Új privát üzeneted érkezett!

Nalunk eddig meg nem valtozott semmi a neveket illetoen. Fiubol evek ota tetszik nekunk a Riccardo, igy ha fiu lesz Riccardo lesz, ha kislany Lara Valeria.
:lol: :lol: :lol:

De furcsa, hogy valtoznak nalatok a nevek...jokat mosolygok rajta, az Ahim nagyon kulonleges nev, nekem tetszik nagyon.
pocaklako
 
 


Cumiügyben szerencsém volt, mert a legkisebbnél vettem kettőt, és egyet sem kellet használnom, ugyanis öklendezett tőle, és sosem használta. Egy gonddal kevesebb. Leszoktatni némelyiket igen nehéz.:)

Heni
Kép
henriett74
 
 


Pocak
Reggel voltam benn, akkor még nem láttam, majd este jól megukksizom, de az iwiw munkaidő alatt nem jön be :twisted:
az 54cm-es és a 60-es közötti kellene, de szerintem egyébként nem baj, ha picit nagyobb a body, legalább tud szellőzni:P

Én ilyen cumit vettem, az avent helyett:P
Chicco cumi altató latex
Fiziológiás altatócumi, latex.** A latex puhasága és rugalmassága erősíti a szopóreflexet ** A pillangó alakú cumipajzs pedig gyengéden érintkezik a baba arcához, nem zavarva a légzésben.** 3 méretben kapható: újszülötteknek, 6 és 18 hónap feletti babáknak.
http://bababolt.echt.hu/cumicumisu/chicco
Vendég
 

 
 

Nehez eltalalni, hogy melyik a jo cumi es ebbol is mibol mennyit vegyunk.
Pl. a teasbol mennyit, a 260 ml-bol mennyit, a 330-asbol mennyit.
Olvastam, hogy vannak olyan cumisuvegek amik BPA mentesek, masok nem. Mi ennek a jelentosege?
Van 1 lyuku, 2 lyuku.....meg ki tudja meg hany lyuku...gyors kifolyasu lassu kifolyasu...
regen volt a jo, volt egy fajta oszt kesz...anyukanak nem ment el a haja a valogatasban ... :lol: :lol: :lol: :lol:
pocaklako
 
 


Jobbnak talalod a Chicco-t, mint az avent-et? Van ezer fajta, de tenyleg a hatar a csillagos eg. :roll:
pocaklako
 
 


Pocak
Ha Aventest veszel, akkor szerintem elég 2db 150ml, 1db 220-as, és 1db 330-as. legalábbis én így vettem. Valamint vettem 0-ás cumit hozzá. És pépeshez pedig nem kell választani, mert 3 részes, I-II-II-mas van egyben, és ahogy forgatod úgy jön a hami belőle.
Vendég
 


sziasztok,
megjött a down szűrés eredménye és NEGATÍV!! :) :)
nagy kő leesett..

a babarucikkal kapcsolatban..sztem nem kell sokat venni, mert nem fogjátok tudni kihasználni..nekem elég sok volt, és volt ami nem is volt rajta..az elején úgyis csak eszik-alszik..és minden nagy volt rá :) még a legkisebb rugi is :)
a méretezés, a cm alapján van..tehát a 62-es, az 62 cm-t jelent..
utána már a 0-3, 3-6 ..stb hós méretezések lesznek..azok jók, mert biztos belefér a babuci.
a mellszívóból én is kézi aventet használtam..de kicsit szenvedtem vele, mert az elzáró kis gumi rész állandóan elcsúszott (lehet, h újat kellett volna vennem és nem kölcsönkapni)..igaz csak az elején használtam, rövid ideig, mert hál istennek Martin elég jól szopott, nem kellett fejnem..és nem is tettem el tejet.. igaz, ennek az a hátránya, h nem nagyon mozdultam el mellőle..legalább is 3 óránál hosszabb időre (igazából 2 órányira sem :) )
a légzésfigyelő sztem kell..igaz, h az embernek meg kell szoknia a tényt, h megszólalhat..és igaz, h én is elég ideges voltam miatta az elején, de utána megszoktam, és megnyugtató volt, h van..ne ettől függjön a dolog..
Henriettnek igazat adok, könnyű belesni a hibába, h mindent megveszünk, aztán feleslegesnek tartjuk..ha kell vmi, azt utólag is meg lehet venni, ha úgy érzed..

na lépek, mert a fiam mindent szétpakol körülöttem, h figyeljek rá :)

¤mia¤
Vendég
 


a Ricardót nem egy c-vel írják? és azt anyakönyvezik már? érdekes.. :)
Vendég
 


Mia: igen, itt Olaszorszagban igy irjak helyesen, 2 c-vel, itt is lesz anyakonyvezve. Mivel a vezetekneve olasz lesz a kicsinek, igy a keresztnevet is igy valasztottuk hozza.
:lol:
pocaklako
 
