Hajnalban leautóztunk Komlóra dokkerhez. Szakadt hol a hó, hol az eső, csupa latyak minden vaksötétben. Tök jó volt
Mesmeg megfedtek, hogy keveset iszom(napi 2-3 l víz vagy tea) most kereszt nincs, csak sűrű. Megőrülök.
Uh szerint 37+2 hetes vagyok, doki savanyú képpel közölte, hogy teljesen zárt a méhszáj, hozzá is tette, hogy előfordul néha ilyen
De én olyan virgoncan érzem magam, tuti hogy nem szülök januárban. Átalszom az éjszakákat (csak ugye a vízháztartásom borult fel) nem fáj semmim, már dec óta nem szedek semmit se mg, se gravida semmi. Mindenki azt mondta, hogy utolsó hónapban már gyötrődni fogok. Hát nem. Napi egy órát sétálok, és mindig van valami tennivaló.
Reggel éhgyomorral mentem, mert ugyan nem mondták, hogy lenne vérvétel, de annyian mondták, hogy 36. héten van. Kora reggel direkt ezért benéztem az ápolónőhöz rákérdeztem, ja az ő protokolljuk szerint már nem vesznek vért. OK. Benyomtam két banánt meg egy narancsot. Erre a védőnő meg átküldött a véradósokhoz vért venni.
Tiszta gyagyák. Ott be akarták fűzni a Zsoltit hogy adjon vért, de ő persze elvből nem ad. Én adtam volna, de tőlem meg nem fogadták el.
Újabb téma: sokat híztam: 15 kg eddig, és szerinte még 3 rám jön. Kevesebbet egyek és többször. Pedig most kevesebbet eszek mint nem várandós koromban (mai menü: két banán, két narancs, egy kifli, 1 autós szelet, 1 pici csoki - mert már piszok éhes voltam délben, mikor jöttünk haza, meg 3 szem főtt krumpli, tegnap: reggeli: 1 alma meg dió, ebédre egy fél doboz rizottó, vacsi 2 szem főtt krumpli (imádom))Tényleg sok??? Szal kevesebbet kell ennem és többet innom. Mit akarnak belőlem csinálni? Artézi kutat?
Persze anyós első kérdése: mit esztek? Mondom semmit. Erre, hogy egy kismama nem éhezhet. Ááááá.