pár cseppKép
A bordür változó, de ezt is megkapod 1000 ft alatt. Szerintem vízállót vegyél, ez öntapadós is. Könyebb dolgozni veleKép
Én 5 db szalvétát használtam fel, ezek 40 ft-ba kerültek. Szóval nem volt túl sok a költség és minden könnyen beszerezhető..Kép
És akkor köközkívánatra és a lusták kedvéértKépKép itt a konyha:
http://babanet.hu/album/albumimages/1752/34774.jpg

ContiKép
Nagyon tetszik, ahogy a képeket felraktad a szekrényekre! Jól néznek ki.

JubiKép
Hogy haladsz a könyvveel??

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Conti!
Nekem is nagyon teccc az egyiptomi polcotok!!Kép NEkem is volt egyiptomi "korszakom", kb.15 évvel ezelőtt...nekem most a mediterrán dolgok tetszenek, de nagyon!

Koda!
Hol tartok a könyvvel? Most jöttünk haza Danival a papírboltból, vettem barackvirág színű lapokat, majd ma kezdem a fedőlap dekupálását, ebéd után, ha Danit lefektettem.

Képzeljétek, tegnap az előszobából hirtelen egy nagy csattanás hallatszott, és ez a rózsás képema földön volt, miszlikekre törve. Azt hittem az akasztót tettem bele rosszul, de nem ez volt a gond, hanem az, hogy egy gipszkarton falon volt, egy gombostűn. Ami egyébként meg kellene, hogy tartsa, csak az a fal ki van téve a fiaim focizásának, és amikor nekirugdosták a labdát, a gombostű kilazult.....és eddig bírta.

Az elmúlt napokban ez a citromkoszorús kép, és ez a hozzávaló óra született. Az órának az árnyalatait nem jól adja vissza a fotó. Lesz még hozzájuk egy szalvéta- és egy konyharuhatartó is...de most sürgősebb a könyv!

Kép
Kép
Kép
juborka

Koda!
Elkészültem a [url=%20%20%20%20http://gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/k_nvy_bor_t_k.JPG]a borítókkal[/url]....már csak azt nem tudom, hogy a belsejükre is dekupálja-e...

Kép
Kép
Kép
juborka

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Conti!
Csúcsszuper a polcon levő képek hadserege. Totál összhang, nagyon szép.
A fixálásra ha mást még nem próbáltál, mi lenne, ha felcsiptetnéd szabad levegőn? Akkor nem ragadna semmihez.

Jubi!
Tündéri a könyvborító, főleg a macis fele tetszik, Kodának meg úgyis a rózsás fog Kép Még jó, hogy így kerek a világKép
Nekem is leesett egy kép: pont a nagyalakú lubickolós, amit kicsi fiam az ágya fölé követelt, hogy "azt nézegetem, amikor elalszom".
Aztán a raffia-akasztó-újításom nem jött be túlzottan, de nem törött össze sem a kép, sem alatta a gyerekKép

Koda! Nem felejtetted ki a konyhai lisából a raganyót? Ahogy olvastam a leírást lelki szemeim előtt vonultak a dek.ragis dobozok kiürülve a szemétbeKép De ez csak kötözködés, mert 5 nagy dobozzal számolva is tutira megérte.

A hőpuskával vigyázzatok! Nem csak a ragasztót fogja leszedni, de a műanyagfóliát is megperzselheti/összehúzhatja.
Én KOda-alapanyag agyonfestett fa tálalóról hőpuskáztam-csiszológépeztem le 4 réteg zománcfestéket. Kapott új polcokat és világítást, de 6 teljes hetem ráment.
Dédim kapta nászajándékba valaha...

Én most csak anyu kék konyhájába csináltam egy
nagyalakú képet
Amúgy gardróbrendezés közben előkerült pár varrnivaló és Áron is szégyenletes módon kinőtte a nadrágjait, szóval most néhány napra hobbit kell váltanom! Kép
Jó munkáT
paat

Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Sikerült a link! Kép Kép Kép
Köszi mindenkinek. HA-HA
paat

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?