Új privát üzeneted érkezett!

Lini!
A Pomelonek nem jelentős a vas tartalma,ha egyre gondolunk :lol:
C-vitamin kálium és kálcium van benne,legalább is ezt találtam róla.
A pomelo az az óriási nagy grapefruit szerű gyümölcs.
Nekünk azért jött be,mert a Szabinak ebből elég volt 1napra 1db.Vagyis megúsztuk a napot 300ft-nyi gyümivel..
Baker megette majdnem az egészet egyedül...most meg fehér répát eszik :lol:

mimi12

Andi, ha enm gond, menjünk most két autóval, mert kicsit zűrösek vagyunk! :oops:
Itt van sógórnőm és el kell intéznünk ezt-azt, az indulás sem 100-as!

Csajok holnap délután jövök ha elment mindenki, már teljesen kipurcantam! :cry:
Vendég

Mimi: pedig egyre gondolunk! Na akkor jó, h apa etette velem a vas miatt :lol: :lol: :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Kép

Kép
tierno

Holnap jövök.Jó éjt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tierno 2010.01.02 01:46-kor.

Kép
tierno

Szasztok!

Lányok jó volt az uszi? Gondoltam Rátok! :lol: Én nem bírtam volna felkelni.... hulla vagyok.....

Andi, akkor nem vitted túlzásba a piálást :wink:

Mért van az, hogy tegnap meg még ma reggel sem láttam az Orsi üzijét itt?! :roll: Most meg igen.... :roll: Tegnap még Mimi üzenete után Liniét láttam.... ki érti ezt?! :roll: Na mindegy....

Mimi, egész szép Bubó szeme! :lol:

Orsi, fárasztó ez a karácsonyi nyüzsi, mi?! Sógórnőd, mikor megy?

El kéne kezdeni a napot..... :wink:
sylph

Szija Szilvike!

Azért nem láttad az üzimet, mert átlátszó tintával írtam! :lol:

Jó volt uszi, 2,5km úsztam egy óra alatt! Kipróbáltam azt a masszázsfotelt, mert megint csomót kellett várni sógórnőmre! :wink:
Voltunk Tescoba ajcsit venni Fruzsinak, meg anyósnál, most értünk haza! Apa duzzog, de nem mondja miért! :?
Gondolom mert későn értünk haza! Mondtam, legközelebb Ő viszi sógórnőmet usziba és akkor meglátja! :wink: :lol:
Tegnap Fél 6-tól 9-ig sógórnőmet "csináltam" a pinyóban.
Persze mindent ki kellett próbálni!
Sógórnőm lent aludt a szalonban, levitt egy tál mogyit! :shock: Rosszúl voltam hogy ott fog mindent összedzsuvázni! :evil:
De nem szóltam semmit!
Most mindjárt itt lesz Após, karizunk, ebéd és kb 2 -ig maradnak!

Andika elaludtál? :lol: :lol: :lol:
Néztem mikor érsz oda, de gondolom még a meleg ágyikóba forogtál! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi: nem tudok belépni a privát oldalunkra. :( Azt mondja, hogy nem vagyok tag és meghívó kell. :?

Brigi: véletlenül nem eladó a járókátok? :lol: Lili kinőtte a kiságyát.... :? :shock:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

idén nem nagy itt a pörgés!

Vagy én jövök sürübben?
:lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini: te jössz sűrűbben! :lol: :lol: Mikor házi mozizunk? :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Csajok!
Tegyük már tisztába ezt a googlés oldalt.
Ahogy nézem,jó nagy kavalkád lett.
Én nem értem miért???De többetek a tekirolll emailen akart vagy tette is meg a regisztrálást.
Szóval csajok.Nem a tekirolll emailen kell regisztrálni,hanem mindenkinek a saját email címén!!!
Mert ugye a meghívót nem a tekirolll emailre kapta senki :lol:
Hajni!Te bent vagy a saját email címeddel.Nézd meg,mert lehet a tekirolll-os emailt dobja fel a google fiók.Nem tudom mi az oka de nekem is azt dobja fel autómatice.

mimi12

Mimi!