 


jaaa..így már más..nekem spanyol az anyanyelvem..ezért bátorkodtam..amúgy a féltestvéremet is így hívják ;)

az én fiam Martin Ernesto lett..a Martín létezik a hazámban is (én is direkt ilyen nevet választottam), az Ernesto meg a bátyám neve :)
jó név!
Vendég
 


Mia: nagy nagy gratula a negativ eredmenyhez. Igazi megnyugvas ez.
Edi: mindig tanulok valami jot, ilyenre nem is gondoltam, hogy van pepes cumi is. :oops: :oops: :oops: :oops:
Mar tenyleg sajat magamon rohogok... :wink: :wink: :wink:
Az elobb mondtam a ferjemnek, hogy mennyi fajta cumi letezik, o azt mondja vegyunk legzsakosat ABS-sel. :lol: :lol: :lol: :lol:
Az a tuti...
pocaklako
 
 


Pocak, igen a 62 cm-t jelöl! A baba teljes hosszát, de persze a méretezésből is van 1000 féle... Majd kitapasztalod, hogy melyikből mekkora kell ;) 50est én sem veszek, Emma 51 centivel született, de 56os rucik már jók voltak rá, annál nem kell kisebb szerintem, és abból sem sok, inkább 62esből (vagy akörüli méretből).

Cumisüveg: na ez az, amiből szerintem a kezdetre 1 vagy 2 db elég! Ha tudsz szoptatni (és induljunk ki ebből! ;) akkor nem nagyon lesz rá szükséged, és bőven ráérsz később beszerezni, ha majd tényleg kell! Mi egyébként Avent üveget használtunk anno MAM cumival, és a mai napig abból megy a reggeli kakaó Emmának :D
A lyukak száma azt jelzi, hogy milyen erősen jön belőle a cucc: a kezdetekre mindenképpen csak 1 lyukút vegyél, de én továbbra is azt gondolom, hogy 1-2 üvegnél nem kell több az elejére, az is inkább a biztonság kedvéért ;) És ez tényleg az a kaliber, amit Apa is akár egyedül is be tud szerezni ha mégis kell :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Igen tenyleg neztem a spanyolul valoban egy "C"-vel irjak. Az Ernesto olaszul is Ernesto. Aszta..nem is tudtuk, hogy spanyol az anyanyelved....de szuper...akkor a picike is alapbol 2 nyelvu lesz.
pocaklako
 
 


Tényleg nem érdemes abba a hibába esni, hogy mindent megvesz az ember. Én is ezt csináltam, aztán csomó mindent adtam el...
Nem lehet tudni az elején, hogy mi válik be, kár bekészletezni, pláne annyira előre mint a pépes cumi 8)

Még egy jó nagy falat a babakocsi... Na anno amit végigolvastam, megnéztem, stb. Meg voltam győződve róla, hogy a legjobb verziót választottuk, aztán pár hónap után cseréltük le :? Mostmár tudom, hogy a mi igényeinknek mi felel meg, de ehhez többet is ki kellett próbálni :? :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


:) igen.. Martin is az már..az első szava is spanyol volt..én és az anyukám spanyolul beszélünk vele, a többiek magyarul..mindent ért :)
ki kell használni,mert nagyon fogékonyak..
Vendég
 


Mia, nagyon szerencsések a gyerekeid, ez olyan előny, amit nem lehet később behozni ;) És Te hogy kerültél Mo-ra? Bocs ha már leírtad korábban :)

Nevek: Emma anno Sárának készült, aztán mielőtt kiderült, hogy mi a neme, volt egy fura álmom: megálmodtam, hogy lány, kb 2 éves korában láttam magam előtt és Emmának szólítottam. Akkor megbeszéltük Gáborral, hogy ha lányunk lesz, Emma lesz :) (pedig egyébként nem hiszünk az ilyesmiben) És az a durva, hogy tényleg úgy is nézett ki 2 évesen ahogy az álmomban (anno lerajzoltam :) )
Most nagyon sok lánynevünk volt, Emma véleményét is kikértük, aztán egy idő után elkezdett ragaszkodni egyhez, és azóta nem is akar hallani másikról, úgyhogy asszem eldőlt a kérdés :D Ez pedig a Szonja. Fiú neveknél most is ott kötöttünk ki ahol anno mikor Emmát vártam: igen nagy valószínűséggel Zalán lesz ha fiú lesz :)

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Sziasztok!!!
Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán délután jövök:) Apa megy ma már dolgozni!

