Új privát üzeneted érkezett!

Évi, és a védőnődet úgy hívják, hogy cirmi... :lol:

maccs01
 
 


... a gyerekünkkel meg majd igyekszünk nem nagyon kitolni a névválasztásunkkal...

maccs01
 
 


Nem,Zsófinak hívják.... :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 

 
 

Zsófi, aztán lehet, hogy van egy másik keresztneve is... nyáúúú..., amit sosem tudsz meg :)

A Zsófi, ha nem lenne már a családban, lehet,hogy most Zsófink van.

maccs01
 
 


Az enyém Niki, amúgy tök aranyos. :-)
Viszont a "mentora" egy idősebb "hölgy".

Egyszer ütötte ki a biztosítékot nálam, amikor bölcsizni kezdtünk. Nem tehetek róla, a gyesből nem jöttünk ki. A párom egészségügyis, gürizett mint az állat, de a lakáshitelt, kocsit, személyikölcsönt, diákhitelt, rezsit stb nem bírtuk kikalkulálni az ő "fizujából" meg a gyesből.Próbáltam vmi fekete-melót, de senki nem vállalt be.
Na szóval, a fülem hallatára nyögte be az egyik anyukájának (nem nekem, csak hallottam) hogy anno ő bizony inkább éhezett volna, minthogy bölcsibe adja a gyerekét, de ez egy olyan kifordult világ...

Tök rossz volt, amúgy is lelkiismeretfurdalásom volt, hogy a babámat odaadom, és nem én vagyok vele a nap 24 órájában. Persze az idő bizonyított, nekünk bevált, nagyon szerette, sokszor várni kellett rá az ajtóban, mert jót játszott. :-) Ez mondjuk bölcsi és gondozónő függő dolog, de szerencsére jól sült el. És az ovi most meg még jobb, tegnap este amikor megtudta, hogy ma már ovi van, indiántáncot járt, kiabálta hogy ooooovioooovi és vigyorgott. :-) Szeret gyerekek között lenni. :-) És biztos elég volt a két hét Anyából meg Apából. :-)

szilvás76
 
 


Bocs hogy eltűntem csak csináltam vonalzót :D
Vendég
 


"Macskááááááááááák, jááááááááááááááááj nyáu, csak nehogy a szőrük a babára kerüljön, vagy beugorjanak az ágyába. jáááááááj, nyáu. Tudja Anyuka , mennyi betegséget terjesztenek a macskák, nyáu? Remélem, el tudja őket zárni másik szobába. nyáu.

Ez még az enyhébb verzió volt. :-)
Ha elkezdi, üsd meg nyugodtan, kezeld le még csírájában a dolgot :twisted: :lol: :lol:

szilvás76
 
 


Sziasztok!

Maccs - koszi,varom! :)

Igen, nalam is ugyanez volt - mindent megtettem, hogy szoptathassak, de osszesen 40-60ml jott ki a ket cicibol, ami mondhatni semmi....Mindenki azt sulykolta, hogy de szoptassak, mert a baba csak akkor lesz eleg eros, nem beteges....Nekem is az elso negy honap a fejesbol, etetesbol allt - kemeny volt es lelkileg nagyon megviselt. Lekopogom, de Laura szerencsere eddig a 3 napos laz es egy kisebb megfazas kivetelevel nem volt beteg. Ma mar egyedul eszik szepen kanallal, villaval, nem is kell segiteni neki, nagyon jo az etvagya es az ejeleket is atalussza 4 honapos kora ota. Szeretnem ha a masodik babanal tudnek szoptatni, de biztos hogy lesz itthon tapszer es cumisuveg is az elso naptol kezdve, ha megsem jon ossze. Mostmar nem fogok ekkora lelki dolgot csinalni belole. Nem hiszem, hogy a jo anyasag csak ezen mulana...

