Sziasztok,
köszi az érdeklődést,jól vagyunk,jó volt a szilveszter is,nem mentünk sehova,egy erdélyi barátaink vannak itt,sokat pihiztünk,ettünk,társasoztunk,sétáltunk.
Ezúttal lazábbra vettem a sütés-főzést,mert karácsonykor 2 napig pörögtem és eléggé kifáradtam,nem volt a legjobb.
Nem tudom meséltem-e,hogy szereztem pár magyar fiatal anyuci ismerőst,már 2x is taliztunk a városban egy kávézóban és köztük van egy kismami is,aki jan. 4-re van kiírva,kisfiút várnak,szóval a 2 ünnep között őt és a férjét áthívtuk dumcsizni,társasozni,majd 3 nap múlva ők hívtak vissza,nagyon jól éreztük magunkat,aranyosak.
Örvendek,hogy lesz kivel babázzak,összehozzuk a közös sétiket stb.
A héten 2 naponta éreztem enyhe jóslófájásokat,nem tartottak sokáig.
Hát már számolunk vissza,igazából néha elfog a para,de próbálom nyugtatni magam,hogy ki fogom bírni,nem lesz semmi gond és reménykedek,hogy Patrika is segíteni fog anyucinak,hamar kibújik.
Mostanság már nem pörög olyan sűrűn,gondolom nem sok helye van.
Csak a ctg gépet rúgdossa kegyetlenül minden alkalommal
Egy hét múlva megyünk legközelebb dokihoz,most hétfőn voltunk,akkor még nem mutatott fájásokat a ctg.
Persze ha közben gond lenne,akkor rohanunk a korházba
Chilike,örvendek,hogy jó volt a szállodás buli,legalább kényeztetted magad és pihentetek.
Óvatosan intézkedj,nem lehet már könnyű neked sem a pocit cipelni.
Julcsika,annyira szépek vagytok Szonjussal a fotón.Mennyit híztál eddig?mert semmi nem látszik,csak a pocak gömbölyödik.
Járogatsz éjszaka pipilni?Az utóbbi időben többet járok mosdóba mint a 32 évem alatt összesen:)
Én az elmúlt két hétben nem híztam semmit,nem is értettem,hogy akkor hogy nő Patri,hol van a heti 300 gramm,amit hízik a könyv szerint!?
Kislibus,mikor rakod fel a pocifotódat???nagyon kivi vagyok.
Kata,örülnek a nagyszülők a kislánynak?gondolom főleg a te szüleid,két lurkó unoka után egy kislány,igaz?
Mikor lesz nevetek?
Teljesen megértem,hogy másik doki mellett döntöttél,ha otthon lennék nekem is fontos lenne,hogy számíthassak Apánkra és a tutira menjek.
Bár most teljesen feldobódtam,hogy sms-t küldött,de belegondoltam,hogy szülés után,ha nem jönne be hozzám,nagyon nehezen viselném.
És mikor váltotok?
Ja,Chilike, a babacuccokat én is mind 40 fokon mostam,Dm-es sensitive folyékony mosószerrel,öblítés nélkül.
Nézegettem pár címkét és 40 fok a javasolt mosási hőmérséklet.
Nem hiszem,hogy az ne lenne elég.
Anyucik,nektek mi a véleményetek erről??
Melánia,ti már tudjátok a babátok nemét?
Moncsika,hogy vagytok,jobb már kicsit?