Én arra a linkre nyomtam rá, amit a meghívóban kaptam! Abban tekorolll címen voltam! :?
A nevet át lehet írni, de a mailcímet nem!
De ez a meghívó a saját címemre érkezett!
Szóval szerintem car a rendszer!
Én az összes hozzászólást megkapom mailben is!
Tegnap próbáltam törölni az Orsi tekorolll-os nevet, de az lett belőle, hogy az egész tagságimat töröltem, így nem enged belépni sem!
Ehhez képest megkapom az összes hozzászólás mailben és még válaszolni is tudok rá! :shock:
Vendég

Na csajok!

Szilvi!
Azt hiszem törülni kell a neveket és új meghívókat küldeni :lol:

Ha jól látom Szilvi Lini Dolli és az én regem jó,a többieké hibás.

És akkor kis útmutató.
Mikor meg kapjátok a meghívót ott a link,hogy elfogadjuk.Arra ráklikkelve jön be az oldal,ahol a felhasználó év és jelszó mezőben felugrik a tekirolll email,na azt ki kell!!!!!! törülni.
Viszont van egy olyan,hogy új regisztráció.Na arra kell ráklikkelnie annak akinek nincs regisztrációja a google fiókba,és új reget kell csinálni.
Nem olyan bonyolult a dolog :lol:

mimi12

Nekem mint gyengeelméjünek bonyolult! :lol: :lol: :lol: Kép
Vendég

Orsi,
Nem volt kedvem felkelni, hiányzott a csoporthúzás :D Helyette csináltam egy olyan intervall bicózást amit az edzésmester írt. Nagyon brutális :D

Kép[
Kép[
kostyika

Szasztok!

Küldtem mélt mindenkinek! Csináltam egy új oldalt máshol, nézzétek meg, és döntétek el, melyik az egyszerűbb, jobb...
És amelyik nem kell kitörlöm!

Orsi, neked láthatatlan tintád is van? Aztaaaa :shock: :lol:
Ügyes agy, hogy ennyit úsztál!!!! Majd legközelebb csatlakozom már én is! Remélem!
Bubunak mikor vihetjük a játékot?

Andi, Te meg bringáztál?! Aztaaa, nem semmi vagy!!!

Hajni, küldön megint meghíót, minnyá' !

Google: szerintem benne marad a memóriájában a Dolli címe, mert ugye onnan nézzünk a képeket....
sylph

Szilvi!
Én nem kaptam emilt..
Azért remélem úton van :lol:

mimi12

Sziasztok! :!:

Tegnap anyunal voltunk egesz delutan, setaltunk az oriasi parkban ami ott van, egesz jo ido volt csak borongos. De jol esett mindannyiunknak az egyuttlet. Anyu is nagyon boldog volt hogy babazhatott kicsit. Patrik vegig vihogta a latogatast. :D

Szilvi:
A bibircsokommal job a helyzet. Sokaig verzett, tegnap atkotoztem, mar jo nagy var van rajta, nincs begyulladva korulotte igy meg kell allapitanom hogy szep sebeszi munkat vegeztem. Parom majd beajult amikor csinaltam a mutetet.  Asszem eleg jol birom a fajdalmat. :D (ez a szulesnel is megmutatkozott.)
Seta: en mar azt varom hogy a Margit szigetre kimehessunk, oda nagyon sokat jartam mikor meg a belvarosban laktunk. Volt hogy hetente minden nap ott voltam setalni, gorkorizni vagy a kutyat vittem ki rohangaszni.
Noemi:
Huuuuuu! Sult mandula, de finom!!! El tudom ropogtatni egesz nap (ha van eleg) es betegre tudom zabalni magam vele.  Klassz hogy vegul is jol sikerult a Szilveszteretek, a tortentek ellenere is! Szabi stramm kisfiu hogy ilyen sokaig birta.  Regi meg mar most egy bulizos tipus. :D
Szabi es a pomelo: annyira jo hogy a fiad szereti a gyumolcsot es a zoldseget!!! Tok ritka. Azon jot vidultam hogy feher repat ropogtatott. :D:D:D

Orsi:
Igy utolag en is boldog nevnapot kivanok Fruzsikanak, kerlek adj egy cuppanost a nevemben neki!

