Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Katica: örülök, hogy kicsit oszlanak a felhők feletted ;) Meglátod minden rendben lesz!

Anita: vérnyomást mértél mostanában? Valószínűleg tényleg a folyadékhiány a probléma.

Az éjszakákat én is nagyon utálom, de napközben nagyon jóízűen alszom.

Ma végre megyünk dokihoz. Tavaly láttam utoljára a babócát. Kiváncsi vagyok mennyit nőtt :)
zuzmooo

zuzmo: mikor mentek?

Edit

Kép
ézsóné

10 körül megyünk
zuzmooo

most megmértem. általában ez a két érték van 110/70, nyugalomban 100/60
stephie

:lol: :lol: :lol: :lol: várjuk a hireket

Edit

Kép
ézsóné

Irigylem a vizsgalatosokat!
Most annyira mehetnekem van nekem is. Szeretnem hallani, hogy "tokeletes meretu a baba, nem kicsi" es azt, hogy "nem nyilt tovabb a mehszaj, remek, remek". :D :D

Vegulis, 2-3 het mulva en is megyek elvileg. Annyit mar kibirhatok.

Dobok fel Kristofrol egy ma reggel keszult "pucerszakacsos" kepet a tesok mappaba. Inkabb ide nem rakom be, nehogy valami perverz allat ratalaljon. Vagy Kristof 10-15 ev mulva.
Vendég

Cuki a fotó! :lol: :lol: :lol: Magát "öltöztette" így?
zuzmooo

Bea!
Nagyon cuki ez a Kristóf! :lol: :lol: :lol:

Amúgy a cumi-cumisüveg kérdésben én is azon a véleményen vagyok, hogy nem kell. Max. biztonság kedvéért legyen itthon egy-egy darab, aztán meglátjuk, hogy használjuk-e vagy sem. De csak azért, hogy nekem kényelmesebb legyen (illetve a szomszédok miatt - bocsi Reni :)) én nem fogom a szájába dugni. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!

Geri, örülök, hogy megvagy, és a babó is jól van! Te már tényleg a célegyenesben vagy!

Magnézum: én decemberben voltam nagyon görcsölős, akkor napi 3-4 magnerotot is nyomtam, de mostanában egyáltalán nem keményedek, ill. csak ha nagyon megerőltetem magam. Szóval max egyet veszek be, néha azt se. 36 hét után tuti leállok vele teljesen.

zarja: nagyon vicces volt ez a 'többedik gyerekes' írás. Most így első gyerekre készülve tuti klasszik paramami leszek, ahogy magam ismerem :)

Jól kitárgyaltátok a cumi témát, hát, hozzá sem tudok szagolni, majd lesz, ahogy lesz. Max egy üveget meszek meg egy 2-es cumit hozzá, egy játszócumit, a biztonság kedvéért. Ha másra is van igény, megveszem/megvetetem később, szülés után. Nekem az Aventet dícsérték nagyon, tény, hogy drága...

Mégsem ma jön a védőnő, hanem holnap, mert neki is jobb így, meg nekem is dolgom van. Kocsiügyben próbálok rohangászni egyet, de már csak babonából sem kiabálom el, tekintve, hogy szoktam járni... :?

Mostanában egész jól alszom, sztem azért, mert frankón kifárasztom magam fizikailag nap közben, szóval 11-12kor elalszom, és reggel hétig alszom egyfolytában. Jó lenne, ha ez egy darabig még így maradna...

Sütöttem tegnap panettonét, egész jól sikerült, bár egy kicsit jobban átsülhetett volna, de így sem rossz. Jobban hasonlít az igazihoz ízre, mint gondoltam. Majd teszek fel képet!