Bolcsode - ha nem jott volna a kisteso, akkor valoszinu Laura is ket evesen el kezdett volna jarni. Szerintem ebbol is olyan kerdest csinalnak, mint a szoptatasbol. Valoszinuleg a bolcsitol es a gondozotol fugg, hogy a gyerek hogyan erzi magat - de gondolom ez igaz az ovodara is.Szerintem mindenkinek maganak kell eldontenie, hogy neki abban a helyzetben mi a jo es aszerint cselekednie.

Mi ma egy nagyot setaltunk, jatszottunk egyet a jatszoteren - olyan szep ido van. Holnap megyunk majd a vedonohoz a kiskonyvert, utana meg lehet, hogy Ringatora. Most dolgoznom kellene, de nem nagyon megy - a rendszer is baromi lassu...

Kellemes napot mindenkinek.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Hú, Mazska úgy látom lelki társra leltem Benned. :-)
Ezt én is írhattam volna. :-)

szilvás76
 
 


Nálam idáig nem volt gond a szoptatással a nagyobbik fiam 18 hónapos koráig 1 mellből ciciztettem :D mivel béna voltam nem állt a kezemre hogy a másikra rátegyem ,a kisebbik fiamnál meg megvették a tejem annyi volt ö kelmét és egy fogyatékkal született kicsit elláttam remélem ezt a picit is is fogom tudni szoptatni habár a szilva méretű mellemből egy jó nagy alma méretű lett és iszonyatosan fáj is néha de nem tudni előre ez a terhességem totál más mind a másik kettő :cry:
Vendég
 


Röhely, de nekem nem egyforma a kettő, az egyik mirigyesebb. És mégis a "kisebből" jött valamennyi tej, a másikból szinte semmi. Pedig megtanultam kézzel fejni, sőt Avent szívóm is volt, ami elektromos csodakütyü, de lehetett mechanikusan is használni, és nem. Szóval nem a méret a lényeg!!! Itt SEM :lol:

Ircsivel mi lehet???

szilvás76
 
 


Egyet értünk nem a méret a lényeg !!! Nekem pl mostanában valami sárgás néha színtelen iszonyatosan ragacsos valami csöpög szerintem beindultak a tej mirigyek :) na ja , huuu képzeljétek ma voltam vérvételen elsőre eltalálták a vénám és nem ájultam el ami nálam nagy szó 8) meg el kellet menjek ekg-ra is de a belgyógyászaton és a kardiologián nem fogadtak mivel csak holnap lesz kész a laborom ennek viszont már nem örültem holnap mehetek vissza :(
Vendég
 


Ja most esett ám le,miért nyaúúú-ztok a védőnővel kapcsolatban,mert azt írtam nyávogós a hangja :lol: :lol: nem cicás :lol: hanem affektás kicsit.... :?

Vanilla,ezek szerint a 3.babád! Hány évesek a gyerekeid,hogy hívják őket?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Feltettem a kaját,aztán nekilátok takarítgatni,bár elég álmos vagyok....na mindegy,letörölgetek...tegnap egész lakást porszívóztam...szállt a port..cicák miatt 2 naponta porszívózzuk a konyha,előszoba,nappalit(ahol a legtöbbet vannak) minimum hetente az egész lakást,és hát igény szerint.
Normális dolog ez a fulladás???(vagy a hízástól van :oops: ?) Kis fizikai terhelésre is már fújtatok.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


:evil:
affekta. Jajjjj, egyre jobb. :lol: :roll:
De hátha csak a gyerekekkel való gügyögés ment az idegeire, és már észre sem veszi, hogy állandóan nyávog.
biztoooooooooooos:-)
Na jó, nem bántom, majd csak nyugtával a napot.
Kíváncsi vagyok, bejönnek -e az előítéletek, vagy kellemes csalódás lesz...

szilvás76
 
 


Ja,lehet,sokat gügyögött.
Bár nem tudom mit dumálok én. Elborzadok mindig a hangomtól visszahallgatva,olyan éles magas. Miki egy barátja szerint csipogok a telefonban.
Kép

Hehe.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Szia Vanilla, akkor te is druszám vagy? Krisztina
(Meg Csillag is...)
xtina75
 
 


Én is fújtatok, nekem sztem a plusz 10-15 kiló a ludas. És ez csak rosszabb lesz.
Na mindegy.