LENCSE: Mi addig jutottunk hogy parom vett egy zsacsival ujev elott…. Amit szepen letettunk a konyhapultra s neha nezegettuk. :D Viszont voltunk a Pataki cukiban egy utolsot sutizni es kaptunk a tulajtol ajandekba egy marcipan malacot. Igy azt dontottuk hogy a malac eleg szerencset hoz, a lencsere mar nincs is szukseg. (Ja, Mia jo kifogasa csak fozni ne kelljen.) Igy en boldogan megettem a malacot!!! :D Peter meg egy csomo sutit. Nekem nem izlett egyik sem…. Hiaba, ha nincs MIlka, mar semmi sem kell. :shocked:
Hajni, Lini:
Ha nem hangzom tul pofatlannak, egyszer majd csatlakozhatnek en is hozzatok hazimozira? (Csak nalam az az egyetlen gond hogy nem tudom Patrikot senkire hagyni igy magammal kell cipelnem….) Ti hogy oldjatok ezt meg?

Orsi az a foto!!!!!! JUUUUUUJ ! :mrgreen:

HELP: lanyok, mivel a gepem elhalalozott, nem tudok hozzaferni a google-os password-okhoz. Lecci irja meg valaki nekem priviben a fenykepes pass-t. Koszonom szepen! :D

Megyek, Patrik ebredezik…… egesz nap aludt! Ez lehet az idotol, hogy szel van??? Mi is aludtunk Peterrel egesz delelott, en du 2-ig !!!

puszka

sünciboglya

Hajni: Nekem bármikor jó!!!!! Illetve akkor jó, amikor Orsi kölcsön adja a filmet :lol: :lol:
Mia: persze gyere te is!!!! Mi este 9kor filmezünk, akkor gyerkők alszanak és a felügyeletet apára lehet bízni. :P

Megnézted az avatárt? Nekünk nagyon nagyon tetszett!! Szerintem jó film!! Érdemes lesz egyszer jó minőségben is megnézni. Ezt a filmet a 90es években írta a rendező (nem jut eszembe a neve :oops: )és csak most csinálta meg, mert most érezte úgy, hogy a kivitelezéshez elég fejlett a technika.
Aki nem látta: arról szól, hogy az ember milyen önző és gyarló, ugyanakkor még is tud szeretni és önzetlen lenni. Technikailga meg nagyon ott van, szép színek, háttér........ Nekem nagyon tetszett!!!

Orsi hatására vettem amónia mentes festéket, sógornőm be is melírozta a hajam, de nem fogta be :cry:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini:
Koszonom szepen a meghivast. :D:D:D:D
En marha azt gondoltam hogy napkozben rendezitek az osszejoveteleket, bar a mozizas tenyleg estere valo, de ez nekem nem esett le rogton. :D

En este 7 utan mar hasznalhatatlan szoktam lenni, max a tusolasra van erom amikor apa hazaert. (Lehet am hogy ez a tavasz bealltaval azert javulni fog, most leginkabb egy teli almat alvo medvehez vagyok legjobban hasonlithato. Brummogni is tudok ha nagyon kell!

Viszont ha napkozben is lenne mozi akkor szivesen beneveznek. :)
Ja, meg egy kerdes: mekkora a tv-tek? (szinte Stevie Wonder merteku a vaksagom, az oriasplazmat is kepes vagyok 20 centirol nezni. :D)

:mrgreen: :D

sünciboglya

Ezt most talaltam... :wink: Kép

sünciboglya

Mia: van kivetítőnk :wink:

Lini
Kép
kicsi lini

Sziasztok!

Fruzsinak boldog névnapot kívánok!!

