Új privát üzeneted érkezett!

No végre irt valaki! :D

Chili! Nagyon kellemes időtöltést, nektek is Boldog Új Évet!
Genetikaira én most is az RMC-be megyek, már kértem időpontot, ott már voltam, azt ismerem, meg a dokit is.

Rencsi! Hát azért ha kinnt van a baba, az már más tészta! Olyankor senkinek nem lesz már egy csepp ideje sem, én sem fogok ám ennyit forumozni, hiszen első a baba! :wink:
Remélem Domi már nem sokáig éjszakázik! De mi a baja éjszakánként?
Thrombocitával várjuk a febr. 25-öt, akkorra kaptam időpontot haematológiára. (Dévisz kérdezte is, hogy miért nem mindjárt májusra adtak???) Szóval ő addig nem ir fel semmit. 2 hetente megyek vérképre. Most 136 G/l .

Többiek mi újság?
Ercsikati, te annyira hallgatsz, pedig az elején még sokat irtál!!!!

Kép
kislibus
 
 


Csövi Csajszik!

Örülök, hogy Apánk mindent rendben talált nálatok! Én is beszéltem vele, de csak telefonon, mert megint nyűglődök ezzel a hülye keményedéssel. Ezen kívül a gyermekem legújabb műsorszáma a méhszájtaposás páros lábbal. Elmondhatom, hogy irtózatos fájdalommal jár, nem élvezem túlzottan! Anyucikák, nektek volt ilyen? Normális dolog ez, hogy ilyen nagyon fáj, ha odalenn tipor?
Ebből a jelenségből arra következtettem, hogy megint megfordult popival lefelé, és csak kérem-kérem, hogy tegye a bucikáját alulra, inkább rúgja a gyomrom, vagy amit akar odafönn. Ja és ma ismét fölkerült a műsorfüzetbe a Lesántulás fél órára c. már játszott darab.
Szóval tegnap elmentem ide a rendelőbe letapiztatni a méhszájamat, hogy ez a sok keményedés, meg taposás nem nyitogatta-e ki. Szerencsére zárva van még, de rövidke a méhnyakam. Hogy ez még a műtét eredménye, vagy tovább rövidült, azt nem tudom. Írt a doki Panangint és azért hívtam Apánkat, hogy ő is javasolja-e a szedését. Természetesen megkaptam a távgyógyítós-jánosbamenős szentbeszédet, aztán azt mondta, ha ez a doki így látta jónak, akkor szedjem.
Így most fekszem-fekszem-fekszem és hízom. (az engedélyezett 1 kiló helyett 3nál tartok, készülök a nagy lecseszésre) Nagyon-nagyon remélem, hogy még legalább 5-6 hetet kibírunk így a Nimó, a méhszájam meg én.

Ja, cudar jó pelenka anyagú kifogót vettem a teszveszen 140X140-es (magyar!), sehol nem láttam boltban ebben a méretben és gyakorlatilag kettőt vettem egy 90X110-es áráért (postával együtt).Most épp ez a legnagyobb örömöm... :lol: :lol:

Holnapra nagyon jó bulit mindenkinek. Nálunk tollasbál lesz. :lol: :lol:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok!

Én is itt! Bocsi, az "eltűnésért", de közel egy hétig nem volt net-em - Köszi szolgáltató - aztán nem volt nagyon miről írjak, és láttam, hogy itt sincsenek sokan! Igazából most sem tudok mit írni!
Vagyis DEHOGYNEM!!!

Voltunk kedden IH-n Genetikai UH-n! Bátorfi doki volt, és nekem nagyon szimpi volt! Mondhatom, hogy Hajdú Krisztinánál is kedvesebb volt! Egyfolytában beszélt a gyerkőchöz az meg csak rúgdosta őt! Ja és a lényeg! KISLÁNYT várunk! Örömünk határtalan, bár igazából mindegy volt, hogy kisfiú vagy kislány, a lényeg, hogy egészséges legyen! Már vannak elképzeléseink névvel kapcsolatban, de amint biztos lesz, ígérem megírom nektek is!
Már érzem a kiscsajt, ahogyan tornázik és rugdossa a hasamat, hát nem egy leányálom, főleg mondjuk hajnali 1-kor, de jókat mosolygok rajta, főleg miután még hajnali 4-kor is fent vagyok, mert nem tudok visszaaludni! :) Hát ez van! Készült pocakkép Karácsonykor, majd Tesó kicsinyít és majd teszem fel én is! :)

Az Ünnepek alatt sokat gondolkodtam, hogy váltsak-e dokit, vagy sem! Arra jutottunk ErcsiApuval, hogy nem szeretnénk Dévainál szülni! Na nem azért, mert nem szeretjük, vagy ilyesmi, sokat köszönhetünk Mi is neki, ahogyan itt Mindenki, de én szeretném magam biztonságban érezni. Szeretném tudni, hogy valóban nála fogok szülni, és hogy a szülés után is bejön hozzám a doki és megkérdezni, hogy hogyan érezzük magunkat! Hát így döntöttünk! Remélem senki nem dobál meg kővel ezért! :D

Moncsiga!
Sajnálom, hogy újra porondon volt a "Lesántulás fél órára című" darab! Hidd el ennyi szenvedés után Nimóci annyi örömet fog adni Nektek, hogy el is fogod felejteni ezeket a kellemetlen dolgokat!

Kislibus!
Mikor mész RMC-be? Nekem is azt javasolta Apánk, hogy oda menjek, és akkor kérdeztem rá, hogy nem mehetnék-e IH-ra, mert ott már jártam! :) Ekkor mondta, hogy ha két ünnep között is vannak, akkor menjek oda! :) Ezért választottuk másodszorra is IH-t! Remélem nálad is minden rendben lesz! :) Te hogy állsz a doki választással? Mert ha jól emlékszem akkor te is dilemmáztál, hogy hogy is dönts! Sikerült dönteni?

Chilike!
Jó pihizést így utólag is! :) Aztán majd részletes beszámolót kérünk ám! :)

Rencsi!
Az evést ivást ne hanyagold nekem! :) Domi fiúnak szüksége van a tápláló tejecskére! :) Megnéztem iwiw-en a képeket! Annyira, de annyira édes! :) Szinte zabálni való! :)

Most ennyi, majd még jövök!
Ja és vonalzót is cserélek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 

 
 

Kedves Topik-lakók!

Kép

Mindenkinek Nagyon-nagyon Boldog 2010-es Évet Kívánunk!

ErcsiKati, ErcsiApu és a Pocaklakó

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Kép És ÍME: :):):)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Lányok nagyon boldog újévet nektek és a babáknak.

Katám gratulálok a kiscsajhoz. :wink:

Puszi

Kép
gmelcsi1
 
 


Sziasztok!

Moncsiga! Ez a méhszáj taposás biztos nem lehet kellemes! De mintha lenne valami homepátiás szer, ami sgit a babáknak a befordulásban szülés előtt. Már 31 hets vagy, esetleg ki lehetne próbálni! Van egy könyv, "Természetes gyógymódok kismamáknak" a cime, Dr. Csomai Zita irta. Mintha abban bennne lene, esetleg nézd meg! (Hogy menniyre hatásos, azt persze a fene se tudja, nekem ez az agyonreklámozott oscillococcinum sem ér semmit...)
Esetleg egy nyugisabb periódusban relaxáció közben képzeld el, ahogy megfordul a babád, vagy képzeld el, ahogy már meg van fordulva és a lába a gyomrod fele van. (Állitolag az ilyen dolgok is tudnak működni)

Ercsikati! Örülök, hogy jelentkézél, nagy gratula a kislányhoz! :D Majd jan. 11-én megyek RMC-be, kiváncsi vagyok kiderül-e, hogy kislány, vagy kisfiú! Orvosválasztással még mindig dilemmában vagyok. Az a baj, hogy nagyon megszoktam-megszerettem Déviszt, itt nekem nincs nőgyógyászom, meg most még ez a thrombocitopaenia si bekavar. Szóval kinéztem ugyan egy dokit, de nem kértem még időpontot, nagyon kattog a fejemben a "járt utat járatlanért el ne hagyj" bölcs mondás.
Nekem egyenlőre nagyon bejön, ahogy rugdos, mondjuk biztos még nem érzem annyira intenziven. De a férjem mindig tudja, ha akció van, mert akkor vigyorgok mnt a vadalma. :D

Melania! Még a te babádra is kiváncsi vagyok, hogy kisfiú, vagy kislány!

