Új privát üzeneted érkezett!

Meli jó kérdés..nekem se a szineket se a betüket méreteket nem úgy csinálja ahogy akarom......... :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

KICSI!

GRATULÁLUNK NEKTEK A KIS ZOÉHOZ!!! JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS SOK BOLDOGSÁGOT!!!

Üdv mindenkinek!!!:wink:
Vendég

Kicsi!

Gratulálok!!!
Vendég

Kírus! Te hogy vagy? Naagyon szép nevet választottatok! NIMRÓD
Vendég

Kicsi!
Nagyon sok boldogságot, erőt, egészséget kívánok nektek!

Kép

királylány

Kicsi gratulálok Zoéhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Remélem minden rendben volt.
Majd gyere mesélni, amikor összeszedted magad!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!!!!!!!!
Barni ma alma+sütőtököt evett..........ízlik neki ez is:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kicsi!
Gratulálok a kis Zóé érkezéséhez! Gyors felépülést és sok tejcit kívánok! Várjuk a szüléstörténetet (És egy korábbi kérdésedre a válasz: Igen, valószínű, hogy a sport miatt magasabba a fájdalomküszöböd. Én egyik szülésemnél sem éreztem a tágulást, azaz nem vajúdtam, pedig csak 4 újjnyinál kaptam az EDÁ-t, amikor más már meg akar halni. Nekem semmi sem fájt! Kíváncsi vagyok, hogy te hogy szültél, könnyen tágultál-e, mennyire fájt, stb.)

Lányok!
BÚÉK mindenkine! Én valahogy nem érzem, amit most másnak kívánok, de lesz ez még jobb is :wink: ..............
Vendég

BUÉK MINDENKINEK! :D :D

Kicsi!
Gratula Zoéhoz!
:lol: :lol:

Többiek puszi

Jól vagyunk.Én időnként légszomjjal küszködök(a súlyom se kicsi és a rekeszizmom is nyomja felfelé Kolos :roll: )Koli sokat mocorog,rugdos és mostanság csuklani is szokott. :D :D

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!!

Duna!
Köszike jól vagyunk!! :) Köszi a névdicsit.. szinte senki másnak nem tetszik a családban csak nekem meg férjemnek :lol: ,dehát az a lényeg...
Holnap megyek uh-ra meg cukorterhelésre..hát már előre hányingerem van attól a cukros víztől,bár majd kicsit megturbozom citromlével..
Aranyosak vagytok a képeken(iwiw)!!! :wink:

Mucus!
Most már remélem megnyugodtál!!
Tök tetszik nekem is a Kolos név :wink:

Nita!
Akkor Barni egyenlöre nem válogatós :wink: ,csak így tovább!!!

Üdv a többieknek is!!!
Vendég

Kicsi,
graulálok, sok boldogságot kívánok nektek!!!! Ügyes volt a csjaszi!

Kép

Kép

Kép
lyly

Kirus!
Igen már nyugottabb vagyok. :wink:
Látom kisfiatok lesz ez szuper. :D Legalább Neked bejött amit szerettél volna.
Tök jó név a Nimród is tegnap pont mondtam a páromnak,hogy ez is tetszik....Nálunk is az van,hogy a Kolos név senkinek nem tetszik rajtunk kívül :twisted: mert nem lehet becézni.pussz

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!

Jó régen voltam, bocsánat érte :oops:
Micsoda fantasztikus hírekre jövök: Melisch! Tiszta szívből örülök és gratulálok nektek a pici pocaklakóhoz!

Kicsi! Üdv. a kicsi Zoénak, sok tejet és boldog babázást! Várom már nagyon a szüléstörténetedet!

Kírus! Örülök, hogy nektek is sikerült a fiúcska! Nekem nagyon tetszik a Nimród név!

Bocsánat, ha nem írok mindenkinek, kicsit fel kell még zárkóznom!