Én meg betaknyosodtam, reggelre orrom eldugul, torkom fáj, és most elkezdett az arcom-homlokom is fájni. Valszeg a "szokásos" arcüreg-gyula. Szerintetek mit csináljak/mit csinálhatok?
Fáj, és egyre nyamvadtabbul érzem magam. De bevenni nem merek semmit, az orromba nem nagyon merek cseppenteni sem. Este Bende babaorcseppjéből csöppentettem, hogy egyáltalán el tudjak aludni...
:cry:

szilvás76
 
 


Evi, ne vegyél Intelligendert, utánaolvastam, és nem mindenkinek jött be az eredmény. Szóval ez sem biztos.

Kép
xtina75
 
 


Évi, add nekem az árát, és 50%-ra biztosan megmondom Neked, hogy Kisfiad vagy Kislányod lesz!
:-)
Na?

szilvás76
 
 


Szilvás :) köszi....
Tina,OK :shock:

Szilvás,lázad remélem nincs...ha nagyon fáj vehetsz be gyógyszert...meg vannak a homeo-s cuccok,vagy azok nem jók??Hát leginkább jó lenne lepihenni,szerintem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Olvasgatom ezt a Felicitas várandós anyák könyvét(gondolom mindenki kap?) és ebben is benne van a családi adókedvezmény,a mi jár várandós anyának v.férjének a 91.naptól... van ilyen??

Másik,mit tartalmaz az a várandós kezdőcsomag? Aki már kapott korábban? Csak kiváncsiságból.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


A torkomra vettem be HOMEOGENE9-et, az jó, nekem bevált, most is használt.
Most az arcom-homlokom a rosszabb. :-(
Lehet rákeresek a neten, erre mi a jó bogyó. Ne a gyógyszertárost sokkoljam, kilométeres sorral a hátam mögött. Ilyenkor elkezdi lapozgatni a füzetét, olvasgatja, engem meg jó meleg éghajlatra kívánnak a mögöttem várakozók. Vagy nincs köztetek Csajok Homeopátiás Guru?

szilvás76
 
 


Adókedvezmény nem csak a 3 vagy többgyerekeseknek jár? ÉN NEM kaptam, és mintha a TB-s csajok ezt mondták volna. De Tündi biztos tudja...

szilvás76
 
 


Nem értem, nekem ekg-ra még sosem kellett vinnem a laboreredményeimet. Viszont én Ricsivel elég a végén mentem ekg-ra és állati meleg idő volt, ezért jól behintőporoztam magam... bakker, a nő 10 percig törölgette rólam a hintőport, különben bekrepáltatom a gépet. Én akkor voltam először ekg-vizsgálaton, fogalmam sem volt, hogy és mint zajlik. Mondjuk a csaj egyfolytában azt mondogatta, hogy milyen jó illatom van... Már szinte zavarbaejtő volt. Ezt másodiknál is megjegyezték, akkor nem szórtam magamra egy flakonnal, de persze, hogy elmentem előtte itthon zuhanyozni. Ha legközelebb megyek, felhúzom a jegygyűrűmet :)

maccs01
 
 


evilany : nekem már van 2 nagyobb kisfiam az első 1998.10.03-án született ő a büszkeségem kitűnő tanuló és tavaly felvették 8 oszt kis gimibe csak költöztünk azt lefújva lett a dolog ja és a neve Zsoltika ,a második fiam 2003. 07.08-án született ő Martinka hu ő egy ördög fióka :twisted: de imádom :D

xtina75 : Igen és is Krisztina vagyok és pont arra a napra várom a babám is :shock: hihi de lehet ő nem igy gondolja majd :)

