Hello Lányok!
Én is igazolom a távollétem, nálunk is apa nyomul a gép előtt. Most elment Pestre, úgyhogy kicsit ideülök, míg Dorcika fel nem ébred.
lara: persze, hogy jöhettek. Csak szólj előre, hogy itthon legyünk.
Majd írom a privit.
szosz: elköltözött teljesen a gólyfészek. Cakk-pakk elcuccoltak, de nagyon szép lett a rendelő. Ugye milyen fura, hogy már Réka is mászkál fel-alá. Nincs egy perc nyugtod mi???
Tünci: írjál csak nyugodtan, szeretünk olvasni, és téged is!
Ez szerintem is hülyeség, hogy ne igyál. Én a terhességem vége felé nagyon vizes lettem. Olyanok voltak a lábaim, mint két farönk. Én is felpolcoltam, próbáltam sómentesen étkezni.... csalántea vízhajtó, méregtelenítő. Nem tudom azt ihatnak-e kismamák.
winchi: épp a minap nézegettem a bérpapírjaimat, (küldik minden hónapban postán a cégtől) nem találtam rajta adójóváírást egyáltalán egyiken sem, pedig azt külön fel szokták tüntetni. Most nem tudom, hogy nem kaptam eddig sem, vagy bele van kalkulálva a gyed-be. jajj, azt a kevés pénzünket is még megcsonkítják, és aztán ossza be az ember pelenkára, ruhára, meg mindenre.... grrrrrrr
hálózsák: mi is használtunk Dorkánál míg kicsi volt. Mondjuk én nyárra is adtam rá, meg egy rövid ujjú body-t. Nálunk hűvös a lakás nyáron. Jó árnyékos. Mondjuk mihelyt fel tudott állni, már zavarta, és húzkodta a lábánál, meg a rugit is, úgyhogy mi pizsamát használunk zoknival. (Mondjuk azt is lehúzkodja... )
Meg persze nem győzöm takargatni...
ruhák: én eltettem őket, hátha lesz még kistesó...(van amit elajándékoztam én is, ami már nem olyan szép volt, azt pedig bedobtuk az Auchan-nál a ruhagyűjtő konténerbe, remélem jó helyre kerül)
jaffa: épp én is kérdezni akartam a biliztetést. Szerintem én is nyáron próbálkozom. Már mondogatja, ha látja a bilit, hogy pisi, meg a wc-re is, de azért szerintem nyáron könnyebb lesz..
Akartam még kérdezni ( ne nézz hülyének), hogy hány tejfoga is van egy gyerkőcnek? Most 8-nál tartunk, most jön a 9-10.
Naspi: jó, hogy jöttél. Nagyon édi Miló a képeken. Nagyon fess kishapsi! (Matyi ne légy féltékeny!
)
Te is nagyon csini vagy. Jól áll a rövidebb haj nagyon.
Remélem hamar visszaáll a régi kerékvágás alvás terén. Mi is ha sokat utazgatunk, akkor sokáig áll a bál éjszakánként.
beze: megint szirénapróba volt. VHÁÁÁÁÁÁ alig tudtam Dorkát visszaaltatni. Remélem Lexi nem akkor aludt...
Én szorítok, hogy úgy legyen, ahogy írtam!!!!!!
betti: naná, hogy ilyenkor sietnek! Nálunk a gáz eresztett egyszer, még jó, hogy az óra előtt. Akkor is semmi perc alatt kiértek!
zsófi: jobbulást neked. Nem lesz egyszerű a két gyerkőccel így bokafájósan, szegénykém jókis újévi kezdet.
any: ja, pasik, ha betegek, akkor aztán nagy a baj. De mi nők bírjunk ki mindent. Avatar állati jó film. Mi is most néztük meg, épp ajánlani akartam a többieknek. Van mondanivalója, tetszik nagyon. Mozis verzióba néztük, nem a legjobb minőségben, de ha meglesz rendes dvd-ben akkor beszerzem, az tuti.
Aki tudja nézze meg, érdemes!
Nem lehet, hogy megint fogacskája jön Zsófinak? Vagy még nem jött helyre a pocikája... Én szoktam mandarint adni Dorkának. Szereti is, meg étvágyat is csinál. Én most nem akarom elkibabálni, de egész jól eszik.... Persze nem minden nap egyforma.