A szilveszter:Elmentünk kajálni,nekem nagyon ízlett,szegény párom meg olyan rosszat választott..ehetetlen volt :x ,de Ő hősiesen legyűrte. :) Unokatesóm meg szépen beszólt...elég sz@rul esett. :( Ma mondtam is páromnak,mert azóta őrlöm magam.Az volt a válasz,hogy én is megszoktam sérteni másokat. :roll:
Étterem után hazajöttünk.Tvztünk.Aztán nem tudom miért,elmentünk Biára,mert unokatesóm pasija+ egy csávó ott csinált tüzijátékot.Több,mint 2 órán keresztül ültünk a kocsiban. :? Éjfélkor tüzijáték volt.Nem volt nálunk semmi,ezért nem volt koccintás se.Fél 1kor indultunk volna haza,de a srác kocsija beragadt a sárba,akkor segítettek kitolni a szakadó esőben.Hazafelé az autópályán rátértünk a szemközti sávra.Még jó,hogy csak 1 kocsi jött szembe. :? :) Otthon tvztünk,már párommal majdnem bealudtunk,Aztán 3kor unokatesómék hazamentek.
Remélem a következő jobb lesz. :roll:
Hétfőn pedig felhívom a dokit.Nekem ez volt a fogadalmam.Remélem a műtéttől elmúlik a szúrkálás,mert éjszaka is fölkelek a fájdalomra. :(

Dolli!Köszi!!Táncikáltál? :)

Hajni!Neked is köszi!!!Még használjuk a járókát.Annyit gondoltam Rád,hogy 2en vagy 3an lesztek-e otthon?Örülök,hogy végülis együtt voltatok. :wink:

Jó éjt!

Kép
tierno

Szasztok!

Mimi, megérkezett az emil? 2x is elküldtem! :D

És többiek? Megkaptátok?

Mia, annyira aranyos ez a kép!!!!

Brigi, mit mondott az uncsiteód? És a párod nem állt melléd?
:( :evil:
sylph

Szijasztok, Jó reggelt!

Most értünk haza templomból, nagyion nagy zima van! :shock:

Szilvike! Köszi, hogy tegnap itt voltatok! :D
Köszönjük a programot, képzeld műxik! :lol: :lol: :lol:
Tegnap este éjfélig játszottak a fiúk! :shock:
Fruzsi Apja ölében elaludt! :wink:
Benneteket nem vitt el a szél????
Azt akartam mondani, hogy legközelebb parkoljatok be nyugodtan és akkor nem kell olyan messze kimenni! :wink:

Mi meg jól lefárasztotunk Benneteket a képekke! :oops: :oops: :oops:

Köszönjük a naptárakat is!

Brigi utólag boldog 10.-et kívánok Nektek!

Mit szól be unokatesód???? :shock:
Az autópályán tutira nem mentetek át a szemközti sávba! :wink:
Hááát akkor tényleg nem jól sikerült a szilveszter! Unokatesód lány vagy fiú?Ennyire nem érezték, hogy zavarnak?
Akkor pároddal nem is ünnepeltetek 10.-et? :shock: :cry:
Dorci kivel volt?

Mia! De édes ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Újhold: feliratos és car minőség! :? De ha kell valakinek átmásolom, nekünk icy boxon van meg!
Hajni! Jövőhéten bedobom valamior a dvd-det!Nagyon kösziiiiiiiiiiiiiii!

Nekem olyan izomlázam van a tegnapi úszástól!
Apival elhatároztuk, hogy idén átússzuk a Balcsit és erre fogunk edzeni! :wink:
Pénteken megkérjük anyóst és elmegyünk együtt usziba! :D
Apira ráfér egy kis edzés! :wink:

Többiek merre????

