Sziasztok
Ennél szebb napot képzeltem mára...
Reggel Zsombi lázasan ébredt, én magamba roskadtam, hogy mitől már megint. Erre jön Szandi, hogy nem lehet Zsombi is lázas a szuritól? Így már okés, múlt hétfőn kapta a 15 hósakat, de azért este leviszem a dokihoz. Azt nem is írtam még, hogy Szandit kiütötte a múlt héten a Menjugate, a doki is csak pislogott.
Elvittük Szandit a suliba. Majdnem megszakadt a szívem, bőgtem, mint a záporeső. Nem sok idő volt rendbe tenni magam, pont 10 percig tartott az évnyitó. Délben megyünk érte. Azért a csaj hozta a formáját
. Amikor odaértük, jó sokan voltak már a teremben, ketten ültek egyedül, egy kisfiú és egy kislány. Na ki mellé ült?
Beu
Kivasaltam tegnap, a konyhában. Alig fértem el + pár darabonként kellett rohangálni ide-oda, így kb dupla ideig tartott. De előszedettem Apával a hosszabbítót (azt hitte, nem kell, ezért rakta el, én meg nem találtam meg)
Az én anyukám nagyon ritkán tud hozzánk jönni, várhatnám
Igen, Szandi elég eleven, és látom szomorú sorsomat, Zsombi is az
Andi
Gratula a csöppséghez
Lábköröm
Én dokim nem mondott árat (uaz a helyzet, mint Gombócnál)
Tüni
Köszi, javulgatok, de egyre rondábban köhögök
Maci_2
Akkor pont váltottuk egymást az újpesti napokon
, mi szombaton délelőtt és vasárnap délután voltunk kint.
Itteni szomszédok közül is csak az alkoholistákkal nem vagyunk jóban...
Évnyitó: rövid, tömör. Tovább tartott levonulni és visszavonulni.
Padlizsánt passzolom, pedig kezdenem kellene valamit, mert rám romlik.
Zsombi is egyszer szokott ébredni, de nem alszik, csak 6-fél 7-ig, jó esetben 7-ig.
Timici
Gratula a sikeres vizsgához!!! ÉS utólag is boldog névnapot kívánok Bencének.
Gombóc
Letiltottam Szandit a filctollakról és a golyós tollakról. Most egy ideig úgyis ceruzával tanulnak.
Tündér
Tesóm is így járt a teszttel annak idején
Jobbulást az egész családnak!!!
Momo
Fodrászolás
Tervezés: számítok rá, hogy nem fogunk egyezni, mert a legszuperebb tervét rögtön megvétóztam, hogy 1. miért a garázs mellett van a hálószoba, 2. miért kell 30 nm-es nappali. Volt még pár kérdésem, erre megsértődött, de azt nem mondta, hogy én rajzoljak
. Pincét sem akar(t), én meg kivártam, mert muszáj lesz alápincézni, ugyanis lejt a telek
Emeséhez megy a drukk
Nelli
Gázégőn is meg lehet sütni a padlizsánt? Az egyik receptben azt írják, hogy büdös lesz, mármint a konyhában (vendégek jönnek). Én sütőben sütöttem és joghurtot is írt hozzá a recept. Kevesebb hagymát tettem, mint amit írt, de szerintem túl hagymás, amúgy meg mintha ízetlen lenne. A franc se tudja, én eszem, Zsombi eszi, a többiek rá sem néznek.
Megyek, mert Zsombi szólt, hogy bekakilt
(fogja a seggén a pelót és mondja, hogy pű-pű
)
Tornazsákra is kellene nevet hímezni, meg ilyenek, de azért talán még jövök.
Puszi
Toffi + Zsombi