sziasztok,
Sajo,köszönöm !sajnálom,hogy nem írtam meg előbb a problémát,bár annyira rá volt duzzadva az ujjam a gyűrűre,hogy nemtom lett volna-e esély átdugni alatta egy cérnát
Chilike,akkor te ügyi vagy,hogy már időben leszedted a gyűrűket.
Sajnálom,hogy szenvedsz a bezártság miatt,jó lenne megtalálni az arany középútat,hogy pihenj is,de rövid sétákra,kimozdulásokra is kerüljön sor,mert ha te igényled,tényleg rossz lenne a babák érkezéséig besokalni.
Én is szeretek menni,de itt valahogy olyan más vagyok,hétköznapokon olyan hamar eltelnek a napok,hogy észre sem veszem már jön haza a párom,eszünk,beszélgetünk,esetleg lemegyünk boltba,sétálunk egyet és nekem annyi elég.
Meg az időjárás is közre játszik,ugyanis nem szeretek rétegesen,mackósan felöltözni,de a hideg miatt (na meg a férjem miatt is) kénytelen vagyok és ehez nem mindig van kedvem.
Így inkább olvasgatok,teszek veszek,netezek.
Óvatosan sétálgass egyedül,nehogy elcsússz.Hallom most otthon is esik a hó.
Mára van valami kimozdulós program?
Julcsika,pihengetsz?enyhült a csípőd a séti után?
Már megint jót mosolyogtam,ahogy reagáltál a lányoknak a huncutságra
Azért a szerelő is megérkezett még tegnap?
Na akkor a gyűrű levételét csak én bénáztam el ennyire
Izzadás-én jó pár hete minden este letekerem a hálóban a fűtést 2-re,mert iszonyat melegem van és így is sokszor ébredek arra,hogy tiszta víz vagyok.Arról nem is beszélve,hogy többnyire a paplant inkább magam alá gyűrőm és harcolok a párommal,mert ő takargat vissza,hogy megfázom
Ja és neki plusz takarót viszek be,hogy meg ne fagyjon,mert én letekerem a fűtést
Milyen baba-mama zenéd van???
Melánia! Gratula a kiskukishoz.Felfogtátok már,hogy fiatok lesz?
Cukros cuccot reci nélkül lehet venni.
Moncsi,nagyon örülök a vérnyominak!Szuper!!!Tudtam,hogy a stressz miatt volt!Legalább emiatt nem kell aggódnod.
Hogy vagytok ma?keményedsz nagyon?
Jaj szegény Rencsi,Domika,Domiapu
bízom benne,hogy valamelyik tanács beválik.