Képzeljétek haza jött a nagy fiam és be nem áll a szája azóta ,már kezd idegesíteni :roll: hu igen ingerlékeny vagyok mostanában érdekes az előző két terhességem maga volt a mennyország semmi émelygés hányinger hányás semmi mint egy normál nő ezzel a babával meg ami kismamát elér azt most mind megkapom ááááá :cry:
Vendég
 


Az én hangom borzasztó a telefonban - valószínűleg nem csak a telefonban :). Szóba sem állnék magammal :) A férjemnek tetszik, szerintem meg visítós, mint valami boszi. Ja, énekelve beszélek (szerintem csak dallamos :))... és ez lesz a gyerekeim anyanyelve... Ricsinél már megfigyelhető a "hajlam" Szegény gyerek, tőlem tanulta a nyelvet, valószínűleg ő se, én sem leszek tv-bemondó. Rádiózni akartam régen, de van önkritikám, úgyhogy ezt a tervet feladtam. A hideg kiráz a saját hangomtól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.04 14:24-kor.

maccs01
 
 


na, örülök, hogy bejött az AFP-s statisztika! :) persze a nagyon 1 közeli MOM értékek becsapósak!

Évi, a várandós csomagban ilyen kis okosságok vannak, mint szóróanyag Avent cuccokról pl., Johnsson&Johnsson fürdető minta azt hiszem, volt anno egy kis cumi pl., szóval ilyen kis mütyűrkék! amit viszont szülés után osztogatnak, az már picit profibb! :) meg nagyon jó a HIPPes, Rossmannos kitöltendő. azt szerettük. az is majd ebben a szülés utániban lesz, ha jól emlékszem!

Maccs, köszi előre is, kíváncsi leszek, biztosan tudsz újdonsággal szolgálni...

lányok, ez a gmail-es cucc micsoda? hányadik oldalon volt róla szó? én elkezdtem visszaolvasni a hsz-eket, de nem jutottam végig, gondolnám, hogy ezért is maradtam le...

Ircsi!?!?!?!?!?!?!

Szilvás, lehet, hogy inkább dokihoz kellene menned! meg mondjuk inhalálni biztosan lehet babásan is! ;)

Vanilla, üdv közöttünk! gondtalan babavárást!

sophie27
 
 


Az EKG-nak én sem értem mi köze van a laboreredményekhez? :shock:
Nekem megcsináltak szépen mindent, az eredményekkel mentem a dokimhoz, aki a kiskönyvbe mindent bejegyzett,. Ennyi.
Szerintem csak le akartak rázni...

szilvás76
 
 


woody, biztosan nincs gond! majd gyere a hírekkel este! drukkolok!!!

dolgozóknak szép napot! nem semmi lehet... már tökre elszoktam ettől, hogy napi szinten eljárni itthonról, és a munkahelyen ücsörögni, dolgozgatni napi 8+ órácskát... :S

sophie27
 
 


Sophie, átküldöm pü-ben g-mailt, Ircsitől kaptam, ő találta ki, nagyon jó!

maccs01
 
 


Maccs :lol: hintőpor :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Ja, elvileg mindenféle influenza ellen oltva vagyok, ez valószínűleg vagy egy síma nátha vagy egy fincsi felsőléguti fertőzés. Príma!
Találtam egy gyerek-homeos oldalt, a Hepar Sulfurist ajánlják arc ill. melléküregek gyulladására. Hát, megkérdezem a gyógyszerészt, mit mond.
Nem akarok lebetegedni. :cry:

szilvás76
 
 


Évi, gáz mi? :)