Nekünk sajnos nem jól kezdődött az új év, nagypapám dec. 31-én este elment közülünk... :cry:

Viszont jó híreim is vannak! Ádámkánk szépen gyarapszik a pocakomban, voltunk 4D-n és hoztam képet! Méretei alapján két héttel nagyobb a koránál, úgyhogy lehet előbb fog jönni! Kép Ádámka, a pocakmanó

Kép
adiadi

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!
Kirus remélem nem is lesz az....olyan szépen eszik..látni kéne......:)

Adiadi részvétem a nagypapád miatt:((((((((((
Ádihoz meg gratula!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok, csak egy gyors bekukk, mert ultol kell magam érni, meg van egy-két gondom, de majd mesélek máskor...nem akarok nyafizni, olyan jó ilyen jóhírekre, és ilyen szép babanevekre jönni!;)

Kicsi: szívből gratulálok, nagyon sok boldogságot kíívánok Nektek és pici Lánykátoknak!:) Pihenj sokat, és majd hozz képet!

Mucus és Kirus: örülök, hogy minden okés! Gyönyörűek a nevek. Ne foglalkozzatok senkivel, aza lényeg, hogy nektek tetszik!

NITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! segítség, mikor kezdhetem a hozzátáplálást? Tejci sajna már nincs, max egy 100-as naponta, de örömmel jelentem hasfájás múlóban, ma előjött sajna, de már néhány napja nem kap laktázt, egyébként őrült akaratos kisbabóca a Benji! Szóval gyógytáp hatásos, sztem attól jobb! De ma 3 hónapos, és már kezdeném az almát!
Ti bébiételt vesztek vagy kotyvasztasz is???
Bárki, aki tud a hozzátáplálásban segíteni, akkor nagyon megköszönném az infókat, mert Anyukám véleményére és ötleteire nem szívesen adok, szégyen-nem- szégyen , de ez van! Szal előre is köszi a segítséget, na mentem eteetni, este még próbálok jönni!

Kicsi: nagyon-

Kép
nyuszifül16

Adiadi: nagyon sajnálom, remélem, hogy azért már jobban vagy! Sok erőt küldök! Remélem azért Ádámka megvígasztal!

Kép
nyuszifül16

Nyuszi azért még minimum 2 hetet várj a hozzátáplálással........most még vesszük a babakaját de hamarosan cinálom mert piszok drága...vettem 4 üveggel és 1200.-ot ott hagytam..... :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: köszike! Azért majd, írj még infókat erről. Igen, nagyon drága a babakaja, én ezért ie nem szeretnék venni, elég sok így is a babavíz, de azt sem kell már sokáig, ha teljesen helyre áll a bélműködés doki szerint már folytathatom a forraltat is, csak a hasmenés miatt így póroljuk az ásványi anyagokat.
Apropó nekünk még csak, egy olátsunk van, amit tudjátok vállba kapnak a Manók, mert mindig volt valami baj.
Most melyik jön? Lesz valami mellékhatás?

Melisch?

Kép
nyuszifül16

sziasztok!

csak irnék ide egy pár mondatot.
sogornőmmel nagyon rosz dolog történt,julius 22re volt kiirva,tegnap volt a 3. ultrahang és a baba csak 1.5 cm volt,8cm helyett..elhalt,nem volt szivhang :cry: :cry: :cry: 2 héttel ezelőtt nagyon beteg volt,lázas,torokgyulladása volt,és a doktornő kiirt neki semicilin gyulladáscsökkentőt,én ugy gondolom hogy ez nagyon erős gyógyszer..kismamának szabad e adni???hát nem hinném..és pont abban az időben állt meg a fejlődében a magzat,a doki is mondta h valószinű a betegség miatt..

kinek mi a véleménye erről?

ma fejezték be a terhességet :cry: :cry: :cry:

KépKép
bettike83

Sziasztok!

Kírus, milyen volt a cukorterhelés?

Adiadi! részvétem :(
Ádámhoz pedig gratulálok! Majdenem egyidősek vagytok Kírussal :wink:

