Új privát üzeneted érkezett!

Multkor is én dobtam föl a kajatémát, és lett is visszhangja rendesen, ugyhogy visszafogom magam :oops:
De én továbbra is szenvedek, éhezek.
Mivel már csak 24 nap van hátra a kiirt idöpontíg néha elcsábulok:
sültkrumplival pl.
DE NAGGGYON VIZESEDEK!!!!!!!
ti mennyire??én néha ijesztöen, kezem-lábam, látványra is borzalom
És ez a kaja miatt van
pcd1985

HA már a mosógépnél tartunk, tapasztaltam valamit és kiváncsi vagyok, hogy ti is találkoztatok-e már ilyennel és mit lehet vele csinálni (elöltöltős gép):

Szóval kimosom a ruhákat és apró pici barna pöttyök lesznek a ruhákon, amit le lehet rázni, de ha nem teszem akkor elkenődik rajta. Ilyen kis barna szétkenhető gömböcskék.
Szerintem valahol összegyűlt a kosz, hozzákeveredett az öblitő és emiatt lesznek ezek. Azért ciki, mert ha fehéret mosok, csupa kosz minden.
Kitakaritottuk a dob gumigyűrűjét (lekapargattuk a koszos lerakódást), utána üres mosással ment a gép 90 fokon, de még mindig vannak ezek a pici koszok.
Mitől van ez és mit lehet csinálni??? Van 5letetek?
lara

Lara!

Nekem ilyen még nem volt soha. Nem lehet, hogy valami alkatrész elforgácsolódik és attól lesz? Én a 90fokos mosásba bele szoktam borítani 1-2dl 20%-os ecetet. Gyönyörű lesz tőle a gép. Sehol semmi vízkő.
Vendég

Neki kéne esnem a konyhának. Nem akarok! :P
Vendég

Én ehez a mosógéptémához hülye vagyok, azt se tudom, nekünk milyen van, de jó, nem romlik el már hosszu évek ota.
se ecet, se rozsda, se vízkő.............
megyek sétálni a hóba
pcd1985

FAGOR :D
pcd1985

Nekem candy elöltöltős van.
most vettük nem rég, a whirlpool elöltöltős 8 évet bírt, aztán csapágyas lett.
a Candy...háát arra a pár hónapra jó szvsz, de tuti van jobb is.

Lara
ilyen még nem volt. viszont büdi ruha volt már. 90 fokon csináltam egy üres teljes floraseptes mosást. azóta nincs. ja és utána fehéret mostam elsőre, hátha maradt bent fehérítő.
és néha én is borítok bele ecetet.

málnalevéltea. az elsővel rengeteget ittam, vagy napi 7 decit. meg is lett 2,5 óra alatt, gyakorlatilag fájdalommentesen.
másodszor már nem mertem, csak héba-hóba egy-egy bögrét. 5 óra volt, a fájásokat éreztem.
asszem most sem merem majd nagyon inni, mert be kell érnem Érdről a Kútvölgyibe. és szeretném érezni a fájásokat, hogy tudjam mizujs.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

szárítógépe van valakinek? olyan ami külön szárító. nemsokára rettentő mennyiségű mosásom lesz...kéne beruházni egyre.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hahó!

Hát, volt egy fölösleges utunk autót nézni, mert nem tudott eljönni a szerelő, de szólni is elfelejtett, úgyhogy mi azért autóztunk egyet a zuhogó hóban :(
Na mindegy, nem akar ez az autó dolog nekem összejönni :(

Úgyhogy itthon vagyok, és ki se fogom dugni az orrom egész nap, inkább paklászom. Hát, van némi izomlázam a tegnapi sikálástól, főleg a karomban meg a kezemben, meg a bőröm is elég gáz lett a tisztítószerektől.

Most egy kicsit nyafi vagyok, majd jövök, amikor nem csak panaszkodni tudok...

boruska

itt 1200 egy óra takarítás. akkotr az elég sok, nem?

Boruska
nekem most kezd elegem lenni a tisztítószerekből, a kisebbikem bőre tiszta ekcéma lett.

most már mosódió, ohne öblítő van. és a takarítószereket is lekéne cserélni természetesre. valaki használ ilyesmit?

