Sziasztok Lányok!
Először is mindenkinek nagyon boldog, babázós, de legalábbis babavárós új esztendőt kívánok!!!
Köszönöm szépen, hogy hiányoltatok! Az elmúlt két hétben, az ünnepek alatt, végre a férjem is végig itthon volt, s ilyenkor ritkán van bekapcsolva nálunk a számítógép. Az ünnepek egyébként is nagyon mozgalmasan teltek, a szilvesztert pedig nem is itthon töltöttük, hanem a bátyáméknál Nyíregyházán!
Minden nagyon jó volt, még tűzijáték is volt nálunk is: a bátyám kapott 2 dobozzal egy ismerősétől. Csudaszép volt!!! Csak sajnos nagyon hamar lemegy egy sorozat, még fél perc sem kell hozzá...
Ladiva!
Nagyon örülök, hogy végre jöttél; drukkolok nagyon a tavaszi lombikozásotokhoz!!! S remélem, ezután gyakrabban fogsz írni nekünk!
A mi lombikunkkal kapcsolatban pedig majd írok privit!
(Hála Istennek, semmilyen sebet nem szakít fel, ha beszélek róla!)
Minnie!
A Zila Cukrászdában is szupi diabetikus sütik vannak, ahol a találkozónk volt!
S a szünet alatt jutott eszembe, hogy van egy nagyon egyszerű "túrótorta" receptem, amiben cukor nincs (talán csak vaníliás cukor), hanem méz, illetve édesítőszer. Kukoricakása alapon van egy túrós rátét. Ha gondolod, szívesen átküldöm.
A pocakfotód pedig nagyon jól sikerült: nagyon csinos vagy!
Zsuzska!
Bencus nagyon-nagyon édes és gyönyörű szép baba!
Kata!
Örülök, hogy végre idén el tudtatok menni síelni! Nagyon jól hangzik, amit írtál róla! A kép pedig gyönyörűséges, és nagyon ügyesen megkomponált – el se hiszem, hogy az ablakotokból fotóztad!
De jó, néhány hét, és már kezdtek is!!! Nagyon drukkolok!!!
Gabó!
A képeket sajnos most sajnos nem tudom megnézni, de az „akár óránként lehet szoptatni” nem azt jelenti, hogy: igény szerint, azaz, ha a baba úgy kéri, akkor akár óránként is???
Sonjus!
Nagyon sajnálom, hogy ennyi minden rossz dolog történt veled az év végén! Nagymamád miatt pedig fogadd őszinte részvétemet! De nagyon bízom benne, hogy hamar fel tudod mindezeket dolgozni, és 27-én már bizakodva mész a konzultációra! Nagyon drukkolok a márciusi lombikotokhoz!!!
Fitie!
Drukkolok a 2. babához!!! Én biztos vagyok benne, hogy nem kell megint végigmennetek a 6 inszemen. De azért igyekezz mielőbb bejelentkezni, hiszen 2 hete nekem már júniusra adtak időpontot. Hátha tudnánk együtt lombikozni – bár remélhetőleg egyikünknek sem lesz szüksége rá!
Tücsi!
Gratulálok a kisfiúhoz! Nekem is nagyon tetszik a Zsombor név!
Pihenj sokat – de azért időnként nézz ránk is, mert hiányzol közülünk!
És utólag is nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked!!!!
Belluska!
Annyira aranyosak Katád aranyköpései!!! S milyen szépek mindketten a karácsonyi képeken!!!
Wepe!
Nagyon csinos vagy a pocikáddal! S milyen nagy már a baba! Én is várom nagyon a képeket!
Puszilok mindenkit!