Új privát üzeneted érkezett!

Na de miért látható az én vizeletemben a magzat neme? Ezt nem értem...
Tünde,én kiváncsi vagyok :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Angliában rengeteg támogatás jár fogyatékkal élő emberek nevelésére. Legalábbis, a családnál, akiknél "szolgáltam" :) volt egy beteg kislány. Anyukája elkapott valami vírust és a doki nem tudta neki megmondani, hogy hatással lesz-e a kisbabára, ők úgy döntöttek, hogy megtartják. Szóval a gyerekért (9 éves) hétfőn-kedden-szerdán jött taxi(!), elvitte az iskolába, ami több mint két órás út, majd délután hazahozta. Szerda kivételével, amikor ottmaradt és pénteken hozta haza a kocsi. A taxit az állam fizette, a sulit a szülőknek kellett finanszírozni. Ez az, amit én tudok. Szerintem ezen kívül még mást is kaphattak. De mekkora már! Ilyet itthon szerintem elképzelni sem lehet, hogy valaha megvalósul. Ja, ott nem bámulták ám meg a tolókocsival közlekedőket, mindenhol akadálymentesítés stb. Egész más társadalmi hozzáállás. Persze fogalmam sincs, hogy a szűrés náluk hogy és mint megy.

maccs01
 
 


.....

maccs01
 
 

 
 

Sziasztok!

Eloszor is boldog uj evet mindenkinek! Mi itthon szilvesztereztunk - Laura mar a kocsiban bealudt anyuektol hazafele jovet 1/2 8-kor es csak reggel 8-kor kelt, ugyhogy kellemes estenk volt - beszelgettunk, TV-t neztunk,tuzijatekoztunk a kertben. Jo volt mar egy kicsit kettesben lenni. Tegnapfent voltunk a Normafanal, de nagyon hideg volt, igy nem sokaig birtuk.

Maccs - nagyon sajnalom, kivaom, hogy mielobb jobb legyen a lelkednek, mar amennyire lehet egy ilyen esetben.

Barbi - udv itt is :) Mar egesz sokan vagyunk a 2008 augusztusi topikbol. :)

Nekem a hasam emelyeg egesz nap - szerencsere WC-re tudok menni, de ez sem segit...Probaltam, hogy nem veszem be az Elevitet, de akkor is ugyanaz...remelem a 12. het utan ez is elmulik...

En 8 honap utan kezdtem el dolgozni Lauraval, itthonrol felallasban. Az elejen meg mukodott, de oszinte legyek egyre nehezebb, ahogy kevesebbet alszik es tobb foglalkozast igenyel.Gondolkoztam, hogy osztol beiratom bolcsibe,de igy hogy jon a kistestver,nem fogom. Ha nem jonne, akkor keresnek bebiszittert, mert igy gyerek mellett dolgozni egyedul nagyon nehez - a masodik babanal mar nemfogom bevallalni ilyen gyorsan. (Bar nekem a GYED joval kevesebb, mint a rendes fizetesem...meg igy felallasban is...:( ) Tunde,irok en is neked privit.

Maccs - meg azt szerettem volna kerdezni, hogy irtad, hogy Ricsinel nem volt tejed, utana meg Enikonel lett. Valamit mashogy csinaltal vagy igy jott magatol? Sajnos Lauraval nekem sem volt tul sok - az elejetol hozzataplalni kellett. Koszi!

Kellemes estet!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska
 
 


Maccs annyit emlegetted a fogfájást, hogy megint rákezdett. Nem fáj, de érzem, hogy dolgozik az a gyökér... Nem nagy öröm, mert még van 10 napom a dokiig. :(
Az immunrendszer nem a szoptatással függ össze. Nem tudom, hogy mivel, de a csajok sokkal stabilabbak, mint a srácok, pedig öket jóval hosszabb ideig szoptattam.
Vendég
 


[quote="evilany"]N írta:evilanya de miért látható az én vizeletemben a magzat neme? Ezt nem értem...


scientists isolated certain hormones that when combined with a "proprietary mix of chemicals" react differently if a woman is carrying a boy or a girl.