No, mindenkinek Nagyon Boldog Új Évet Kivánok!

Kép
kislibus
 
 


Ercsikati! Nagyon helyes pocid van, nem semmi, hogy mekkora!!! :D

Melcsi! Marcinak sok puszit küldök! Majd egy kis időd lesz, megörvendeztetsz minket egy pár képpel? :)

Kép
kislibus
 
 


Hello Csajok!

Először is boldog új évet kívánok mindannyiótoknak!
Jó izgalmas évünk lesz, igaz? Életünk legnagyobb változása lesz, és én már annyira várom!

Mi jól vagyunk, nagyon jól teltek az ünnepek, én szinte semmit nem készültem az ajándékcsomagoláson kívül, és így a pocim nagyon jól bírta. Azóta sincs semmi keményedés, feszülés, fájdalom, nagyon jól vagyunk szerencsére. A hasam továbbra sem óriási, egyáltalám nem érzem terhesnek, és nagyon meglepődöm, hogy már Kata is azt írja, hogy a rúgdosástól nem tud aludni???
Szonjus annyira kis édes baba, nekem még ilyen egyszer sem volt, lefekvés előtt picit mocorog, de ahogy megsimizem, elalszik, így továbbra is hozzuk a 9-10 óra alvást. Ő nagyon finoman mocorog, talán azért, mert befelé fekszik, így a rúgások nem érzékelhetők annyira erősen.

Moncsika,
Nagyon sajnálom, hogy a méhszájad így fáj! A méhnyakad rövidülésével is ha jól tudom vigyázni kell, jó, hogy ilyen sokat pihensz!
A hízás miatt meg ne aggódj, én is most méreckedtem, és hát híztam rendesen. Na de nem is érdekel már, ha leszid, max hallgatunk nagyokat, bólogatunk, és lesütjük a szemünket, nem igaz? Más úgysem nagyon történik :)
Szép, fájadalommentes tollasbált kívánok neked ma estére, pihenj nagyot!

Kata,
Nagyon szép a pocód, én most úgy látom nekem nem is sokkal nagyobb :) Na jó egy picit, de a lényeg, h nagyon szépen látszik neked!
Kislány :) Akkor az első megérzésem mégiscsak jó volt :) Tényleg boszi vagyok, most már biztos! Gratulálok a kicsilányhoz, teljesen megértem, hogy nagyon örültök neki :)

Kislibus,
Jaj de izgulok az UH-d miatt, kíváncsi vagyok már én is, ki lakozik a pocidban :)
Szegénykém a doki téma nem egyszerű, én már tudom, hogy döntenék, de hát ezt a döntést mindenki csak maga tudja meghozni.

Rencsikém,
Hogy vagytok ma?
Akartam ma veled beszélni, képzeld, mindenféle csalánkiütés jött ki rajtam, és szinte mindenhol viszketek. Jól emlékszem, hogy ez valami máj-dologra utal? Nem csodálkoznék, ha a vese után a májammal is lenne valami....
Domika annyira édes, kérek szépen olyan képet, amikor 'beszél'!

Melcsike,
Tőled is szeretnénk képeket, Marci már akkor fiú lehet! :)
És hogy telt az első hármasban töltött karácsony? Marci fiú megilletődötten nézte a fát?

Puszi nektek, legyetek jók, jövőre dumcsizunk megint :)
vjulcsi
 
 


Drágáim,

BUÉK Mindenkinek!!!!!
puszi

Kép
rencsi79
 
 


Sziasztok lányok!

Én is szeretnék jó egészséget, boldod Új Évet kívánni Nektek és szeretteiteknek!

További jó pihenést,boldog babavárást!

Mi is jól vagyunk,sokat pihentünk,ettünk,filmeztünk.

Moncsika,sajnálom,hogy újra fájsz,pihenj sokat,reméljük nem lesz semmi gond és Nimóci kivárja a kiírt időpontot.

Kata,nagyon csini a pocid ;-)Gratula a kislányotokhoz!

Libus! Remélem minden rendben lesz az eredményekkel.Jó sokára kaptál időpontot :( Kivi vagyok én is ki lakik a pociban ;-)

Chilike!Jó pihenést!

Rencsi!meggyógyultatok?Domika jól van,szopizik ügyesen?

Olyan nagy boldogság ért ma:Apánk küldött nekem BÚÉK üzit.Teljesen odavoltam :)

vigyázzatok magatokra,pocaklakókra,babákra.
puszi
H

Kép
hanyatka
 
 


BÙÈK Csajok!!!

Kép
bodza2005
 
 


Kívánok én hitet, kedvet,
szép szerelmet, hű türelmet,
utakhoz fényt, csodát, álmot,
békességes boldogságot,
magyar szót és égre kéket,
emberarcú emberséget,
verseket, célt, igazságot,
daltól derűs jobb világot,
bokrok mellé társnak fákat,
napfényt, amely el nem fárad,
tekintetet szembe nézve,
éjt meg nappalt soha félve,
kézfogásos tiszta csöndet,
és mosolyból minél többet!

BÚÉK!!!

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


B.U.É.K. mindenkinek!!!!!
Sok puszi!

Kép
cs.andi
 
 


Sziasztok!

Újra "Nem tudok aludni" szindrómával küzdök! A Kislányunk annyira, de annyira aktív mostanság, hogy csak úgy bulizik a hasamban! Nagyon klassz érzés, bár bánom, hogy még ErcsiApu nem érzi! :( De ami késik arra várni kell, szoktam mondani neki! :)

Hanyatka!
Hogy teltek az ünnepek ekkora pocakkal?? És hogy érzed magad? Patrícia hogy bírja anya pocakjában? Feltételezem jól, ha kis akar jönni! :)

Julcsi!
Nem mondom, de azért mégis! :) Lehet tényleg BOSZI vagy! :):D Elsőre tényleg azt mondtad, hogy kislány, aztán látod mégis az lesz! :) Nem akarsz a gyes alatt egy "Boszorkány képzőt" nyitni? :D:D Na jó, csak vicceltem! :)

Kislibus!
Én is imádom Apánkat, és maximálisan megbízom benne, de tudod nekem fontos az, hogy tudjak számítani a dokira. Nem úgy mint pl. Melcsiék, akik ott ültek a folyosón, mint akik SZTK rendelésre jártak, közben meg tökre sok pénzt kifizettek a magán dokijuknak, aki még a szülésnél sem volt ott. Vagy pl. Rencsi aki megszült és utána rá sem nézett a doki! Szóval nekem ezek azt hiszem fontos dolgok! Remélem a tesóm dokija elvállal és akkor nála szülök, ha meg nem akkor az unokatesóm dokijánál. És szerintem hidd el, mindegyik doki tudja kezelni az összes terhesség alatt jelentkező "bajt" - ha érted mire gondolok!
Lehet, hogy rosszul emlékszem, de még nem tettél fel pocis képeket!?

Remélem a Kislibusnak szánt sorokkal nem bántottam meg senkit, hiszen nem ez volt a szándék, csak a véleményemet írtam le! De ha valaki zokon vette, akkor BOCSÁNAT érte!

Melánia!
Hogy vagy mostanság? Mikor derül ki, hogy ki lakozik a pocakodban? Nagyon kíváncsi vagyok ám! :D Tudom, hogy aki kíváncsi hamar megöregszik, de hát ez van! :)

Melcsi!
Marci fiú annyira, de annyira édes! Ha lesz időd akkor küldheted ám nyugodtan a friss képeket! :)

További szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Boldog Új Évet Csajócák!