Szóval MEGJÖTT AZ EREDÉNY!!!:) Down: 1:5700, Edwardson: kevesebb, mint 1:50 000-hez:) Nagyon voldog vagyok:) Ugyhogy ma kapott ajándékot a pöttöm:) Zoknikát:) délután majd megmutasztom:)

Most megyek, de majd leszek!
Pussz!

Mia: Gratula neked is a negatívhoz!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Sziasztok!
Hű mennyit termeltetek!!!!
Először is köszönöm a válaszokat!!!8 hónaposan akkor mit adhatok neki,amit rágcsálhat már??
Edi, jól tetted, hogy elküldted neki a levelet.Ha másra nem is volt jó,arra mindenképp, hogy kiadd a dühöd, és az fontos, hogy ne tartsd magadban!!! :wink:
Mellszívóból, mikrós sterilizálóból és cumisüvegből is Aventes volt.Nekem nagyon bejött. Mellszívó tuti kelleni fog, szóval azt mindenképpen vegyetek.Sterilizálni lehet lábasban is, de én lusta vagyok, és ebbe csak engedek vizet, beteszem a cuccokat, beállítom a mikrót 10 percre és kiveszem, ha eszembe jut.A lábasnál azért figyelni kell. Mert ha elforr a víz,akkor ugye megolvad a cucc. Van légzésfigyelőnk is. Lehet, hogy felesleges, de inkább legyen feleslegesen,minthogy aztán baj legyen.Mert hiába van a manó anyuékkal egy szobában, ha leáll a légzés,azt nem hallja meg az ember.Így fel sem ébred rá.És kész a baj. Én úgy érzem nem vettem felesleges dolgokat neki.
Rucik. Hááát, 50-est én sem vettem,nem vennék. Kevés baba születik 50cm alatt.Én 56-ossal kezdeném, azzal is kezdtem. 5db rövidújjú, 2db hosszú ujjú body, 6 rugi. Meg 2 hálózsák, 1 kocsikabát, 1 sapka.Asszem ennyi.Meg volt kb. ugyanennyi 62-es cuccunk is,mire megszületett.Illetve a hálózsákot azt tudta használni.Ezeken kívül még volt asszem 2 napozónk.Riki nyáron volt 2-4 hónapos, de jóformán egész nap bodyban, vagy napozóban volt.Sőt, itthon sokszor csak pelusban. De estére kellett a rugi vagy a hálózsák.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja, cumisüvegből nekem 4 van(így volt a csomagban), de ha külön veszed a kezdetekre elég 1db 125ml-es, és egy 260ml-es (Aventes kaliberrel). Viszont kellenek poharak vagy dobozok,amibe lehet tejet eltenni.De ez is ráér picit,mert menetközben látod menny tejed van, tudsz e eltenni. Én tettem el, és nagyon jól tettem, mert a 3. hónap után nagyon apadt, de mégis kitartottunk 4 hónapig csak anyatejjel. Aztán majd 8 hóig szopizott még csökkenő napi számban. Cumiból az egy lyukú Aventeset ki kellett bővítenem,mert nem jött belőle a cucc, és Manó ideges lett tőle.
Cumit is Aventeset vettem.Na az nem kellett kezdetben neki.Viszont kaptunk az egyik csomagban Mam cumit,az jött be neki.Altatáshoz kell neki még mindig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nagyon örülök a negatív eredményeknek!!!Az enyém szerintem csak jövő héten jön majd meg.
Bocs, hogy ilyen részletekben írok, csak Riki itt játszik alattam, próbálok közben ebédelni, és mindig feláll hozzám.De persze visszaülni nem mindig sikerül. :lol:
Nálunk a nevek Roland Károly, illetve Lara.
Más téma.Látta valaki az alkonyat és az Újhold című filmeket? Mi hétvégén néztük meg itt a halódásaim közepette.Légyszi ne nézzetek hülyének, de engem totál lenyűgözött. Nagyon jó!!!!! Azt hittem egy hülye vámpíros film, de ez egy szép szerelmi történet.













:oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Csak egy ötlet még pluszban: MAM cumit ne vegyetek, mert a felicitas csomagban van. Igaz, van, hogy rózsaszín vagy kék, de mi pl. a másik fórumon kicseréltük postán, ha pont a másik szín kellett. Azt érdemes kipróbálni, hogy bejön-e a babóknak.
Bár nekünk sem avent sem MAM sem chicco, hanem csakis a NUK vált be. De az nagyon! :wink:

Légzésfigyuval én is úgy voltam, hogy nem kell, de aztán olyan nagyon jó, hogy kaptunk!

