Adiadi: hát igen, elég gusztustalan eza világ, hogy szegény öregeknek a temetésre is kell félretenni még életükben...nem is írok semmit.
Bettike: sajnálom a sógornőd, szerintem ez nagyon összetett kérdés, és az orvos tudomány azon része, amely nem igen bizonyítható. Én úgy gondolom, hogy ha a kezelőorvos, tudta, hogy egy váradnós kismama kér tőle gyógyszert, egyebekben őszintén remélem, hogy méltóztatott elővennia pharmindexet, és megnézni, hogy ez a gyógyszer ténylegesen nem árt-e a magzatnak. Én úgy tudom, hogy terhesség alatt, jobbára az augmentint javasolják.
Ti babailag , hogy álltok most!
Melisch: örülök, hogy minden klappol. Én anno a kék lenortól voltam rosszul, még két mosás után is éreztem, még ha mással ki is mostam utána, ki is öntöttem a wc-be az egészet...
És mit érzel, nő megérzéssel leány-e vagy kiscsávó?
Nita: köszi, majd még kérdezek!:D Szupik az új vonalzóid!
Már úgy várom, hogy menejk egyszer Pestre és összefussunk!
Melinda: köszi, de mi folyamatosan szedjük két hónapja az antibiotikum miatt és kell-is még szedni. Nekünka a tápitól zöld a kakink, elég rémistő, de ez van. Olvastama másik topicban, hogy 4 gyerkőcöt szeretnétek...Ez ám a tuti le a kalappal! Nem semmi csajszi vagy
Remélem teljesül az álmod!
Királylány, Lyly: nekünk a rota miatt mondta a doki, a vizet, mert sok sáványi anyagot vesztett, mega folytonos hasmenés miatt. Nekünk volt egy hónap mire rendbe jött a arotából, azt mondta a doki, ah teljesen ok lesz az emésztés nem lesz rá szükség,de addig ő ajánlja.
Királylány: Ti hogy álltok a a babatervezéssel, próbálkoztok vagy mizújs?
Duna: köszi, akkor még két hetet várok, védőnő is mondta, hogy lassan vezessek be mindent, mert az emésztés valószínűleg érzékenyebb lesz...
Kirus: tisztellek, hogy vissza tudod fogni magad, és nem szórod el a pénz, ha épp nincs 4d-re. Tudom szar, mert én is tök nehzen kuporgattam össze rá, és nekem is csak egy volt.
Holnap megyünk védőnőhöz, a mozgás miatt, tegnap volt nálunk, de Beni aludt nem akarta felébreszteni. Mondta valószínűelg Csabára kell majd hordjam magán gyógytesire, mert itt idióták, azt tudja...hogy nem foglalkozak eléggé komolyan a mozgás elmaradással. Azt mondta a csabai gyógytornász nagyon rendi, és megmondja, kell-e gyógytesi vagy nem, elég sok a páciense, agy nem pénzéhes, ha nem kell feleslegesen nem hív vissza, valami 2.000be fog fájni alkalmanként, plussz a busz, de most mit csináljak, első az egészség...
Rendet kellene tegyek, mert kupi van, de tényleg. Kint zuhog az eső, séta sztornó.
Ja vki nem tud, vmi hajhullásra????
Nekem már úgy hiányzik, hogy szurkolhassunk leendő kismamiknak!!!
Bettike! Tegyél már fel egy ciklus vonalzót, ha van kedved, hogy lássuk hogy állsz! Királylány, te is tehetnél! Én úgy nosztalgiázom, emlékszem, ilyenkor tavaly még fenn volt a ciklusvonalzóm... az idő megszépít mindent, olyan jó ilyenkor csak a jóra emlékezni