Sziasztok!
Csak egy ötlet még pluszban: MAM cumit ne vegyetek, mert a felicitas csomagban van. Igaz, van, hogy rózsaszín vagy kék, de mi pl. a másik fórumon kicseréltük postán, ha pont a másik szín kellett. Azt érdemes kipróbálni, hogy bejön-e a babóknak.
Bár nekünk sem avent sem MAM sem chicco, hanem csakis a NUK vált be. De az nagyon!
Légzésfigyuval én is úgy voltam, hogy nem kell, de aztán olyan nagyon jó, hogy kaptunk!
Babakocsi meg tényleg lutri. Én is most adom el az egyiket, mert közben lett másik kettő és ennyi nem kell.
Rucik: 56os alattit tényleg csak mutatóba érdemes venni, mert általában nincs rá szükség.
Amúgy én használt ruci párti vagyok, de bodyból mindig újat vettem, tescos, 3db/csomag. Szuper strapabíró, és ugye 1500 körül van egy csomag, vagy ha mintás, max. 2000....az elején az anyatejes büfik, folyós kakik korszakában annyi, de annyi megy tönkre, kimoshatatlan, szóval nem érdemes mindenből marhadrágát venni.
Persze nekünk is van hm-es, de csak pár. Abból meg ami nagyon nagyon tuti és ajánlom, az, amit nem kell fejen átbújtatni, hanem oldalt pattentos. Mert a picik gyűlölnek öltözni, végigordítják, ez meg pikkpakk fennvan és még emelgetni sem kell a fejecskéjüket.
Negatív eredményekhez gratulálok, nagyon szuper hírek. JAj, ha már én is itt tartanék, úgy izgulok, a kórház meg reggel 8 óta foglalt, még időpontot sem sikerül szerezni.
Közben elkészült a sajtkrémes cukkinileves, úgyhogy megyek, 3 nap zacsis levesen koplalás után végre vége azt hiszem a vírusunknak és mehetek kajolni.