Babakocsi meg tényleg lutri. Én is most adom el az egyiket, mert közben lett másik kettő és ennyi nem kell.:-)

Rucik: 56os alattit tényleg csak mutatóba érdemes venni, mert általában nincs rá szükség.
Amúgy én használt ruci párti vagyok, de bodyból mindig újat vettem, tescos, 3db/csomag. Szuper strapabíró, és ugye 1500 körül van egy csomag, vagy ha mintás, max. 2000....az elején az anyatejes büfik, folyós kakik korszakában annyi, de annyi megy tönkre, kimoshatatlan, szóval nem érdemes mindenből marhadrágát venni.
Persze nekünk is van hm-es, de csak pár. Abból meg ami nagyon nagyon tuti és ajánlom, az, amit nem kell fejen átbújtatni, hanem oldalt pattentos. Mert a picik gyűlölnek öltözni, végigordítják, ez meg pikkpakk fennvan és még emelgetni sem kell a fejecskéjüket. :wink:

Negatív eredményekhez gratulálok, nagyon szuper hírek. JAj, ha már én is itt tartanék, úgy izgulok, a kórház meg reggel 8 óta foglalt, még időpontot sem sikerül szerezni. :twisted:

Közben elkészült a sajtkrémes cukkinileves, úgyhogy megyek, 3 nap zacsis levesen koplalás után végre vége azt hiszem a vírusunknak és mehetek kajolni. :)

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


Na halihó!
Apa elment melózni, ugyhogy most nyugi van:)

Íme a zoknikánk:)

Kép

Meg kaptam mindjárt katalógust is:) Úgy örülök, tök klasz cuccok vannak benne, bár sztem én is teszveszen fogok venni pár dolgot:)

Ma olyan jó napom van. Csupa jó híreket kaptunk. Apa csütörtökön megy állásinterjúra, ha többet fizetnek mint ahol most dolgozik, akkor oda megy dolgozni. Igaz, messzebb van sokkal...de ha megéri...de ez majd kiderül.

Szerdán 4-re megyek UH-ra:) Beszéltem ma a dokimmal, ugyhogy szerdán látom a Babócánkat. remélem hogy látszik majd, hogy fiú e vagy lány. Annyi kérdésem van, hogy muszáj felírnom,mert elfelejtem őket, mire odaérek a dokihoz.:)Kinek nincs esze...legyen notesze:) Nekem van!!!:)

Tényleg! Ti már beszéltetek a dokitokkal a szülésről? Hogy hogyan lesz, meg hogy mennyit kell fizetni neki? Sztetek ciki, ha megkérdem tőle szerdán? Sajna nem vagyunk olyan helyzetben, hogy zsebből kirántsak százezret, vagy ki tudja mennyit...Bár remélem annyi nem lesz.. Meg ami aggaszt, hogy ammikor szülünk, akkor lesz a legnagyobb nyár, félek, hogy esetleg nyaralni lesz a doki, és nem tud jönni szülni velem...Kissé korai még ezen filóznom, de hát ráérek itthon gondolkozni:) Meg megkérdezem a 4d-s UH-ot is, hogy mennyiért csinálja ő.

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


JAj, Meme, írtó cuki ez a zokni!
Apájának nagy drukk az interjúhoz. Hidd el, nem korai még a pénzről meg a szabikról beszélni. Jobb tisztázni a dolgot. De előbb sztem menj itt fel a keresőbe, majdnem minden dokiról van fórum és ott ha rákérdezel a nála szült csajok priviben leírják a tapasztalatokat. Így mégsem üres "kézzel" mész majd, hanem már lesz vmi kis info a tarsolyodban, hogy mit kér. Van, aki kerek perec megmondja hogy 200, van aki inkább ajándékutalványnak örül, vagy ajándéknak. Annyira változó és tényleg rázós téma. Én utálom....

Niki, nekem bejött az Alkonyat, nem rossz, bár a könyvhöz képest azért eléggé alulmarad. Főleg az Újhold, de azért nézhető limcsi. Csak szegény Edward a másodikban már túl halottra sminkelt, minden jóképűségét elvették.... :lol:

Ja, nevek: ugye mivel én kislány koromtól fogva tudtam, nekem csak lányom lehet.... :lol: :lol: :lol: :lol: így a név is megvan vagy 15 éve: Zselyke Zsuzsanna.
Fiú meg ami Levi lett volna: Nimród Antal (másik nagypapa után a 2. név) vagy apája után Zétény Péter (itt is a 2. apája neve) vagy Zalán Zoltán. Hát, ezek vannak. Bár én a Nimródot Miklóssal párosítanám, de Petim kizárta....:-(