Nagyon jól telt a szilveszter, és ami hihetetlen volt, hogy aznap Szonjus jb. du. 3-tól hajnali 3-ig folyamatosan mozgott, annyira édes volt! Hogy hogy bírta ennyi ideig, nem tudom, ahogyan azt sem, mit jelent ez a 2010-es évre vonatkozóan :) Gondolom azt, hogy nagyon aktív kislány lesz :)
Mi hajnali 3-ig buliztunk, igaz én csak fetrengtem a kanapén a házibuliban, de nagyon jó volt.

Ti hogy vagytok?

Moncsika,
Jobban vagy? Vagy még mindig a méhszájadat rúgdossa a kisfiad?

Chilike,
Milyen volt a szállodai szilveszter? Hogy bírtad?

Hanyattka,
És te a nagy pociddal? És hogy állsz a felkészüléssel? Lélekben már lassan nagyon készülhetsz arra, hogy találkozol Patrival... :)

Kata,
Szerintem senkinek nem esik rosszul, amit a dokiról írtál, pláne, hogy ezt már pár hete megbeszéltük itt, és a többség ugyanezt gondolja...

Rencsike,
Hogy vagytok? Hétfőn kereslek, jó?

Sok sok puszi nektek, pihengessetek az év első hétvégéjén!
vjulcsi
 
 


Sziasztok kismamik,
Látom milyen kis aktivak voltatok :wink: hurrá!!

Nálunk jól telt a Szilveszter, igaz általában a szállodákban idősebbek szoktak lenni, nem a velünk egyidősek, igy a zene elég gáz volt, viszont a vacsi finom volt, meg ki voltunk(voltam) szolgálva, nem kellett semmit sem csinálnom, pihentem sokat, olvasgattam a medence szélén. Ez nagyon tetszett a csajoknak, ahogy a viz csobogását lehetett hallani, nagyon sokat ficánkoltak. :wink: Szilveszter éjjel a zene úgy tünt nekik se tetszett( hát igen már most jó az izlésük olyan mint a szüleiknek :lol: ), mert nagyon sokat rúgdostak, például, ha zavaróan hangos volt nekik, vagy ilyesmi. :wink:
A vendégek közül többen odajöttek hozzám megismerkedni, olyan fura, hogy vannak még ilyen kedves emberek, általában nekem az a tapasztalatom, hogy nem foglalkoznak vele, ha egy nő terhes, de itt egész másképp volt, beszélgettek velem, leszólitottak, a hasamat simizgették tök idegenek :lol: .
Szóval kellemeset csalódtam. :wink:
Ja és mindenki megdicsért el voltak ájulva, hogy milyen jól birom a várandósságot! :wink: , ami egyébként igy is van, tényleg nem nagyon panaszkodhatok, a legnagyobb gondom, hogy marha melegem van. :lol:
Egyébként a babáim nagyon aktivak, rengeteget mocorognak, ma például az egyikőjük csuklott, eddig még ilyet sose éreztem, mindig felkeltik egymást, és nagyon kinyomják magukat a pocimon, néha kicsit fájdalmas, aamikor a bordám alá befészkeli magát az egyikőjük, de akkor kicsit sétálok, megkérem, hogy menjen arréb és olyan kis okos szófogadó, hogy meg is teszi.
Mostmár visszaveszek a tempóóból , itthon is, másra hagyom a dolgokat(igaz ez nagyon nem egyszerű, sok a vita, mivel a párom lánya most kamaszodik és semmit nem hajlandó magától megcsinálni, csak vita árán, de mindegy), szóval mostmár pihenek, mert azt mondta apánk, hogy február elejéig múszály kihúznom, mondtam neki, hogy ne aggódjon, mert még február végéig is kihúzom :wink: :lol: , bizom benne hogy igy is lesz, nagyon jó kis szervezetem van és a gyerekek is igazán jól viselkednek, úgyhogy nem panaszkodhatom, de mostmár tényleg többet fogok pihenni. :wink:
chilike1
 
 


ercsikati
Szerintem se bántasz meg senkit azzal, ha leirod, hogy te mit gondolsz. Én nagyon szeretem apánkat, meg nálunk más is a szitu, de ha te úgy érzed jónak, akkor válts orvost, mert úgyis az a legfontosabb, hogy biztonságban érezd magad! Gratula a kiscsajhoz. :wink:

hanyatka
gyere mesélj hogy telt a szilveszter.? :wink:
Hogy érzed magad? Érzed, hogy közeledik a szülés, vagy nem érzel semmit? Mikor mész dokihoz legközelebb?

melcsike
De jó, hogy benéztél! Tényleg mesélhetnél, hogy telt az első kari Marcikával?

rencsike
Te is mesélj, ha van egy kis időd. A karácsonyról is meg úgy általában. Van-e tejed rendesen, eszik-e Domika. Fájt-e valamid a szülés után? Hogy érzed magad, nem vagy depis , ugye?
Puszika, vigyázz magatokra.

julcsika
Örülök, hogy jól telt a szilveszteretek.

Amelyik bébim befelé rugdos, azt én sem érzem fájdalmasnak, de majd, ha nagyobbacska lesz Szonja, nagyon ki fogja nyomni magát. Az enyém amelyik az elől van, teljesen kinyomja a kis hátát és tolja ki magát a hasamon, nagyon élvezi amikor simizem a kis hátát. :lol:
Örülj neki, hogy tudsz aludni, ez szerintem alkati kérdés, tudod én sem tudtam aludni, úgyhogy szerencsés vagy. Nekem már nehéz a pocim is, úgyhogy nem egyszerű megtalálni a kényelmes pózt.
Nehezen alszom el, de ha elalszom akkor már jól alszom. Na ezt jól megfogalmaztam. :lol:

kislibus
Már nem kell sokat várni és a férjed is érezni fogja a babát. :wink:
Kiváncsi vagyok, hogy kisfiút vagy kislányt vártok-e? :wink:

Moncsikám
Nagyon sajnállak, hogy ennyit szenvedsz.
Nekem szerencsére semmi ilyesmi nincs, mégcsak azt se mondhatom, hogy keményedek, úgy, hogy az érezhető vagy zavaró lenne.
Tényleg próbálj meg tudat alatt beszélgetni a kicsi fiaddal, hátha hallgat rád. :wink:
Ez a méhszáj dolog miatt császárral fogsz szülni? vagy mit beszéltetek meg apánkkal? Mikor mész legközelebb hozzá? Én majd csak 15.-én, addig még mennem kell hétfőn a védőnőhöz, meg csináltatnom kell teljes vérképet is a jövö héten.
Most beindultam megint egy kicsit ezzel a készülődéssel,csomó mindent kell intéznem, az őssejttől kezdve a babakocsi megrendeléséig, gyermek orvost kell választani, feliratni vele, kúpot, k vitamint stb és még vásárolni is el akarnék menni, mert még kell vennünk jó pár dolgot, úgyhogy most el szeretnék intézni mindent, hogy utánna már nyugodtan tudjak itthon lenni és "várni" a szülést. :wink:
Olyan hihetetlennek hangzik, igy ahogy leirtad, hogy még 5-6 hétig akarod kihúzni, hogy elrepült az idő, mi? Addigra már 37 hetesek leszünk. :wink: :lol:

Figyú csajok!
Kimostam az összes cuccot amit a babáknak vettünk 40 fokon, de a sogornőm azt mondja, az nem elég, minimum 60 fokon kell, mert a babáknak még nincs immunrendszer, a ruhákat meg összefogdossák az üzletekbe. Szerintetek?
chilike1
 
 


Hello Csajok,

Hoztam pocakfotót :)

Chilke,
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat! Én is imádom, ha kiszolgálnak, szerencsére nekem az elmúlt 2 hétben nem kellett főznöm, a család kiszolgált :)

Szonja is ki szokta tolni magát, azt persze hogy érzem, feszül a pocim rendesen. De felébredni nem szoktam semmiféle mozgásra.

A mosást nem tudom... nekem az még nagyon arrébb van, szerintem majd csak februárban fogok babaruhákat mosni, addig nem lesz meg Szonjus szekrénye, amibe tehetném a rucikat.

Chilke téged mikor fektet be Apánk?

