Tigris, tényleg megnyugtató, ha már megkaptad a tüdőérlelőt. Most már baj nem lehet
És hármat kaptál????
Nekem még a kettő is sok volt, fájt eléggé. De hát tudom, a csajok érdekében mindent elviselünk
Sajnálom a "hátbarúgást", talán nem lesz több ilyen már a következő 4 hétben
Móni, gratulálok! Nagyon szép súlyúak a babák. Szerintem tök jó, hogy ők akartak kijönni, hogy már úgy érezték, itt az idő találkozni anyával
Vocsi, üdv köztünk! Jó kis különbség
És hogy nem vették észre
Azóta behozta Réka? Nem lehetett egyszerű otthon is és a kórházban is. Le a kalappal!
Le kell kicsinyíteni a képeket, max 600*600-asat fogad el. Nekem, az info gurunak sem két percébe került megoldani a problémát. Kellett hozzá apa is
Nyuszi, boldog 5 hó fordulót Nektek is
Sajna Balázs alvásproblémájára nem tudok jó tippel szolgálni, mert nekünk már 3 hósan el lettek rontva, csak kézben alszanak el
Bár azt szokták mondani, hogy nem szabad hagyni túlzottan kifáradni, mert akkor azért nem bír elaludni. Hanem az első álmossági jeleknél segíteni kell neki elaludni, esetedben hordozóba rakni és ringatni, vagy hintáztatni. Nem megvárni, míg felhergeli magát. Lehet, hogy a megszokott 2 órához képest a 3 neki már nagyon sok. Nem okoskodni akarok, csak találgatok, meg mondom, amit nekem szoktak
Zsófi, már az első lépéseket megtettem, szereztem telszámot, de még egy kicsit türelemmel vagyok, mert most meg napról napra ügyesedik
Lehet, hogy csak későn érő típus
Amúgy Te Zegi vagy, ugye? Mert nem tom, hogy Szhelyen találok-e Dévényest, a gyógytornász barátnőm nem tud róla.
Nyuszi, nekünk sem márkás székünk van, valami Babymix, vagy micsoda a márkája, 19.000 vettem az Anix-ban. Illetve bocs, mi is úgy kaptuk keresztelőre. Mondjuk két gyerek esetében ez már közel 40e, de hát dupla a családi pótlékunk is, nemdebár???? Abból mindenre fussa
Nagy dolog történt ma éjjel nálunk! Míra átaludta az éjszakát (bár ez annyira szerencsére nem ritka tőle), a csoda az volt, hogy hason. Ugyanis ő 1 hónapos kora óta háton ill. oldalán alszik. Én oldalra tettem le, de átküzdötte magát addigra hasra, mikor legközelebb mentem be hozzájuk. Emma meg 5:15-kor kelt. Bár előtte apa egyszer fél1 körül megitatta vízzel, de aztán legközelebb 5 után találkoztam vele. Aludtam egyhuzamban 6 órát. Nem tudom, mikor történt ilyen utoljára
Adtam neki kaját, Mírának apa 7-kor (mert ő addig aludt), majd szunya volt fél 9-ig. Ki vagyok pihenve!!!!