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka
 
 


cuki a zokni..nekünk nyuszikásban volt ilyen..meg kell zabálni benne ;)

nem ciki megkérdezni a dokit, bár én az asszisztensét kérdeztem meg..nem keveset mondott..de én annyit jártam hozzá a vérezgetés és hasfeszülés miatt, h a végén kapott 50e ft-ot (az assziszten 80-100-at mondott) és egy nagyon szép nyakkendőt..sztem megvolt elégedve, mert a 6 hetes kontrollon még meg is puszilgatott, h milyen ügyesek voltunk :)
nem érdemes ezen idegeskedni, az ember annyit adjon amennyit gond nélkül tud, mindenki tisztában van vele, h mennyibe van egy gyerekvállalás..nekik is vannak gyerekeik.
én fogadtam szülésznőt is, neki is adtam 20-at, de tőle nem sajnáltam, nagyon jó volt, h mellettem volt, és mindenhová bevitt soron kívül, ha úgy látta szükség volt rá (Flow mérés, CTG)
azt szokták mondani, h a magánrendelésen elkért összeg 10x-ét szokták adni...
a másik, h ők már előre szokták tudni, h mikor nyaralnak..szóval ez megbeszélhető..nekem anno mákom volt, mert pénteken szültem, ő meg szombaton ment nyaralni..mondtam is neki, h nélküle nem szülök..akkor addig bent tartom a fiamat, míg vissza nem jön :lol: :lol:

na a babakocsi tényleg gáz.főleg az első gyermekeseknek..én is átmentem ezen..mindet eladtam..most van egy ami bevált, az jó lesz a kövnek is, Martin meg majd szalad vagy kap egy testvér fellépőt..vagy hogyhívják..de nagyon szemezek most egy egyszerű esernyővel..ha elfárad, ne kelljen őt cipelni ha majd 4-en megyünk vhová..az kis helyen is elfér..na majd meglátjuk..

¤mia¤
Vendég
 


aprooka
köszi a tippet a dokiról, de megnéztem, sajna az én dokim nincs fent fórumon (mármint akik nála szültek). Hmm...rákrdezek, sztem is jobb tisztázni, hogy mi mennyi...

Nevek: Nálunk Megvannak a nevek:) Noémi és Kristóf:) Bár picit jobban reménykedünk a Kristófban, de ha kislány lesz, az sem baj, csak egészséges legyen!

Készül a táblázat csajok! Várom az adatokat, akik még nem küldték, és szeretnék!!:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


mia
nekem 4000-et szokott kérni ha van UH. Akkor sacc 40.000-rel számoljak? Az még azt mondom, hogy reális. Tesómék is annyit fizettek, csak náluk elcseszte az epit, és egy napra lebénult a sógornőm. Én mondtam nekik, hogy ne fizessenek semmit! Nem dolgozott meg érte. Mondjuk engem mindig felbosszant, ha belegondolok, hogy másnak sem fizetnek azért plusszba a fizetésén felül, mert elvégzi a munkáját....na mindegy. Nem én fogom megváltoztatni a magyar mentalitást..pedig szeretném:)

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Merci
jaj de bosszantó,gondolom beleélted már magad egy jó kis tortába :wink: :wink:


...nemhogy beleéltem....de a narikat is megpucoltam...

Na, ma voltam ismét UH-on:)

12+6
mérete: 58mm (6 napja 46 mm volt)
NT: 1,3 mm , tehát ok.

Képzeljétek, a kicsi "Aliennek" az egyik keze folyton a feje alatt volt, a másik meg a szájába:)...azt cumizta....annyira édibébi volt:)

Levették a Down-os vért is...eredmény majd jön emilbe.


na ennyi így hirtelen.

Mercy



"Grammban és centiben mérik, mégis az életben Ő a legnagyobb dolog"
mercedes79
Győr
 
 


..naja..akkor elmondanám, h nekem 9000 ft minden egyes nála tett látogatás..és ebben nincs uh..bár most csinált hüvelyit, h megerősítse, h terhes vagyok..de én megbízom benne, sokat támogatott a fiamnál, a szülésnél meg csak szuperlatívuszokban beszélhetek róla..nem beszélve, h mindent elintéz..és nyugis..na ez a lényeg..nekem bevált :)

az uh-t és vérvételt a kórházban kell megcsináltatni, oda ad beutalót. az ingyen van (így). az asszisztens meg mindenhová bevisz soronkívül (ő is) nagyon rendes ;)

iszonyú ára van..igen, és mindez zsebbe, a fizetésén felül..én ezen már nem gondolkodom..mert csak felbosszant, h ezt a pénzt a gyereke(i)mtől veszi el..de ha belegondolok, h cserébe ő apait-anyait..akkor megéri.