Megyek romeltakarítani a konyhába :)

boruska

Mi holnap délután megyünk dokibácsihoz a magánrendelőbe. Utána már szerintem csak a kórházban találkozunk majd, mikor megyek vv-re, meg NST-re, meg hasonlókra.
De már nagyon kíváncsi vagyok, miket fog holnap mondani, és hogy egyáltalán mennyire fog megvizsgálni. Lesz-e UH, lesz-e turkálás pl. :D
Amúgy még mindig jól vagyunk. Semmi sav, semmi szédülés. Egyedül a hátam szokott fájni, mikor felkelek az ágyból és megteszem az első lépéseket. Na meg néha én is érzek ilyen tompa, menstruáció előtt rendszeresen jelentkező fájdalmakat a derekamban és a hasamban. És Lili néha nyomkodja az öklével a hasamat, ami elég kellemetlen érzés tud lenni. Vizesedés egyelőre nem lett rosszabb.
Ja! Erről jut eszembe: a szomszéd lány azt mondja, praktikus állítható pántos papucsot vinni a kórházba (ha van), mert neki is pl. szülés után úgy bedagadt a lába, hogy alig bírt lábra állni! (Remélem, velem nem lesz ilyen.)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ananácska: tényleg nagyon csábos a szakács :D :D Egyébként teljesen józan dolog, hogy nem tetted fel ide. Néha totál kiborulok, hogyha iwiw-en is látok ismerőst, hogy a gyerekéről totál pucér képet tesz fel...

apropó vmi hozzáértő....tegnap még a legfrissebb pocifotóm a helyén volt, ma meg legelőre mászott....én tuti nem nyúltam hozzá, de megköszönném ha aki ért hozzá visszarendezné a sorba, nehogy véletlen kitöröljem mindannyiunk képét :)
stephie

Jó reggelt!

Bea, a cukros dolgot nem Neked írtam. Azért írtam, hogy bocsi, mert hátha itt is így tervezi valaki. Mármint 3hónaposan hozzátápi, meg teáztatás. Mert nekünk így volt gyerekkoromban. Meg "feles" tejjel kakaó szintén 3hónaposan.

Meg kanalas végű cumisüveg! Grrrr. :roll:
Vendég

Kokonya Móni, jóisten! Lehet, hogy te nyitod a babás sort akkor?

Cumisüveg: Szerintem a NUK a legjobb cumisüvegre való cumi. Mi annó szilikonost használtunk, mert az higénikusabb, igaz keményebb anyag. De ennek a legjobb a formája. De talán még az Avent cumisvüveg cumijai meg üvegei lehetnek jók..
Bár most hogy nézem, hogy milyen cumisüveg képeket raktok fel...ilyeneket még nem is láttam...jóisten..
Mondjuk, hogy őszinte legyek a kisfiam kb. 8 hónapos koráig semmilyen italt nem kapott, még vizet sem, semmit, csak anyatejet és csak ciciből, úgyhogy nem biztos, hogy adni kell az én javaslatomra ilyen téren :)

Játszócumi: mi nem használtuk, és soha nem is sírt utána (mivel nem is ismerte :), sőt az ujját sem szopta, sőt egyáltalán nem volt sírós baba. Igy most sem lesz. A kórházban kaptunk az ajándékcsomagba egy cumit anno, azt gyorsan odaadtam a szomszéd ágyon levő anyukának. Szerintem ez a legjobb amit egy cumival tenni lehet 8)

Juci, sterilizáló: akkor vegyél, ha nagyon sok pénzed van és nem tudod mire elkölteni. Máskülönben felesleges.

Nóri, köszi a linket, milyen szép kombik vannak, tuti fogok majd rendelni, kár hogy nem gyártanak rugikat.

Csilla, szerintem is valamilyen öblitőmaradvány, de nem tudom honnan jön, mert az öblitőadagoló részét is totál kitakaritottuk már, meg a dobnál a gumigyűrűt, mindent.. :(
Felcsillant a szemem, ahogy irtál a száritógépről...lehet, hogyha lecserélnénk a mostani koszosra mosó gépünket, érdemes lenne mosó-száritósat venni? Jók azok is, amik egybe vannak vagy jobb ha 2 gép, egy mosó és egy száritógép van?