Nyuszi!
Én is 3,5 hónaposan kezdtem el hozzátáplálni. Lereszeltem az almát, és a tíz órai evésénél adtam neki a levéből. Úgy cuppogott, mintha szopizna. Ez ment kb 4-5 napig, az ötödik napon már több kanállal adtam a levéből. Másnap már a reszelt almáből is kapott. Én több kanállal adtam már, mert nagyon ízlett. Aztán kb két hét múlva adtam bébiételben őszibarackot. Volt, hogy fele fele arányban kevertem a kettőt. Sokáig csak tízóraira, aztán uzsonnára is bevezettem. aztán fél éves kora után kiváltottam az ebédjét is alma-krumplira, vagy sütőtökre. Sajna sok bébiételt kell venni. mi a sütőtököt és a barackot mindig vettük. a krumpli és az alma, banán itthoni volt. de ha a babának jobban ízlik a bolti, akkor sajna az van. már én is számoltam, hogy rengeteg pénz fog elmenni bébiételre, de egy éves kora után már Borcsi is csak akkor evett ilyet, ha nem tudtam főzni, vagy elmentünk valahova.
Megnéztem a füzetem: négy és fél hónaposan már 90-100 gr almát evett tízkor, és kapott még 70-80 tápszert is.
Remélem, tudtam segíteni.

Rólunk: Attila megkapta a kéthós oltást. 6520 gr, és már kinőtte a 68-as ruhákat :D
Vendég

Hú, Betti, nagyon sajnálom :cry: :cry:

Én nem tudom, hogy a gyógyszer miatt, e ,de az orvosok mindig is menteni fogják egymást... és azt is tudom, mert én is ilyen voltam, hogy meg akartam keresni az okát, hibáztatni valakit, valamit, magamat, mást...nekem is hét és fél hetesen még minden tökéletes volt, méretek, szívhang, aztán a következő napokban megállt valami miatt... én nem szedtem semmit, vigyáztam magamra, nem tudom miért... és tényleg nem értem, ha már van szívhang, akkor miért...? :(
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors reagálás Bettikének. Az első timeszterben nagyon kell vigyázni, hogy ne álljon fenn lázas állapot, mert az nagyon veszélyes a babára. Én nemrégen konzultáltam erről egy illetékes személlyel. Nagyon sokan tévesen hiszik azt, hogy a felírt antibiotikum káros hatással van, pedig ez nem igaz. A láz sokkal veszélyesebb. Szerintem ezért történt ez a szörnyűség a sógornőddel. Őszintén sajnálom.
Te voltál már orvosnál?

Adiadi a napokban gondoltam rád, hogy mi lehet veletek, de az üzenet küldéséig már nem jutottam. Örülök, hogy minden rendben van. Nagypapád miatt pedig őszinte részvétem!

Nyuszi nyugodtan főzicskézzél, nem kell üveges kaját venni. Bár nekem mindig volt otthon és amikor nem volt időm, vagy olyan kaja került sorra - pl sütőtök - akkor előkaptam a szekrényből. Egy szem krumpit főzz meg, majd turmixold össz a főzőlével. Nem kell az egészet rajta hagyni. Aztán abból adjál neki egy pár kanállal. ha lenne anyatej akkor azzal is lehetne higítani.

királylány

királylány

lehet igazad van :cry:

ilyenkor probál az ember magyarázatot találni hogy miért is történt,de igazábol nincs rá magyarázat..megtörtént és ezen nem tudunk változtatni :cry: :cry:

KépKép
bettike83

Bettike igen sajnos, nem lehet visszacsinálni. Pontosan hanyadik hétben volt?

Melisch, Melisch jelentkezz!

királylány

Bettike Olvastam a blogodban. Hm. Igen, ha ez a betegség nem lett volna. Őszintén sajnálom. Nem is tudom mit lehet ilyenkor írni. Talán semmi okosat.
Te mikor mész orvoshoz?

királylány

Sziasztok!

Duna!
Hát elment a cukorterhelés még jól is esett a cukros víz(persze tettem bele citromlevet is jócskán) mert jó hideg vízzel csinálta a nőci :D
Uh-n is voltam,sajna képet nem tudtak csinálni mert szervízben van az a gép :( ..mindegy majd máskor...de rendben van minden és az a lényeg!!!

Adiadi!
Részvétem a papád miatt :( !!
Aranyos Ádika :wink:
Vendég

Kírus! :)
És mikor lesz eredmény? 4D uh-on voltatok már? Nem emlékszem :oops:

Tudnátok nekem segíteni? olyan esernyőre csukható babakocsit keresek, amit majdnem vízszintesre lehet dönteni. ami Borcsiról megmaradt, nagyon lestrapált, és nem lehet csak pihenő pozícióba dönteni. És még egy kritérium, ne legyen több 10.000-nél.
Vendég

Duna nézzek neked ilyen babakocsikat a teszveszen vagy vaterán? :wink:
Nyuszi kérdésed van még hívj nyugodtan vagy írj.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

királylány

12 hetes lett volna már,pont mai nap.