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

10-ig bírtam az ágyban fetrengést, fél órája szerencsére elmúlt a pocak fájásom, mert már nagyon idegesített. :roll:

Lara: nekünk ilyen a mosógéppel nem volt, de ez a barna piszok olyannak tűnik, mint amit a vasaló köpködött egyszer a ruháimra, mikor Szabi elfelejtette, hogy csak deszt-vizet használunk a gőzölös vasalóba. Szóval lehet hogy tényleg ki kellene próbálnod az ecetes mosást.
zuzmooo

Jaj Bori! Sajnálom! :cry: :cry:

Judy: szárítógép hát nekem egyben van a kettő. Komplett mosást soha nem szárítok vele. Törölközőt, gumis lepedőt szoktam.
Ha lesz nagyobb lakás és lesz hely és pénzem is marad, akkor Miele lesz az is. Az AEG is jó, de mivel nagyjából egy árban van és a Miele hozzá képest ég és föld...

Amikor a sütőt vettük, körbejártuk az összes márkásabb helyet. (Bosch, Siemens, Miele) Sztem a nagy áruházak nem adnak jó betekintést egy-egy márka előnyeibe-hátrányaiba.
Én akartam egy kurva jót. Max 200.000Ft-ért. Siemenst.
Van egy ismerősöm a Media Marktnál és nagyon olcsón meg tudta hozni a sütőt. De ő mondta, hogy ne Siemens, hanem Miele legyen. Mosógép és sütő csak Miele. Ki is néztem egyet, de 300fölött volt, amit nagyon sokalltam. Elmentem a márkaboltba és meggyőztek. Végül nem azt vette apa, hanem egy drágábbat, de majd féláron és 30havi ingyen hitelre. Ha lesz megint ilyen akció, akkor megveszem a mosó és a szárítógépet is a nyáron!

Pofázok itt takarítás helyett...
A lényeg, hogy sztem menj el a márkaboltokba, még ha drága is és nézd meg a kategóriákat, melyik mit tud, mennyiért. Azután reálisabban látod majd a dolgokat. De amikor Németországban laktam, a családnak 1000éves Miele cuccai voltak. Pedig nagyon tehetősek voltak, lett volna pénz újra. De még mindig a topon voltak, így nem kellett cserélni őket!
Vendég

Á én is bepánikoltam... Elkezdtem pakolászni, és rájöttem gyakorlatilag nem készültem fel rendesen a második babára... nincs új orrszívónk stb. Na egy bevásárlás ránk is ránk fog férni azt hiszem :oops: Ültem itt tök nyugiban, most kell rájönnöm ideje lesz belehúzni :roll: Ja és a gyerek is segít, amit kifertőtlenítettem Lilla összefogta, szóval mehet újra minden :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi!

Fertőtlenítés???? Viccelsz? Én olyat nem nagyon fogok... :oops: :oops:

Ruhák kb 40%-a mosva-vasalva. Komódot még össze kell szerelni. Holnap megyek, megveszem ami még kell a kórházi motyóhoz, meg itthonra. És várok! :lol: Babakocsi anyáméknál, pihenőszék dettó. Azt még mosni is kell. Ahhoz képest, hogy karácsony előtt SEHOGY nem álltam, megy ez pillanatok alatt! Meg ha nem, majd megy a születése után! Asszem túl vagyok a pánikon! :D
Vendég

Bori!
Rettenetesen sajnálom! Most én érzem magam tök szarul! :? Pedig alapjában véve tényleg rendes gyerek ez a Pisti... :(

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ma én is kimostam az 50-56-os babaruhákat. A többit majd ha ezeket már kinőtte. Remélem nem 62-essel kell majd kezdenünk. Már csak az ágyneműt és a takarókat kell kimosni. A pelenkákat tegnap mostam, de csak összehajtogattam, szóval ezeket nem vasaltam. A rucikat fogom. Ezek a pici zoknik olyan aranyosak, nem tudtam kirakni a szárítóra, csak a pelenkázóra. Viszont most elgondolkoztam. A hazahozós cuccon. Én úgy raktam össze, hogy van benne 50-es és 56-os is, nem is ez a lényeg. Szerintetek ha most megszületne, akkor a body, harisnya, plüss rugdalózó, kis kardigán, kis vékony sapka, vastagabb sapka, kis kesztyű és az overál elég? Vagy ez így már sok? És még kis takarót is akarok rá tenni, de abból vékonyabbat úgyis viszek be. Véleményeket kérek.
vicky79
Budapest III. kerület

Hát Vicky!
Én ebben az öltöztetésben annyira vagyok profi, mint Te! :)
De én a két sapkát túlzásnak tartom... Hazamenősnek én valszeg egy vastagabbat teszek majd Lili bucijára.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

kakti, nehogy! nem az ő hibája, anyukáját kórházba vitték, nyilván kisebb baja is nagyobb volt ennél!