Zarja, hát jókat nevettem a hozzáállásos irásodon, van benne valami! :D
lara

csuppancs: A sógornőmnek az AFP-n és a 18 hetes genetikai uh-n már minden rendben volt. Szóval az istenhegyin sem mindenki profi uh-s. Sajnos már csak későn beszélünk és így nem tudtam neki mondani hogy kihez kérje magát. Náluk kisfiú lesz és a párom ezt is megérezte! Most kíváncsi leszek, hogy az unokatesómék gyerekének is eltalálta-e a nemét. Eszméletlen milyen megérzései vannak. Barbusról is már az elejétől kezdve tudta hogy lány.

beneildi: Én sem készülök azért alapból a cukros vízre, de a diabetológus mondta, hogy kellhet. Nagyon leeshet a babám cukra szülés után. A barátnőmnek a Jánosban még infúziót is kellett kapnia a fiának. Ő azt mondta, hogy olyan mennyiségű vizet kellett adni, hogy nem tudta volna pohárból-kanállal adni neki. Hát ha megelőzhetem az infúziót, akkor inkább a cukros víz. Állítólag az alacsony cukorszint még görcsrohamot is okozhat. Nagyon durva dolgokat produkál ez a hülye cukor. Remélem nem lesz gond a szopival, náluk is szépen ráállt a baba a cicire.

játszó cumi: Én egyenlőre úgy tervezem, hogy max. alváshoz fogok neki adni, de azt is csak az utolsó esetben. Én és a hugom is nagyon sokáig cumiztunk és nagyon nem tetszik, amikor egy gyerek azért nem tud szép tisztán beszélni, mert lóg a cumi a szájából. Remélem Barbus nem fogja nagyon igényelni. Én még nem vettem, csak az van, ami a csomagban volt.

ananácska: Azt én sem értem, hogy miért jó a főzeléket üvegből adni. Persze, nem kell foglalkozni addig sem a gyerekkel, de egyszer csak meg kell tanulnia enni, nem? Ennyi időt csak megér. Gyönyörű ez a fiú. :)

edit: Ma éjszaka én is olyan furcsán éreztem magam. Nem fájt semmim, de nem tudtam aludni, minden zavart.

stephie: Engem nem zavarnak a pucér képek, főleg ha szépek. Ha lenne rá 55.000 Ft-om, akkor biztos csináltatnék olyan művészi fotókat. Annyira szépek rajta a manók.

Ma délután lesz újévi party a munkahelyemen és úgy döntöttem hogy bemegyek. Már alig várom hogy emberek között legyek. Remélem nem lesz gond, mostanában egész mobil vagyok. Persze ennek a hülye csúszós időnek is most kellett bejönni. Megpróbálok nem elesni.
vicky79
Budapest III. kerület

Lara, ha veszel, külön vegyél. Általában a mosógép kapacitásának a felét tudja az egybe mosó-szárító, tehát felezned kell az adagot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Lara, ha veszel, külön vegyél. Általában a mosógép kapacitásának a felét tudja az egybe mosó-szárító, tehát felezned kell az adagot.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Hmmm. Csak eccer akartam.

Viki, tök jó hogy minden okés sógornődéknél. Párod nyithatna egy "nemeláruló vállalkozást". :)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

vicky: félreértettél :) nem a pucér fotókkal van alapvetően bajom, hisz azok lehetnek gyönyörűek is (lásd Nóriék) hanem azzal amikor a szülő/nagyszülő/egyéb gondolkodás nélkül felteszi azt közösségi oldalakra ahonnan a degenerált fajta meg leszedi és arra élvezkedik vagy küldözgeti a degenerált ismerőseinek...

Huh ma már én is 36 hetes vagyok :) :)
stephie

Csuppancs, köszi, értem. Igy viszont csele, mert dupla hely kell neki :lol:
Én ma töltöttem a 34 hetet, persze a bűvös szám akkor is a 36 :D
lara

Lara, van aki egymás tetejére teszi az elöltöltős mosógépet és a szárítót. Asszem talán rögzíteni is lehet őket egymáshoz. A szárító nem rázkódik amúgy sem. Nálunk a mosógép fölött a bojler van, úgyhogy a kisszobában lakik a szárító. Anyósom tavaly megkérdezte hogy van még egy mosógépem? Mondtam igen, és azt a változatosság kedvéért a szobába tettem. hajtépős szmájli

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla, na majd szétnézek, hogy mibe kerül, feltéve, hogy a mostani gép rossz, mert akkor lenne indok, hogy miért kell egy ilyen :D

Kattkat, megnéztem a pocakfotókat...úristen, neked mekkora a hasad, őrület!!! Na megyek, lehet én is fotózok egy párat..
lara

csajok.......többedik babások....ami volt nekem az jóslófájás? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Megjött a babakocsi! :lol: Már csak össze kell szerelni. :P

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Edit, nekem sose nem volt olyanom, így passz.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Sziasztok!