¤mia¤
Vendég
 


Halihóóó

Niki
Nekem nagyon bejött az Alkonyat, már láttam vagy 20x. Az Újhold az annyira nem volt jó mint az első, de tetszett az is:) Viszont annyira hiányolom belőle az érzelmes, csókos jeleneteket :D:D:D:D Egyébként a kedvenc filmem hosszú évek után.....

50-es rucit azért vettem, mert valamiért úgy érzem előbb fog jönni a manó 3 héttel. Ne kérdezzétek mitől, de ezt érzem. Álmomban is azt álmodtam, így úgy éreztem veszek ekkorát is.....
Vendég
 


Na Csajok, akkor en mit szoljak..minden latogatasnal 70 eurot kell adnom a nogyogyaszomnak....A szulest nem tudom, hogy itt fizetos-e.

Meme: nagy gratula, hogy vegre megerkezett az eredmenyed es minden rendben van, orulok neki. A zoknika halalni, de latom te is vilagoskek parti vagy.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mercy: nagyon sokat nott a picid, annyira edi lehetett amikor cumizott. Latod erdemes volt varnod, mert ilyen pozban nem mindig lathatod, en is ugy szeretnem latni, hogy az ujjat szopja.
:) :) :) :) :) :)
Naritortat masnap megcsinaltad vegul?
pocaklako
 
 


Sziasztok,

eladó kislánynak való ruhacsomag, 0-6 hóig, ehhez már semmi másra nincs szükség, kb. 4 zsáknyi márkás ruha, a legtöbb szinte új,
akit érdekel írjon privit.

Szép napot és babavárást Nektek
.
dr.a
 
 


Edi: Te nagyon tutira megy!!!
Furcsak kulonben ezek az eloerzetek, en azt mondom hallgatni kell rajuk, tehat jol tetted, hogy megvetted. :lol: :lol: :lol: :lol:

Csajok, meg mindig emelygek....mar annyira de annyira de annyira unom.....
pocaklako
 
 


Szijjjjjasztok lányok!!!
Gondoltam jelentkezek már.....
:D
rengteget írtatok....visszaolvasok!!!!

am velünk minden rendben..... :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
mokibuci
 
 


Meme, lehet nekünk is Noémink lesz, Apukám nagyon szeretné, meg Anyunak is nagyon tetszik..... de a szívem mélyén Ádámot várok:D


Felhívtam a praxist, nincs már hely Hajdu Krisztinához csak jövő hét szombatra, azt meg nem bírom ki már, úgyhogy keresek egy közelebbit :D:D:D:D
Vendég
 


Meme! gratula az eredményhez! :)
Apának megy a drukk az interjúra!!!

Én 8e-t fizetek a dokimnak egy vizsgálatért. Ez még OK lenne, de eddig is vhogy mindig úgy jött ki, hogy 1 hónapban 2x mentem, most meg a kontrollok miatt tuti, szal nem vagyok boldog, még ha ilyenkor "csak" 5e is a 2. vagy 3. vizsgálat per hó :?
Ő kerek-perec megmondta, hogy nála 80e a szülés - mármint ha szeretném, hogy ő legyen bent. Minden évben fixen 1 hetet van távol: június végén :? Fasza... Remélem nem szülök előbb...

Poci, én nemcsak émelygek, de még hányok is :evil: Mondjuk Emma után nem voltak illúzióim, de akkor is :evil:

Barbi

Kép

Kép
barbuss
 
 


Moki

szijjjaaaaaaaaaaaaaaaa, már hiányoltunk ám. Mizu??? uh????
Vendég
 


Pocak
az Ádám név is onnan jött, hogy álmomban tartottam a kezemben, kis koraszülött volt, de nem vészes, olyan 2900g körüli, és beszéltem hozzá, hogy mennyire szeretem, és a nevén neveztem, ami Ádám volt :D
Vendég
 


juhuuuuu lányok:) Pénteken este 6-ra megyek 4D-re :D:D:D:D alig várom... azt mondta a nő, hogy mivel 11+3 leszek akkor, így megcsinálják a 12 heti uh-t. Mert azt a 11-13 hét között szokták. Ráadásul azt hiszem időssebbek vagyunk kicsit, de majd a méretek beszélnek:D Ez megint csak az anyai érzés....
Csütörtökön megyek vérvételre is, hááát ez az éhgyomor, csak ne ájuljak el :D:D:D:D

De úúúgy örülök a 4D-s időpontnak, ééés ide megyek Szentendrére:D valami dr. Belics Zorán "C" vizsgás genetikai ultrahag specialista végzi az uh-t. Na ez nekem nem sokat mond, de örülök most neki:D
ezt írják még róla:
A Semmelweis egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika egyetemi adjunktusa, szülész-nőgyógyász
Speciális jártasságok:
Genetikai ultrahangvizsgálatra és ultrahangvezérelt beavatkozásokra is jogosító "C" szintű ultrahang jártasság.