Még én érztem magam hülyén, hogy azt mondta, szombaton eljön, ha akarjuk...

boruska

Köszi a szép szavakat! Mára kicsit jobban lettem, de nagyon rossz olt az éjszakám.

Voltam ma bent az anyakönyvi hivatalban, mert új rendelet van, ha nem a kerületi kórházban szülünk, kell a 300 napnál nem régebbi házassági akvi.kiv. Pláne, ha úgy van, mint nálunk, hogy más az én vezetéknevem, s más a férjemé, mert az akvi.kiv.-ban benne van, hogy milyen névre kérjük a gyerekeket. Szóval kérdezzetek rá ti is újra!!!!!!!!!!!!!!

Bori végre oviban, mindjárt indulok érte. Az elmúlt 2 napban azért nem volt, mert hétfő reggel összeomlott a fűtés, előtte 2 hétig egyáltalán nem ment. Hétfőn 9 fok volt az épületben. Reggel hívtak, hogy inkább ne vigyem a lányt. Így tegnap sem vittem, hadd melegedjen fel az épület rendesen. Eljött velem uh-ra, úgyis imád tömegközlekedni (meg akkor én is ingyen megyek).

Teafa-olaj: egy ismerőstől kaptam Oriflamest, neki nem kell. Még félig van az üvegcse. Hogyan kell használni? Higítva? Mennyi vízbe hány cseppet? Csak a kiságyat szeretném áttörölni vele, spórolnom nem kell az anyaggal. Amúgy fertőtleníteni a mellszívón kívül én sem fogok semmit. Majd később a rágókákat.

Vasalás: én imádok vasalni, bérbe is szoktam vállalni 700ft/kg áron (az kb. 1300ft-os órabér). Bugyikat,zoknikat ugyan nem, de a zokninak is jót tesz, mert puhábbá válnak tőle. Na meg a törölközők is!

Oh, indulnom kell. Később még jövök.
ktc

Szziasztok!!!

Sajnos üneppek alatt 27-én kórházba kerültem mert begörcsöltem, de most már minden rendben!!
Ma voltam dokinál és mondtam hogy azt mondták pesten hogy kevesebb a magzat vizem és el küldött u.h-ra és elmentem de a magzatvizzel minden rendben hálisten!!!
Amitől kicsit meg ilyedtem, hogy 3 fokban érettt a méhlepényem!

Ez mit jelent, nagy gond??

Remélem Tud nekem valaki segíteni!!

Előre is kösszi!!

Üdv Zsu
zsuzs24

Koszonom a szavazatokat! Meg vagyok gyozve, mar nem gondolkodom tovabb. Elorebb ugy sem lettem volna magamtol.
A candy lesz a cel, ha Isten ments nincs belole raktaron, akkor johet a Fagor.

Babaoltoztetes: nekem mar van ugye egy november vegi gyermekem, ugy tervezem, hogy Erik februarikent kb ugyanannyi ruhaban fog hazaerkezni a korhazbol, mint amennyit Kristof kapott anno.
Rajta ez volt: hosszu ujju body, harisnya, rugdalozo, vekony pulcsi, egy vastagabb sapka, kapucnis overall. A kapucni miatt en egy sapkat elegnek veltem. Igy ment a gyerek a hordozoba, amikor kileptunk teritettem meg ra egy vekony pledet. Arra a husz meterre, ami a kijarat es az auto kozott volt. :lol: :lol: A pled a kocsiban lekerult, mast nem vettem le, mert kb 15 percet autoztunk, viszont nem futottunk az autoban, hogy ne melegedjen be e a gyerek.
Nah, nem tudom, hogy ez igy jo-e masnak, de nekunk jo volt, amig melegebbre nem fordult az ido, addig igy hagytuk el a lakast a kesobbiekben is.