Na itt a fotó:

Kép
vjulcsi
 
 


Julcsi,édi a cicus a háttérben.. :lol: Vörös?
Nagyon szép a pocakod!!!INagyon csini vagy!!!!
Katié pocakja is aranyos,széen gömbölyödik.Gratula a kislányhoz.
Örülök,h mindenkinek jól teltek az ünnepek,majd jövök még,csak a pociképet nem hagyhattam most szó nélkül... :D
Puszi.

Kép
cs.andi
 
 


Chili,a babaruhákra tényleg azt mondják,h 60 fokon kell mosni,és külön.Aztán meg vasalni minimum a 6. hétig.(ezt soha nem értettem,mert nekem természetes,h most is vasalom a dolgait..) :shock: Én így szoktam,és folyékony mosószerrel mosom Peti cuccait meg öblítőt ishasználok.Szerencsére ilyenre nem érzékeny a bőre,nem volt gondunk semmivel.

Kép
cs.andi
 
 


Sziasztok,

köszi az érdeklődést,jól vagyunk,jó volt a szilveszter is,nem mentünk sehova,egy erdélyi barátaink vannak itt,sokat pihiztünk,ettünk,társasoztunk,sétáltunk.
Ezúttal lazábbra vettem a sütés-főzést,mert karácsonykor 2 napig pörögtem és eléggé kifáradtam,nem volt a legjobb.

Nem tudom meséltem-e,hogy szereztem pár magyar fiatal anyuci ismerőst,már 2x is taliztunk a városban egy kávézóban és köztük van egy kismami is,aki jan. 4-re van kiírva,kisfiút várnak,szóval a 2 ünnep között őt és a férjét áthívtuk dumcsizni,társasozni,majd 3 nap múlva ők hívtak vissza,nagyon jól éreztük magunkat,aranyosak.
Örvendek,hogy lesz kivel babázzak,összehozzuk a közös sétiket stb.

A héten 2 naponta éreztem enyhe jóslófájásokat,nem tartottak sokáig.
Hát már számolunk vissza,igazából néha elfog a para,de próbálom nyugtatni magam,hogy ki fogom bírni,nem lesz semmi gond és reménykedek,hogy Patrika is segíteni fog anyucinak,hamar kibújik.
Mostanság már nem pörög olyan sűrűn,gondolom nem sok helye van.
Csak a ctg gépet rúgdossa kegyetlenül minden alkalommal :)
Egy hét múlva megyünk legközelebb dokihoz,most hétfőn voltunk,akkor még nem mutatott fájásokat a ctg.
Persze ha közben gond lenne,akkor rohanunk a korházba :)

Chilike,örvendek,hogy jó volt a szállodás buli,legalább kényeztetted magad és pihentetek.
Óvatosan intézkedj,nem lehet már könnyű neked sem a pocit cipelni.

Julcsika,annyira szépek vagytok Szonjussal a fotón.Mennyit híztál eddig?mert semmi nem látszik,csak a pocak gömbölyödik.
Járogatsz éjszaka pipilni?Az utóbbi időben többet járok mosdóba mint a 32 évem alatt összesen:)

Én az elmúlt két hétben nem híztam semmit,nem is értettem,hogy akkor hogy nő Patri,hol van a heti 300 gramm,amit hízik a könyv szerint!?


Kislibus,mikor rakod fel a pocifotódat???nagyon kivi vagyok.

Kata,örülnek a nagyszülők a kislánynak?gondolom főleg a te szüleid,két lurkó unoka után egy kislány,igaz?
Mikor lesz nevetek?

Teljesen megértem,hogy másik doki mellett döntöttél,ha otthon lennék nekem is fontos lenne,hogy számíthassak Apánkra és a tutira menjek.
Bár most teljesen feldobódtam,hogy sms-t küldött,de belegondoltam,hogy szülés után,ha nem jönne be hozzám,nagyon nehezen viselném.
És mikor váltotok?

Ja,Chilike, a babacuccokat én is mind 40 fokon mostam,Dm-es sensitive folyékony mosószerrel,öblítés nélkül.
Nézegettem pár címkét és 40 fok a javasolt mosási hőmérséklet.
Nem hiszem,hogy az ne lenne elég.
Anyucik,nektek mi a véleményetek erről??

Melánia,ti már tudjátok a babátok nemét?

Moncsika,hogy vagytok,jobb már kicsit?

Kép
hanyatka
 
 


Köszi Andi,akkor ezek szerint tényleg nem elég a 40 fok?
Vasalni én is kivasaltam mindet.

Kép
hanyatka
 
 


Andi, Hanyika,

Köszi a dícséretet. A kép készület előtt pont színházban voltunk... vicces volt, mert imádom a színháhat, de bevallom hogy most néha elbóbiskoltam, olyan meleg, fülledt idő volt bent.

Hanyi nem, még nem járok pisilni egyáltalán, csak napközben, szerintem ez a része majd még csak most jön.

Mesélted már, hogy beültetek kávéházazni a lányokkal. Ügyes vagy nagyon, hogy megismerkedtél velük, szeirntem nagyon fontos lesz a most következő időben, hogy legyen ott 'kéznél' is hasonló cipőben járó anyukák, mint te. Mi hiába vagyunk itt virtuálisan, azért az nem ugyanaz :) És azt tudjátok már, meddig maradtok kint?
Annyira hihetetlen, hogy már a 37. hetet töltöd...

Andi,
Gyere majd és mesélj, milyen volt Peti karácsonya? Esetleg karaácsonyfás babafotó? :)

Egyébként pont azon gondolkodtam, hogy Chilikének nagyon durva lehet, hogy kétszer ekkora súlyt cipel, mint mi, egybabások... nehéz elképzelni, hogy ezt hogy lehet bírni fizikailag.

Képzeljétek nekem tegnap becsípődött a csípőm, valszeg rösszul emeltem fel a ruháskosarat :( és most nem nagyon tudok járni, ha mégis, akkor pont úgy nézek ki mint egy öreg nénike. Remélem elmúlik, nem volt még ilyen, és nem tudom mit kell csinálni vele.
vjulcsi
 
 


A mosással kapcsolatban, azt gondolnám, hogy ha egyszer alaposan át van vasalva, annál jobb fertőtlenítés nincs, így mindegy, hogy 40 vagy 60 fokon mossuk... de ez csak az én laikus gondolkodásom szüleménye, és lehet, hogy totál nem így van...

Nekem egyébként anyukám rendelt valami kifejezetten baba mosószert az anway-től, én azzal fogom mosni. Öblítőt kell/szabad használni, mamik?
vjulcsi
 
 


Halihó!

Csajok! Vegyétek elő a szentelt gyertyátokat, mert holnap szükség lesz rá. Megmértem magam az előbb... Majdnem 5 kilót híztam az elmúlt hónapban. Ez összesen súrolja a 12-13 kilót. Azt hiszem holnap Apánk cafatokra szaggat.
:oops: :oops: Mi a bánatot csináljak, ha folyton fekszem a keményedés miatt, a fincsi kajáknak és sütiknek meg nem bírtam ellenállni. Legközelebb úgy csináljuk, hogy ne karácsonykor legyek terhes...
Eldöntöttem, nagyon nem fogok meghatódni rajta, ha lecsesz. Ha meg fenyegetőzik, vagy ne adj' Isten kiabál, akkor fogom magam és eljövök. Szerintem azért a pénzért akárki boldogan kivarázsolja belőlem a babát.

Én sem tudom, hogy fogom kimosni a rucikat. Nem nagyon bírják a 60 fokot, nem? Én vettem Gabi öblítőt, ami kifejezetten babaruhákhoz van. Szerintem kell az öblítő, mert az semlegesíti a mosószert. Mosószert meg Dreft-et vettem, az volt a legszimpibb. Majd a baba eldönti bírja-e vagy sem.

Szegény Julcsim, ez nagyon kellemetlen lehet. Ne emelgess még ruháskosarat sem! A kiütéseid elmúltak már? Ja, nagyon csini a pocis képed!(vagyis te vagy csini!)