Dollika ugye nem depizel????? :( Kitartás, már nincs sok hátra! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi,nem jött email :(
Pedig most még a postafiókom sincs megtelve.Nem értem :roll: :roll:
Pedig az összefoglaló az jött.
Esetleg küldenél nekem egy másolatot a lisztesnoemi@freemail.hu ra?
Ha oda eljön akkor a pannonosommal van valmi gebasz..
Upsz tényleg...jut eszembe..milyen emailről jön???
Nekem van ami le van tiltva mert innen onnan sok vírus jött.
Mingyá meglesem miket tiltottam le anno.

Tényleg Dolli!!Merre jársz,hogy vagy???

Brigi!Hogy kerültetek a szemközti sávba???Bakker,azért az eléggé veszélyes.
És mit szólt be a kedves rokon?

mimi12

BACCUS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:
ELFELEJTETTÜK TEGNAP ISTVÁN SZÜLINAPJÁT!
:oops: :cry:

Nagyon Boldog Születésnapot kívánunk Istvánnak!!!!!!!

Kép

Orsi&Bati&Bubu&Tudi&Bogi
Vendég

Sziasztok!

Orsi: az nem visszaadós DVD. :lol: Örökbe adtam... :lol:

Lini: akkor szerintem várjuk meg az Apósom féle verziót. Úgy szeretem ezt a filmet, nem akarom tönkre tenni a rossz minőséggel. :? Holnap mit csináltok? Felvinnél az Avatart. Egyébként nekem annyira nem jött be. A látvány tényleg szuper de a történet ( a mély mondanivaló ellenére is) nekem kicsit unalmas és túl egyértelmű. :oops: Egyébként engem is azért érdekelt mert nagyon nagyott szólt, de szerintem csak azért mert titokban készült és mert a rendező James Cameron tényleg megvárta amíg meglesz a megfelelő tecnika.

Brigi: de aranyos vagy, hogy gondoltál rám. :oops: :lol: Te nálatok mindenki Téged kóstolgat???? Odamegyek és szétcsapok!!!! :evil: :lol:

Hajni
KépKép
piriczkihajni

Sylph

Én sem kaptam emailt az baj ???
Megkaptad az én pü-et ugye ??

Orsi

Mi tegnap voltunk usziba jövő héttől edző fog foglalkozni Tomival az usziban, mert az ünnepek alatt, hogy 2 naponta jártunk úszni teljesen megtáltosodott és javasolták az usziban, hogy feltétlen kezdjük el az úszásoktatását ! :wink: :lol:

Ugye te írtad a Leksvik bútorokat ? :wink:
A gyerekágyatok is az ? Tomikának vettünk most és 1 hét rajta alvás után ma reggel a földön találtam meg, de nem esett le, gondolom inkább lemászott. Reggel azt mondta, hogy az új ágy is jó, de a földön jobb !!! :shock: Te raktál még elé valamit oda középre, hogy ne tudjanak kimászni ??? :wink: :lol:

Balcsi átúszás nem semmi !!! :wink: :P
Ahhoz mág jó pár km-t kell gyakorolni !!!!!!Hi-Hi-Hi !! :wink:

Körkérdés: Ki ilyen leesés ill lemászás gátlót használt ??? :wink: :lol:

Filmekről nyilatkozni nem tudok, mivel egyikset sem láttam !! :oops:

Kép
kditke

Edit!

Nagyon ügyes Tomika!!!!

Mi már egyszer átúsztuk a Balcsit, 2001-ben!
Tegnap leúsztam a felét 1 óra alatt! :D (na jó 4 hosz hiányzott, mert 100-at úsztam és a balcsiátúszás 5,2km)
http://www.balaton-atuszas.hu/

Most nézem, júli 24-én lesz idén, pont akkor lesz sógórnőmék esküvője! :cry:

Ti mennyit szoktatok úszni?Melyik usziba jártok?Sportmaxba?
Ott mekkora medó van? Nagyon sokan vannak???
Vendég

Bogi egy éves kora óta alszik rendes ágyon!Sosem volt leesésgátlója!Mi eleinte az ágy mellé raktunk egy vastag paplant félbehajtva!
Vendég

Megmértem a vérnyomásomat mert tök carul vagyok, egész nap aludnék csak!