Ma reggel merlegeltem: tiz kilonal jarok. Hat, ugy dontottem, hogy elfogadom, nem sipakolok, mert hirtelen nem is tudom, hogy jo-e, vagy rossz. Maradtam fixen a heti fel kilos hizasnal, ami jon a 20. het ota nagyjabol egyenletesen. Ha meg hat hetig bent marad a gyerek es tovabbra is ennyit hizok, akkor 13 kilonal megallok.
Bar az is lehet, hogy az utolso hetekben nem hizom. Es az is lehet, hogy most kezdek csak el igazan. Merthogy allandoan zabalnek.

A reggeli merlegeles ota mar lecsuszott egy kis szelet kenyer, egy dejos bur es most raktam magamba egy zacsi mogyorot. Mert ket hete finom porkolt hejas mogyorora vadaszom, tegnap vegre talaltam. :D :D
Vendég

Bocsi azt elfelejtettem írni hogy 34-hetes vagyok és már most 3 fokban érett a méhlepény!!

Ez nagy gond??
zsuzs24

Bocsi azt elfelejtettem írni hogy 34-hetes vagyok és már most 3 fokban érett a méhlepény!!

Ez nagy gond??
zsuzs24

Szia Zsu!
Udv ujra itt!
Mehlepeny erettseg: azzal kezdem, hogyha ez hatalmas baj lenne, vagy tenyleg olyan rosssz allapotban lenne a lepenyed, akkor biztosan mondtak volna uh utan. Szerintem azzal mar el sem engedtek volna.
Amit en tudok: asszem a 30. hettol normalis hogy kezd elmeszesedni a mehlepeny, ha mar egy pici folt is van rajta, akkor az mar 1-es statusz, minel meszesebb, annal nagyobb szamot kap. Fogalmam sincs, hogy nekem milyen volt az elso szulesem elott, mert mar nem csinaltak uh-t, annyit tudok, hogy akkor is es most is a 31. hetben mar egyes volt.
Es en ugy tudom, hogy nem sokkal a szules megindulasa elott szokott 3-as lenni, aztan persze ez nem mindenkinel igaz, mert van, aki meg hetekig egyutt jar a babaval harmasnak itelt mehlepennyel, mert az erettseg megitelese allitolag nagyon megfoghatatlan dolog, lehet, hogy a te dokid azt mar harmasnak latta, egy masik doki meg kettesnek gondolta volna...
Egy biztos: amig az aramlas jo, addig nem baj, hogy harmas a lepeny, mert meg tok jol taplalja a babat!
Vendég

Szevasztok!

Én ilyen nagy elektronyik áruházban dolgozom, és egyetértek Nórival, MIELE!
Ők legalább nem arra hajaznak, hogy csak a jótállási időt bírja ki a gép, aztán pedig minden év egy ajándék, ameddig működik.
Whirlpool nagyon tré lett újabban, Candyről sem hallottam túl jókat, legalábbis az olcsóbb modellekról. A Fagorról nem tudok semmit.
Miele: Egyszer bejött egy idős nénike, amolyan makulátlan modorú, bájos úriasszony, és tanácsot kért mosógép vásárlás ügyben. Azt mondta, hogy, neki egy Miele tipusú gépe volt, imádta is nagyon, de sajnos feladta a harcot, 47 év után!!!
Azt kérte, hogy ha lehet, ne ilyet ajánljunk neki, mert nem fog olyan sokáig élni, hogy kihasználhatná ezen pompás tulajdonságát.

A bolti eladók véleményével csínnyán bánni!
Az egyik idióta kollégám minden egyes vevőjének ugyanazt sütötte el, hogy "édesanyámnak is ilyet vettem 6-éve, remekül működik! Gondolja, hogy a saját anyámnak rosszat vennék?"
A dolog szépséghibája csak annyi, hogy minden reggel megkapta az "öregáru" listát, amitől minél előbb meg kell szabadulni és természetesen ezeket tukmálta.
Viszont, ha valaminek ilyen jó ára van, mint jelen esetben a Candy meg a Fagor, az nem biztos, hogy automatice szar is.
Én is így vettem mosógépet, Zanussi felültöltőst, mert anyagilag ezt engedhettem meg, de teljesen korrekt kis gép egyelőre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2010.01.06 22:00-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Aki nagyon ráér, mérje már meg mekkora a pocakja köldök alatt 5 centivel!
Nekem 117cm :oops: :shock:

Kattkat

Kép
kattkat

Kattkat!