Én egyre biztosabb vagyok benne, hogy a hidegfront csinálja a komoly keményedős napjaimat. Ilyenkor hiába tömöm magamba a magnéziumot, fekszem álló nap,akkor is tiszta szikla a hasam. Rá egy napra meg alig keményedek... Ma pl.egész jó. (kopp-kopp-kopp) Nimród se ugrál annyit már, csak kis óvatosan forgolódik, nyomogatja ki magát, szépen leszállt a méhszájamról.

Chilikém, örülök, hogy jót szilvesztereztetek. Mi napi 3-4 filmet néztünk az elmúlt héten, ez volt a szabadidős programunk. Tiszta irigy vagyok, hogy te 2 babával is ilyen kis fitti vagy, én meg mindig nyomorgok valami miatt.
A szülést most szándékozom megbeszélni Apánkkal (már ha szóba áll velem a hízás miatt). Nem tudom, mennyire befolyásolja a szülés menetét a műtött méhszáj. Szerintem mivel heges, nem annyira rugalmas, talán nehezebben tágul... Még azt sem tudom, mit szeretnék jobban sima, vagy császáros szülést. Most épp inkább császárnak örülnék.

Katás, gratulálok a kislányodhoz! Mégis Abigél lesz?
:wink: Milyen szépen gömbölyödsz már te is!

Anyucikák, hogy telnek a napjaitok? Néztem Rencsike képeit az iwiwen, nagyon szépek vagytok!

Hanyika, tényleg milyen kedves volt Apánktól, hogy írt neked! Az is fontos, hogy barátokra találtatok. Még egy utolsó ajándék 2009-től...

Kislibus, köszi a "befordítós tippeket, bár ha császárt szeretnék, akkor jobb is ha marad lábbal lefelé. :wink:

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Sziasztok,

vagyok én is, csak sokat éjszakázunk, Domi még mindig sokszor keveri a nappalt az éjszakával így kénytelen vagyok én is fordított életet élni.... :?

Mosás téma: Én is Dreft-et vettem abból is baby-t és úgy tűnik nálunk bevállt. Én csak 40 fokon mosok mert egy csomó ruhára az van ráírvahogy 30 vagy 40 fokon mosható.....és nem használok öblítőt....

Katám,
totál megérti mindenki, hogy váltasz én is ezt tenném a helyedbe...Gratula a kislányhoz!!!!

Chilikém,
annyira szuper, hogy ilyen jól bírod magad!!! milyen jó lehetett hogy még elmentetek egyet kettesben pihizni. fényképek nem készültek?

Moncsikám,
úgy meg tudlak érteni, én is baromi sokat feküdtem, az elején a sok hányás miatt aztán jött a vérnyomás gondok majd a keményedés...így nem lehet nem hízni!!!! Tök jól állsz a témához, nem szabad hagyni hogy Apánk kikészítsen úgy mint engem...

Hanyatkám,
most néztem a vonalzódat, én APánk számítása szerint pont 37 hetet töltöttem amikor jött Domika....fura érzések kavarognak ám az emberben előtte,én nagyon sokáig rettegtem, hogy mi lesz, aztán utána már jött a túl akarok rajta lenni érzés és így vártam....amikor mentünk a kórházban akkor meg érdekes módon nem is izgultam. Tudod valakinek a mobilszámát amire tudsz smst küldeni ha történés van? Én szívesen elküldöm neked az enéymet privibe! Németoban mennyit időt tartják bent az embert a kórházban? (ha volt már róla szó akkor bocsi)
Sajnos még mindig beteg vagyok, ahogy elfogyott az antibiotikum újból beteg lettem, azt mondják ez normális nincs immunrendszerem..... :cry:

Julcsikám,
annyira szép vagy a képen!!! Holnap keressük egymást,a ztán valahogy csak összehozzuk a dumcsizást....

Andikám,
mesélsz egy kicsit a kariról, Petike nézegette a fát?


Képzeljétek ma vagyunk egy hónaposak!!!! :D :D :D :D

Kép
rencsi79
 
 


Libuskám,
nagyon eltűntél, még nem is jelentkeztél idén.....hogy telt a szilveszter, voltatok valahol??


Csajszik mi 13án megyünk Apánkhoz, ha minden igaz, akkor visszük magunkkal Domit is...jön akkor valaki????

Kép
rencsi79
 
 


Julcsika,akkor ezútán jön a pipilős időszak :)
Sajnálom a becsípődést,uh az nagyon rossz lehet.Reméljük mielőbb rendbe jössz.
A jövőben óvatosan a ruháskosárral meg egyáltalán a nehéz dolgok emelgetésével.
A minap jutott eszembe,hogy nem írtál semmit az évfordulós ajiról,amit a párodnak készítettél,hogy teccett neki és ő mit készített neked?
Ugye milyen hihetetlen,hogy lasan a finishben vagyok?Meg már te is a 30. hétben vagy.most volt április-május mikor fagyoskodtunk a hidegben,akkor nem is gondoltam,hogy az lesz a mi hónapunk.
jajjj,olyan boldog vagyok!

Rencsike,igazad van,bennem is ilyen érzések kavarognak,néha rámtör a para,aztán a másik pillanatban meg úgy érzem jöjjön aminek jönnie kell és legyünk túl rajta,tartsuk végre kezünkben a drágánkat.
Lehet 1-2 hét múlva már csak az utóbbira fogok gondolni :)
Küldheted a számodat priviben,csak a Bodziét tudom meg a Katáét.
Julcsiét is akartam kérni már egy ideje,de mindig elfelejtettem.

Nem raksz fel ide is fotókat Domikáról?Én nem tudom az iwiw-ed :(
Boldog egy hós születésnapot Domikának!!!

Amúgy már teljesen "meggyógyultál" odalent?Kiszedős varratok voltak?

Andi,én is kivi vagyok Petike első karácsonyára,hogy tetszett neki a fa?

Moncsika,jujjj akkor holnap erősen gondolok rád :)mikor mész?
Nagyon ne vedd a lelkedre a lecseszést,nyugodtan mond el,hogy sokat fexel stb.
Az is lehet,hogy jó kedve lesz és nem szaggat cafatokra ;-)

Mi is sok filmet néztünk karácsony után,jó volt,imádok filmezni.

Kép
hanyatka
 
 


Én sajna nem megyek mostanság Apánkhoz,de ha készülne egy fotót Domikáról ás Apánkról és feltöltenéd nekünk is,nagyon örülnék ;-)

Bizony Libuska,gyere és hozd a pocis fotót is ;-)

Kép
hanyatka
 
 


Ja nem válaszoltam Rencsike a kérdésedre,itt is kb. annyit tartanak a korházban,mint otthon,császárnál 5-6 nap,remészetes szülésnél 3-4-5,attól függ ki hogy érzi magát,mennyit akart maradni.
Ami fura,hogy ha minden rendben van és a kismama már tapasztalt és otthon jobban érzi magát,akár 6 óra múlva már mehet is haza.
Én tudom magamról,hogy ezt nem merném soha bevállalni.
A Koblenz-i 4 gyerekes anyuka,akiket szintén mostanság ismertünk meg a 3. babával rögtön hazament,majd 2 nap múlva mehettek vissza,mert besárgult a baba :(

Julcsika,sajna még nem tudjuk meddig maradunk itt,talán nyár-ősz vége felé véget ér a project.
De ápr.-május környékén tervezem,hogy haza látogatunk,ha minden jól alakul.

Kép
hanyatka
 
 


Mielőbbi teljes gyógyulást Rencsike!

Kép
hanyatka
 
 


Hanyatkám,
küldöm akkor a privit....
lent alakul a dolog, még nem tökletes de remélem hamarosan már az lesz...igen kiszedős varratok voltak sajnos. igazából addig volt nagyon gázos amíg meg nem lazította Apánk a varratokat, azóta már nem vészes.

Kép
rencsi79
 
 


Boldog Újévet és szép napot Nektek!
Nagyon csinik vagytok a pocakos képeken kismamik!