Nálunk a Johnson' nem jött be, teljesen allergizálta a gyerek bőrét, a Gabi babafürdető tuti ász, mai napig olyat használunk. Viszont a kórházi kezdőcsomagban volt Sudocrem minta, az nagyon bevált, onnantól kezdve mindig tartunk itthon ilyen krémet. Már teljesen keverem a csomik tartalmát. Volt popsitörlő, folyékony mosószer, vanish minta (a makacs foltokra :), bár nekünk volt olyan folt, ami sose jött ki), csomó babás magazin és ilyenek. Ja, meg pár libero pelus is volt benne. Hihetetlen milyen picik ezek a pelusok, aztán ráadod a gyerekre és a köldöke fölé ér... milyen picik is ezek a babák :)

maccs01
 
 


sophie27 köszönöm :D remélem gondtalan lessz de ez kizárt tul sok probléma áll fen ami miatt kizárva a gondtalan gyermek várás :? pl : a párom gyerekkori cukorbeteg inzulinos :( ami kezdödő probléma aztán ott a másik a ketyerém fiatal korom ellenére nem a legszuperebben mükszik :? van egy kis szív nagyobbodásom azt azt kell kezelgetni meg figyelgetni mivel családi vonás ez örököltem apukámtól aki márciusban halt meg 1 éve megállta szíve csak ugy alvás közben és nem volt beteg ugy hogy gondtalan babavárás kilőve . Azt meg meg sem említem hogy az itteni orvosok katasztrofálisak :(
Vendég
 


Maccs,imádom a Gabi illatát. Ma is beleszimatoltam a dm-ben,nagyon finom illat,és van amelyik újszülött kortól jó.
Vagy akkor még nem ajánlott azért?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sudocreme a legjobb, én CSAK azt használtam, nekünk is a kezdő csomiban volt..
Babafürdetőből a DM-es Babylove vált be, a Johnsontól viszketett a gyerek, szóval az akármilyen finom illatú, kilőve. A gyógyszertári fürdető-kenőcs meg.. Biztos az a legjobb, de én úgy utáltam, mert nehéz volt elkenni, úszkált a krém a vízben. :-)
Szóval Babylove-ot nyomjuk a mai napig. Az Oriflame-es sampontól is vakarózott. Mi ilyen "finnyás" fajta vagyunk, na! :-)

szilvás76
 
 


3hós kortól ajánlják, de én nem szerettem a mosdató krémet, amit viszont felír a gyerekorvos. Nagyon csúszós, alig jön le. Ráadásul olyan pici a baba, tulképpen meg sem izzad, sokszor csak azt mondják, hogy tiszta vízben is elég elöblögetni a kisbabát, meg a kakás kis fenekét. Tehát én Enikőnél csak Gabit használtam, icipicit, mert az ördög nem alszik, de nem lett kiütése tőle. Amúgy babája válogatja, ezt ki fogjátok próbálni úgyis :)

maccs01
 
 


Vége a pihinek, apa el, úgyhogy most gyerkőcökkel foglalkozás orrba-szájba. pussz mindenkinek

maccs01
 
 


Maccs!

Szerintem a legjobb úton vagyok oda, hogy minden elözmény nélkül alaposan félreértsük egymást. Az anyatejböl csak a kolosztrumnak van lényeges immuntámogató hatása, hiszen a születés után közvetlenüli napokban-hetekben a babának gyakorlatilag még nincsen saját immunvédelme, amire nagyon jó a szoptatás vagyis az anyatej. Ez az állatoknál is hasonlóan müködik. De az is tény az én ismereteim alapján, hogy az anyatej sem rendelkezik hosszú ideig a kezdeti fröccstejben meglévö mennyiségü immunsegítséggel. Amivel az anya találkozik és maga immunválaszt ad, abból gondolom az éppen aktuális tejben abból is van valamennyi, de jellegében az érett anyatej immunsegítség szempojntjából azért csak más összetételü.
Ami meg az irományomat illeti: csak arra akartam kilukadni, hogy a lánykáim egészsége sokkal strapabíróbb annak ellenére, hogy öket rövidebb ideig szoptattam, mint a fiúkat. A lányok vagy egyáltalán nem voltak betegek az elsö években, vagy egyszer és nem a kezdetektöl fogva durván és rendszeresen. Én hiszek az anyatej áldott hatásában, különben minek strapálnám magam, de nem helyettesíti a saját immunredszert és talán a nemmel, talán a genetikai alapokkal, az öröklött génekkel függ össze, hogy melyik gyerek lesz betegesebb és melyik nem. A gyerekek így is, úgy is felnönek, akár anyatejet kapnak, akár tápszert és van amikor tápos baba sokkal stabilabb, mint az anyatejes, csak erre akartam kilukadni. Remélem most egy kicsivel érthetöbb voltam.