Köldöknél (ott a legnagyobb a hasam) 94. Alatta 5cm-rel (az már nekem csípő is egyben) 99. Most 68kg és 168cm vagyok.
Vendég

Ruha: hosszú ujjú body, zokni, hosszú ujjú polár rugi, overál, vastag sapi. A polár cucc elég meleg ahhoz, hogy ne kelljen rászenvednem a harisnyát a kiscsirke lábakra! :lol:
Vendég

Én is harisnyát gondoltam, de még nem vagyok biztos benne. Vannak miniharisnyából vékonyabbak és vastagabbak is. Ha vmi, akkor inkább a vékonyabb...

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

jesszus, miket terveztek már :)

fogalmam sincs, mit adok rá, még anyunál van az összes cucca :)

boruska

Sziasztok.

Visszaolvastam gyorsan a tegnapi termést. :)

Mosógép témához nagyon nem tudok hozzászólni. Nekünk Whirlpol van, de ismerősömnek Candy és ő arra esküszik.

Én még nem is gondolkoztam azon, hogy miben kéne hazahozni a babócát.

Tényleg tegnap voltunk dokinál, csinált uh-t és megállapította, hogy nagy a baba. Jól rám ijesztett, mert mondta, hogy ez lehet a cukortól is. Nem örülnék neki, ha most jönne elő a cukorbaj. :? Megmérte még egyszer és a combcsontja miatt ilyen nagy a baba. 6,6 az FL. :shock: Fejvégű még mindig, hála az égnek.

Kattkat: te a február elején megtartandó szülésfelkészítőre el mész még? Gondolkoztam, hogy jó lenne egyre elmenni. Milyen szokott lenni?

Vicky: olvastam, hogy te is diákhiteles vagy. Sajnos én is. Te tudod, hogy működik ez a tgyás meg a gyed alatt? hová kell menni a papírokkal, egyáltalán fizetnünk kell valamit?
Vendég

na ugye hogy én se mondtam hülyeséget ezzel a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonattal :)

Csak persze lehet hogy azt nem mondtam, hogy nekünk is úgy van, hogy szülni/lakhely Nyíregyháza, de az esküvőnk Debrecenben volt.

Katkatt: nekem most közel 36 hetesen 110centi, csípőnél 112 Én 166 centi vagyok és 76 kiló most.

Zsu: a 3 fokban érett lepény kissé elöregedett, de ha jó az áramlás ahogy Bea írja akkor nincs ok aggodalomra. Nem lehet hogy a terhességed is öregebb esetleg 34 hétnél?

Nálunk már hetek óta kimosva, levákumozva az összes babacucc :)

Tegnap este is végig 13 percenként keményedtem. Apa már egyfolytában kérdezgette, hogy szülünk? Aztán egy forró zuhany és szépen elmúltak, de állítólag tegnap kettős fronthatás is volt.
Szerintem nem fogom én 2 hétnél tovább húzni, sőt, örülök ha addig kibírom..
stephie

Anita!

A törvény úgy szól július 1-óta, hogy nem kell 300napnál régebbi. Az, hogy ki hogy alkalmazza már nézőpont kérdése. Miután ez az egész országban érvényes, én pont leszarom, ha kekeckedni akarnak!

Laci is volt összevonatni, meg felszabdalni telkeket az önkormányzatnál. A vén tata szerint 8telek felett már kell tereprendezési terv, vagy mi. Laci az orra alá dugta a törvényt, miszerint az ő általa emlegetett korlátozást hatályon kívül helyezték. Tata mondta, ő is utánanéz. 2nap múlva hívta a Lacit, utánanézett, de szte hülyeség és ő nem alkalmazza. Ez jópár 10eFt-unkba fájt, de mivel ő az atyaúristen és az engedélyeket ő adja ki, ha szívatni akarnák, ő nem adott volna engedélyt. Pont.
Vendég

Judy, nekem van külön szárítógépem. Mit szeretnél tudni?

Kattkat, én eddig úgy tudtam a Fagor spanyol.