Hanyim a te képednek külön is örültem mivel személyesen is ismerjük egymást. Már tényleg számolod visszafelé a napokat.
Bármikor megérkezhet a kicsi Patricia. :)
Olyan jó olvasgatni Benneteket. :)
Üdv mindenkinek!!!!!

szurikáta
szurikáta56
 
 


hahó csajok
Itt van tőlünk nem messze egy Tescó, rávettem a drágámat , hogy menjük ki egy kicsit , szeretnék vásásrolgatni, mert megint úgy rám jött a készülődés. Persze neki az volt a válasza, hogy minek, ráérünk még, ja mondom rá, elméletileg pár héten belül szülök és addig szeretnék kész lenni mindennel. Mindenestere rendes volt, elmentünk, vettem neki egy sportot, én meg addig nyugodtan nézelődhettem, válogathattam. :lol: Persze a végén mindent megmutattam neki, tök jó, hogy ő ilyen "profi" 1 perc alatt szelektál mindent, hogy mi kell mi nem. Akartam venni ilyen bundazsák szerűséget, tudjátok már meséltem van az amiben olyan a baba , mint a nyuszi, tigris, stb , a kapucniján van füle, stb, nagyon tündéri, viszont úgy hullik belőle a szőr, amit én észre se vettem, úgyhogy nem vettük meg, azokat a kis szőrszálakat ki se lehet bányászni a gyerek szájából.
Viszont vettem textil pelenkát(marha nagy leárazás van, tök jó kisfiús cuccok is vannak, moncsika , ha tudtok menjetek el ti is), meg Liberót is vettem , egyel kisebb méretet, mint múltkor ez 2-5 kilóig van , szerintem ez lesz az ideális, a múltkori amit vettem 3-6 kilóig van, az még lehet nagy lesz a csajszikra. Ráadásul ez olyan köldök védős is és 1060 ft-ba került, vettem 2-őt, de most a Pampers-ből is 2 csomagot adnak(98 db) 3500-ért, szerintem tökre megéri. Vettünk csomó ruhácskát, bodykat, kiskabátot, ilyesmiket, majd délután dobok fel képet.
Lehet, hogy akkor én is igy hagyom már a kimosott ruhákat csak átvasalom, ezeket meg majd megnézem hány fokon lehet mosni.0
Tegnap beszélgettünk anyuval pont erről, hogy amikor mi kicsik voltunk, nem volt ilyen téma, hogy hány fokon mossák a ruhát, belengedte a forgótárcsásba a vizet, és úgy is jó volt, sose voltunk betegek! Hiába már más világ van...!
chilike1
 
 


cs. andi
Köszi azért a tanácsot a mosással kapcsolatban. :wink:
Hogy vagytok majd mesélj.

hanyatka
Igen ezen én is csodálkoztam, hogy összesen 30 dekát hiztam az elmúlt hetekben, nem is értem, hogy csináltam, amikor mindent megettem :lol: , és a babák is szépen nőttek , ketten együtt több, mint fél kilót, amióta a 4d-en voltunk. Apánk azt mondta, hogy azért van ilyen melegem, mert égnek a kalóriák, ahogy a babák fejlődnek. Szóval, ha úgy vesszük én fogytam a babák meg hiztak! Hurrá! :lol:
A szüléssel én már most igy vagyok, többnyire tök lazán fogom fel, aztán egyszercsak rámjön a félsz és minden percben azon jár az eszem, hogy hogy lesz mi lesz stb.
Szerintem ez természetes hiszen az ember nem tudja mi vár rá.
Húú ez a vége már nagyon izgi lehet. :wink:

Képzeljétek el, ez lehet, hogy hülyén hangzik, de én érzem amikor "hirtelen" nőnek a babáim.Egyszer már volt ilyen, de tegnap este is éreztem, fáj a hasam, de nem olyan félelmetesen fáj, hanem egyszerűen azt érzem, hogy tágul, nyom mindenhol mert kevés a hely a babáknak.
Pont gondolkoztam rajta, hogy én már most úgy vagyok, mint más 40 hetesen és sokan nem is tudják milyen a 40. hét, mert a babák többnyire megszületnek a 38 hét környékén. Mindenesetre tényleg jól viselem, mondjuk tegnap este én is úgy voltam, mint moncsika, hogy valamelyik baba úgy megtaposott este ott alul, hogy hirtelen azt hittem, hogy bepisilek. :lol:

julcsika
Nagyon csinike vagy a fotón. :wink:
A pisilés nálad is fog jelentkezni előbb-utóbb szerintem is, úgy mint ahogy hanyatka irja. Lehet, hogy én speciális eset vagyok, de nekem van olyan, hogy úgy érzem hogy majdnem bepisilek, elmegyek és alig jön pár csepp, viszont nem akar elállni, csak csepeg(már bocsi) :lol: , most olvastam, hogy ez normális, már nagyon nagy a nyomás odalennt és ezért van.
A páromnak szokott becsipődni a dereka, neki az a legjobb, ha lefekszik pár napra a földre. Volt, hogy nyaralás alatt történt, nem kellemes , de elmúllik pár nap alatt.
Apánkkal úgy beszéltem meg, hogy február elejéig mindenképpen kihúzzuk, mert addigra már 36 hetes leszek és akkor már nem kell lélegeztető gép meg ilyesmi, de egyébként abban maradtunk ,hogy február közepén a 38. héten befektet és programozott császárral fognak megszületni a babák, csütörtökön vagy hétvégén nála. :wink:
chilike1
 
 


moncsikám szivem olyan dili vagy, annyit nevetek rajtad ahogy megfogalmazod a mondókádat. :lol:
Én összesen hiztam 12 kilót, csak a sorrend volt forditott, az elején hiztam kb 5-6 kilót, utánna meg úgy 3 hetente 1-1, 5 kilót. Szerintem is szard le, kit érdekel, az a lényeg, hogy Nimóci szépen fejlődjön meg te is jól érezd magad a bőrödben , ne vizesedj, aztán ennyi. Amúgy is rád még odafért az a 12 kiló. :wink:
Biztos olyan csini vagy, meg se látszik rajtad.
Ja sokan csodálkoznak rajtam, ez biztos alkati kérdés is, hogy ilyen stramm vagyok, jól birom, de azért azt se szabad elfelejteni, hogy te már több műtéten túl vagy, biztos azért az is számit ám, hogy "gyengébb" a szervezet vagy ilyesmi, tudod. Hál Istennek nekem nem kellett ilyesmiken keresztül mennem, mint neked , biztos ebből is adódik, hogy jobban viselem. Egyébként is emlékezz vissza rá, hogy milyen fájdalmakon mentél keresztül(már szinte én is majdnem sirtam amikor rád néztem :lol: ), és már itt vagy a finishbe, akárhogy is ezt a kis időt már kibirod és utánna meg milyen szupi lesz, ha ott lesz a kisfiad a kezedben, el is fogod felejteni azt a sok "szenvedést" :wink:
Lehet most sokan nem értenek velem egyet, de én örülök a császárnak, tegnap éjjel ahogy igy fájt a hasam meg nyilalt, pont azon gondolkoztam, hogy azt el sem tudjuk képzelni milyen fájdalommal jár a szülés. Nekem még a méhszáj vizsgálat is fáj(most is felnyögtem közben aúztam egy párat, apánk meg elvicceskedte, hogy Na azért ennyire nem lehetett jó. :lol: :lol:
Én még abban is bizom, hogy császárnál nem forditják be semmerre se a babákat, mert szerintem én azt se nagyon birnám elviselni, ha az egész nagy karjával felnyúlna! Na jó , nem is ragozom tovább. :lol:
chilike1
 
 


rencsikém
Nem ketten voltunk, hanem 6-an. A sogorom pont aznap szakitott a csajával, utóljára eljöttek még ketten szilveszterezni, gondolhatod...tök értelmetlen volt az egész, elég kényelmetlen volt a szitú. A párom lánya meg én "őriztük" egész éjjel a csaját, a sogorom már nem akart vele lenni, a párom viszont ugye hülyéskedett egész este a tesójával(aki ugye a sogorom), szóval igy klikkesedtünk, mi lányok, ők fiúk. Persze ezt én nem birtam túl sokáig, egyébként is terhesen kicsit zizi vagyok, szóval éjfél után "el is kaptam" a párom, hogy ennek igy nincs értelme. Szegény pont ő volt kéznél, pedig ő se tehetett róla. Na mindegy.
Azért jó volt, de a sogoromék másnap haza is mentek, mi maradtunk 4-en. Ettől függetlenül jól éreztem magam, nem voltam túl közeli kapcsolatban a lánnyal, mert nem a mi ilágunk, már régóta látszott, hogy szét fognak menni csak idő kérdése, csak tudod szarul jött ki egy kicsit.
Készültek képek, majd küldök át, de nem vagyok a toppon mostanában. Képzeld megnőtt az orrom! :lol: Komolyan ! Állitólag a megduzzadt nyálkahártyák miatt is lehet, de most nagy krumpli orrom van, eddig meg olyan kis szép pisze-fitos orrom volt. :lol:
Sajnálom, hogy nem gyógyulsz, lehet kamilláznod? Az lehet jót tenne, ha gözölögtetnél, nem? Domika már jól van? Hogy érted hogy felcserélte a nappalt az éjszakával? 3 óránként eteted?
mekkora most? Nincsenek friss képei?
puszi vigyázz magatokra.
chilike1
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
chilike1
 
 


Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy alig bírtam visszaolvasni! :) Szerintem felére sem emlékszem, de azért megpróbálok visszaemlékezni a kérdésekre.

