köszi lányok a segítséget, lucám, te jártál eddig a legközelebb a dolgokhoz, hiába, pasik egyformák. 2 órát sétáltam lent vele, néztük a galambokat, ovisokat, sulisokat, buszt, stb... nagyon élvezte, még a kesztyűt sem vette le, utána feljöttünk szó nélkül meguzsizott,
leült játszani a játékaival én addig ki tudtam teregetni, összepakoltam a táskát, amivel du megyünk a mamáékhoz ebédelni, segített is teregetni ,adogatta a ruhát és örült, hogy milyen ügyes, igaz, hogy nem délben, hanem 1/2 1-kor aludt el, de addig egy angyal volt, mondókáztunk, tapsolt, táncolt, aztán egyik pillanatról a másikra elájult. szó szerint így aludt el, mert előtte még sikítozott és rá egy percre már horkolt. este is így alszik el. szóval azt hiszem, hogy megvan a bolondéria kezelésének egyik módja, bármilyen hideg is van le kell menni vele. így nincs hiszti, hülyéskedés, domestos-al játék és egyéb nyalánkásgok. jöhetne a tavasz,esküszöm föl sem jövünk egész nap. és úgy látszik boti most szereti meg a babakocsit.
köszi lucám a cikket és lányok a tippeket, remélem megoldottuk ezt a kérdést átmenetileg. már csak az alvásre kéne valami jó ötlet. de szerintem veszek neki gyerekágyat, hátha az fog neki tetszeni.
nofi!
én mennék hozzád vendégségbe
ilyen jó kajákat még csak nem is hallottam. szerintem én 150 kg lennék, hogy ilyen dolgokat tudnék csinálni. ja és nekem kb 1 hónapig tartana megcsinálni. szerintem a talin én melléd ülök
petrám!
örülök, hogy megnézted, de sok fenn van belőle az iwiwen, lelkierőm nem lett volna szétszedni. szerintem is ügyi flóra, hogy hirtelen ennyi mindent kezdett el egyszerre. fog, felállás, tejbegríz
hát nehéz a pasikkal, én abban bízom, hogy a következő gyerek úgy lesz, mint nálatok, flóra jó baba. de norbi szerint nekünk, ha lányunk lenne, akkor az is problémás lenne, mert a gének ilyenek. én mondjuk jó gyerek voltam, szóval csak a saját nevében beszéljen.
tina!
szép nagy baba lett dávid, tök édi. én nem nagyon értem ezt a storyt a tgyás úgy tudom, hogy jár vagy már az sem? ki érti már ezeket a törvényeket, de majd gyerek beszámolni a fejleményekről, drukkolunk érted.
angyalkám!
fekszel, vagy mi a helyzet? írj már pár szót, aggódunk értetek.
luca!
igen keveset alszom, ezért az agyam nem az igazi, most mi a helyzet? vissza kell menned dolgozni 1 évet és karira már babát akartok? terhesen akarsz dolgozni? esküszöm, szőke vagyok. vagy babás akarsz lenni karira és akkor mostanában akarsz melózni? de mi lesz tamással? bölcsi? nem fogja értékelni, előre mondom!
arte!
vágd a centit a költözésig! mikor minden sínen van már, akkor újra indul a projekt? lemaradtam, mi van az új melóhellyel?
grácus!
belerázódtál már a 3 műszakba? jól érzed magad az új helyen?
vasi!
vasi már nem volt szomjas a képen vagy csak álmos volt? én nagyon irigyellek titeket, mert én még mindig szar buliban voltam szilveszterkor, valahogy az nem akar nekem összejönni. de majd egyszer...
lányok, a rózsakvarc is babásodásra van, hideg vízzel kell megtisztítani havi egyszer és a kezedben tartani, amíg érzed, hogy melegszik, így töltöd fel energiával és a petefészekre kell rakni, utána meg a párna alá.
megyek lányok, mert van egy csomó varrni valóm. jövök, amint tudok. csók mindenkinek!