Sziasztok, Lányok!
Köszönöm az infókat a hálóinggel kapcsolatban. Azért érdekelt, mert nem szívesen véreznék össze egy sajátot, de ha adnak a kórházban, akkor ez nem gond. Azért készülök valamivel.
Remélem, minden beteg jobban van és az összes baba lassan visszaáll a régi rendre!
Szonce, sajnálom, hogy ilyen problémás volt a visszaút. Egy kisgyerekkel ez dupla olyan kellemetlen, teljesen megértem, hogy kiborultál. Ádám egyébként hogy viselte? A képek nagyon édik. Az album engem is érdekel!
Kubu, 2-án hajnalban nem tudtam aludni, pedig nagyon próbáltam, de mivel nem akartam zavarni a két fiút a szobában, inkább szenvedtem az ágyban éberen reggelig, aztán ünneprontó lettem, lementem a bulizókhoz, hogy egy pár órát had aludjak már!
A szilveszteri bulival még semmi gond nem volt, táncoltam is, éjfélkor koccintottunk, megvolt a mi kis külön tűzijátékunk, még maradtam egy kicsit, aztán elmentem aludni. Csak 1x ébredtem fel éjjel, szóval minden rendben volt. A párom aranyos részegre itta le magát, ő volt a buli motorja, miután elmentem aludni, még kimentek az utcabálra is, szóval ők igazán nagyot mulattak, de járóképes maradt. A tesómék is eljöttek végül, bár nem volt jól.
Másnap viszont fáradtabb voltam, kellett volna egy kis pihenés, de nem jött össze. Hiába feküdtem le korán, 11től aludtam, 2-kor felhangosították hirtelen a zenét, erre azonnal felébredtem és persze nem tudtam utána elaludni. Egész éjjel ment a zene, ami nem zavart volna, mert nem volt nagyon hangos, de mivel elég ittas volt a csapat, folyamatosan üvöltöztek, így nem lehetett aludni. Mint kiderült, a társaságból 1-2 emberen kívül senki sem aludt, nemcsak az alvászavaros kismama. Óránként ébredtem fel teljesen, aztán forgolódás és max fél óra éber álomban, majd újra ébredés. 6-tól egyáltalán nem tudtam elszenderedni, 7ig bírtam, akkor mentem le. Másnap többen is megköszönték ezt a lépést nekem. Még fél óráig randalíroztak lent, aztán átmentek a pincébe és egy kicsit aludhattunk végre. Nem bántom őket, bulizni mentek, én is velük buliztam volna, ha jobban bírom, de ez már sok volt.
Ráadásul másnap 4 szülinaposnak akartunk meglepetés szülinapi bulit tartani, ebből 2 bejelentette reggel, hogy hazamennek. Na, ez betett! A párom barátjának a 2 kisgyereke lebetegedett, ezért délelőtt elindultak haza, a tesómék is bejelentették, hogy délután hazajönnek, ezért kitaláltuk,hogy esti köszöntés helyett ebéd után köszöntjük fel őket. Szerencsére a pörkölt, amit vacsira készítettünk volna, ebédre kész volt, mi 2-re mentünk a tortáért (3 emeletes, különböző torták, nagyon szép lett),előtte futottak be Zoliék, visszajöttek az orvostól, hogy ebédeljenek egyet (a feleségének volt a szülinapja, jó ötlet volt tőle). Így mind a 4 szülinapost végül fel tudtuk köszönteni, aztán mi is összepakoltunk, dumcsiztunk még egy pár órát, de este 8 előtt már itthon voltunk. Akkorát aludtam, hogy csak na! Ma persze nem csináltunk sokat.
Összességében nagyon jól sikerült a buli és mindenki jól érezte magát, nekünk ennyi fért bele. És nagyon jól esett, amikor a 20 évesek dícsértek, hogy milyen jól bírom, mennyire jól mozgok még és hogy milyen csinos kismama vagyok.
Nagyon aranyos a fotó Marciról. Rólam is hasonló készült az első szülinapomon, de én még ébren voltam, amikor lefényképeztek.
Kriszta, van rugdosás, talán kicsit intenzívebb, mint az utóbbi időben, de több csokit is ettem, lehet, hogy az pörgeti fel. Szilveszterkor nem volt izgágább, mint egyébként, tőle mostanában tudok aludni.
Hajrá a fogacskákkal! Mennyinél is tart most Bogi?
Kati, kitartás a költözéshez és nagyon remélem, hogy minden rendben lesz Veled is. Tényleg nehéz döntés lehetett. Az nagyon fontos, hogy a barátnőidre támaszkodhatsz, mindenképp beszéljetek velük sokat, úgy talán könnyebb lesz egy kicsit.
Ez megint elég hosszúra sikerült, asszem abbahagyom...
Kati