92/64 78-as pulzussal! :shock:
Vendég

Hahó

Nálunk ma pótszilveszter lesz a szomszédokkal.
csináltam kukoricás virslisalátát meg fasírtgolyókat. és túrós-szilvás sütit.

tegnap skacok megnézték az Alvint én pedig babaruhákat vásárolgattam :D mind rózsaszín :D :D remélem ezek után nem lesz 3-aska is fiú:)

Orsi
ügyik vagytok:) én a Velenceit úsztam át. de már jó régen, 2001-ben. aztán 2002-ben már terhes voltam Gergővel..

Szilvi
én megkaptam köszi. a bejelenztekzésnél viszont elakadtam, hogy milyen ID meg jelszó kell :oops: :oops:

Edit
Hová jártok oktatásra? én nyáron hordtam a fiúkat, de megint kéne járni. itt most megnyílik mellettünk a gárdonyi uszija, lehet oda fogunk járni mert az közel van.

puszi
megyek tovább készülődni

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Orsi
akkor Neked is bokáig van csak vérnyomid. nekem is volt már 80/50 is. a pulzusom pedig magas hozzá.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Szasztok!

Orsi, nagyon köszöni azuram!!!! :lol:
Képzeld, István is feltette a játékot (mondván, hogy megnézi itt műxik e.... :wink: ) Működik..... ő is azt nyomatja :wink: Örülök, hogy végül sikerült a fiúknak!!! Akkor tetszik Bubunak?! :lol:
Mi is nagyon jól éreztük magunkat MEGINT :lol:
Ne viccelj, olyan jó volt nézni a képeket, hogy milyen szépen alakultatok!!!!! Ügyesek vagytok!!!! Legfeljebb majd kaptok visszavágót és mi mutogatjuk... :wink: :lol: na jó, ez vicc volt! :lol:

Mimi, minnyá' küldök megen'.... Most nem tudom, asszem citromailről küldtem, de ha nem akkor gmailesről!

Edit, egyet sem kaptál? Neked is küldök mindkét helyről! A pü-det megkaptam, köszi! Majd megy a frissített!!!! :lol:
Hűűű, de ügyes Tomika!!!! Bubó egyenlőre csak nézi az úszást, meg úszósapit akar (de minek? :wink: :roll: ) nagy vízbe még nem mer belemenni....
Leesésgátló: nekünk az ágy olyan, hogy van egy kis pereme, és nem tud leesni.

Többiek? Megkaptátok az emileket? 2 helyről küldtem...
Ha valami nem okés, szóljatok!!!!
sylph

Orsi, ilyen alacsony :shock: igyál kávét. Amúgy én is kómás vagyok... lehet az idő.... :roll:

Judy, ID: :arrow: regisztrálsz az emilcímeddel és egy jelszóval....
Gondolom, hogy így kell, Orsi meg Dolli már fenn van, kérdezd meg őket is ha nem megy! Az a baj, hogy én elküldöm, de azt én nem tudom, hogy milyen úton-módon kell nektek folytatni.... :oops:
A google-osról kaptál emilt?
sylph

Judy,
Nyáron hova vitted a fiúkat úszni? Szeretném ha már manó is megtanulna bár ő is nagyon fél a víztől. Év közben ő táncra jár heti 2x, az úszás már nem férne bele de nyáron nincs tánc és akkor jó lenne ha megtanulna.

Dolli,
Mész mostanság DM-be?Jövő héten átmehetünk meglátogatni?

Délelőtt voltunk korizni Diósdon, el voltam hűlve mert manónak tavaly vettünk korit, állíthatót ami 30-33-ig jó, tavaly még csak a 30-as méretre kellett állítani de most meg már a 33-ra.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Éjjel alig tudtam elaludni a nagy széltől. :?

