Maccs, köszönöm a privit!
meg Ircsinek a megvalósítást! apropó
Ircsi, remélem, hogy nincs gond. nagyon el vagy tűnve... :S
nálunk a családban amúgy a kizárólag 6 hós korig szoptatott kislány sokkal betegesebb, mint a tesója, aki pedig tápis volt és fiú. szóval fura dolgok ezek!
lányok, ha oda jutunk... nem tudom, hogy valaki szándékozik-e mellszívót venni. mert nekem van egy Avent, amit kb. 3x próbáltam használni, teljesen új, még talán garis is, de ez nem biztos. és én megvállnék tőle... ez kézi típusú! ha valakit érdekel, akkor tudok küldeni fotókat, stb. stb. vagy lehet, hogy feltolom a gmail-re majd idővel. most még úgysem aktuális!
Johnson nálunk is ekcémát okozott! nagyon tuti illatú, állagú, de nem jött be Beni bőrének, ami nagyon érzékeny... :S egyébként akkor a bőrgyógyász javasolta a Babé fürdetőt, omega 3 és 6 zsírsavakkal, atópiás bőrre is. na, az csodaszer tényleg! csak rohadt drága, bár nem kell belőle sok... és amúgy meg tényleg nem izzadnak meg. meg a sima víz is marhára szárítja a kis bőrüket, főleg, ha kemény az. mármint a víz!
ja, igen, és sudocrem. király! bár Beninek, ha nagyon piros a pospija, mint pl. most, akkor már be sem merem kenni ezzel, mert neki valamiért ettől mindig fáj. pedig elvileg nem szabadna, hogy csípje!
most is nagyon brutál a popsija...