sziasztok lányok!
nem semmi, mi mindent írtatok ilyen rövid idő alatt!
Katka, nagyon helyesek vagytok! BUÉK nektek is!
Maccs, ha lehetne esetleg nekem is elküldenéd a Mazskának szánt irományod!? én is hasonló cipőben jártam, mint Mazska, de azt hiszem, ezt írtam is korábban... :S ez van!
Tündi, én is írnék privit, ha még nincs eleged belőlünk!?
Csillag, gratula a "szüléshez"... annyit olvastalak Téged, hogy estére már én is bajban voltam... csak az ingerencia volt meg!
Ircsi, mit mondott a doki! mennek a drukkok pocaklakóhoz!!!
Tina, ez a teszt nem semmi lehet... bár elég húzós az ára! ha valaki kibírja az AFPig... nekünk a 2008. augusztusi topicban eléggé bejött, hogy az 1 alattiak lányok lettek, az 1 fölötti értékkel rendelkezők pedig fiúk!
persze ez nincs orvosilag alátámasztva... ráadásul ez csak a 16. hét környékén derül ki... mondjuk nekünk a 20. hét után mondták meg tutira, hogy fiú! 4Dn... a 18 hetes genetikain, kb. semmit nem mondtak! igaz, nem fizetős helyre mentem... lehet, hogy ez volt a gond!
nem is tudom, hogy mit akartam még!
ja, csak annyit, hogy pocsék éjszakánk volt! Beni éjjel 1kor olyan szinten sírva kelt, hogy 1/2 óráig meg sem tudtuk vígasztalni. elkezdődött nála ez a dacosság, és lehet, hogy valami olyat álmodott, ami nem tetszett neki... nem tudom! de készen voltunk! apa ma már dolgozóban, ketten vagyunk itthon. jó kis hetek elé nézünk. azért nem egyszerű egy örökmozgó gyerekkel, de nem ragozom. mi akartuk így!
GYED/GYES témához nem tudok hozzászólni! meggazdagodni senki nem fog belőle...
én mondjuk még most sem nagyon éreztem úgy, ha nem jönne kistesó, hogy visszamenjek! most kezd el beszélni, és erről maradjak le!? nem tudom! én úgy gondolom, hogy az 1 év, az a minimum, ameddig a gyerkőcnek napi 24 órában szüksége van az anyukájára. bár lehet, hogy ez baromság! mondom, én így gondolom!