Orsi!Köszi! :)
Nekem is ilyen alacsony szokott lenni a vérnyomim.Azzal vígasztalnak,hogy legalább nem lesz agyvérzésem.Legfelljebb meghülyülök.Azt meg már érzem. :)

De tényleg szembe mentünk!Úgy beparáztam,még a talpam is leizzadt.Le voltak valami bóják rakva,jobbra kellett volna menni,mi ballra mentünk.Sötét volt és esett az eső is.
Unokatesóm lány.Mondtam páromnak,hogy fel kéne hívni Hajnit,mi van vele,esetleg átmenni hozzájuk.Unokatesóm meg azt mondta,hogy egész évben a csajokkal vagyok,de most is ez a téma.Mióta megvan a gyerek,leszarjuk Őket,csak arra jók,hogy Dorinának ajándékot vegyenek,meg a kórházba kísérgessenek engem. :x Én meg nem úgy érzem,hogy leszarnánk,de hogy hívjuk át piálni Őket,ha itt a gyerek??? :roll:
Nemigazán ünnepeltünk.Inni nem ittam,mert bevettem egy gyógyszert.Fürdetésre haza akartunk menni,de mondta Anyu,hogy Dorci nála alszik.Hát,jó.Azóta is kislánykám mindig menni akar Mamához,olyan jól érezte magát. :)

Szilvi!Nem jött emil nekem se. :roll: Úgy érzem,párom ritkán áll ki mellettem.Idén is némasági fogadalmat tettem.Eddig még sose sikerült.Remélem idén csöndes lány leszek... :roll:

Szerintetek hülyeség bedőlt hitelű házikót venni?

Kép
tierno

Andi
Voltunk a Campona mellett is a Hófehérfókánál 2* 1 heti intenzíven. itt az volt a baj, hogy ezren voltak egy csoportban így keveset tudtak velük foglalkozni.
utána Diósdra jártunk egy hotelbe, az jó volt.
hol lehet korizni Diósdon?

lépek mert jönnek a vendégek.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Brigi!
nem hülyeség bedőlt hitelű házat venni.Sőt!!!
Ha jól tudom ezek úgy mennek,hogy pl itt az egyik szomszédunk.Van kb 10milla jelzálog a házukon,meg még ki tudja milyen ide oda tartozásuk.Mára már a hiteleiket alig tudják fizetni.No ha ők nem tudnak fizetni a banknak akkor a baknak annyi pénz kell amennyi a hitelt adott.Mondjuk 10milla,de a ház lehet ér 15-20millát.
Ha egy ilyet meg tud valaki venni,annak nagyon jó a kapcsolata.
Ezeket a házakat elvileg a banktól kell megvenni és ha jól tudom árverésesek.
De meg lehet venni a tulajtól is hitel átvállalással,de olyankor nem igazán olcsóbb a kecó.Viszont ha nagyon gáz a tulaj anyagi helyzete akkor jócskán lehet alkudozni egy ilyenre.
Uncsitesó....Na én az ilyet felvilágosítanám.
Na most frankón!!!Ki a jó istennek képzeli magát???Felnőtt emberek vagytok,gyermeketek van!!!!
Mi a f@aszomat vár???Azt hiszi gyerek mellett ugyan úgy megy minden mint előtte???Hát világosítsd már fel Brigi!!!!
Mond már meg neki,hogy családanya vagy!!!Első a család és utána minden!!!!
Ha nem tetszik neki odébb lehet állni!!Sőt kell,hogy legyen annyira felnőtt,hogy legyen saját baráti köre is.Vagyis gondolom nem csak te vagy neki.Mert ha igen az nagy gáz..
(bocs!Kicsit kiakadtam)

Szilvi!
Még mindig nem jött email,szerintem elakadt valahol,és lehet holnapra jön egyszerre 3-4 meghívó :lol:

Orsi!
A Fanni már 7évesen ment öbölátúszásra :lol:
Szerintem ti is ezzel kezdjétek,ez előbb lesz :lol:

mimi12

Judy

Be járunk Bp-re úszni a XI-be.
Mi is jártunk a Camponába babaúszásra, nekem az nagyon tetszett. Tomika 4 hónapos kórától kezdve jártunk, nekünk nagyon bevált.

