Sáfri
Nekem 3 hónaposan friss a tapasztalatom.
Az előttem szólókhoz én is csatlakozom, mert jobbára jó tapasztalataim vannak. Igaz engem 3szor szúrtak hátba az EDAval, és az első kettőt még 2 hónappal később is éreztem. Félre szúrták, és mintha a sósavat öntöttek volna a csontjaimba, nyüszítettem a fájdalomtól. De akkor már annyira ki voltam a fájdalomtól, hogy ez se érdekelt, már mindent megadtam volna a "semmit nem érzek"-ért.
Miután sikerült, ott hálálkodtam a hölgynek!
Én természetes szülésnek indultam, és császár lett a vége. (nem fért volna ki a buksija)
De a 14,5 órás vajúdásom alatt végig nagyon türelmes volt a szülésznő. Elviselte a sok hülyeségemet. Ja, hozzáteszem, hogy csak 1 hozzátartozó lehetne bent, de nálam volt, hogy egyszerre bejött a fél család, meg a barátok, hogy "na, mi van már, soha nem szülsz meg?" És ezért se szóltak, pedig ki-be járkált a társaság.
Az elején, meg amit kaptam szülőszobát, az nem tetszett, kicsinek találtam, így kértem egy nagyobbat. Kaptam.
A végénél, a tolófájások alatt, már káromkodva visítottam, hogy császárt akarok. Hú, de nagyon ki voltam borulva!!!
Most már csak nevetek rajta.
Az osztályra én reggel kerültem fel, 7kor született a Gergő. Délelőtt kaptam infúziót, és aludtam. Délután 2körül hozták a babákat, és csak kajcsizni vitték el, utána este 10ig megint velünk volt, akkor már a végleges szobában, apukával nézegettük a szépséget.
A nővérke még a megfigyelőben megetetett, segített kiszállni, fürdeni, öltözni, cuccot áthordani, szóval teljes kiszolgálás. Folyamatosan figyelnek az emberre. A csecsemősök között meg teljesen változó, mert ott is volt aki annyira kedves és tündéri volt, és mogorva is előfordult, de meg tudtam érteni őket, kevesen vannak, sok a baba.
Reggel már 5kor hozták a Gergőt, és utána csak vizsgálni és fürdeni vitték el.
Egyetlen megjegyzésem, hogy ha azt mondják, nem kell keltegetni 3 óránként enni, ezzel nekem nagyon rossz tanácsot adtak, mert teljesen felborult a nappalt az éjszakának, az éjszakát a nappalnak vette a Gergő. Így délután 5kor felébredt, és fent volt hajnalig, persze így sokkal nehezebb, mert nem tudsz vele mászkálni. De itthon átálltunk, és azóta átalussza az éjszakát. Este 9től reggel 8ig alszik a drága.
Én kifogtam egy szörnyen idegesítő, bosszantó, iszonyatos nőt (hagyta 45 percig sírni azt a kis csöpp lánykát, mert ennyi ideig tartott elkészülnie a szoptatáshoz
) szobatársnak, és egy nagyon jó fej, humoros anyukát, így azért úgy-ahogy de kibírható volt. De nagyon vártam már, hogy hazamenjünk.
Hozzá teszem, hogy az egyik legszebb szobát kaptam, gyönyörűen kifestve, a szekrények is szépen le vannak pácolva szép függönyök, a fürdőszoba felújított, tiszta, szép és kulturált.
Kicsit hosszú voltam, bocsi.
Első barátnő
Itt már nem igazán láttam a fájdalomtól, sógornőmmel
Apa kezében először