Julcsi!
A pocak képed nagyon aranyos! Bár bevallom megnéztem az iwiw-es képet, és az is nagyon tetszett! :) Még hogy nem sokkal nagyobb a pocid mint az enyém??? Szerintem sokkal nagyobb! :) És olyan aranyos! De lassan behozlak én is! :)

Hanyatka!
Az én szüleim persze, hogy örülnek, hogy kislány unokájuk lesz, bár mindenkinek mindegy volt, csak "legyen már valami" mondták ők! :) Bár nem tudom a két fiú hogyan fog reagálni a kislányra, de majd meglátjuk! Nevünk már van! A vonalzón is átjavítottam! Kendra Nina lesz! Nina utánam, vagyis Mikey hív Ninának, és annyira megtetszett, hogy gondoltam ha kislányunk lesz akkor Nina lesz a neve! Az orvosváltással úgy vagyok, hogy a tesóm remélhetőleg a jövő héten felhívja az Ő dokiját, ha elvállal akkor a következő vizsgálatot már nála ejtjük meg. Ha esetleg nem vállal el, akkor az uncsitesó dokija mellett fogok dönteni. Szóval a lényeg, hogy a következő vizsgálatot már az "új" dokinál szeretném megejteni! Azért jobban szeretném ha a tesóm dokija elvállalna, mert őt már ismerem. Amikor a tesóm a vajúdóban volt és én is ott voltam vele, akkor találkoztunk! Nagyon jó fej doki! Ezért szeretnék mellette dönteni! De majd meglátjuk mi lesz!

Moncsiga!
Írtad, hogy holnap jössz Apánkhoz? Én is holnap megyek! 17:00-re van időpontunk! Nektek mikorra van? Jó lenne talizni és dumcsizni kicsit! Megkukkolnám a pocidat!

Chilike!
Nagyon édesek ezek a rucik! Nem csodálom, hogy nem tudtad őket ott hagyni! :) Apánk mikor fektet be? Nem parázol nagyon?

Melánia!
Mikor tudjuk meg, hogy ki lakozik a pocakodban?

Kislibus!
Mikor látjuk már a Te pocis képedet?

További szép napot mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Sziasztok!

Hú, mire mindet végig olvastam amit irtaok! :o :D

Pocifotóal megvan már, csak még pár nap kérdése és felteszem! 8)

Julcsi! Te nagyon csini vagy! Derekam még az elején csipődött be, én is lefeküdtem kemény földre, de nem is birtam felkelni. A páom szedett össze, mikor haza jött. Azóta olvastam (ez nekem sajnos elég sokáig tartott), hogy kemény ágyon, oldaltfekve, térdeket felhúzva kell aludni. No ez bejött, lassacskán elmúlt a fájdalom is, meg azóta vissza se jött. Mondjuk ruhás kosarkat nem emelgetek, a párom szállitja az emelet, meg a földszint közt...

Ercsikati! Én is ugyanezt gondolom, amit te is irtál, csak az a baj, hogy nem vagyok arról se meggyőződve, hogy ha más orvosnak adom ki a pénzt, az ott lesz a szülésnél. Annyival lenne jobb a helyzet, hogy közelebb lenne nem a város túlsó felibe járni, meg Kistarcsára menni szülni. Meg ha ugye gáz van, a mentő nem taxiszolgálat igy ugyis Kt-ára vinnének.
Mi lesz végül a lányotok neve?

Moncsi! Örülök, hogy Nimród leszállt a kényes pontokól! Ha apánk meg szidni kezdene (bár szerintem nem teszi, engem nem szidott le 29-én, csak mondta, hogy "a DIÉTÁT meg csendben megbeszéltük" 8) ) akkor csak mososlyogj, és mondd meg, hog hát te igyekszel, de ez a gyerek úgy nő mint a gomba. :D

Chili! Látom elkapott teljes hevében a "fészekrakási ösztön" ! :D
Irtad, hogy nem sokat kell rá várni és apa is érezni fogja. No ünnepélyesen bejelentem, hogy ma érezte!!! :D :D :D :D
Igaz, csak egy rugást kapott, mert először rossz helyre tette a kezét, de amint meglátta, hogy nem ott pöckölt a baba, rögtön jó helyre tette, és ott már érezte is. :D

No puszilok mindenkit, most megyek lelkisegély szolgálatot tartani, nem indult túl jól az év baráti körökben... (Megjegyzem mi is összekaptunk, de ki is békültünk.

Hanyatka! Én is kiváncsi vagyok fiú-e vagy lány, de bármelyik is, nagyon fogok neki örülni! :D Ha valaki tavaj ilyenkor azt mondja, hogy itt rugdos idén már a pocimba (pedig megmondták ám a kolleganőim) el se hiszem neki (ahogy nem is hittem). De ez annyira jó dolog, és ha a szülésig nem tudnám meg a nemét, az sem zavarna különösebben! :)

Rencsi! Dominak boldog egy hós évfordulót! Azon túl, hogy éjszakáztok, csinál már valamit Domi? Mosolyog már pl.?
Szilveszterkor nem voltunk sehol, itthon vigyáztunk a kutyura, tavaj meg sem viselte a szilveszter, idén még úgy is tiszta ideg volt, hogy kinnt voltunk mellette a durrogások idején. Persze csak csendesen volt ideges, de láttszott rajta, hogy nem érti mi van.

No puszilok mindenkit, most megyek lelkisegély szolgálatot tartani, nem indult túl jól az év baráti körökben... (Megjegyzem mi is összekaptunk, de ki is békültünk. )
:wink:

Kép
kislibus
 
 


Chilikém,
húha, nem is értem ha szakítottak akkor miért ment el, én biztos nem mentem volna....akartam már kérdezni, hogy a párod lánya veletek él? vagy ingázik anyuka és apuka között?
A felcserélés azt jelenti, hogy nappal alszik éjszaka meg bulizik....mindenki jött az okosságokkal, hogy fel kell ébreszteni nappal, de mi tényleg mindent megpróbáltunk :cry: felébredni felébred, de nemsokára max 10 perc és alszik újból...aztán éjfél körül kipattan a szeme és kezdődik a buli....nem tudom emlékszel-e ,de nekem ugyanezt csinálta a pocakban is, éjfélkkor lefeküdtem, és még órákig nem tudtam aludni, mert folyamatosan rugdosott, most nem rugizik hanem beszélget gögicsél sikongat és időnként még a pocakja is fáj, akkor van nagy sírás.....
Édik a rucik!!! Nekünk is van olyan ami a 4. képen van, persze a mienk nem rózsaszín.... :wink:
Már 3 hete kamillázok iszom, gőzölök és gargarizálok is sajnos még mindig fáj a torkom..... :cry: egyszer csak meggyógyulok már.
Majd lekicsítem a képek és rakok fel újakat....