Kép
kditke

Szilvi: az új mioldalunhoz kell msn? Nekem az nincs fent a gépen.
MI a baj az elsővel? Az olyan egyszerű volt. Vagy nem?

Hajni: holnap elvileg nem csinálunk semmit. :wink: Apósodnak mikor lesz meg jó minőségben?
Na akkor az avatár senkinek nem jött be? :shock: Nekem tetszett :oops: A sztori is, az avatárok is, a technika is..... Lehet furcsa az ízlésem :lol:

Lini
Kép
kicsi lini

Judit: ti jártok baba úszásra? Hogy viszonyult a gyerkőc hozzá? Én attól rettegek, hogy lemegy ott a víz alá és megijed, hogy nem vigyázok rá. Nem fél a víz alatti úszástól? Lili 7 hónapos szerinted már késő elkezdeni? Nem szednek ott össze mindenféle bacit?
Én úgy szerettem volna 3 hónapos kora óta vinni, csak néztem egy videót, hogy a baba lemerült a víz alá és utána annyira sírt. Én meg beparáztam ettől.
Lehet túl aggódos vagyok. :oops:

Lini
Kép
kicsi lini

Lini
babaúszásra nem jártunk, mert mind2 bőre ekcémás volt.
csak most nyáron jártunk, de ők akkor már 4 és 6 évesek voltak.

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Mimi!

Most sikerült jól megbántanod! :cry:

Már úsztuk át a Balcsit, semmiféle gondot nem jelent!
Megvan a kellő edzettségem, kitartásom hozzá, Balatoni gyereke vagyok fél életemet a vízben töltöttem! Ha 1 óra alatt megállás nélkül tudok úszni 2,5 kilómétert, akkor miért kéne öbölátúszással kezdenem???????? :shock:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Boldog Új Évet Nektek!

Nagyon régen írtam... talán már nem is nagyon emlékeztek rám.
Megengeditek, hogy megint csatlakozzak hozzátok?

Úgy néz ki többször fogok jönni Babanetre, mert tegnap nagy örömünkre pozitív lett a terhességi tesztem, és ma csatlakoztam a szeptemberi babavárókhoz. :-)

Látom jó kis pörgős a topik!
Remélem mindenki jól van, és jól teltek az ünnepek!
Holnap viszont megint indul a pörgés! Jelenleg én is dolgozom néhány napot egy héten, mert elvállaltam egy gyógyszeripari cég könyvelésének a rendberakását. Annyira élvezem! Remélem sokáig fogom tudni csinálni... persze csak ha a pocaklakó is így akarja, és minden rendben lesz! :-)

Edina
Kép
Kép
csszedina

Edina!

Örülök, hogy itt vagy! :wink: :D
Hatalmas gratula a pozitív teszthez!!!! :D

Tegyél fel Petráról képet!!!!!!!!!!!!!!!

Puszika: Orsi
Vendég

Jaj ez nagyon tecc!

Hogyan lehet az embereket mozgásra rávenni! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=2lXh2n0aPyw

Tök jóóóóóóóóóóóóóóó! :lol:
Vendég

Szia Orsi!

Ez tényleg nagyon jó! :-)))))

Edina
Kép
Kép
csszedina

Szia Edina!
Gratula a teszthez :lol:
Mekkora már Petra..
Most már tényleg mehetünk együtt játszóra tavasszal :lol:

Orsi!
Ne haragudj,nem akartalak megbántani :(
De nem is értem???Mi volt a bántó??
1; én nem tudhatom,hogy ki hányszor úszta át a Balatont.
Az én Balatoni barátnőm úszni is alig tud,tehát ez nem lakhely kérdése.
Másfelől azt írtad akkor esküvőre mentek,és húú de nagyon sajnálod.
Én meg oda is írtam,hogy az öböl az előbb van.
Amúgy meg,...ááá mindegy..nem értem na.. :roll: :(

mimi12

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?