Tudósok ezoláltak bizonyos hormonokat, amelyek bizonyos kémiai összetételű anyagokkal reagálva megkülönböztetik, hogy a nő fiút vagy lányt hord a szíve alatt.
xtina75
 
 


Sziasztok!
Boldog Új Évet mindenkinek! Tegnap jöttünk haza a szilveszteri és újévi összejövetelről. Nagyon jól sikerült, csak nem győzök visszazökkenni a megszokott kerékvágásba.
Egész nap olvastalak vissza Titeket (amikor volt egy kis időm,mert ma mentünk a nagyszülőkhöz újévet köszönteni), annyit írtatok, hogy csak nagyjából sikerült átfutni az irományokon.
Maccs, nagyon nagyon sajnálom, ami Veled történt. :-(
Barbi, nem semmi az 5 gyerek, az meg végképp irigyelendő, hogy ennyi energiád van mellettük. Engem néha az egyszem lányom is nagyon lefáraszt.
Sajna most is csak ennyire futja, mert szegénykém sírdogál (jön a foga), megyek vígasztalgatom.
Valószínűleg holnap is csak estefelé tudok majd írni (akkor lesz itthon a férjem laptop-ja), de napközben a telefonomon keresztül tudlak olvasgatni Titeket.
Vigyázzatok magatokra! Jó éjt!
katka77
 
 


Próbálok egy képet is küldeni a szilveszterünkről. :-) Kép BÚÉK 2010
katka77
 
 


Katka, nagyon helyesek vagytok!

Tina, neked kiosztom a Kutatói Nagydíjat! Elképesztő vagy! tök jó Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára maccs01 2010.01.04 02:32-kor.

maccs01
 
 


Barbi: „az immunrendszer nem a szoptatással függ össze”
Minden csecsemőnek (mint élő szervezetnek) van immunrendszere, nem utaltam arra, hogy ne lenne. A szoptatáson pedig az anyatejes táplálást értettem. Tényleg úgy gondolod, hogy az anyatejnek nincsenek az immunrendszert erősítő alkotóelemei?

maccs01
 
 


Mazska, délután összehozok egy pü-t a szopival kapcsolatban. Nagyon sokat írtam, kicsit lerövidítem, most 1 és háromnegyed A4-es oldal 12-es betünagysággal :), kinyúlsz, mire elolvasod:) Nem akarom untatni a társaságot, mivel még nem aktuális, így untatlak majd Téged :lol: Biztos vagyok benne, hogy mindent beleadtál, egyszerűen így alakult. Én már nagyon rugalmasan állok hozzá. Mikor Enikő megszületett, már otthon volt egy doboz tápszer, ha nem jönne össze a szoptatás. Ricsivel szétgörcsöltem magam ezen és romokban hevertem az első hónapokban, hogy még etetni sem vagyok képes a gyerekemet. Ezt nem szabad senkinek sem bebeszélnie magának vagy elhinni a környezetének! Az Anyuka a Kisbabájának akkor is a Mindenség és a Biztonság, ha cumisüveg van nála!

maccs01
 
 


Jó reggelt lányok!!!!!

Kép

Maccs, köszi a Kutatói Nagydíjat!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
xtina75
 
 


Jó reggelt kihányok! :)
Jajj csajok ti miket irogattok...jó volt olvasni,bár voltak megdöbbentő dolgok...de hát ez a szaros élet már csak ilyen...és mi nem panaszkodhatunk!Én pl...gyesen vagyok a kisebbik gyerekemmel ételallergia miatt még áprilisig,mellette 4 órában dolgoztam minimálért...Lótúrót nem fogok kapni..de leszarom (nem vagyok milliomos) hiszen a mostani páromnak nincsen még gyermeke és én nem várom el hogy ő az én 2 gyerekemet sajátjaként fogadja el...(na ezért vállalok még 1 babát).Nagy szarban van a haza,de ahol van 2nek hely ott elfér szerintem a 3. baba is.Legalább is remélem!
Más:
Olyan hányingerem volt az este hogy alig tudtam aludni :(
A melleim szétrobbannak és fájnak há rájuk fekszem :(
Kényelmetlen bárhogy is fordulok,előbb utóbb elzsibbadok :(
De reggel megittam 2dl meleg teát -elkészítettem a gyerekek szendvicseit és mentem is WC-re :)
Fenomenális érzés volt ,hogy nem kellett erőlködnöm :)
Cooooooooool :)
Remélem ez már marad is így.
Évi:
Én sem hallottam a módszertani bölcsiről még :(
Pedig aztán mióta az eszemet tudom...Pécsi vagyok :(
Egyre jobban undorodom a kávétól (ez jó jel!!!) :D
Tegnap csak a reggeli kávéhoz cigiztem :) (ez még jobb jel)

Voltam este sétálni,igaz csak 20 percet a kutyával,szarrá fagytam 2 nadrágban,de kiszellőztettem azt az okos fejemet,amivel már gondolkozni sem tudok,mert az agyamat valahol elhagyhattam úgy az 5.hét környékén...Sokmindenre nem emlékszem...halálos :)

Na baszus én is majdnem kisregényt írtam,holott nem állt szándékomban.Jajj nekem...győztök majd olvasni sületlenségeket de majd jókat nevettek rajtam :)Mint ahogy én is teszem :D
Na befejezem lassan mert kifogy a tintám.