Nem olvastam a te hozzászólásod utáni részt még, csak gyorsan - hirtelen felindulásból - akartam reagálni. Mentem visszaolvasni.

Barbi
Vendég
 


A Gabi fürdetőn 3 hó van írva,de a másikon (Édes álom? vagy pont a másik?..) újszülött kor.
Sudocrem-et én a melóhelyről ismerem,valóban szuper,én is azt fogok használni.

Én még nagyon gyerekcipőben vagyok,a szoptatással kapcsolatban abszolut,de engem biztos nagyon frusztrálna,nyilvános helyen...valahogy csak meg lehet oldani,hogy ne azt nézze mindenki..
egyszer a buszon velem szemben ült egy -szociálisan nem annyira magas szinten levő-anyuka,meg egy elég nagy(1.5?)gyereke...és ott lógott a mellén... hát,attól elborzadtam. Aki nem szoptat,vagy nincs kisgyereke vagy ilyesmi,annak ez a látvány nem annyira szép... a mell,az mell. Főleg az ellenkező nemnek...
Persze,még várnak rám felismerések...
:D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Persze biztos más a helyzet ha kénytelen vagy egész nap úton lenni a babával,vagy ilyesmi,de egyenlőre az ideális helyzetekre készülök :D

na ebéd kész,letörölgetve,illóolaj illatozik,asszem ledőlök kicsit...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Még valami a bögyméretek és a tejmennyiség témához: nekem se szimmetrikusak a tejcsárdáim. A kisebbikböl könnyebben és többet tudtam mindig is szoptatni, a másik nagy lomha dög. :(
Eninél hiába fürödtem a tejben - szó szerint -, neki nem volt sose elég, egész nap szoptattam, a falat kapartam vagy az ágykeretet harabdáltam a fájdalomtól, de pár nap kínlódás után feladtam és hozzátápláltam tápszerrel. Rengeteget termelt az alvégén, éjszaka is többször kellett vízbombát cserélni. Pár hónaposan már éjszaka 1,5 liter folyadéknál tartottunk, betáraztam 250 ml üvegeket egy kis tejrekeszbe és ha neszelt, már nyomtam is be neki, aztán valamikor lehetett az üres üveg koppanását hallani, ahogy leesett a földre. 4 hónapos koráig tudtam csak szoptatni, hiszen napközben a munkahelyemen fejtem és csak este és reggel kapott ciciböl. Amikor megjött az elsö mensim, felhagyott a cicizéssel, nem ízlett neki, én meg nem eröltettem. Fejni kézi fejövel nagyon jól tudtam Eninél, de késöbb is jobb volt a kézi tejszaporításra, mint a motoros. A többieknél nem volt jelentösebb gond a szoptatással, noha Imivel a kezdetek szintén fájdalmasak voltak. Szerintem nem mellméret kérdése, sokaktól hallottam, hogy nagy a cici és nincsen tej ill. fordítva. Gondolom nem törvényszerü, de elöfordul egyik is, másik is.

Esetleg ebben a gmail-es titokba engem is be tudnátok avatni?

