Sziasztok!
Ez az alvás kértdés nekem is betesz - tegnap bealudtam 5-kor, fel se kelek, ha anyám nem hív fel telefonon 7kor vmi hülyeséggel. Utána nem tudtam aludni éjfélig. Uram miatt ébresztő 7-kor, most megint majd leragad a szemem...
Voltam terhesjógán, két heti kihagyás után (ő hibájuk, idéig zárva voltak), jólesett, csak a rohadt hidegben jeges úton oda meg visszacaplatni, állva buszozni nem annyira. Basszus, mennyire kéne kitolni a hordóhasam, hogy leülhessek?
Viszont a nap híre, hogy úgy huszonötödik nekifutásra sikerült beszereznem azokat a dobozokat az IKEÁban, amit kerstem, úgyhogy kezdhetem a rendezkedést.
Holnap megyünk a szerelővel (kakti szerezte, akinek ezer hála érte) autót nézni, és remélem, kiválasztuk a befutót, és akkor legkésőbb a jövő hétn meg is vesszük, juhé!!
Kakti dobtam egy privit!!
Bea, a hozzá nem értéssel én is így vagyok, a cuccok 90%-át nem tudom, mire meg hogyan kell használni, de még nem izgulok - majd elmondja a védőnő, vagy rájövök, vagy nem is fog kelleni.
Ez a gyerekorvos kérdés még nekem is homály - emlékszem, mondta a védőnő, hogy xy-hoz fogunk tartozni, de nem is emlékszem rá. Megnézm magamnak a kiutaltat, és ha nem gáz, akkor nem kersgélek másfelé...
vasalás: booorzasztóan utálok, és egyre jobban szokok is le róla. kevés olyan cuccunk van, amihez igénylem a vasalás, meg havonta egy náni nekem ki is vasal, így az ágyneműket is megúszom. Szégyentelenül keveset vasalok, kb kéthetente max. órát
Gyerekcuccnál mondjuk sztem fogok.
Mosás: nem tervezek mást használni, mint amit a mi ruháinknál, Ariel + coccolino. Ill lehet, hogy az öblítőt elhagyom.
A mai nap takarítással meg rendezkedéssel fog telni - lehet, hogy ha már sötét lesz, és nem tudok mást csináni, megsütöm a panettonét.