Lara!
Pocak ügyileg azzal nyugtatom magam, hogy inkább csak előre csúcsosodik, oldalra nem terül. Bár centiben kifejezve is az enyém volt a legnagyobb azok közül, akik lemérték tegnap :? :o

Én Chicco fertőtlenítő lötyivel fogom sterilizálni amit kell, vagy kifőzöm.
A mikrósra nincs lovetta, no meg a mikrónk is egy őskövület. Lassan bedöglik sztem :(

Bea! Kristóf nagyon vagány :)

Nekem a kölcsönkapott Aventes kézi fejőhöz van 2 nagyobbacska cumisü., ahhoz vettem újszülött cumifejet azt' annyi. Ha valamihez kapni kell, ez megteszi.

Mindenkinek gratula a betöltött hetéhez!
Woww...én is ma lettem 35 hetes.
Izgiság. :lol:

Viki! Ovétosan közlekedj a hóban! Kishíjján én is nyomtam a minap egy dupla leszúrt Ritbergert.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a szomszédasszony még a kiírása hetében is bringázott, és fel is borult vele, alaposan beütve a pocakját :evil: Végül nem lett semmi baj, de legyen már az emberben annyi felelősségérzet, hogy nem pattan nyeregbe 1 héttel a szülés előtt.

Kattkat

Kép
kattkat

Csuppancs, milyen típusú babakocsi? Biztos ezerszer írtad, de nem emlékezem :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

étöm,köszi csuppancs. tök jó, lassan minden megvan akkor!

Edit

Kép
ézsóné

Boruska, nézd mit találtam Neked:

http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=2423

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

áá igen, a narancssárga apa kedvéért :) (ha jól emlékszem :oops:)
jó kis verda!

Kattkat

Kép
kattkat

Hahó!

Alvás: nekem az elalvással van a legfőbb gondom. Pedig már két napja! :) nem aludtam napközben, mégsem vagyok annyira álmos még este 11-kor sem, hogy simán elaludjak. Tegnap még egy jó 3/4 órányi fetrengés után is ki kellett jönnöm a nappaliba, hogy "lenyugodjak". (Mostanában csak azon jár az agyam, hogy mit kell még megvenni, mikor pakoljak össze, milyen lesz a szülés stb. De ez más téma. :)) Meg kellett ennem 2 Túró Rudit és olvastam egy kicsit. Na ez utóbbin azért már lefáradtam, utána könnyen elaludtam, azaz Botondkám még akkor is nyomta ezerrel, de ennek csak örülök. De amint láttam, jöhettem volna fórumozni is! :D
Ma reggel meg 6-kor keltünk (hogy én milyen fitt voltam!; de komolyan! nem értem...), mert férjem ma előadást tartott a munkahelyén, én meg kipattantam az ágyból, teafőzés, reggelikészítés (bármikor kelek, farkaséhes vagyok :)), ő meg csak fél órára rá jött ki a szobából. Aztán mikor elindult itthonról, még visszafeküdtem, és majdnem 11-ig aludtam. Teljesen meg vagyok zakkanva... Ez még hova fajulhat?!

No igen, a cumisüveg témát jól kiveséztétek. Az egyik ismerős, éppen babázós anyuka nekem azt javasolta, hogy elsőre egycseppes cuclit vegyünk a cumisüvegre, ill. ők beszereztek egy-két játszócumit is, mert nem szerették volna, ha az ujját szopja a kisfiuk. Egyébként nekem is Aventes felszerelésem van, a védőnőm is ezt javasolta.