Barbi
Vendég
 


Az én mellemböl garantáltam nem látott soha senki semmit még nyilvános szoptatás során sem. Meg lehet azt úgy is oldani szerintem. Nem vagyok exhibicionista, éppen pont ellenkezöleg. Engem is zavarbaejt, ha valaki szoptat, pedig a világ legtermészetesebb dolga kéne hogy legyen.
Vendég
 


Maccs, köszönöm a privit! :) meg Ircsinek a megvalósítást! apropó Ircsi, remélem, hogy nincs gond. nagyon el vagy tűnve... :S

nálunk a családban amúgy a kizárólag 6 hós korig szoptatott kislány sokkal betegesebb, mint a tesója, aki pedig tápis volt és fiú. szóval fura dolgok ezek!

lányok, ha oda jutunk... nem tudom, hogy valaki szándékozik-e mellszívót venni. mert nekem van egy Avent, amit kb. 3x próbáltam használni, teljesen új, még talán garis is, de ez nem biztos. és én megvállnék tőle... ez kézi típusú! ha valakit érdekel, akkor tudok küldeni fotókat, stb. stb. vagy lehet, hogy feltolom a gmail-re majd idővel. most még úgysem aktuális!

Johnson nálunk is ekcémát okozott! nagyon tuti illatú, állagú, de nem jött be Beni bőrének, ami nagyon érzékeny... :S egyébként akkor a bőrgyógyász javasolta a Babé fürdetőt, omega 3 és 6 zsírsavakkal, atópiás bőrre is. na, az csodaszer tényleg! csak rohadt drága, bár nem kell belőle sok... és amúgy meg tényleg nem izzadnak meg. meg a sima víz is marhára szárítja a kis bőrüket, főleg, ha kemény az. mármint a víz! :D

ja, igen, és sudocrem. király! bár Beninek, ha nagyon piros a pospija, mint pl. most, akkor már be sem merem kenni ezzel, mert neki valamiért ettől mindig fáj. pedig elvileg nem szabadna, hogy csípje! :( most is nagyon brutál a popsija...

sophie27
 
 


Meg lehet azt úgy oldani, hogy ne zavarjon másokat!
Vagyis sztem meg kell próbálni. Tök jó szoptatós pólók vannak, abból amúgy sem igen látszik semmi, de azon túl én valahogyan csak elvonulnék. Természetes dolog a szoptatás, de csak a mamának és a babának. SZERINTEM.
Áruházakban is, kajáldákban stb is már vannak olyan helységek, ahol ezt meg lehet oldani. Vagy egy sarokba félrevonulni, és egy pléd mögé összebújni. Nemt'om.

Én biztos nem tárnám nagy nyilvánosság elé a dolgot. A WC-zés is a természet rendje, mégsem pottyant senki a Körútra...

szilvás76
 
 


Szilvás :D
Az említett eset(busz) premier plán volt...háááát....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Nemtom, én pl megkértem Apát, hogy cicizés közben ne fényképezze/videózza a Dedet (és járulékaként engem). Ez a Mi ügyünk. Ha vendégek voltak (értsd családtagok, tesómék) akkor sem előttük csináltuk (már amennyit lehetett szopizni a semmiből) hanem vagy én mentem át a hálószobába, vagy megkértem őket, hogy egy kicsit hagyjanak magunkra.
Talán 2 kórházi szoptatós képem van, amiről kb 3 hónappal ezelőttig nem is tudtam, hogy létezik, telefonnal. Az mondjuk jó, de csak magunknak, azokat nem mutogatom. :-)

szilvás76
 
 


Sziasztok!

Mennyit írtatok, hogy kicsit nem voltam itt :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Olvashatok vissza vagy 3 oldalt...
Amíg nem érek a végére, TILOS írni!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :evil:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba
 
 


Állj állj állj, mi volt ma? :-) Többet nem írok, becsszó!
:lol:

szilvás76
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?