Sziasztok!
Babszi,
megvan az eredmény? Nagyon izgulok értetek. Nem tudom a cukrom most miért lehetett magasabb, mint a múltkor, lehet valami olyat ettem előző nap, ami ezt befolyásolta, nem tudom.
Sonjus,
azért a vérvételig tegyél meg mindent a jobb eredmény érdekében, mert látod, diétázom, 5 hónapja szedem rendesen a gyógyszert és még mindig nem az igazi. MOndjuk nálad nem volt olyan vészes az eltérés, ugye?
Csajok, engem tegnap annyira kiütött a hír, hogy halasztani kell, hogy iszonyatos fejfájásom volt egész addig, amíg el nem aludtam este.
Ma bementem az intézetbe a receptért és S. doki nézegette az eredméyneimet és arra ugyan nem emlékszem a 60 percesre mit mondott, mennyinek kellene lennie (talán 40-60 között), de a 120 percesnek 25 körül kellene mozognia.
Kérdezte mikor kezdenénk, mondtam most, és azt javasolta, csináltassak kontrollt 1 hónap múlva és majd telefonáljak. Ha jó lesz, akkor kezdünk, de ebbe most nem élem bele magam. Az viszont tuti, hogy most könnyebb dolgom lesz a diétával, mint eddig, mert párom is rákényszerül. Mondtam az eredményeit és S. doki szó szerint ezt mondta: "kurva nagy bajban van"
Ma már kértünk magánba időpontot diabetológushoz, kedden kell mennie. Kíváncsi vagyok mit fog mondani.
Ja, és ma egy új infót is hallottam magamról az intézetben. Doki gondolkodott, milyen protokollom legyen, mondta, hogy akkor 21. nap előtt mnejk kontorllra, hogy majd akkor kezdhessünk, aztán mondtam neki, hogy az antagonista jobban bejött és rávágta, hogy igen, az jobb is lenne, mert én úgyis PCOS vagyok
Hát ezt ma hallottam először.