Lányok, ezek a tesós fotók annyira aranyosak. Nagyon szép gyermekeitek vannak! :) Kristóf! :D Nagyon vagány kiskölök. Apa mondogatja, hogy ő egy olyan kis rosszcsont kisfiút szeretne, olyan kishamisat. :) Na, nekem Kristófról egyből ez jut eszembe, persze jó értelemben! :)

Boruska, szorítok a kocsiügy elrendeződéséhez!!! ;)

Anita, remélem, nem én kevertem meg a képek sorrendjét a közösön. Csak, mert tegnap raktam fel oda először képet... Ha én voltam, bocs, de ma már úgy láttam kb. helyén van minden. ;)

Teljesen egyetértek azzal, hogy ne adjunk cukros löttyöt a gyereknek. Valaki írta, hogy az otthoni "öregek" mennyire kiakadnak azon, ha a teába nem teszel cukrot. Na, ez nálunk is így volt egy darabig, de szerencsére anyukám jól alkalmazkodik ill. megért más nézeteket is, így már tudja, mi a helyzet nálunk. Mi mostanság csak fruktózt vagy mézet használunk. És megbeszéltük apával, hogy kicsit próbáljuk átalakítani az étkezéseinket is. Mi naaagy édességfüggők vagyunk, és nem szeretnénk, ha Boti is az lenne. Hogy miként fogjuk megvalósítani, az még rejtély, de pár éve már gyakorolunk, mert férjem próbál fogyózni.

Viki! Jó bulájt délutánra!!! Én is de mennék már valahova! De általában hozzánk jönnek a barátok. Jövőhétre is megbeszéltük a társasozást; én már úgy várom, mint egy kisiskolás az iskolai kirándulást. :)

Kép
erusverus

Hahó

én aludtam egész éjjel mint a bunda. Reggel viszont nekem is voltak olyan mensis érzéseim :roll: jóslónak még korai nem?

ma is egész nap selejtezek, most az alsó szinten. hihetetlen mennyiségű cir-car gyűlt össze.

cumi. a nagyobbik nem cumizott és az ujját sem szopta. a kicsinek volt játszócumija kb két éves koráig. nem is olyan szépek a fogai, csálébb. szóval fiogszabályozósat érdemes. vagy semmit.
cumisüvegből egyik sem igazán ivott.
de aventet fogok benni a mellszívó miatt.
én a nagyobbikat szoptaníttal szoptattam, na az micsoda macera volt, akkor én is a folyadékos fertőtlenítést és a kifőzést csináltam.

Csilla
még a szárítóhoz kérdezném. biztos naon szőke vagyok, szóval ehhez is rendes lefolyó kell? vagyis kell mégegy a mosógépen kívűl?

Lara
én is azt hallottam hogy a mosó-szárító egybe nem igazán jó, külön érdemes.

én is holnap megyek dokkerhoz, nagyon várom már.

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

erusverus! szép nagy pocakod lett neked is!

Kattkat

Kép
kattkat

csajok, Nóri bukta receptjénél, ír 2 tojás sárgáját, és egy tojást..ezeket mind beleteszem, és a kimaradt fehérjével kenem le a kalácsot? vagy az egy egész tojással? :oops: :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Kattkat, jól emlékszel, igen. Apa kedvéért. :)

Judy, nem kell hozzá semmilyen vizes csatlakozás, csupán egy konnektor. Van egy tartálya és abban gyűjti össze a vizet. (A másik fajta a légkivezetéses, ott egy csövön nyomja ki a párát a külvilágba. Általában ablakon, vagy falon keresztül vezetik ki, na az a megoldás nem volt szimpi, bár azok kicsit olcsóbbak asszem.)

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi, Kattkat! :) Bár lehet, kicsit csalóka a kép, mert magam készítettem, és így csak nagyon közelről sikerült lefotózni. :oops:

Kép
erusverus

Ez nem ér! Már megint a bukta?? Komolyan itt érzem az orromban az illatát... Hmmm... :) A végén még nekem is sütnöm kell a hétvégén.

Kép
erusverus

csajok, gyorsaaaaaaaaaaaaan, itt állok a félig kész tésztával.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Pocakméret: aaaah, asszem enyém a legnagyobb, tényleg én vagyok a legnagyobb tehén a gyárban. Nekem 110 cm lett a max körfogatom pontosan a köldöknél. Alatta felette már kisebb.