Megvolt ma a jogvizsgám és NST-n is voltam. 2 héttel saccolják nagyobbra a béjbit, mint megtudtam. :roll:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

A kis sapkát azért írtam, mert pl. a jánosos csajoknál az állandóan a babákon volt. Gondolom a huzat miatt. De akkor lehet hogy elég egy, úgyis csak a kocsiig visszük meg itthon a lakásig. A kocsiban meg majd le ki kell bontani, nehogy melege legyen. A harisnya nekem is csak ma jutott eszembe, mikor kimostam. De zokni is lesz nálam a kórházba, lehet hogy csak az lesz.

kismaki: A diákhitel lehet szüneteltetni tgyás és gyed (gyes is ) alatt is. Most van olyan lehetőség is, hogy ha kérvényezed, akkor nem kamatozik ebben az időben. Én úgy tudom, hogy akkor már el lehet küldeni a megfelelő nyomtatványt, amikor már azt a juttatást kapod. Nem tudom jobb-e személyesen, de szerintem elég a posta. Állítólag 2-3 hónap is lehet, mire kiértesítenek, de ha addig fizettél, akkor arról nyilatkozhatsz. Vagy bent hagyod, vagy vissza is kérheted. Én úgy gondoltam, hogy februártól nem fizetek, ha 5-ig megszülök. Ha nem, akkor márciustól. Feltegyem a nyomtatványokat az fw-re, amiket én találtam?
vicky79
Budapest III. kerület

Mielött még elfelejtem:
én azért adok majd 2 sapkát a gyermekre, mert van 1 vékony kötős "cérnsapija" az nem meleg, de tiszta pamut, kimosom, stb
És van a nagy, vastag szines sapija, ami szintén ki lesz mosva, de talán az anyaga nem olyan, amit közvetlenül a bőrével(talán az arcával)...........
szoval értitek
pcd1985

Nóri, kérhetek tőleg egy lekváros bukta receptet gyorsan?? :roll:

Edit

Kép
ézsóné

és mennyire muszáj rányúzni a harisnyát??nem nagy proce azt 1 ujszülöttre a korházban?én vettem harit, de gondoltam majd késöbb varázsolom fel rá......
pcd1985

Stephi & Bea!!

Kösszi szépen így már nyugodtabb vagyok!!
Áramlást nem tudom mert arra nem mondtak semmit de december közepén voltam 23-án u.h már akkor is 3 fokba volt érett és akkor még csak 32- hetes voltam, és azóta azért hízott a babuci úgy hogy nagy baj csak nincs!!!

De innentől kezdve emiatt bármikor beindulhat a szülés??
A vérnyomás is lehet gond?

A kórházba kaptam gyógyszer a vérnyomásra mert már 130-as mindig pedig én mindig alacsonyos voltam 110 körüli vagy alatta!!

Meg sajnos nagyon sokat híztam az is közre játszhat ugye?

21 kg híztam:( és 11 a normál a doki szerint:(
zsuzs24

Na halihó!

Megjöttem az ÁNTSZ-től. Nagyon rosszak a vénáim vérvétel szempontjából... A csaj először megkérdezte, hogy melyikből szoktak vért venni. Mondtam, hogy hol a jobból, hol a balból. Megmutattam mindkét könyökhajlatomat, ő a balt választotta. Rosszul döntött. :x Onnan nem jött semmi. Át a jobb karra. Na, ott legalább elsőre eltalálta, de kb. az egész vizsgálat miatt csak egy kisebb kémcső felével vettek le vért... Még rá is kérdeztem, hogy ennyi, kész, ne tovább??! Persze 12e Ft-ot kóstált ez a kis kaland... Vizsgálnak HIV-re, Hepatitis B-re és C-re, Syphillisre és CMV-re.

Nekünk egy kb. 4 éves Whirlpool, felültöltős mosógépünk van, eddig nem volt vele semmi gond. (kopp-kopp) Csak az adagolóját utálom tisztítani, mert nem lehet rendesen szétszedni...

Kattkat, nekem köldöknél 100 cm, köldök alatt, ahova ugye már nem nagyon látunk le... :D (így csak saccra írom): 96-97 cm. Egyébként most 71 kg-nál járok és magasságra lehetek olyan 176 cm.
Teszek fel képet a közösre. A pici hasasok nem tudom pontosan, mikor készültek, de a legutóbbit most fotóztam, mikor hazaértem. ;)

Kép
erusverus

szia zsuzs24!
végre valaki, én is 20 kg-t híztam, többet is!
jön majd még +10 aztán majd leadjuk :)
130 as vérnyomásra miért szedsz gyógyszert?
zsó
pcd1985

Edit, ugye a lekváros bukta alatt a 2009-es évre gondoltunk?! Vagy tévedek?? Ugye csak megkívántad?

Kép
erusverus

Pcd

Már nem szedek, csak a kórházba kaptam és most azt mondta a doki nem kell tovább szedni.
Cordaflex-et kaptam, meg Semicillint, meg 3 tűdőérlelőt!!