Kép


Maradok tisztelettel :D Bögyöske :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Katka:
Nagyon édesek vagytok együtt! Tündéri kisjányod van :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


....és itt még nem is volt akkora a mellem mint most :) csak hogy visszatérjek a cici témához :D
sokan azt hiszik a nagy mellűek könyebben szoptatnak! CÁFOLOM!!!

Kép

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag-Bögyöske :) akkor melyik kép a frissebb?
Nekem este mintha nem fájt volna a mellem...na gyorsan összegyömöszköltem hogy mi van már :shock: meg ugráltam. Na rá is kezdett :? férjem meg kinevetett.
Megiszom a reggeli kv-m aztán hívom a védőnőt...
Rocky macska meg előszeretettel bontja le a karácsonyfát :?

Katka szépek vagytok :)

Csillag-cigi,ügyes vagy !!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Az utóbbi kép a frisebb :D csak már megint szőke vagyok és nem fekete :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Én 11re megyek a védőnőhöz
:D :D :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


sziasztok lányok!

nem semmi, mi mindent írtatok ilyen rövid idő alatt!

Katka, nagyon helyesek vagytok! BUÉK nektek is!

Maccs, ha lehetne esetleg nekem is elküldenéd a Mazskának szánt irományod!? én is hasonló cipőben jártam, mint Mazska, de azt hiszem, ezt írtam is korábban... :S ez van!

Tündi, én is írnék privit, ha még nincs eleged belőlünk!? :)

Csillag, gratula a "szüléshez"... annyit olvastalak Téged, hogy estére már én is bajban voltam... csak az ingerencia volt meg!

Ircsi, mit mondott a doki! mennek a drukkok pocaklakóhoz!!! :)

Tina, ez a teszt nem semmi lehet... bár elég húzós az ára! ha valaki kibírja az AFPig... nekünk a 2008. augusztusi topicban eléggé bejött, hogy az 1 alattiak lányok lettek, az 1 fölötti értékkel rendelkezők pedig fiúk! :) persze ez nincs orvosilag alátámasztva... ráadásul ez csak a 16. hét környékén derül ki... mondjuk nekünk a 20. hét után mondták meg tutira, hogy fiú! 4Dn... a 18 hetes genetikain, kb. semmit nem mondtak! igaz, nem fizetős helyre mentem... lehet, hogy ez volt a gond!

nem is tudom, hogy mit akartam még!

ja, csak annyit, hogy pocsék éjszakánk volt! Beni éjjel 1kor olyan szinten sírva kelt, hogy 1/2 óráig meg sem tudtuk vígasztalni. elkezdődött nála ez a dacosság, és lehet, hogy valami olyat álmodott, ami nem tetszett neki... nem tudom! de készen voltunk! apa ma már dolgozóban, ketten vagyunk itthon. jó kis hetek elé nézünk. azért nem egyszerű egy örökmozgó gyerekkel, de nem ragozom. mi akartuk így! :)

GYED/GYES témához nem tudok hozzászólni! meggazdagodni senki nem fog belőle... :( én mondjuk még most sem nagyon éreztem úgy, ha nem jönne kistesó, hogy visszamenjek! most kezd el beszélni, és erről maradjak le!? nem tudom! én úgy gondolom, hogy az 1 év, az a minimum, ameddig a gyerkőcnek napi 24 órában szüksége van az anyukájára. bár lehet, hogy ez baromság! mondom, én így gondolom! :)

sophie27
 
 


Hova mész védőnőhöz? Melyik rendelőbe?