KépKép
bettike83

ma 2 éve én is elvesztettem a 12.hetes babám...... :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Adiadi,
részvétem a halálerset miatt. Nem jól kezdődött nektek ez az év, de talán új reményekkel folytatódik. Gyönyörű a pocaklakótok!!!

Bettike,
Diával értek egyet, nem hiszem, hogy a gyógyszer, inkább a betegség. A penicillin-tartalmú szerek nem igazán károsak a babára, a betegséggel járó láz azonban igen. Még nagyon pici volt a baba, ebben a korban a "mindent vagy semmi" elve érvényesül: a baba vagy kiheveri az ártalmakat, és minden megy tovább, vagy nem. Sajnos, náluk valószínűleg ez történt, de az is lehet, hogy nem csak a betegség, hanem valami kromoszomális eltérés is volt. Ezt sajnos, ekkora terhességnél nem lehet megállapítani. Nagyon sajnálom őket, remélem, hamarosan lesz újabb pocaklakójuk.

Nyuszika,
én is várnék még a hozzátápival. Egyelőre az is jó jel, hogy kezd a pocak megnyugodni, a görcsök alábbhagyni, szerintem ezt az állapotot még 2-3 hétig tartanotok kellene. Az alma nagyon jó bevezetőnek, a nagy, hibátlan, fényes tescós és auchan-os almákat én kerülném, helyette a piacon érdemes szétnézni, és a kevésbé sérült, de nem is világszép nénike-almák között válogatni. Azt tudnod kell, hogy minden új kaja bevezetése okozhat újabb pukikat, kisebb görcsöket a babánál, minél kisebb, annál inkább. Tehát ezért várj még a hozzátáplálással.
Semmilyen ételt ne ízesíts (só, cukor, stb.) a babának, hanem a természetes ízét próbáld vele megkedveltetni. Később jöhet a krumpli, ha túl sűrű, a gyógytápival nyugodtan lehet ezeket hígítani, illetve a sárgarépa, alma, krumpli, sütőtök keveréke, variálva. Ezeket általában nagyon szeretik a babák. A maradékot soha ne tedd el, edd meg, vagy dobd ki, mindig frisset adj neki. Szerintem az első időkben nyugodtan kotyvaszthatsz neki te, mert úgyis csak 1-2 kanállal eszik, emiatt szerintem pazarlás bébiételt venni, persze ezt tudod. Én olyan 8 hónapos korától vettem Bencének, mert addig már simán bekanalazott egy üveggel (a szopi mellett), és ha mentünk valahová, bárhol készséggel megmelegítették. Addig főztem/pároltam neki, pár perc alatt készen volt.
Nyuszi,
ha gyógytápit adsz a kicsinek, miért kell külön ásványianyagos vizet innia? A doki mondta? nekik még nagyon kevés ásványi anyagra van szükségük, sőt, a sok károsíthatja a baba bélrendszerét. Én úgy néztem, hogy a gyógytápik mindent tartalmaznak.

Dunakavics,
mi a Tescóban vagy az Auchan-ban vettünk ilyet, két éve 4900 Ft volt, ma is tart, semmi baj nem volt vele. Esetleg ott nézz szét! Olyan, amit a karodra is akaszthatsz, ha pl. buszra szállsz fel. Kb. 4 kg a súlya, illetve vállra is lehet akasztani.

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszi,nekem nem tetszett a kakink,vettem normaflort,annyira szépet kakil,gyönyörű aranysárga,előtte mindenféle színe volt...helyrerakja a beleket...a dokinéni szerint pont elég,hogy pityesz a szájába nyom minden szart..

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Duna!
Ma lesz eredmény, bár én nem tudok elmenni érte mert védőnőhöz kell mennem...De remélem anyut sikerül rászednem hogy elmenjen érte :D ..remélem jó a cukrom!
Nem voltunk 4D-n de nem is megyünk..:(
Vendég

Köszönöm a részvétet lányok! Most azon vagyok felháborodva, hogy milyen iszonyatos drága egy temetés! Miért kell mindenből üzletet csinálni? Egy szegény ember hogy temetteti el tisztességesen szerettét, ha nincs pénze? Érdekes ez a világ, ami most van........

