Sziasztok!
Rég jártam erre, alig győztem visszaolvasni.
Először is gratulálok Krisztának, Ábelnek és a boldog apukának is. Illetve mindenkinek boldog új évet kívánok.
Az ünnepek nyugisan teltek, egy elromlott számítógép kicsit megnehezítette az életem, de egyébként jó volt minden. Kaptunk egy rakás babaruhát is anyukámtól.
Viszont nálam kicsit felgyorsultak az események, tegnap voltam dokinál, és megállapította, hogy a méhszáj egy ujjnyira nyitva van, így mostantól pihenésre - fekvésre vagyok kötelezve. Ez csak azért gond, mert a héten kezdtük el beszerezni a babacuccokat.
Még decemberben elkezdtem összeszedni a kórházi cuccokat, bár, igaz, ami igaz, ennek nem fogok nagy feneket keríteni, mert, ha bármire szükség lenne, a párom úgyis be tudja szerezni.
Hétfőn vettünk légzésfigyelőt, ezt eredetileg nem is akartam, de a Visegrádi utcában van egy bababolt, ahol egészségkártyára meg tudtam venni, és az ára is egész jó, illetve ott vettünk orrszívót, lázmérőt, mikrós sterilizálót, és egy cumisüveg szettet is, bár azt, ha minden jól megy, nem szeretném sokat használni.
Másnap derült ki, hogy mi a helyzet a méhszájammal, így mostantól a dolgok oroszlánrésze a férjemre hárul. Igaz, azért autóval elmegyek vele megnézni a dolgokat, viszont minden mást ő intéz. Remélem, ennyi aktivitásból azért nem lesz gond. Tegnap meglett a babakocsi, illetve az ágyat is megrendeltük.
Közben győzködjük Kristófot, hogy még három hétig igazán jó neki odabent, ne is akarjon kijönni. Aludni egyre nehezebb, főleg a folyamatos gyomorégés miatt, amin már csak a nem evés segítene, de akkor inkább tűröm. A vizesedés és a derékfájás viszont mintha javult volna.
CTG-re jövő héttől kell járnom, hetente, illetve 36 hetesen lesz még egy labor, csak húzzuk ki addig egyben.
A mellszívóról ti mit gondoltok? Kell? Vagy nem? Ha igen, milyen? Kézi, vagy elektromos? És melyik márka a jó? Én semmiképpen nem gondolkodok elektromosban, bár az állítólag hatékonyabb, de sokan nem bírják. A kézi viszont kikészíti a csuklót, ha az ember rendszeresen használja. Talán túlzott finnyásság, de ebből semmiképp sem akarok használtat, mert az nekem majdnem olyan, mintha használt irrigátort vennék.
Illetve, ezt is meg tudom venni egészségpénztárra, és elég szép összeg gyűlt össze az évek folyamán, a számlámon. (Kár, hogy a fogadott dokit abból nem lehet fizetni, de ezen a történeten már túlléptem).
Ha már úgyis épp a kórházi pakkról van szó (köszi a tippeket
), ajánljatok nekem igazán puha wc papírt. A zewa deluxe is kemény az alfelemnek, szóval még annál is puhább kellene. Esetleg a nedves wc papír? (Biztos mindenki kíváncsi az ilyen intim problémáimra, de nekem szinte az összes wc papír kidörzsöli a ...
)
Köszi és minden jót!
Melinda