Hívtam az enyém-területen van....hmm....3 hete kergetem... :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sophie,meg hát olyan gyorsan megy az idő. Barátnőm kislánya mintha most született volna,közben már 6 hónapos lesz...ki kell használni amennyit együtt lehet lenni velük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi:
Én kertvárosba tartozom a Fazekas Mihály utcába-Szabó zsuzsannához

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Ja értem.
Ma már én is egyedül vagyok itthon. :roll: Boltba megyek majd,meg letörölgetek,meg főzök tejfölös csirkét. Ezek a tervek.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Én nem adok még az Uh-ra sem hogy fiu-e vagy lány...nekem a lányomnál azt mondták fiu...igaz nem 4D-s volt akkor....
Én a fiammal szélesedtem mindenhova...lányommal csak csúcsosodtam...fiammal édeset,lányommal svanyút kívántam...öreganyáink szerint fordítva kéne lennie....én ilyen vagyok....majd ha elkezdek hízni megmondom mi lesz :D
Csak egészséges legyen és lány :D :D :D
Viccen kívül:mindegy milyen nemű lesz,csak maradjon meg egészségesen...nekem már csak ez számít!!!!Jó pár tapasztalatom van nekem is 2 gyerek után...minden terhesség valóban más és más.
Fene tudja most milyen lesz :D -majd kiderül...
Na kiviszem az ebet aztán irány a védőnőci...kíváncsian várom mennyit híztam :D Sosem voltam manökken alkat :) de mielőtt kiderült volna hogy babó lesz előtte 75kg voltam :) :) ?most?
Majd jelentkezem!!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


A tejfölös csirkére befizetek!!!!!
imádom!
Jó főzést és azért pihenj sokat!
Puszi mindenkinek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Csillag, sok sikert a védőnőhöz!

Évi, ez a tejfölös csirke milyen? csirkepaprikás, csak tejfölösen? bocsi, hogy ilyen tudatlan vagyok... :P még nem reggeliztem, és ez nagyon felborzolta az idegszálaimat. mármint a csirke! :D

sophie27
 
 


Sophie,jó kérdés,asszem igen ez a helyes kifejezés.Főzök egy finom pörköltet és a végén belezuttyintok egy nagy pohár tejfölt hogy krémes állagú legyen. :D csak ennyi.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Küldtem a gmail-re képeket babákról nagyon édesek...
elküldtem a mi nevünkkel "teleírt" képet is...akinek kell mentse le onnan :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya
 
 


Sziasztok!
Ma már dolgozom ismét, sajnos. :(

De tegnap végre 1,5 hét késéssel, de voltunk a szüleimnél karácsonyozni. Nagyon szuper volt minden.

Ja és most beszéltem a dokimmal, mivel tegnap ismét volt egy pici folyásom. Elmondtam neki, hogy ünnepeknél is volt egy kis sárgás-barnás.
Azt mondta, hogy jobb lenne ha megnézne, nem is kértem Ő mondta azonnal. Így ma megyek a magánrendelésére este. Nagyon-nagyon remélem, hogy minden rendben van, és nem lesz semmi gond.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody
 
 


Sziasztok!
Én is író-olvasó üzemmódban, ergo dolgozom. :-((((
Ráoillantottam a g-mailes fiókra is. Ez akkor úgy működik, hogy ha van vmi , amit nem akarunk itt "kiteregetni, akkor azt levél formájában oda küldjük, és aki belép olvashatja?
Csillag, a leveledet egyenesen a spam-ba dobta a rendszer, megtaláltam.

Néztem Évi a neves listát, a fiúneveket, és rázott a röhögés. Gondolom, ezek nem mind anyakönyvezhető nevek. mert nem tudom, ki adná a "Frodó" vagy a "Gandalf" nevet a csemetéjének...
Bár mindig is voltak, és lesznek is olyanok, akiknek ez a heppjük, de szegény gyerek... :P

szilvás76
 
 