Királylány, köszi, hogy gondoltál ránk, jól esett!

Lyly, én is folyton csak Ádámkában gyönyörködöm! Még mindig fura érzés, hogy két lány után most fiam lesz:)

Duna, igen, lehet Kírussal egyszerre fogunk szülni:)

Bettike! Sajnálom, ami sógornődékkel történt! Annak idején mi is kerestük a miértekre a választ, de sajnos nem találtuk.... Majd a következő baba vígasztalást nyújt számukra, de az elkövetkezendő napok biztosan nehezek lesznek!

Kírus, miért nem mentek 4D-re?

Kép
adiadi

Na megkerültem én is csak nem volt időm még visszaolvasni :oops:

Mi egyenlőre jól vagyunk aztán mi lesz majd elválik. Azt hiszem jövő hétre kérek időpontot uh-ra, mert még itt nem voltam dokinál és akarom lássa fejlődik-e a picikém. Bár nem hiszem, hogy gond volna tüneteim vannak, mellem majd kicsattan néha. Bár szerencsére még csak a hazafele vezető úton hánytam (az is mintha sav lett volna) inkább csak émelygek reggel. Azonban érzékeny vagyok a szagokra pfujj főleg az öblítő szaga nagyon megvisel. 1.-én felvettem a frissen mosót pulcsimat + a férjem is leültünk enni bent meleg is volt, hát olyan rosszul lettem :evil: férjem kivitt a levegőre majd elmentünk nagyimtól vendégségbe, mert túl meleget sikerült csinálnia és helyrejöttem. Amúgy sokat alszom nappal, az elején éjjel sokszor megébredtem de manapság átaluszom az éjszakát is.

Na megyek olvasok vissza :wink:

Kép
Kép
melisch

Na visszaolvastam de nem ment jól a net :evil: :evil:

Kicsi GRATULÁLOK én is és kívánok minden jót nektek!!!!!!!

Adiadi de jó, hogy újra itt vagy részvétem
:cry: de ugyanakkor gondolom nagy az öröm otthon a kisfiú miatt. A lányok várják már az öcsikét?

Királylány jó újra itt látni téged, remélem lesz időd majd gyakrabban jönni.

Bettike sajnálom a sógornődet :cry: :cry: :cry: szerintem is a láz volt az ami miatt meghalt a baba. A 38 foknál nagyobb láz sajnos gyakran halálos a magzatnak az első trimeszterben. Mielőbbi felépülést neki. Te nem tervezed, hogy elmész dokihoz? Én is egyetértek Diával ideje volna egy kis kivizsgálás nálatok.

Mucus, Kirus gratulálok a kisfiukhoz. Kira képzeld a férjem is bevágta, hogy ha fiú lesz mi lenne ha Nimród lenne, hát én ezt a nevet még soha nem halottam és tuti olyan nevet nem engedek amit ennyire nem ismertek. Én inkább a hagyományosabb neveket szeretem. Bocsi ez vagyok én :oops:

Nyuszi látom lassan Beni is kinövi a hasfájást :wink: aztán majd mesélj mi van veletek.

Lyly ti is szépen növögettek :lol:

Duna, Melinda, Nita ti meg már jó nagyok vagytok most már lehet velük játszani de jó nektek 8)

Na aki kimaradt bocsi még bele kell jönnöm megint :wink:

Kép
Kép
melisch

Jó lett a cukor eredményem :)
Éhgyomri 4,1
2 órás 5,5 lett..

Adiadi!
Azért nem megyünk mert nincs rá pénz :( ,meghát annak az árát akkor inkább a gyerekekre költöm...
Szerettünk volna menni de nem ugy jött össze... ez van...

Melisch!
Örülök hogy jól vagytok!!
Persze nem mindenkinek egyforma az izlése nevek terén,nekünk pl a hagyományos nevek nem igazán tetszenek..na meg olyan a jó amiből még nincs a faluban...
Mondjuk mára már Kíra is van egy jó pár...de még Nimródról nem tudok...
Vendég

Melisch bizony.én már nyúzom rendesen a kis mosolygósom:)))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Adiadi: hát igen, elég gusztustalan eza világ, hogy szegény öregeknek a temetésre is kell félretenni még életükben...nem is írok semmit.

