sziasztok
Húú megint annyi mindent akarok irni...
Előszőr is, képzeljétek a babakocsi ügy megoldódni látszik, hirtelen 2 lehetőségem is van. A tesóm kinnt van Angliában ott is néztek kocsikat meg egy másik ismerősünk is jön haza a világ másik tájáról 1 hét múlva, tegnap adott weblap cimeket , megnézegettük és már ki is választottuk mikre van szükségünk! Csajok! Hihetetlen lehúzás megy itthon, nagyon gáz! Olyan , de lyan babadolgokat lehet kapni külföldön és fillérekért, hogy azt el sem tudom mondani.
Persze újonnan, rendesen boltba, garanciával!
Olyan szép kocsit néztünk ki és olyan csúcsszuper pihenőszéket, ami hintázik is, van rajta egy kis baldachin amin belül pillangók szállnak körbe és, ha lehúzod a baldachint , úgy, mint a függönyt akkor meg "kivetiti" a pillangókat. Nem tudom itthon mennyibe kerülnek ezek a pihenőszékes hinták, de kint kb .16ezer ft. A barátnőm spanyolba lakik, ő nagyon ajánlotta, neki nagyon imádja a kisbabája.
Alvás:
Húú hát mostanában nagyon szenvedek! Szerintem egyre kevesebb a hely a csajoknak és olyan szinten nyomnak, annyira fájdalmas, hogy az csak na! Persze még birom a gyűrődést, de nem is tudom a sima szülést hogy lehet kibirni én már ettől is egész éjjel nyögök!
Ma éjszaka is az egyik baba úgy kitolta a jobb oldalamat , hogy nincs is szükségem párnára ,
, de nem is ez a legfájdalmasabb, mert ez csak simán nyom, hanem amikor lefekszem este , hirtelen úgy megnyúlnak a szalagok, háát az nagyon fáj 1-2 percig meg se tudok mozdulni. Aztán ismét ellazulok az már jó. Mostanában egyébként már 2-körül alszom el és 6:30 -kor kelek, ami az érdekes, hogy éhes is vagyok és olyan fitt, hogy nem tudok visszaaludni. Ha ez igy marad , mármint, hogy kb ez lesz a csajok etetési rendje az még nem is lenne rossz. Napközben viszont úgy érzem , hogy egész nap alszanak a csajok és csak este ébrednek fel, akkor virgonckodnak 7-kor kezdik a műsort.
Képzeljétek a páromtól kaptam nagyon szép pizsiket(imádom a pizsiket, hálóingeket, stb), ha külföldön vagyok Victoria Secretet szoktam venni( 1 bugyi kb 400-600 ft,
), itthon ugye nincs igy a Women Secretbe szoktam vásárolgatni, horror árakon.
Na a lényeg, hogy a férjecském vett nekem ezt-azt, nagyon szép dolgokat, persze ő nem kalkulálta bele, hogy gyerekeket várok, szoptatnom kell majd, műteni fognak és nem tudok hajolgatni, stb, úgyhogy ezeket egyenlőre tudom hordani, de a kórházba meg szülés után egy darabig a szekrénybe fog kerülni. Persze nem mondtam el neki, nem akartam megbántani, meg örülök is neki nagyon, csakhát ilyenek a férfiak...!
Viszont mostanában kiborit!
Ő egy örök mozgó ember, nem tud 1 percet sem nyugton maradni, engem meg állandóan üldöz ezzel a pihenéssel,(egy napon születtek apánkkal, gondolhatjátok micsoda szigor van nálunk itthon!
), szóval ezen mostanában folynak parázs viták, most végre itthon van 1-2 hétig mindent meg tudnánk venni, el tudnánk intézni, neki meg az a válasza mindenre, hogy ráér még, ő is meg tudja venni, de én akarom, imádok vásárolgatni, alig vártam, hogy babám legyen, élvezem a vásárlást, persze ő kevésbé, igy minden nap felsorolja az okokat, hogy járvány van, csúszik az út, ráérünk még, stb. De ő megy mindenfelé, az meg nem számit!
Nem fogja fel, hogy én nem vagyok ez a tipus, aki önkéntesen bezárja magát a lakásba. Pihenek egy csomót,, tegnap is le kellett volna mennem a házidokihoz, de nem ért haza időben,1 szót sem szóltam érte, erre ma is lelépett! Na mindegy, most egy kicsit besokalltam, úgyhogy rácsörgök a sogornőmre, vagy apumra, hogy vigyenek el ide-oda, nem várok rá tovább. Utálom az ilyen diktatúrikus módszereket, nem szeretek veszekedni, meg ahogy ismerem, biztos leszervezem magam mellé az embereket akkor meg kitalálja, hogy ő is jönni akar, de már nem érdekel, nem fogom magam ezen stresszelni, hogy minden nap rá várok!