Kép

Kép
zsuzs24

csak ráizgultam :lol: :lol: :lol: :lol: pár napja állandóan éhes vagyok, mondom az uramnak, na így a végén rámtör a falási roham????? aztán mondta, hogy szerinte az van amit a doki mondott, hogy most már babo heti negyed kilot hizik, eddig se ettem eleget, nem birtam, és most értem el egy normális szintet végre, csak én ugye soknak érzem a normális mennyiséget a veréb-adagokhoz....
hálisten ez a max 3-4hét alatt sokat már tuti nem hizok....de télleg éhes vagyok, hangosan korog a gyomrom, és szédülök, ha nem eszem eleget....fura és ismeretlen érzés :oops: :oops:
egíébként utálom a lekváros buktát, de most annyira, de annyira rákivántam :roll:

Edit

Kép
ézsóné

Vicky: megköszönném a nyomtatványokat. Én is úgy gondoltam, hogy márciustól nem fizetek, de szerintem április lesz belőle, mert én a tgyásra a szülés napjától akarok menni, és én ugye február végére vagyok kiírva.
Vendég

zsuzs24:
akkor jó,
nekem a 145-147 es vérnyomásnál kezdtek el hümmögnia doki meg a védönö.
de ha korházba voltál, gonolom más az esetünk....
pcd1985

Edit, akkor megnyugodtam. :) Nem tudom, hogy az izgalomtól-é vagy, mert eszement módon ennék én is valami hasonlót, de Boti is majd' kirúgja a ház oldalát! :D Mondjuk én imádom a lekváros buktát! :)

Kép
erusverus

Zsu: a magas vernyomas valoban rongalhatja a lepenyt, de en ugy tudom, hogy 140-nel kezdodik a magas. Legalabbis a sogornom most mult felidos terhes, o mar ket honapja gyogyszert szed, viszont csak akkor kezdte el, amikor 140 felett mertek. Szoval nem tudom.
Arrol viszont meg nem hallottam, hogy sok hizas miatt oregszik a lepeny. En is 25 kilot hiztam Kristoffal, de nem volt ilyen hatasa.
Hogy beindulhat-e a szules? Elvileg harmas lepennyel barmikor, en ugy tudom. Aztan ez vagy igaz, vagy nem.
A szules bebeindulasa az a dolog, ami sohasem biztos. Oszinte vagyok: en mar ket hete ugy vagyok vele, hogy barmikor beindulhat, a 36. het utan mar vegkepp barmikor, de az is lehet, hogy a 42. heten bombaval fogjak kirobbantani a gyereket. :roll: :roll:

Ujszulott es harisnya: nekem nem volt gondom a feladassal. Igaz, hogy picit nagy is volt Kristofra, ugy emlekszem. Mondjuk nem adtam ra tul sokszor.
Hogy oszinte legyek engem a szuk ujju rugik, hosszu ujju bodyk, felsok sokkal inkabb kikeszitettek. Olyan kis gyenge ujja van egy ujszulottnek, hogy mindig feltem nehogy letorjon. Persze esely nem lett volna ra, mert mindig ugy adtam ra, hogy eloszor en nyultam be ket ujjal a vegen, megfogtam a gyerek oklet es athuztam a felsot, de ettol fuggetlenul feltem, hogy letorok ott valamit. :lol: :lol:
Vendég

Éééééééééééééééééén is szeretnék buktát enni! Nóri, plíííz :lol:

Kép
juci-77

Egyebkent a ti fejszerkezetetek milyen?
Mert en brutalisan szarul nezek ki. Es ez nem tulzas. Mar tiltom a fenykepezest.
Egyreszt kerekedett az arcom, ami meg nem is lenne baj. Ha a kerekedessel a bor is feszult volna. De nem. Sapadt, aszott, kicsit rancos, meggyotort is enyhen, a szemem nem mosolygos, a hajam szarul all, ha beszaritom akkor sem nez ki jol, ha nem szaritom be akkor is rossz. Rendbe kellene rakni a szemoldokomet, de nem erzem a motivaciot, mivel az sem dobna sokat rajtam.
Gondolom ez is valami hormonalis dolog lehet. Bar Kristoffal a szules utani elso hetekben volt ilyen megtort arcom. Akkor most mi lesz meg ebbol??? :evil: :evil:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?