hááát még ezt a pénteket is nehéz kivárni.... :D 15e a vizsgálat, ebben 1db színes kép van, és dvd is:D:D:D
Vendég
 


Babakocsival gondban vagyok én is.... Az elsővel Chicco Pick up air kocsink volt, hát nem voltam oda érte. A kisfiam téli baba volt, így nem sokat használtuk, csak tavasszal, és a gyerek üvöltött benne, így hanyagoltuk, maradt a hordozókendő, azt imádta éjjel nappal akár. Még 2,5évesen is azt akarta, hogy vigyem benne, de mondtam neki, hogy hááát már nem bírom el:D
Viszont amit tudok majd ajánlani későbbre, az ez a Pierre Cardin esernyőkocsi, nekünk ez volt és imádtam. Zseniálisan jó kocsi.
http://www.bababirodalom.hu/product.php?id=2224#
bár igaz, Én még 2005-ben 13.000.-ért vettem :roll:

De most, totál tanácstalan vagyok, hogy milyen kocsit vegyek. Nagy gumikerekeset szeretnék, 4kerekűt,mózeskosarasat. Az autóm elég nagy, tehát belefér. De fogalmam nincs milyen típust vegyek.
Nektek van ötlet????

Hordozóból ez annyira tetszik :oops: :oops: :roll:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

Ülésből meg ez :oops: :oops: :roll:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=-1

:D
Vendég
 


Hát csajok, én azért védelmembe venném a dokikat. A sima kórházi fizujukért sok pesti ember nem is dolgozna, inkább röhögne.Nagyon kevés. A múltkor hallottam egy ismimtől, hogy az ő sebész!!! keresztapja, 20 év után 180-at visz haza. Na és erre jönnek a hálapénzek.De a 180, ennyi év után, ennyi tanulás után, ennyi felelősség mellett semmi. Szerintem nem a hálapénzzel van a baj elsősorban, hanem, hogy hülye foglalkozásokat(pl. ügyvéd, nem beszélve az ismert majmokról- bocs, ha valakinek ilyesmi a foglalkozása) túlfizetnek. Én pl. az ügyvédeket semmibe sem nézem. Mit csinálnak???Semmit. Még a papírokat sem maguk gépelik le. És mennyit keresnek?Az órabérük 20-30e Ft. Na ennél már jóval többet érnek a dokik. Mégegyszer bocs tényleg. Az én dokim 50-60e körül "vár" azt reálisnak tartom. Mondjuk én 50-et adtam neki, mert csaszi volt, eleve épp műszakban volt, és a szülés után 2 nappal elutazott. Így nem tartottam reálisnak többet. De ha mondjuk miattam jött volna be az éjszaka közepén, és végigcsinál velem egy több órás szülést, az más.
Szülésznőm nem volt, most tuti lesz. Hiába lesz csaszi, kell. Egyrészt, hogy alatta beszéljen hozzám, mert nekem nagyon félelmetes volt ott kiterítve feküdni, és tudni, hogy matatnak bennem. Az anesztest csesztettem, hogy beszéljen hozzám. De neki ez nem dolga. Aztán rajta múlik, ki milyen szobába kerül, nem beszélve a szülés utáni fájdalomcsillapításról, stb. Ezeket tökre megszívtam, így nem fogom most sajnálni rá a pénzt.
Meme, drukk az interjúhoz!!!!Higgy benne, tuti össze fog jönni!!
Apro! Eszerint Te olvastad a könyveket is?? Én is gondolkozom rajta. Szerintem ez a Pattinson fiú eleve nem egy szép darab. De az a hófehér, halálra sminkelt ábrázat javít rajta. Még Isten bocsá kicsit szexivé is teszi. :oops:
Edi! Én is- én is odáig vagyok. :lol: A megérzésekre hallgass.Én biztos voltam benne, hogy túlhordom. És úgy is lett. Meg megéreztem a fiút is, bár rögeszmésen lányt akartam. Szóval működik. :wink:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ed!
Milyen vérvétel lesz, hogy éhgyomri lesz? A 12 heteshez nem kell éhgyomor. Majd csak a 23.héten a cukorterheléseshez. Legalábbis nekem ezt mondta a doki. :) Ha rosszul mondta, akkor én is rosszul mondom, de az tuti, hogy én nem éhgyomorra mentem 12 hetesre!
De nagyon irigykedem, hogy mész 4d-re. Én majd szerdán kérdem meg, hogy mennyit is kóstál az ára. Aztán remélem belefér a büdzsébe. Képet kérünk szépen!! Akkor lehet megtudod, hogy kukis, vagy puncis:) Dejóóó! Én is annyira szeretném már tudni!!! Remélem szerdán már a rendes UH-on is látszik. Bár lehet kicsi az esélye:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Edi, nekünk is ilyen ernyőkocsink van!!!Piros-fekete!!!!! :lol: Én is szeretem.Nagyon könnyű, kicsire összecsukható, könnyen irányítható. Nekünk Piccolino babakocsink van. Igazából semmi bajom vele, de nem is rajongok érte. 2 funkciós ugye, de sajnos nagy még összecsukva is, így nem fér a kocsiba, kellett egy ernyő is. De akkor meg ennyiért(40 volt) azt mondom megéri. Télen viszont jó.Nagy kerekei vannak, nem bolygós, így a hóban, meg latyakban ezt használjuk sport gyanánt is, nem az ernyőt.
Ülést is vettünk már. Néztem ezt a Ferrarit, de nem az igazi nekünk.
http://www.neobaby.hu/index.php?PHPSESS ... 5d379486a3 Ilyet vettünk végül. Ez jó, mert a 9kg-os gyerek még nem ül végig egy órát nyugiban, ezt meg lehet dönteni és fektetni. Ezt ajánlották. Igaz nem olcsó, de ez az egy,aminél nem az árat néztük.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... &cikk=2970
Én most ilyet szeretnék venni, de nem tudom, hogy egy alig több, mint egy évesnek jó lesz-e. Két kocsit nem tudok tolni. Ikerkocsit meg nem tudok hová tenni, pedig az lenne a tuti.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