Anyatejről, szoptatásról...
Lenne nekem is mit mesélnem, remélem ez nem lesz a parázs viták helye.
Amúgy én belebetegedtem, mert a sok szakirodalom, meg védőnő meg gyerekorvos a kórházban stb a szoptatást fújta. Én akartam. 3 hónapig próbáltam-kínlódtunk, NEM VOLT tejem. Szegény gyereket etettem, majd tápi, utána fejtem, hátha csak lusta: 40 mili jött a kettőből, 40 perc fejés eredményeként.
Szóval. Ha nekem valaki a fejemhez meri majd vágni, hogy szar anya vagyok, mert nem szoptattam, vagy bármelyikőtöknek ezt valaki is felhozza csak szóljatok grrrrrrrrrrrrrrrrr... Erre ugrom. Ha valaki, háát én tudom milyen, ha nem jön, és mégis mindenki ezt fújja, hogy KELL, és ez az igazi. VAN AKINEK nincs.
Abból állt a napom, hogy "szoptattam"-cumiztattam-fejtem-pelenkáztam-szoptattam
Összeértek a szoptatások, teljesen kész voltam, nem tudtam pihenni, mert annyira akartam, hogy legyen tejem. Együtt sírtam a babámmal, és potyogtak a könnyeim, amikor a cumiból lakott jól végül...
És borzasztó lelkiismeretfurdalásom volt, mert elhittem, hogy én MÉG TÁPLÁLNI SEM tudom a babámat.
Most még józan fejjel elhatároztam, nem hagyom magamat megint bedepiztetni. Mindent meg fogok tenni, de nem leszek szívbajos, ha nem megy, igenis iratok fel tápit, és meglátjuk mi lesz... Ne hagyjátok magatokat, annak nagyon kell örülni, halesz elég tej, és nem kell ennyit nyűglődni. Mert igenis nyűg a tápszerezés, hiszen vizet kell melegíteni, éjjel is, félkómásan is, és nem csak csatlakoztatom félálomban a porontyomat a megfelelő hőmérsékletű üzemanyagtartályhoz.
Hú, bocs, már előre hisztizem
Ez egy ilyen nap.

Az UH képet persze otthon felejtettem reggel...

szilvás76
 
 


Szilvás,igen, a gmailes lényege ez.Meg képeket feltenni,akkor mégse mindenki látja.

Szoptatás:nagyon remélem hogy menni fog,anyukám anno egyikünket sem tudta szoptatni,de erős a gyanúm hogy nem is akart....

Woody,remélem minden rendben lesz!!

Ircsi???? :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Kisbabások,figyelem,a Libero honlapról letölthető egy kupon amivel jan,7-31 között 400 ft kedvezménnyel vásárolható bármelyik pelenka a dm-ekben.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Maccs, az összefoglalódat én is szívesen venném, hátha rájövök, mit kell majd most másként csinálnom. :wink:

szilvás76
 
 


Holnap jön a védőnő :shock: na jóóóóvan. legalább díszíti a szobát a szép karácsonyfa...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Sziasztok !

Remélem nem zavarlak titeket nagyon tetszenek az írásaitok sok olyan dolog van közte ami rám is illik szeretnék közétek tartozni ha nem bánjátok. És jelenleg 8 hetes terhes vagyok és augusztusra várom a babámat pontos dátumot még nem tudok az orvos nem tudta megmondani sem a védőnő jó mi ??? Pedig pontos adatokat adtam meg na mindegy ha minden jól megy az én számításaim szerint aug.5. a jszületési dátum pont a névnapom :lol: .
Vendég
 


Vanilla,szia!!! Gyere nyugodtan.
Micsoda,se a doki se a védőnő????....ajánlj nekik egy netes kalkulátort :shock: :? pl a babanetest :D
Hol laksz,hányadik baba,hány éves vagy,stb :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Szia!
Üdv itt. :-)

Én szerdán megyek a védőnőhöz, kiskönyvért, beutalóért stb...
Fiatal csajszi, Bendével is hozzá jártunk.
Remélem, nem fog cseszegetni a kilókkal, csak épp annyira, amennyire munkakörileg nagyon szükséges.
:lol:

Amúgy a terepszemle egy akkora baromság, nekünk is anno jött, közben meg elköltöztünk. Szóval feltérképezte Anyuék lakását. :-) Mondtam is neki, ő is röhögött (ez a csaj is fiatalka volt, azóta is tartjuk a kapcsolatot barátilagű), de ez a szabály, rajta is számon kérik.
Ilyen begyepesedett - kocka rendszert!!!
:shock:

szilvás76
 
 


Évi, köszi a pelenkakupon-tippet, én mindig ott veszek, meg DM-es törlőkendőt használunk, árban nagyon ott van és minőségileg is tuti. Egyébként, bár korai, de megemlítem, hogy a DM-BabaBónusz nagyon jó kis dolog, ha megvan már a baba. Egy csomó pénzt spórolhatsz vele.

Szilvás, az általad utóbb leírtakkal teljes mértékben egyetértek!

Mi is nagyon röhögtünk az adható neveken, mikor nézegettük az utónév-gyűjteményt a neten.