Bettike: sajnálom a sógornőd, szerintem ez nagyon összetett kérdés, és az orvos tudomány azon része, amely nem igen bizonyítható. Én úgy gondolom, hogy ha a kezelőorvos, tudta, hogy egy váradnós kismama kér tőle gyógyszert, egyebekben őszintén remélem, hogy méltóztatott elővennia pharmindexet, és megnézni, hogy ez a gyógyszer ténylegesen nem árt-e a magzatnak. Én úgy tudom, hogy terhesség alatt, jobbára az augmentint javasolják.
Ti babailag , hogy álltok most!

Melisch: örülök, hogy minden klappol. Én anno a kék lenortól voltam rosszul, még két mosás után is éreztem, még ha mással ki is mostam utána, ki is öntöttem a wc-be az egészet...:)
És mit érzel, nő megérzéssel leány-e vagy kiscsávó?

Nita: köszi, majd még kérdezek!:D Szupik az új vonalzóid! :lol: Már úgy várom, hogy menejk egyszer Pestre és összefussunk!

Melinda: köszi, de mi folyamatosan szedjük két hónapja az antibiotikum miatt és kell-is még szedni. Nekünka a tápitól zöld a kakink, elég rémistő, de ez van. Olvastama másik topicban, hogy 4 gyerkőcöt szeretnétek...Ez ám a tuti le a kalappal! Nem semmi csajszi vagy :wink: Remélem teljesül az álmod!

Királylány, Lyly: nekünk a rota miatt mondta a doki, a vizet, mert sok sáványi anyagot vesztett, mega folytonos hasmenés miatt. Nekünk volt egy hónap mire rendbe jött a arotából, azt mondta a doki, ah teljesen ok lesz az emésztés nem lesz rá szükség,de addig ő ajánlja.

Királylány: Ti hogy álltok a a babatervezéssel, próbálkoztok vagy mizújs?

Duna: köszi, akkor még két hetet várok, védőnő is mondta, hogy lassan vezessek be mindent, mert az emésztés valószínűleg érzékenyebb lesz...

Kirus: tisztellek, hogy vissza tudod fogni magad, és nem szórod el a pénz, ha épp nincs 4d-re. Tudom szar, mert én is tök nehzen kuporgattam össze rá, és nekem is csak egy volt.

Holnap megyünk védőnőhöz, a mozgás miatt, tegnap volt nálunk, de Beni aludt nem akarta felébreszteni. Mondta valószínűelg Csabára kell majd hordjam magán gyógytesire, mert itt idióták, azt tudja...hogy nem foglalkozak eléggé komolyan a mozgás elmaradással. Azt mondta a csabai gyógytornász nagyon rendi, és megmondja, kell-e gyógytesi vagy nem, elég sok a páciense, agy nem pénzéhes, ha nem kell feleslegesen nem hív vissza, valami 2.000be fog fájni alkalmanként, plussz a busz, de most mit csináljak, első az egészség...
Rendet kellene tegyek, mert kupi van, de tényleg. Kint zuhog az eső, séta sztornó.
Ja vki nem tud, vmi hajhullásra???? :) :roll:

Nekem már úgy hiányzik, hogy szurkolhassunk leendő kismamiknak!!!
Bettike! Tegyél már fel egy ciklus vonalzót, ha van kedved, hogy lássuk hogy állsz! Királylány, te is tehetnél! Én úgy nosztalgiázom, emlékszem, ilyenkor tavaly még fenn volt a ciklusvonalzóm... az idő megszépít mindent, olyan jó ilyenkor csak a jóra emlékezni :lol:

Kép
nyuszifül16

Nyuszi pont most gondoltam én is rád hogy úgy taliznék már veled!!!!! :lol: :lol: :lol:
nekem is hullik de nagyon a hajam még mindíg....... :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ebben a honapban akarok dokihóz menni,remélem mindent rendben talál.és pici segitséggel sikerül minél előbb babásodnom :)
ebben a ciklusban elkezdtem inni a cickafark,palástfű teát...most tartok 25.napnál,bizom benne hogy kevesebb napra jön meg mint eddig.de jó lenne..

