mmzsó
Nagyon örülök, hogy elkezdtétek a programot!
Sok sikert és babás eredményt kívánok!
A Decá-nál nekem is felpuposodott egy kicsit a bőr. Akkor neked is hosszú kezelés lesz!
Igen, én is gondoltam rá, hogy elmegyek sétálni, de itthon egy csomó mindent meg kell még csinálnom, mert ugye ahol most lakunk az egyben iroda is!
Nita
Szerintem nagyon jó, hogy folytatjátok tovább a kezelést és az örökbefogadást is elindítjátok!
Az örökbefogadás elindítása két éve nekem is eszembe jutott, aztán utána meg a páromnak, majd mindkettőnknek, de végül nem indítottuk el csak beszéltünk róla!
Folytattuk tovább a kezeléseket, akárcsak most, várjuk a következő lombikot!
Nagyon köszönöm a soraidat, nagyon jólestek!
Én tudom, hogy vannak akik párhetesen vagy hónaposan vesztík el a babáikat, ami biztos feldolgozhatatlan lehet valahol a számukra, de ugyanakkor én is így vagyok ezzel, ahogy Te is írtad, hogy igaz picik voltak, de még is csak elindult egy élet a pocakomba és komolyan mondom olyan jó, érdekes, érzéseim is voltak.
Végülis ők a megtermékenyítéstől már valamelyest éltek, életképesek voltak már, nem? Mert valami elkezdődött?!
Legszívesebben már ma elkezdtem volna ismét a programot, de érzem, hogy lelkileg még nem állok készen rá!
Fáj legbelül, hogy nem sikerült és nagyon hiányzik azaz érzés, amit akkor éreztem miután beültették őket!
Azt is tudom, hogy ez most normális dolog, hiszen egy 32 napos kezelésen vagyok túl, aminek végülis nagyon szép eredménye lett, petesejtek, megtermékenyültek és beültetés szempontjából, mégis a tudat, hogy elmúlt azaz érzés, hogy bennem voltak rosszul esik.
Tudom, hogy előre kell nézni és most nehéz, de hamar elmegy ez az idő, hiszen az első mensim már meg is jött és már csak a következőt kell megvárnom, ami január vége fele jön meg és az azutáni mensikor már be is lehet jelentkezni.
Addig megtörténik nálunk a költözés is és lelkileg is megerősödök és újjult erővel kezdhetjük majd el!
Na, most meg azért folynak a könnyeim, mert ilyen jó emberek vesznek körül!