Katkat: uh, én is rá vagyok izgulva a moshatósra, de a csaj akivel beszéltem, ő azt mondta, hogy amíg a köldökcsonk le nem esik célszerűbb az eldobhatóst használni. Addig meg úgyis találkozunk, tehát előre nem ad semmit. Eh. Pedig már úgy de úgy tapiznám.
Kendő is ugyanerre a sorsra jutott, azt mondta, hogy úgyis megyünk kontrollra, akkor majd Bulcsi babával együtt megyünk, és együtt próbáljuk a kötözést. Ergo az is csak szülés után lesz meg.
Kicsit irigyellek a Pop-inok miatt. Biztos minden este azt tapogatnám már.

Jaj végre valami hír Pammutról. Tegnap már nyomoztam utána a neten, de én nem vagyok olyan ügyes, mint a Zsolti.

Katica: igen szomorú a mai társadalom hozzáállása a babához és a baba táplálásához. Az elfogadott meg tök édi meg aranyos, ha a babát az anyukája megcumiztatja, de ha szoptatni akarsz, az már közszeméremsértés.

Eh, én már így maradok az tuti. Semmi gond nincs, ezerrel közlekedek napi 1 óra séta, olykor vezetek (a védőnő totál kiakadt, pedig nem is tud mindent) ha kell Pécsre. Azt mondták az utolsó hónapban már szenvedni fogok. Akkor az utolsó hónap nekem nem a január. Na mindegy megyek a városházára – természetesen gyalog.

zarja

zarja, nekem 114cm.....sztem nyertem :oops: :oops: 68 cmről indultam.
kilok: indulo 70kg, most 80 kg, magasság 179cm.

Edit

Kép
ézsóné

ja, és gartula a 37ik héthez! most már koraszülöttnek se számít, ha kibujik! :P :P :P

Edit

Kép
ézsóné

Segítenék, Edit! De fogalmam sincs a receptről... :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Sziasztok!
Raktam fel én is egy pocakos tegnapi homeképet a gmail-re.

Ehhez a cumisüveg, cumi témához sajnos érdemben nem tudok hozzászólni: én vettem egy aventos cumisüveget, hogy legyen, aztán meg kaptam a kézi avent mellszívóhoz is. Szóval van, ha hirtelen szükség van rá. De én bízom a szoptatásban. Ahhoz képest, hogy eleinte (tudom, szégyen :oops: ) olyan természetellenesnek éreztem, hogy etessek a mellemből, mostmár alig várom, hogy a baba a nagy szemeivel közben hálálkodva rám pillantson :) . Úgy látszik tényleg beindulnak a terhességgel azok az anyai ösztönök.

Nagyon úgy tűnik, hogy megfáztam, folyik az orrom, kissé gyenguci is vagyok. Remélem nem lesz rosszabb, hanem gyorsan kikászálódok ebből.

Azt hiszem Vicky kérdezte a pólyatémát. Nem merev a pólya háta, olyan masszívabb szivacs van ott, de simán hajlik ide-oda. Kocsival fogjuk hazahozni, még kérdéses, hogy mózesben, vagy hordozóban. 5-10 percre van a kórház - azt hiszem túl fogja élni a baba.

De jó annak, aki már a 37. héten jár...én úgy hajtanám már előre az időt.

Kép
zsizell

sziasztok!
már csak 23 nap van hátra.
De nincsenek semmilyen fájásaim, leszámítva, hogy a konkrétan a medencecsontom két szélső "csücske"(ami kiáll) na az feszít, de hol van ott a gyerek?
Viszont elég vad álmaim vannak a szüléssel kapcsolatban, álmomban fáj is és leizzadok, ami lehet h. tényleg úgy van a fájdalom is, csak átalszom........bonyolult.......
Reggelre ugyérzem,, na, agyonnyomtam a gyereket, mert tényleg nyomjuk egymást, amikor alszunk.
Ezek lennének a jóslófájás tünetei??
pcd1985

stephie: Értem én, de ha már csináltatnék olyan képeket, akkor én sem bírnám megállni, hogy mondjuk az iwiw-re feltegyem. A perverz meg azt csinál vele amit akar, ha egyszer én raktam fel. Csak ne akarja az én kislányomat élőben fotózni, mert levágom a p.csét. :twisted:

kattkat: Megfogadom a tanácsod és nem biciklivel megyek. :D Csak viccelek, tényleg csak a buszig megyek ki, ha jár egyáltalán. Utána a metróban meg csak nem csúszik már. Mi pont egy idősek vagyunk, eddig nem is néztem.

