Koszonom a szavazatokat! Meg vagyok gyozve, mar nem gondolkodom tovabb. Elorebb ugy sem lettem volna magamtol.
A candy lesz a cel, ha Isten ments nincs belole raktaron, akkor johet a Fagor.
Babaoltoztetes: nekem mar van ugye egy november vegi gyermekem, ugy tervezem, hogy Erik februarikent kb ugyanannyi ruhaban fog hazaerkezni a korhazbol, mint amennyit Kristof kapott anno.
Rajta ez volt: hosszu ujju body, harisnya, rugdalozo, vekony pulcsi, egy vastagabb sapka, kapucnis overall. A kapucni miatt en egy sapkat elegnek veltem. Igy ment a gyerek a hordozoba, amikor kileptunk teritettem meg ra egy vekony pledet. Arra a husz meterre, ami a kijarat es az auto kozott volt.
A pled a kocsiban lekerult, mast nem vettem le, mert kb 15 percet autoztunk, viszont nem futottunk az autoban, hogy ne melegedjen be e a gyerek.
Nah, nem tudom, hogy ez igy jo-e masnak, de nekunk jo volt, amig melegebbre nem fordult az ido, addig igy hagytuk el a lakast a kesobbiekben is.
Ma reggel merlegeltem: tiz kilonal jarok. Hat, ugy dontottem, hogy elfogadom, nem sipakolok, mert hirtelen nem is tudom, hogy jo-e, vagy rossz. Maradtam fixen a heti fel kilos hizasnal, ami jon a 20. het ota nagyjabol egyenletesen. Ha meg hat hetig bent marad a gyerek es tovabbra is ennyit hizok, akkor 13 kilonal megallok.
Bar az is lehet, hogy az utolso hetekben nem hizom. Es az is lehet, hogy most kezdek csak el igazan. Merthogy allandoan zabalnek.
A reggeli merlegeles ota mar lecsuszott egy kis szelet kenyer, egy dejos bur es most raktam magamba egy zacsi mogyorot. Mert ket hete finom porkolt hejas mogyorora vadaszom, tegnap vegre talaltam.