csajok!
Én most nagyon szarul vagyok. Olyan, mintha meg akarna jönni, meg be akar szakadni a derekam. De most valahogy máshogy fáj, nem ugyahogy eddig...Volt ilyen másnak is???? Végre nyugi volt, most van megint min aggódjak:(

Meme

Kép
hmeme
Németország
 
 


Hűű, ilyen kéne, de ez annyira drága!!!!
http://www.minimano.hu/termekeink/babak ... loke_.html

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Niki, Edi!

En meg egy cumisuveg temaban sem tudok mit mondani, nemhogy babakocsi ugyben....
De en asszem mi triot fogunk venni, aminek a vaza egy es csak a tetejet cseregetem. Nagyon tetszik a Peg-perego.
http://www.lacicognashop.it/prodotto.php?id_p=1670

Ilyesmire gondoltam, ti milyennek talaljatok? Velemenyeket varok...
Tapasztalt anyucik, akik mar tologattak oszinten, nagyon fontos, hogy ha lehet ne fogjunk melle a kocsi vasarlassal...

Meme: nyugiiiiiiii.....nem lesz semmi baj
Csajok az elobb tusszentettem egy nagyot aztan meg egy hatalmasat orditottam, pont mintha kest doftek volna belem..sajna ez annyira kellemetlen..de majd csak tul leszunk mar ezen is
pocaklako
 
 


mi itt szoktunk vásárolni:
http://www.bebibolt.hu/

itt is vannak jók, illetve sok akciót tartanak..

a boltjuk meg óriási és nagy választék van.
Vendég
 


Meme
nyugodj meg, emlékezz vissza, kb. 2 hete nálam ugyan ez volt. Máshogy fájd, és a derekam le akart szakadni. Ez attól van, hogy nagyobbat nő a baba. Hamm be Magne B6 3X2 szem, és pihi. Semmi baj nem lesz... higyj EdiBoszinak :lol: :lol: :lol:
Nem hiszem, hogy megtudják majd mondani, hogy milyen nemű, mert még azért elég aprófej, de majd beszélek vele, hogy mutizza meg szépen :D:D:D:D próbacseresznye:P


Pocak
Nagyon szép kocsi:D Nekem bejön. Csak mi elég terepes úton lakunk, a városban meg macskakő van, így ez a kerekű babakocsi halott lenne nagyon hamar :roll:


Niki
Na igen, két kocsit egyszerre igencsak nehéz lenne.... és a Jogger ikerkocsik??? azok nem vészesen nagyok, a szomszédnak az van, és nem tűnt óriási nagynak.....
Ez a Ferrari is dönthető ülés ugyan úgy :lol: Igaz nem 6 pozicíóban, de hívtam a Brendont és megkérdeztem, azt mondták több fokozatban dönthető, hát a hétvégén megnézem.... :D
Vendég
 


Vendég
 


ha meg kicsit még hozzáteszel: http://bebibolt.hu/index.php?main_page= ... ts_id=5762

ismerőseimnek ez van..sztem nagyon jó..
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?