erusverus: Köszi, remélem el is jutok.

zsizell: Én kérdeztem a pólyát, de akkor így értem. Azt hittem mindegyiknek teljesen merev a háta.

Tettem fel én is 35 hetes pocakfotót. Jó sokat nőtt 5 hét alatt, kénytelen leszek sűrűbben fotózni. Megjött a tündérkés faltetoválás, ha a hétvégén feltesszük, akkor rakok róla fel képet. Szerintem szép lesz. Megyek szépítkezni, bár átöltözni bent fogok, mert nem akarok magas sarkú csizmában menni, nehogy még emiatt essek el. Legyetek jók.
vicky79
Budapest III. kerület

cumi+cumisüveg:mindegyikböl van 1-1, ha kell-kell. ha nem-nem én nem fogom a szájába tömni az tuti....de legyen itthon, ha másra nem a cumisüvegben a lefejt tejet tárolni esetleg.
Alvás téma:ez már a véééég
Jaaa, holnap NST már alíg várom, de megint csalódás lesz, tudom elöre....
Ma átrendeztük a lakást.Megint.
És nem bírtam tovább, megint sütikkel álmodtam, és reggel elmentem joghurtot és egyéb tejes édességeket venni, krémtúró és társai, h. azért ne legyen végképp egészségtelen a dolog.
pcd1985

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Továbbra is szép nagy baba. :)
Laza uterus, cx: 2000
BPD:90 mm
TAD (mellkas kerülete): 87mm
Becsült súly: 2600 g
(méretek alapján becsült kor: 36 hét)
Lepény I. fokban érett.
Norm diast. áramlás.
Azt mondta, hogy szedjem tovább a Mg-ot és ne aggódjak a hasfájás miatt.
Rákérdeztem az EDA-ra és a dokim kifejezetten ellenzi. Tök jól elbeszélgettünk. Az alternatív szülést részesíti előnyben (a kismama járkáljon, labdázzon stb...) Ennek most nagyon örülök. :)

Pocak méretet nem tudok mondani, mert nincs centim, de holnap megyek védőnőhöz, ő megméri.

Gmail képek: ahhoz, hogy sorban legyen a feltöltött file nevének "fórumnév_hanyadik hét"-nek kell lennie (pl: Zuzmooo_32.hét) Ezután "szerkesztés" gomb, "rendezés, újrarendezés", majd képek rendezésének alapja: "fájlnév". Ha mindenki így csinálja, nem lesz kavarodás. Én a múltkor az összeset átneveztem és elrendeztem.
zuzmooo

Edit! Nálam ma volt a védőnő és kb ugyanazeket mondta a jósló fájásokról, mint amik neked voltak, úgyhogy igen, azok jósló fájások voltak szerintem.

Csajok! De jó már azoknak akik elöl vannak. Én is szeretnék már babázni, de még azért had nőjjön, nem azért mondom, csak jó nektek. Ahogy tegnap is írtam én érzésem szerint én átcsúszok márciusra szerintem.

Játszócumi: Hát ha nem kell neki én sem fogom erőltetni, de azért szerintem jó ha van.

Én is raknék fel képet a pocakomról is meg a babasarokról is, de nincs itthon a gép úgyhogy majd valamelyik nap sort kerítünk rá.

Kimosott a gép úgyhogy megyek teregetni.

bellerreni
Eger

Reni!

na eljutott a védőnő végre hozzátok????????

Edit

Kép
ézsóné

Jajaja!
Ami cumi a Felicitas kismamacsomagban van, az NEM újszülöttnek való!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?