Kép
rencsi79
 
 


Kislibus!
A lánynév - ahogy a vonalzón is látod - Kendra Nina lesz! :)
Nálunk Apa még nem érzi a rugdosást, de már nagyon várja! :)
Egyébként a mentő oda visz ahová Te szeretnéd! Egy barátunk mentős és én tőle megkérdeztem, hogy mi van akkor, ha kijön a mentő és - ugye engem nem Pestre hanem Dunaújvárosba vinnének- én nem akarnék Dunaújvárosba menni! Erre mondta, hogy szólni kell a mentősnek, és már hívja is a Bp-i kórházat, hogy visznek egy beteget! Szóval a te szavaiddal élve Taxiszolgálat! :)

Rencsi!
Boldog 1 hós évfordulót! Nagy cupp Domi fiúnak! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Libuskám,

emeli már a kis buksiját ezerrel, olyan fejeket vág, hogy meg kell zabálni, pl mindig csücsörít amikor sunyiba pisil, ugyanis mindig pipil amikor kipelenkázzuk.... :wink: eleinte rengetegszer lepisilt minket, de most már rutinosan nézzük a fejét, aztán ha jön a "pisilő" fej akkor tudjuk hogy vigyázni kell mert tüzelés következik..... :wink:
imád fürdeni, a kádban annyira édesen szemlélődik, Apával szerelmesek vagyunk ám belé, nem tudunk betelni vele!!!!Mosolyogni is szokott, de azt mondják még csak azért mert pl tele a poci stb. de állítólag néhány hét és már a molyosra is vissza fog majd mosolyogni!!!!
Nálunk is fél az egyik kutyu a petárdától, olyan cukika volt bent aludt a kosarában és minden durrogásnál kirohant a lábam közé és onnan ugatott....(a kis bátor :wink: )

Kép
rencsi79
 
 


Katám,
és mit mondasz APánknak holnap? hogy miért váltasz?

Kép
rencsi79
 
 


Rencsi!
Hát szerintem csak akkor mondom meg, ha már tuti lesz a doki! De elmondom neki, hogy szeretném magam biztonságban érezni szülés közben és után is! Nem szeretnék vad idegennél szülni, hiszen nem azért hagyok ott havonta nem kevés pénzt! De nagyon bízom benne, hogy a tesóm dokija elváll! :lol:
Az iwiw-en nyomon követem ám a kis Domit! :)

Kép

KépKép
ercsikati
 
 


Haligali!
Köszi a biztatást mindenkinek!
Rencsike, csak úgy csinálok, mintha nagyon vagány lennék, de egész nap tiszta depi vagyok, emiatt a hülye hízás miatt. 8)

Chilike, nagyon aranykák a ruhácskák! Megpróbálom rábírni Petim, hogy kedden menjünk el, nézzük meg az Egomi felhozatalt. Én is vettem nagy bátran tegnap egy kis csomag Liberot... :oops: Majd inkább Pamperst akarok venni, mert sokan azt mondták, az jobb. Meg vettem olyan Tomee Tippee cumisüveget, amit Rencsike ajánlott. Nagyon szép. Szeretem ha valami jól néz ki, még ha cumisüveg is az illető. A 150 ml-eset vettem, először elég az, ha nagyon muszáj használni nem?

Hihetetlen, hogy Domika már egy hónapos! Nagy puszi neki!

Rajtam is kitört a fészekrakás, de még Férjecskémen is. :) A jövő héten újabb bútorhurcolás következik, mert a jelenlegi nagy (és nagyon kényelmes) ágyunk miatt nem fog beférni a babaágy. Ki kell cseréljük az összecsukós kanapénkra (sajnos nem lesz ilyen fincsi aludni rajta), áthuzigálni a szekrényeket, hogy a megfelelő helyre (vízér és földsugárzás mentes!!!) be tudjuk tenni a Babucot.
Egy hét múlva Petim megint szabin lesz pár napot és akkor megejtjük -terveink szerint, remélem alkalmas is leszek rá- a nagyobb vásárlásokat.
Csajok, ti hol kaptatok, olyan PureLane cicikrémet, amit a Bodzi ajánlott?

Libuskám, nem éri veszekedni az emberrel! Légy te az okosabb! :)

Kata, én holnap 13.00-re megyek. Sajnos nem lesz tali... :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára moncsiga 2010.01.03 18:33-kor.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga
 
 


Ercsikati! Közben látom! Ezeket a neveket lehet anyakönyveztetni, vagy külön engedély kell rájuk?
A mentős előfordulhat, hogy van olyan rendes és ezt tényleg megteszi, de hogy a kórház fogad-e az más kérdés. Főleg, hogy nekünk területileg közünk nincs a Jánoshoz...

Rencsi! Sajnálom, hogy Domi éjszakai üzemmódban maradt, de remélem előbb utóbb csak megtanulja, hogy a nappal, az mégis csak nappal, éjszaka meg alukálni kell.

Kép
kislibus
 
 


Moncsikám,

szerintem elég a 150ml-es, nekünk is olyan van, reméljük, hogy nem kell majd használnod!!! Egyébként ha kellene úgy mint nekünk tejcigondok miatt, akkor 1 biztos nem elég, de neked nem kell majd. a Jánosba egyébként 2-t kellett vinni.


mosolygós
Kép

a híres pisilős fej
Kép

Kép
rencsi79
 
 


Édi Domifiú!!!!!!!! :lol: :D :lol: :D
Rencsikém,kitartást kívánok,majdcsak rendeződik ez is valahogyan.Látod,tényleg van vmi abban,h a gyerekeknek olyan a ritmusuk eleinte mint a pocakban volt..
Mosás:lehet,h elég a 40 fok is,végül is régen sem volt másképp..Nekem nincs gond a 60-nal sem,még egyben vannak a ruháink..(a folteltávolítás néha nagyobb gondot okoz.. :oops: )
Chili,édi ruhákat vettetek!!!!!Nálunk a tescoban,mindig a lányrucikból marad egy csomó cuki,fiú meg alig..Bizony ám neked lassan itt a vége,remélem kihúzzátok febr.ig ahogy szeretnétek,de te stramm vagy nagyon,biztos úgy lesz!!
Érdekes szilveszteretek lehetett.. :shock:
Moncsi,ne aggódj a kilók miatt,az a lényeg,h jól vagy.Szenvedtél már eleget!!!(a sütibűnőzés meg karikor megengedett :lol: )Nem sok van már hátra neked sem,remélem a vége már nem jár ilyen gondokkal.
Julcsi,vigyázz a derekadra!!!Neked sem kell már emelgetni.
Mit néztetek meg a színházban?
Hanyi,jó,h találtál barátokat ott kinnt..Izgulsz már a szülésmiatt?Lesz dokid,vagy ott hogy szokás?(lehet,h ezt már írtad,akkor bocsi)
Kislibus,te mikor mész uh-ra?Tényleg igaz,h az a lényeg,h a pocidban van a baba,bár én nem bírnám ki,h ne tudjam meg,h fiú-e vagy lány..(jó,ha nem mutatja magát,az más.. :lol: )
Mentő:én nem tudom,szerintem csak akkor visznek oda ahova szeretnéd,ha benne van a pecsét a könyvedben,h a dokid melyik kórházban van,és vállalja a szülést.Pláne vidékről.Nem hinném,h kocsikáznának csak úgy Pestre.Vagy talán akkor,ha jóindulatú a mentős..
Amikor 3 éve elvetéltem,az sztk-ból is a doki-akihez az uram sos levitt,mert elkezdtem vérezni-,csak a hozzánk tartozó kórházba(sote) tudott elvitetni mentővel,hiába volt a szt Imrében a saját dokim.oda nem küldhetett,saját kocsival meg már nem engedett minket el.
Kari:nagyon tetszett a Petinek a fenyő,ő amúgy is"lámpafüggő",már az ablakdíszektől megvolt veszve.Iszonyú ari volt,csak csodálkozott,meg vigyorgott..
Szilveszter éjszakát,meg a tesóméknál töltötte,mert retro buliban voltunk,nagyon jó volt,sokat táncoltunk!Rég buliztam már ilyen jót!
Majd még írok,valamit biztos akartam még..
Sok puszi.
Andi
-

Kép
cs.andi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?