Woody, nagyon szorítok! Ne rohangálj, pihenj a lehetőségekhez képest és magnézium! Már csodaszer ez a magnézium, annyit emlegetem :)

Zsófi, küldeni fogom neked is.
AFP-statisztikád nálunk is fedte a valóságot. Enikőnek 0.8, Ricsinek, ha jól emlékszek, akkor 1.3.

Csillag, jó kis lökhárítók :) Genetika! Én mindig ezzel "védekezek", ha úgy öltözök, hogy szinte nincsenek is melleim :) Nekem nem ilyen nagy, csak a hátam széles :)
Cigihez gratulálok, nem lehet egyszerű, nagy elismerés, ügyes vagy!

maccs01
 
 


Utónévről jut eszembe, hogy mi Enikőt választottunk, jelentése: "szarvastehén" - nagyon gáááz :) Mi akkor is beleszerettünk :):):) Nálunk Hármaskának valószínűleg orosz neve lesz, most ez a heppünk.

maccs01
 
 


Szia evilany é :n Pest megyében lakom 28 éves vagyok és ez lesz a 3. terhességem amiből kettő él és virul :lol: .és a terhességi kalkulátor szerint is aug 5 a dátum pont a névnapom :lol: de akkora szerencsém úgy sincs amúgy a másik két gyerekem 11 éves nagyfiú már Zsoltika , a kisebbik pedig 6 a martinkám .Elváltam 11 év rossz házasság után és most van egy uj párom akivel nagyon várjuk a kis jövevényt :D remélem kislány lesz hu hirtelen ennyi jut az eszembe. Amugy tolna megyéből költöztem ide ott éltem és az itteni egészségügyi dolgok nekem igen csak furcsák na mindegy ez van majd hozzá szokom .
Vendég
 


Maccs,orosz?Pl?

Nemsokára születik újabb baba a családban(elvileg a héten) nekik pelust,törlőkendőt,meg névre szóló hímzett pelust viszünk ajándékba,na Liberot választottam,az újszülött 28 db-ost(tudom nem sok,de pár napi adag...) a kuponnal 500 ft-ért kapom meg.
Én is nagy dm fan vagyok,cicakaja ügyben is profik :) gyűjtöm a pontokat,ma néztem,175-nél tartok,jó lesz a babónak.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Én Somát szeretnék (na már ha fiú lesz :lol: ), csak sajna 6 éve ezt a nevet bírtuk adni a kutyánknak, így le kell mondanom róla. Elég hülyén nézne ki, ha úgy szólítanánk a gyereket, ahogy a kutyát...
Én hülye, miért nem Morzsi lett az eb????

szilvás76
 
 


A DM a legjobb. A saját márkájú újszülött pelusuk nagyon jó volt, és a legolcsóbb... Később persze már nem volt elég, de a popsitörlőjük ma is az egyik kedvencem!!!
Nekem is ők váltak be.

szilvás76
 
 


Vanilla, üdvözlet köztünk. Érezd jól magad Velünk! Én is ajánlom a kalkulátorokat, itt a Babanet főoldalán is van. Ha meg centit csinálsz, akkor az úgyis számol :)

Szilvás, akkor küldöm oda is. Vagy használható vagy nem :) Aztán lehet, hogy jól fogtok szórakozni, mondván, ugyanezt végigzongoráztátok már :lol:

maccs01
 
 


A védőnőnek elég nyávogós hangja van...de remélem ez nem jelent semmi rosszat :D és remélem értékeli majd a 2 cicust :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


AFP 1,3 MOM volt, és fiú lett. :lol: Én is erősítem a statisztikát. :)

szilvás76
 
 


A két cicához biztos lesz egy-két "jó" szava... Már csak munkaköri kötelességből is.
Ne vedd a szívedre! Már előre szólok. :-)
Aztán persze lehet, hogy jó fej lesz :?

szilvás76
 
 


Pff.... akkor utálni fogom :?
Na ezt az AFP dolgot megjegyzem...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany
 
 
 


Évi, pl. Igor :) Nem ez a befutó, de most hagy legyek kicsit babonás, hogy a nyerőt nem írom le! Majd a 18. terhességi hetemtől, amikor majd megvan már és sikeresen átéltük az amniot - messze van még. De ez a széria, meg amit még el tudsz képzelni :):):) nagyon bejön attól függetlenül, hogy jól szórakozok rajta, mikor kimondom. Valószínűleg nem sok hasonló nevű lesz majd az oviban :)

maccs01
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?