KépKép
bettike83

drukkolok neked nagyon:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Bettike: én is nagyon szorítok!+++++++++++++++++++++
De azért egy voncsi? :oops:

Nita: még nem voltam kontrollon, de a paraszt dokimhoz nem akarok visszamenni, pedig adtam neki zsét...de sztem keveselte, meg csak nagy ritkán jártam hozzá, mert nagyapám gyógyította az apját, de azért elvárta a zsét. Van új képetek wiwen? Karácsonyi?

Kép
nyuszifül16

nincs új kép még..karikor inkább videót csináltunk mint képeket....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Éjtem.. :D
Úgy fáj a derekam...nem tom miért, ráadásul megjött egyszer azt írtam, azóta semmi. Vkinek volt már ilyen???

Kép
nyuszifül16

Nyuszi,
hajhullás majd múlik magától, van akinél ez 6-8 hónapig is eltart, amíg a hormonrendszered nem áll teljesen vissza. 9 hónapig "borult", idő kell neki a visszarendeződéshez is. Egyébként az ún. magzatvédő vitaminok is segítenek némiképpen, főleg az ásványi anyagok, vitaminok pótlásában. Ebből néha szedhetnél, ha nem is mindennap.

Bettike,
megy a drukk ezerrel!!!! +++++++++++

Melisch,
örülök, hogy jól vagy, az émelygés rossz, de erre vártunk, nem igaz? :wink: Bizony, növögetünk, a pocakom akkora, hogy más szerintem szülni megy ekkorával, nézegetm is, hogy mi lesz még itt közel 20 hétig?! Viszont csak 2-3 kg-ot szedtem fel eddig, az a szerencsés helyzet van, hogy volt rajtam egy jó 6-8 kg felesleg, és a baba ezt szedi le rólam. Már most imádnivaló, nem?! Vigyáz a mama vonalaira.

Nálunk sem lesz 4D, Bencével sem volt, a második kisfiunkkal sem, szóval nem, és kész. Még a doppler elől is menekül szegény, a dokim úgy vadássza le. Időnként csak a köldökzsinór-áramlás hallatszik, a doki vigyorogva mondja, hogy ez is megteszi, mert egy és ugyanazon "vezetékről" van szó. A derekam fáj, a medencecsontom fáj, mivel a doki szerint a méhszáj betonkemény és zárt, ez már a csoroszlya-korommal járó változás. :lol:

Kép

Kép

Kép
lyly

Nyuszi nekem is kék Lenorom van :lol: :lol: :lol: anyának valami más nem olyan erős de az sem tetszett így a mai mosásnál nem is tettem már öblítőt :lol: :lol: Majd odaadom valakinek, nem ötöm ki mert 3x mostam csak vele most vettem.

Lyly ügyesek vagytok én sajnos már 2kg-t felszedtem de látszik is rendesen rajtam. December elején sógornőm kiszabott egy mellényt meg is jelölte hol kell bevegye oldalt is meg mellben is bejegyezte, aztán nem volt ideje megvarrni és miután mi hazajöttünk nem volt kedve, hagyta az ünnepekre. Mielőtt hazajöttünk volna mondta befejezi de azért próbáljam fel hát mindent ki kellett engedni :oops: :oops: pedig akkor pulcsival próbáltam most meg csak egy melegítő volt rajtam még melltartó sem. Hát vigyáznom kell úgy látszik.

Kép
Kép
melisch

Szép jó reggelt, vagyis delet!
Megyünk védőnőhöz gyógytornaügyben, aztán du elmennék kozmihoz, rám férde, persze, ha Anyám méltóztatik hazajönni.

Melisch: én azért öntöttem ki,mert kértem Anyukám, h ne mosson vele, mert nagyon rosszul vagyok, de nem értette meg, ráadásul, mikor kórházban voltam 1 hétig, mindig azzal mosott, és azt hittem ott halok meg. Így haza mentem és kiöntöttem...mert ő nem tette volna, és tuti mosott volna még vele.Én meg messzíről rosszul lettem, ha megéreztem...egyébként mai napig nem bírom, pedig azelőtt nem volt vele bajom.

Kép
nyuszifül16

Hát ez azért durva, mintha akarattal csinált volna neked rosszat. Nekem még van pár zoknim a régi mosásból és még azt is érzem :oops: :shock: a zoknit tiszta dili vagyok..bár anyukám kolléganője sem bírta

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: