Hahó!
Alvás: nekem az elalvással van a legfőbb gondom. Pedig már két napja!
nem aludtam napközben, mégsem vagyok annyira álmos még este 11-kor sem, hogy simán elaludjak. Tegnap még egy jó 3/4 órányi fetrengés után is ki kellett jönnöm a nappaliba, hogy "lenyugodjak". (Mostanában csak azon jár az agyam, hogy mit kell még megvenni, mikor pakoljak össze, milyen lesz a szülés stb. De ez más téma.
) Meg kellett ennem 2 Túró Rudit és olvastam egy kicsit. Na ez utóbbin azért már lefáradtam, utána könnyen elaludtam, azaz Botondkám még akkor is nyomta ezerrel, de ennek csak örülök. De amint láttam, jöhettem volna fórumozni is!
Ma reggel meg 6-kor keltünk (hogy én milyen fitt voltam!; de komolyan! nem értem...), mert férjem ma előadást tartott a munkahelyén, én meg kipattantam az ágyból, teafőzés, reggelikészítés (bármikor kelek, farkaséhes vagyok
), ő meg csak fél órára rá jött ki a szobából. Aztán mikor elindult itthonról, még visszafeküdtem, és majdnem 11-ig aludtam. Teljesen meg vagyok zakkanva... Ez még hova fajulhat?!
No igen, a cumisüveg témát jól kiveséztétek. Az egyik ismerős, éppen babázós anyuka nekem azt javasolta, hogy elsőre egycseppes cuclit vegyünk a cumisüvegre, ill. ők beszereztek egy-két játszócumit is, mert nem szerették volna, ha az ujját szopja a kisfiuk. Egyébként nekem is Aventes felszerelésem van, a védőnőm is ezt javasolta.
Lányok, ezek a tesós fotók annyira aranyosak. Nagyon szép gyermekeitek vannak!
Kristóf!
Nagyon vagány kiskölök. Apa mondogatja, hogy ő egy olyan kis rosszcsont kisfiút szeretne, olyan kishamisat.
Na, nekem Kristófról egyből ez jut eszembe, persze jó értelemben!
Boruska, szorítok a kocsiügy elrendeződéséhez!!!
Anita, remélem, nem én kevertem meg a képek sorrendjét a közösön. Csak, mert tegnap raktam fel oda először képet... Ha én voltam, bocs, de ma már úgy láttam kb. helyén van minden.
Teljesen egyetértek azzal, hogy ne adjunk cukros löttyöt a gyereknek. Valaki írta, hogy az otthoni "öregek" mennyire kiakadnak azon, ha a teába nem teszel cukrot. Na, ez nálunk is így volt egy darabig, de szerencsére anyukám jól alkalmazkodik ill. megért más nézeteket is, így már tudja, mi a helyzet nálunk. Mi mostanság csak fruktózt vagy mézet használunk. És megbeszéltük apával, hogy kicsit próbáljuk átalakítani az étkezéseinket is. Mi naaagy édességfüggők vagyunk, és nem szeretnénk, ha Boti is az lenne. Hogy miként fogjuk megvalósítani, az még rejtély, de pár éve már gyakorolunk, mert férjem próbál fogyózni.
Viki! Jó bulájt délutánra!!! Én is de mennék már valahova! De általában hozzánk jönnek a barátok. Jövőhétre is megbeszéltük a társasozást; én már úgy várom, mint egy kisiskolás az iskolai kirándulást.